Τοp Gear

Εκπομπή του BBC 2002

Η μακροβιότερη εκπομπή για το αυτοκίνητο έρχεται να μας ταξιδέψει σε νέους προορισμούς με οχήματα κάθε είδους. Η παρέα του Jeremy Clarkson  πραγματοποιεί ακραίες δοκιμές που δεν πηγαίνουν πάντα όπως σχεδιάστηκαν και φιλοξενεί διάσημους καλεσμένους.

Παρουσιάζουν: Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May

Τρέιλερ

Περιλήψεις

Top Gear K22 E02

Οι παρουσιαστές μας μετάφερονται στη μαγευτική Αυστραλία με τρία πολυτελή GT, μια BMW M6 Gran Coupe, μια Bentley Continental GT V8 και ένα Nissan GT-R. Τα οχήματα βγαίνουν από το φυσικό τους περιβάλλον και μπαίνουν στο φυσικό περιβάλλον πεινασμένων κροκοδείλων! Καλεσμένος της εκπομπής ο μοναδικός Kiefer Sutherland.

Top Gear K22 E05

Με τον Jeremy και τον Richard να παραδίδουν τις ετυμηγορίες για τη McLaren P1 και την Porsche 918, είναι η σειρά του James να αποκτήσει άποψη για τα υβριδικά supercars. Στα χέρια του βρίσκεται λοιπόν η μοναδική LaFerrari για μερικούς γύρους στην πίστα του κατασκευαστή. Εν τω μεταξύ, ο Hammond όντας πιο εξοικειωμένος με την περιοχή δοκιμών του Top Gear, συγκρίνει την Porsche Cayman GTS με την τελευταία Chevrolet Corvette. Ο Olly Murs είναι ο καλεσμένος στο στούντιο.

Top Gear K22 E04

Το Top Gear επισκέπτονται η εκθαμβωτική Margot Robbie και ο μοναδικός Will Smith. έξω από το στούντιο, ο Jeremy δοκιμάζει τη νέα BMW M4 πριν πιάσει το υβριδικό i8 του γερμανικού κατασκευαστή για μια διαδρομή κατά μήκος του A1 στο Whitby.Κατά την άφιξή του στο Βόρειο Γιορκσάιρ, πρέπει να αποφασίσει ποιο από τα δύο θα επιλέξει για το ταξίδι επιστροφής. Ο Richard αντιμετωπίζει μια μάλλον διαφορετική πρόκληση, υπό τη μορφή της οδήγησης ενός Land Rover μέχρι την σχεδόν κάθετη κλίση ενός φράγματος, ενώ ο James μπαίνει πίσω από το τιμόνι της φλογερής νέας Mercedes AMG GT.