Τοp Gear

Εκπομπή του BBC 2002

Η μακροβιότερη εκπομπή για το αυτοκίνητο έρχεται να μας ταξιδέψει σε νέους προορισμούς με οχήματα κάθε είδους. Η παρέα του Jeremy Clarkson  πραγματοποιεί ακραίες δοκιμές που δεν πηγαίνουν πάντα όπως σχεδιάστηκαν και φιλοξενεί διάσημους καλεσμένους.

Παρουσιάζουν: Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May

Περιλήψεις

Top Gear K22 E02

Οι παρουσιαστές μας μετάφερονται στη μαγευτική Αυστραλία με τρία πολυτελή GT, μια BMW M6 Gran Coupe, μια Bentley Continental GT V8 και ένα Nissan GT-R. Τα οχήματα βγαίνουν από το φυσικό τους περιβάλλον και μπαίνουν στο φυσικό περιβάλλον πεινασμένων κροκοδείλων! Καλεσμένος της εκπομπής ο μοναδικός Kiefer Sutherland.

Top Gear K22 E05

Με τον Jeremy και τον Richard να παραδίδουν τις ετυμηγορίες για τη McLaren P1 και την Porsche 918, είναι η σειρά του James να αποκτήσει άποψη για τα υβριδικά supercars. Στα χέρια του βρίσκεται λοιπόν η μοναδική LaFerrari για μερικούς γύρους στην πίστα του κατασκευαστή. Εν τω μεταξύ, ο Hammond όντας πιο εξοικειωμένος με την περιοχή δοκιμών του Top Gear, συγκρίνει την Porsche Cayman GTS με την τελευταία Chevrolet Corvette. Ο Olly Murs είναι ο καλεσμένος στο στούντιο.

Top Gear K22 E04

Το Top Gear επισκέπτονται η εκθαμβωτική Margot Robbie και ο μοναδικός Will Smith. έξω από το στούντιο, ο Jeremy δοκιμάζει τη νέα BMW M4 πριν πιάσει το υβριδικό i8 του γερμανικού κατασκευαστή για μια διαδρομή κατά μήκος του A1 στο Whitby.Κατά την άφιξή του στο Βόρειο Γιορκσάιρ, πρέπει να αποφασίσει ποιο από τα δύο θα επιλέξει για το ταξίδι επιστροφής. Ο Richard αντιμετωπίζει μια μάλλον διαφορετική πρόκληση, υπό τη μορφή της οδήγησης ενός Land Rover μέχρι την σχεδόν κάθετη κλίση ενός φράγματος, ενώ ο James μπαίνει πίσω από το τιμόνι της φλογερής νέας Mercedes AMG GT.

Top Gear K22 E03

Ο Richard, ο James και ο Jeremy αποφασίζουν να εξελίξουν τις υπηρεσίες άμεσης ανάγκης δίνοντας τη δική τους εκδοχή στο ασθενοφόρο. Ο σταρ της Formula 1, Daniel Ricciardo , ανταγωνίζεται τον Sebastian Vettel και τον Lewis Hamilton με ένα Suzuki Liana.

Top Gear K22 E01

O Jeremy, o James και ο Richard πριν χρόνια πραγματοποίησαν ένα αγώνα στο Λονδίνο μεταξύ ενός μέσου μαζικής μεταφοράς, ενός ποδηλάτου, ενός ταχύπλοου που διασχίζει τον Τάμεση και φυσικά ενός αυτοκινήτου, με σκοπό να αποκαλύψουν πιο είναι το γρηγορότερο. Τώρα ο ίδιος αγώνας μεταφέρεται στη Ρωσία,στην Αγία Πετρούπολη. Ο Hammond βρίσκεται ξανά με το ποδήλατο, ο May με ένα Renault Twizy και ο Clarkson με ένα hovercraft. Φυσικά για τον Stig απομένει το μέσο μαζικής μεταφοράς. Αλλού, ο Richard δοκιμάζει τη νέα Lamborghini Huracan ενώ ο Ed Sheeran είναι ο καλεσμένος.