THE NIGHT SHIFT

Το μάχιμο προσωπικό του νοσοκομείου San Antonio Memorial, γιατροί και νοσοκόμες, χρησιμοποιεί την εμπειρία και το ένστικτό του και παλεύει με τις πιθανότητες στη χαοτική νυχτερινή βάρδια των επειγόντων περιστατικών.


Σκηνοθεσία: Pierre Morel
Ηθοποιοί: Eoin Macken, Jill Flint, Brendan Fehr, Freddy Rodriguez, Daniella Alonso, Ken Leung, JR Lemon, Robert Bailey, Jr.

Περιλήψεις

THE NIGHT SHIFT K4 E10

Πυροβολισμοί σε ένα κοντινό κολέγιο θα αναγκάσουν τους γιατρούς να σπεύσουν στο σημείο. Ο Drew κι η Shannon προβληματίζονται με σχέδια για το μέλλον. Ο Scott υλοποιεί ένα καινούργιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Julian.

THE NIGHT SHIFT K4 E9

Η επιχείρηση της SWAT φέρνει πολλούς τραυματισμένους μετανάστες στα επείγοντα, μεταξύ των οποίων υπάρχει και ένας με δολοφονικές διαθέσεις. Το μυστηριώδες παρελθόν του Cain αρχίζει να ξεδιπλώνεται. Η Shannon κρατάει μυστικά από τον Paul.

THE NIGHT SHIFT K4 E8

Μία επίθεση από χάκερς, προκαλεί χάος στο νοσοκομείο. Ο TC συνοδεύει τον Rick και τον συνεργάτη του, σε μία επιχείρηση εξάρθρωσης εμπόρων ναρκωτικών της SWAT, ενώ δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα επιστρέψει ή όχι στη Συρία.

THE NIGHT SHIFT K4 E7

Ένας υψηλά ιστάμενος πολιτικός από το παρελθόν του Drew, θα του ξυπνήσει μνήμες από το Ιράκ. Ο Paul και η Shannon πρέπει να αυτοσχεδιάσουν όταν αναλαμβάνουν έναν πρώην αιχμάλωτο πολέμου. Ο Cain και ο Drew αναλαμβάνουν έναν ατρόμητο φωτογράφο.

THE NIGHT SHIFT K4 E6

Η βραδινή βάρδια έχει να φροντίσει τα θύματα μιας φωτιάς σε ένα ξενοδοχείο. Η διάσημη αδερφή του Paul, Dr Bella Cummings, τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο ζητώντας απεγνωσμένα υποστήριξη. Ο TC επιστρέφει στο σπίτι και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τον θάνατο του Topher.

THE NIGHT SHIFT K4 E5

Η πτήση του Drew, της μητέρας του και του Rick, μετατρέπεται σε μία ιατρική κρίση στα 35.000 πόδια. Ένας έρανος με αγώνα εμποδίων οργανώνεται και όλοι οι γιατροί συμμετέχουν σε αυτόν. Το ραντεβού του Scott, μέσω μιας εφαρμογής για γνωριμίες, θα του μείνει αξέχαστο…

THE NIGHT SHIFT K4 E4

Η Jordan αυτοσχεδιάζει προκειμένου να βοηθήσει έναν βετεράνο. O Drew, που είναι εξαντλημένος από το ρόλο του ως εργαζόμενου γονιού, βρίσκει συμπαράσταση από έναν ασυνήθιστο ασθενή. Μετά από μία δύσκολη νύχτα, ο Kenny καταλαβαίνει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να ασχολούμαστε με μικροπράγματα.

THE NIGHT SHIFT K4 E3

Μία έκρηξη σε μία πετρελαιοπηγή, θα φέρει πολλούς ασθενείς στο νοσοκομείο. Η Annie ξαφνιάζει τον Scott όταν τον επισκέπτεται ξαφνικά, μαζί με έναν παλιό του γνωστό. Ο TC υπερβαίνει τα όρια στην προσπάθειά του να βοηθήσει ένα αγόρι από τη Συρία.

THE NIGHT SHIFT K4 E2

Ο TC πρέπει να κρατήσει ζωντανό τον απαγωγέα του, προκειμένου να επιβιώσει και ο ίδιος. Μετά από μία τολμηρή διάσωση μίας έφηβης, ο Drew πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές του ως νέος πατέρας. Η Jordan προσπαθεί να φέρει τον Paul και πάλι κοντά στον πατέρα του.

THE NIGHT SHIFT K4 E1

Η Jordan κι ο Drew επιχειρούν μία ριψοκίνδυνη διάσωση. Ο Paul αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της κόντρας του με τον πατέρα του. Μια νοσοκόμα με μυστηριώδες παρελθόν εμφανίζεται, ενώ ο TC κρατείται αιχμάλωτος στη Συρία.

THE NIGHT SHIFT K3 E13

Ο Drew κι ο Rick αγωνίζονται να υιοθετήσουν την Brianna, ενώ ο βιολογικός της πατέρας προσπαθεί να τους εμποδίσει. Ο TC κάνει μία συμφωνία προκειμένου να παραλάβει τα απαραίτητα φάρμακα. Ο Scott παραδέχεται ότι είναι ακόμη ερωτευμένος με την Jordan, ενώ αυτή μαθαίνει ότι ο TC έχει εμπλακεί σε ένα θανατηφόρο ατύχημα.

THE NIGHT SHIFT K3 E12

Μία μαινόμενη πυρκαγιά θα γεμίσει τα επείγοντα του νοσοκομείου με τραυματίες. Ένας βετεράνος ζητάει τη βοήθεια του Topher ώστε να επισπεύσει τις διαδικασίες για να επιστρέψει στο Αφγανιστάν. Η Jordan υποψιάζεται την Annie για κλοπή φαρμάκων. Στην Τουρκία o TC πρέπει να αντιμετωπίσει ένα ξέσπασμα τύφου.

THE NIGHT SHIFT K3 E11

Ο Drew κι TC μπλέκουν σε έναν καβγά και καταλήγουν στη φυλακή. Μία ασθενής με ψυχοσωματικά συμπτώματα, παθαίνει καρδιακή προσβολή. Η Annie διστάζει να συγκατοικήσει με τον Scott όταν μαθαίνει ότι αυτός φίλησε την Jordan. Ο TC παραιτείται, για να δουλέψει με την Syd σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στην Τουρκία.

THE NIGHT SHIFT K3 E10

Ένα δυστύχημα σε ένα λατομείο θα οδηγήσει στην αποκάλυψη ότι ο ιδιοκτήτης του θάβει εκεί, παράνομα, τοξικά απόβλητα. Ο Scott και η Jordan παραδέχονται τα συναισθήματά τους, ενώ όταν ο TC μαθαίνει πως η Jessica προσπάθησε να πουλήσει το νοσοκομείο, της λέει πως δεν θέλει να την ξαναδεί.

THE NIGHT SHIFT K3 E9

Εν μέσω απεργίας των νοσηλευτών, μία γυναίκα προφασιζόμενη πονοκέφαλο, εισβάλει στο νοσοκομείο και πετάει μία βόμβα. Η SWAT εξουδετερώνει τη βομβίστρια και η Jordan ανακαλύπτει την αιτία της πράξης της. Η Shannon λέει στον Paul ότι δεν είναι έτοιμη για σοβαρή σχέση.

THE NIGHT SHIFT K3 E8

Μια τεχνική βλάβη θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή ενός ασθενούς με πέτρα στα νεφρά. Στο νοσοκομείο καταφθάνουν η μητέρα του Topher με συμπτώματα εγκεφαλικού και ένας ηλικιωμένος ασθενής του TC με πόνους στο στήθος. Οι γιατροί σύντομα θα αντιληφθούν πως τα δύο περιστατικά συνδέονται…

THE NIGHT SHIFT K3 E7

Ένα ατύχημα με πυροτεχνήματα θα στείλει πολλούς ασθενείς στα επείγοντα και θα γίνει η αιτία να τραυματιστεί ο Topher. Ο Paul και η Shannon ανακαλύπτουν ότι ένας μυστικοπαθής καλλιτέχνης του δρόμου δηλητηριάζεται από τις μπογιές του.

THE NIGHT SHIFT K3 E5

Μια συμφωνία με μία φαρμακευτική εταιρεία θα διχάσει τους γιατρούς του νοσοκομείου. Η Jessica προτείνει μία ριψοκίνδυνη κλινική δοκιμή για μία ασθενή, ενώ ο Scott αρχίζει να ερωτεύεται την Annie.

THE NIGHT SHIFT K3 E4

Το νοσοκομείο είναι σε αναστάτωση περιμένοντας έναν υπόδικο. Η υπόθεση διχάζει την πόλη, αλλά και τους γιατρούς της εντατικής. Οι ταραχές που θα ξεσπάσουν, θα γίνουν η αιτία να αποκαλυφθεί μια απόπειρα δολοφονίας.

THE NIGHT SHIFT K3 E3

Ένα ατύχημα σε έναν γάμο θα φέρει στην επιφάνεια τα προβλήματα της νύφης και του πατέρα της. Ο Topher έκπληκτος ανακαλύπτει πόσο λίγο γνωρίζει τελικά τη μητέρα του. Ο Drew αποφασίζει να ανακοινώσει στους γονείς του ότι επέστρεψε από το Αφγανιστάν και ότι παντρεύτηκε με τον Rick.

THE NIGHT SHIFT K3 E2

Όταν ένας 4χρονος, θύμα τροχαίου, θα χρειαστεί μεταμόσχευση μυελού, οι γιατροί θα συνειδητοποιήσουν ότι αυτοί που συστήθηκαν ως γονείς του, έχουν απαγάγει το αγόρι και μια μάχη με το χρόνο θα ξεκινήσει. Ένας 60χρονος κτηνοτρόφος αρνείται να κάνει τις εξετάσεις που χρειάζεται και η κόρη του απειλεί με μηνύσεις.

THE NIGHT SHIFT K3 E1

Ένα τροχαίο ατύχημα θα γίνει η αιτία να αποκαλυφθεί ότι η οδηγός του αυτοκινήτου έχει καρκίνο. Μία 15χρονη έγκυος Αφγανή ζητάει από τους γιατρούς, στην αεροπορική βάση του Bagram, να τη βοηθήσουν να ξεφύγει από τον επιθετικό ηλικιωμένο σύζυγό της.

THE NIGHT SHIFT K2 E14

Ο TC και ο Scott ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν την Jordan, που έχει πέσει σε κώμα, αλλά και το αγέννητο μωρό της. Δύο ελεύθεροι σκοπευτές τρομοκρατούν την πόλη. Ο Ragosa βοηθάει τον Paul να πάρει μία δύσκολη απόφαση για το μέλλον του.

THE NIGHT SHIFT K2 E13

Ένα τρομακτικό τροχαίο γεμίζει την εντατική με ασθενείς. Ο Paul κάνει μία τολμηρή διάσωση με σοβαρές συνέπειες. Ο TC και ο Topher επιστρέφουν στο Αφγανιστάν για να σώσουν τη ζωή ενός φίλου που θα πεθάνει χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους.

THE NIGHT SHIFT K2 E12

Η νυχτερινή βάρδια λαμβάνει ένα ξεχωριστό μήνυμα από τον Λευκό Οίκο. H Jordan και ο Paul βοηθούν ένα 9χρονο αγόρι με πυρετό. Η συμπεριφορά της μητέρας του θα αποκαλύψει μία πολύπλοκη οικογενειακή κατάσταση. Ο Topher πρέπει να πάρει μία μεγάλη απόφαση.

THE NIGHT SHIFT K2 E11

Ο TC και ο Drew αναλαμβάνουν έναν βαριά τραυματισμένο καουμπόι ροντέο που εμφανίζει περίεργα συμπτώματα. Ο Paul μαλώνει με την Krista για έναν ασθενή της που υποφέρει μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας που του έκανε πριν από εβδομάδες. Ο Scott τραυματίζει έναν έφηβο σε ένα τροχαίο ατύχημα.

THE NIGHT SHIFT K2 E10

H Jordan και η Krista παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε έναν μοτοσικλετιστή και αναγκάζονται να τον χειρουργήσουν επειγόντως σε ένα κοντινό κτηνιατρείο. Ο TC και ο Paul ψάχνουν την αιτία της επικίνδυνης υπερφαγίας μίας έφηβης, ενώ ο Topher αναλαμβάνει τη θεραπεία ενός φίλου που κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό.

THE NIGHT SHIFT K2 E9

Ο Drew βρίσκεται σε ένα πάρτι προαγωγής ενός φίλου, όταν κάποιος αρχίζει να πυροβολεί. Η γυναίκα του καλύτερου φίλου του τραυματίζεται, αλλά ο τραυματισμός θα αποκαλύψει μία σοβαρότερη κατάσταση. Ο Topher μαζί με τον TC προσπαθούν να βρουν την αιτία για την επικίνδυνη ψυχωτική συμπεριφορά μίας νεαρής. Ο Paul παραβιάζει μερικούς κανόνες.

THE NIGHT SHIFT K2 E8

Μία έκρηξη στην πόλη, λόγω διαρροής αερίου, θα γεμίσει με δεκάδες τραυματίες το νοσοκομείο. Ο Paul κάνει την πρώτη του βάρδια στο χειρουργείο, αλλά μία δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει, καθώς ο πατέρας του, που είναι γνωστός νευροχειρουργός, επισκέπτεται αναπάντεχα το νοσοκομείο.

THE NIGHT SHIFT K2 E7

Η νύφη του TC νοσηλεύεται μετά από πτώση σε σκάλες. Η αλήθεια για το ατύχημά της δεν προκαλεί έκπληξη στην Jordan που γνωρίζει το παρελθόν της Annie καλύτερα από τον TC. Ο Drew πέφτει σε κατάθλιψη και θέτει σε κίνδυνο τη δουλειά του.

THE NIGHT SHIFT K2 E6

Η εντατική τίθεται σε καραντίνα όταν καταφθάνει ένας άντρας που έχει εκτεθεί σε ραδιενέργεια. Η ομάδα προσπαθεί να σώσει τη ζωή ενός αστυνομικού, θύματος ενός τρομερού τροχαίου. Η νύφη του TC έρχεται στο νοσοκομείο και θέλει να θυμηθούν μαζί τις «παλιές καλές ημέρες».

THE NIGHT SHIFT K2 E5

Ένα σοβαρό τροχαίο φέρνει στην εντατική του νοσοκομείου δύο εφήβους, που ήθελαν να παντρευτούν κρυφά από τους γονείς τους, αλλά και μία έγκυο γυναίκα, που ο άνδρας της υπηρετεί στο Αφγανιστάν. Ο Paul προσπαθεί να βρει το δρόμο του.

THE NIGHT SHIFT K2 E4

Ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο μοιάζει να κρύβει περισσότερα από όσα φαίνονται. Η ιατρική ομάδα αναζητά απαντήσεις όταν καταφθάνει μια ολόκληρη οικογένεια με μυστηριώδη συμπτώματα. Η ασθένεια μιας φοιτήτριας θα δώσει ένα σκληρό μάθημα στους γιατρούς.

THE NIGHT SHIFT K2 E3

Ένας αγρότης πυροβολεί κατά λάθος τη σύζυγό του και οι γιατροί προσπαθούν απεγνωσμένα να τη σώσουν. Ένα εφηβικό πάρτι έχει πολύ άσχημη κατάληξη και μία βασίλισσα ομορφιάς καταφθάνει με σοβαρή δυσφορία στο νοσοκομείο.

THE NIGHT SHIFT K2 E2

Η πυκνή ομίχλη στο San Antonio αναγκάζει τους TC, Jordan και Paul να σπεύσουν σε ένα άσχημο τροχαίο με ένα φορτηγό. Οι γιατροί θα ανακαλύψουν ότι τα θύματα είναι παράνομοι μετανάστες. Μνήμες πολέμου ξυπνούν στον Topher.

THE NIGHT SHIFT K2 E1

Ο TC τίθεται σε αργία λόγω της κατάρρευσής του εν ώρα υπηρεσίας. Το προσωπικό αγωνίζεται να σώσει τη ζωή ενός ζευγαριού που τραυματίστηκε σε ένα φρικτό ατύχημα με μοτοσυκλέτα. Ο Ragosa νικάει τον καρκίνο και επιστρέφει στη δουλειά.

THE NIGHT SHIFT K1 E8

Με τον Topher στο κατώφλι του θανάτου, οι μνήμες του Αφγανιστάν, στοιχειώνουν τον TC και υπονομεύουν τις ιατρικές του ικανότητες. Η Jordan δεν βαδίζει σε σίγουρο έδαφος όταν αναλαμβάνει να χειρουργήσει τον δολοφόνο του Dwayne. Ο TC τής εξομολογείται ότι αυτός ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού του.

THE NIGHT SHIFT K1 E7

Ο TC και ο Topher αναλαμβάνουν τον μοναδικό επιζώντα μιας αεροπορικής συντριβής, ο οποίος αποδεικνύεται έμπορος ναρκωτικών και τους βάζει σε μπελάδες. Η Krista ανακαλύπτει ότι μία έφηβη πάσχει από βουλιμία και ο Paul ζητάει συμβουλές για φλερτ από μια στρίπερ.

THE NIGHT SHIFT K1 E6

Ασθενοφόρα καταφθάνουν στο νοσοκομείο γεμάτα τραυματισμένους στρατιώτες από το Αφγανιστάν, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο φίλος του Drew. Ο Scott παρατηρεί πως ο TC και η Jordan φτάνουν μαζί στο νοσοκομείο. Ο Ragosa ετοιμάζεται για το πρώτο του ραντεβού μετά από 15 χρόνια.

THE NIGHT SHIFT K1 E5

Μια καταιγίδα προκαλεί πολλά προβλήματα και το νοσοκομείο καλείται να περιθάλψει μεγάλο αριθμό τραυματισμένων. Ο Topher σπεύδει να βοηθήσει την έγκυο γυναίκα του και την έφηβη κόρη τους, που εγκλωβίζονται από την καταιγίδα καθ΄οδόν για το μαιευτήριο. Ο πατέρας της Landry εμφανίζεται μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο.

THE NIGHT SHIFT K1 E4

Η Jordan αγνοεί τη θρησκευτική πεποίθηση ενός τραυματισμένου ασθενούς περί «μη επέμβασης» και σώζει το πόδι του. Ως συνέπεια τίθεται σε αργία. Ένα ατύχημα εκθέτει τη σεξουαλικότητα του Drew στους φίλους του στρατιωτικούς. Ο Ragosa εμπιστεύεται στη Landry το πρόβλημα όρασης που έχει, ενώ οι Jordan και Landry αποφασίζουν να συμβιβαστούν τόσο για την επαγγελματική τους σχέση όσο και για τα αισθήματά τους για τον TC.

THE NIGHT SHIFT K1 E3

Ο Drew προσπαθεί να κρύψει τον τραυματισμό του σε έναν αγώνα πάλης, ενώ οι TC και Paul σπεύδουν να βοηθήσουν μία γυναίκα και έναν άνδρα που τραυματίστηκαν σοβαρά κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρων. Μια οικογενειακή έχθρα εμποδίζει τη μετάγγιση αίματος, που κρίνεται απαραίτητη. Μία 12χρονη προσποιείται ότι πονάει για να αναγκάσει τον πατέρα της να πάει στο νοσοκομείο.

THE NIGHT SHIFT K1 E2

Ο Dr. TC Callahan το παίρνει προσωπικά όταν καλείται να σώσει έναν τραυματισμένο βετεράνο, ο οποίος ζει επειδή έλαβε ως μόσχευμα την καρδιά του αδελφού του TC κι ένας αγώνας με το χρόνο ξεκινά. Ένας 12χρονος με κάταγμα στο βραχίονα κινεί το ενδιαφέρον της Dr. Landry, η οποία ζητά σιωπηλή πίστωση χρόνου από τον Dr. Drew ώστε να ερευνήσει την κατάσταση πριν αναλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

THE NIGHT SHIFT K1 E1

Ο Dr. TC Callahan, ένας βετεράνος σκληροτράχηλος γιατρός, σπεύδει στο σημείο ενός τροχαίου ατυχήματος, όπου ένας έφηβος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Όταν η ανασφάλιστη κόρη του επιστάτη του νοσοκομείου έρχεται ζητώντας βοήθεια, επειδή έχει έναν όγκο, ο Dr. Topher αγνοεί την «σφιχτή» οικονομική πολιτική του διοικητή Michael Ragosa και τής κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.