Mafia Only Kills in Summer

Ο ενήλικος αφηγητής Salvatore Giammarresi μας λέει την ιστορία της συνηθισμένης οικογένειας του, αλλά και αληθινά γεγονότα από τη Σικελία της δεκαετίας του 1970, όταν η πόλη ήταν συνώνυμη με την Cosa Nostra και εκείνος ήταν ένα μικρό αγόρι.

Παίζουν: Claudio Gioè, Anna Foglietta, Francesco Scianna
Δημιουργός: Pif (Pierfrancesco Diliberto)

Περιλήψεις

Mafia Only Kills in Summer Κ1 Ε12

Το Παλέρμο και η οικογένεια Giammarresi συμβιβάζονται με τον τραγικό θάνατο του Boris Giuliano. Ο Lorenzo πρέπει να κάνει κάτι με το τρομερό μυστικό του Salvatore. Η Patrizia νομίζει ότι ο Massimo την απατάει.

Mafia Only Kills in Summer Κ1 Ε11

Ο Salvatore πρέπει επειγόντως να εκφράσει την αγάπη του στην Alice πριν αυτή φύγει για την Ελβετία. Συμβουλεύεται τον μέντορά του, τον Boris Giuliano, τον οποίο έχει επικηρύξει η Μαφία. Την επόμενη ημέρα, ο Salvatore βλέπει κάτι το οποίο δεν έπρεπε να δει ποτέ!

Mafia Only Kills in Summer Κ1 Ε10

Οι εκλογές έχουν μεγάλη επίδραση στην καθημερινότητα των πολιτών του Παλέρμο. Η σχέση του Lorenzo και της Pia δοκιμάζεται από τη ζήλια. Ο Massimo συνειδητοποιεί ότι δεν είναι φτιαγμένος για τη Μαφία.

Mafia Only Kills in Summer Κ1 Ε9

Το Παλέρμο προετοιμάζεται για τον μεγαλύτερο αγώνα ποδοσφαίρου στην ιστορία της ομάδας του. Ο Lorenzo, με τη βοήθεια του πατέρα της Alice, που είναι τραπεζίτης, καταφέρνει να εκταμιεύσει το στεγαστικό του δάνειο. Ο Massimo συνειδητοποιεί το τίμημα της ένταξής του στη Μαφία.

Mafia Only Kills in Summer Κ1 Ε8

Ο Massimo καταλήγει στη φυλακή, προσπαθώντας να βοηθήσει την αδερφή του. Εκεί κάνει μια καινούργια φιλία, με τον πιο αξιοσέβαστο από όλα τα αφεντικά του Παλέρμο. Χάρη στον Don Masino, ο Massimo παίρνει την άδεια να παντρευτεί την Patrizia στη φυλακή.

Mafia Only Kills in Summer Κ1 Ε7

Ενώ ο Massimo και η Patricia σχεδιάζουν τον γάμο τους, η Pia προσπαθεί να καταλάβει γιατί δεν θα μονιμοποιηθεί τελικά.

Mafia Only Kills in Summer Κ1 Ε6

Η Angela νομίζει ότι βρήκε επιτέλους τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Alfonso Puccio, αλλά ο Lorenzo μαθαίνει ότι ο πατέρας του έχει διασυνδέσεις με τη Μαφία. Ο Salvatore αποφασίζει ότι έχει έρθει η ώρα να δείξει την αγάπη του στην Alice.

Mafia Only Kills in Summer Κ1 Ε5

Όταν ανακαλύπτουν το ημερολόγιο του Salvatore, ο Lorenzo και η Pia ανησυχούν ότι ο γιος τους ίσως παραείναι περίεργος. Ταυτόχρονα ο Lorenzo αντιμετωπίζει το δίλημμα, αν πρέπει να αναλάβει ή όχι τη διευθυντική θέση που χήρεψε.

Mafia Only Kills in Summer Κ1 Ε4

Ο θείος Massimo θέλει να πουλήσει τη γη στη Rocca Busambra, που ανήκει στον πατέρα του, τον Tore. Όλη η οικογένεια ταξιδεύει στη Ficuzza προκειμένου να πείσει τον παππού, αλλά αυτός αρνείται. Η γη αυτή κρύβει ένα τρομερό μυστικό και αυτό δεν αφορά μόνο τον παππού, αλλά και όλη τη Σικελία.

Mafia Only Kills in Summer Κ1 Ε3

Ο δημοσιογράφος-ερευνητής Mario Francese, έρχεται να μιλήσει για τη δουλειά του στο σχολείο του Salvatore. Χάρη σ΄αυτόν ο μικρός θα ανακαλύψει τη σκοτεινή πλευρά του Παλέρμο. Ο δημοσιογράφος ενθαρρύνει τα παιδιά να διεξάγουν μία δική τους έρευνα και ο Salvatore επιλέγει την κρίση του νερού στην πόλη.

Mafia Only Kills in Summer Κ1 Ε2

Μετά από πολλή σκέψη, ο Lorenzo αποφασίζει να ψάξει για καινούργιο σπίτι για την οικογένεια. Σύντομα θα καταλάβει ότι αυτό δεν είναι και τόσο απλό στο Παλέρμο και θα έρθει αντιμέτωπος με τη Μαφία των κατασκευαστικών επιχειρήσεων. Ο Fofo έχει γίνει το αγόρι της Alice και δεν πέθανε. Έτσι ο Salvatore αποφασίζει να διεκδικήσει την Alice, με την οποία είναι ερωτευμένος από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε.

Mafia Only Kills in Summer Κ1 Ε1

Ο Salvatore είναι ένα 10χρονο αγόρι. Μια καινούργια συμμαθήτρια θα τον κάνει να ερωτευτεί. Στο Palermo λένε ότι κανείς «μπορεί να πεθάνει» για την αγάπη μιας γυναίκας και επειδή ο Salvatore φοβάται πως θα πεθάνει αν ζητήσει από την Alice να βγούνε, αφήνει τον καλύτερό του φίλο, τον Fofo, να το κάνει. Ο μπαμπάς του Salvatore είναι μάρτυρας σε μια δολοφονία της Μαφίας και δεν ξέρει τι να κάνει γι΄αυτό.