The BlackList

Για δεκαετίες, ο πρώην κυβερνητικός πράκτορας Raymond ‘’Red’’ Reddington υπήρξε ένας από τους πιο περιζήτητους κακοποιούς στον πλανήτη. Μυστηριωδώς παραδίδεται στο FBI με μια ενδιαφέρουσα προσφορά, να τους βοηθήσει να συλλάβουν έναν τρομοκράτη, που όλοι μέχρι τώρα θεωρούσαν νεκρό, με τον όρο ότι θα συνεργαστεί αποκλειστικά με τη νεοφερμένη πράκτορα του FBI, Elizabeth.

Σκηνοθέτης: Jon Bokenkamp
Ηθοποιοί: James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff

Περιλήψεις

The BlackList – Κ6 Ε22

Καθώς η Ομάδα αποκαλύπτει μια συνωμοσία για τη δολοφονία του Προέδρου, βρίσκεται και η ίδια στο στόχαστρο της Μυστικής Υπηρεσίας.

The BlackList – Κ6 Ε21

Η σύμβουλος του Προέδρου, Anna McMahon, έρχεται αντιμέτωπη με τον Cooper και την Ομάδα σε έναν αγώνα εντοπισμού ενός φακέλου με λεπτομέρειες για μια συνωμοσία εναντίον της Αμερικής.

The BlackList – Κ6 Ε20

Όταν πολλά παιδιά απαγάγονται υπό παρόμοιες συνθήκες, η Ομάδα πιέζεται να βρει τον απαγωγέα. Ο Red αναζητά έναν άντρα που είναι ικανός να εντοπίσει οτιδήποτε. Η Liz σκέφτεται να κάνει μια μεγάλη αλλαγή.

The BlackList – Κ6 Ε19

Μόνη σε μια ξένη χώρα, μετά από μια αποστολή που έχει πάει καταστροφικά λάθος, η Katarina Rostova τρέχει για να ξεφύγει από τους κυνηγούς της. Χωρίς άλλη επιλογή καταφεύγει στο μόνο άτομο που εμπιστεύεται: έναν άντρα που έχει ορκιστεί να την προστατεύει για πάντα.

The BlackList – Κ6 Ε18

Η Ομάδα ασχολείται με τη διερεύνηση μιας παλιάς υπόθεσης που επανήλθε στο προσκήνιο. Ο Red επισκέπτεται τον Dom Wilkinson για να πάρει βοήθεια σε μια δύσκολη απόφαση. Ο Ressler κάνει μια ανακάλυψη για το παρελθόν της Katarina Rostova.

The BlackList – Κ6 Ε17

Ο Red και η Ομάδα προσπαθούν να σταματήσουν μια αντι-καπιταλιστική τρομοκρατική ομάδα από το να απαγάγει και να βασανίσει παιδιά. Η Ressler ψάχνει πίσω από την πλάτη της Liz να ανακαλύψει τι συνέβη στη μητέρα της.

The BlackList – Κ6 Ε16

Η Liz και ο Ressler ερευνούν έναν blacklister που προσφέρει βοήθεια για χρέη χαρτοπαιξίας. Εν τω μεταξύ, ο Dembe ανησυχεί καθώς ο Red δοκιμάζει την πίστη των συνεργατών τους, αναζητώντας αυτόν που τον παρέδωσε στην αστυνομία.

The BlackList – Κ6 Ε15

Η Ομάδα ψάχνει για μια γυναίκα που ειδικεύεται σε εχθρικές εξαγορές εγκληματικών οργανώσεων και μπορεί να έχει πληροφορίες που συνδέονται με μια διεθνή συνωμοσία. O Aram εφαρμόζει ένα τολμηρό σχέδιο ενάντια στον Red.

The BlackList – Κ6 Ε14

Ο Red βοηθάει τη Liz να ερευνήσει μια μυστική οργάνωση δολοφόνων που προσλήφθηκαν από παγκόσμιες υπηρεσίες πληροφοριών για να εξαλείψουν πρώην πράκτορες – μια υπόθεση με επιπτώσεις που θα αλλάξουν την Ομάδα για πάντα.

The BlackList – Κ6 Ε13

Ο Red και η Ομάδα, κυνηγούν τον θρυλικό φυγόδικο Robert Vesco, έναν από τους πιο διαβόητους άνδρες της Ιστορίας. Ο Samar παίρνει μία απόφαση που θα του αλλάξει τη ζωή.

The BlackList – Κ6 Ε12

Ο Cooper, βασιζόμενος στη φήμη του, κάνει έκκληση στον Λευκό Οίκο για λογαριασμό του Red. Η Liz και η ομάδα συνεχίζουν την αναζήτηση του Corsican, ενός blacklister με διεθνείς διασυνδέσεις.

The BlackList – Κ6 Ε11

Προσπαθώντας να αναβάλει την εκτέλεσή του, ο Red, δίνει πληροφορίες για μια διεθνή συνωμοσία που εκτείνεται ως τα ανώτερα κλιμάκια της αμερικανικής κυβέρνησης. Η Liz και η ομάδα κάνουν ό,τι μπορούν για να του σώσουν τη ζωή.

The BlackList – Κ6 Ε10

Ένας Ρώσος χάκερ, βάζει στο στόχαστρο έναν κατασκευαστή ιατρικών συσκευών, απενεργοποιώντας τον βηματοδότη της κόρης του και ζητώντας λύτρα για να μην τη δολοφονήσει. Ο Red πιστεύει ότι το καινούργιο του σχέδιο θα τον βγάλει από τη φυλακή.

The BlackList – Κ6 Ε09

Αφότου στείλει τον Dembe να εντοπίσει τον ανώνυμο πληροφοριοδότη που οδήγησε στη σύλληψή του, ο Red λέει στη Liz ότι ο υπουργός Elijah Bailey, που είναι εκβιαστής και μαγνητοσκοπεί τηλεφωνήματα για να εντοπίσει θύματα, είναι αυτός που μπορεί να αποδείξει την αθωότητά του.

The BlackList – Κ6 Ε07

Μετά το θάνατο ενός στελέχους βιοτεχνολογίας, ο Red αποκαλύπτει στη Liz ότι αυτός ήταν μόνο ένας από τα θύματα μιας σειράς σύγχρονων πειραμάτων βιολογικού πολέμου, ενός ειδικού του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Παράλληλα προσπαθεί να επηρεάσει την επιλογή των ενόρκων της δίκης του.

The BlackList – Κ6 Ε06

Όταν ο Red μεταφέρεται σε ένα ομοσπονδιακό ινστιτούτο ψυχικής υγείας, καταφέρνει να πάρει ανέλπιστες πληροφορίες από έναν έγκλειστο. Η Liz και η Jennifer εντοπίζουν έναν blacklister, που θεωρούν ότι έχει πληροφορίες για το παρελθόν του πατέρα τους.

The BlackList – Κ6 Ε05

Ενώ ο Red αγωνίζεται στο δικαστήριο να επιβεβαιώσει την ισχύ της συμφωνίας ασυλίας του, η Liz και ο Ressler ασχολούνται με τον περίεργο θάνατο ενός δισεκατομμυριούχου και μια θανάσιμη παγίδα για τον κληρονόμο του.

The BlackList – Κ6 Ε04

Ένας παλιός εχθρός κάνει δύσκολη τη ζωή του Red στη φυλακή. Αυτός βάζει τη Liz στα ίχνη ενός ζευγαριού ενεχυροδανειστών με ιδιαίτερη εγκληματική δραστηριότητα. Η Jennifer συνεχίζει την έρευνα για το παρελθόν του Red.

The BlackList – Κ6 Ε03

Ένα ιατρικό πείραμα θα αφήσει πέντε ανθρώπους νεκρούς και θα βάλει τον Red και τη Liz στα ίχνη ενός αμφιλεγόμενου επιστήμονα. Ο Red προσπαθεί να βρει τρόπο να ξεμπλέξει από τη δικαστική περιπέτειά του, ενώ η ακεραιότητα του Cooper δοκιμάζεται…

The BlackList – Κ6 Ε02

Ο Red προσπαθεί να σταματήσει μία βομβιστική επίθεση στα Ηνωμένα Έθνη, αλλά συλλαμβάνεται ως φυγάς. Η Liz ξαναμπαίνει στην ομάδα, αλλά δεν αποκαλύπτει σε κανέναν ότι ένωσε τις δυνάμεις της με την Jennifer για να ανακαλύψουν τα αλλαγμένα αρχεία του Red.

The BlackList – Κ6 Ε01

Η Liz και η Jennifer, αφότου ανακάλυψαν ότι ο πραγματικός τους πατέρας έχει σκοτωθεί σε μια πυρκαγιά πριν από τριάντα χρόνια, περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να ξεσκεπάσουν τον Red. Η ομάδα εντοπίζει τον πλαστικό χειρουργό που βοηθάει εγκληματίες να δημιουργήσουν μια νέα ταυτότητα.

The BlackList – Κ5 Ε22

Η Liz κι ο Red δίνουν μία κρίσιμη μάχη για να εντοπίσουν έναν blacklister που κατέχει τον σάκο με τα οστά, πιέζοντας ώστε η αλήθεια για αυτά να βγει, επιτέλους, στην επιφάνεια.

The BlackList – Κ5 Ε21

Όταν η Samar μπαίνει στο στόχαστρο ενός αντισυμβατικού blacklister, ο Aram και η ομάδα αναλαμβάνουν να την εντοπίσουν πριν να είναι αργά. Στο μεταξύ ο Red ταξιδεύει στην Κόστα Ρίκα ώστε να εμποδίσει την πώληση του σάκου με τα οστά σε μια μυστική πλειοδοσία.

The BlackList – Κ5 Ε20

Όταν ένα κορίτσι χωρίς ταυτότητα εμφανίζεται μυστηριωδώς, η Liz και η ομάδα ξεκινούν μια έρευνα για να ανακαλύψουν τη σχέση του με τα μυστικά που κρύβει ο Red.

The BlackList – Κ5 Ε19

H Liz χρησιμοποιεί μια απρόσμενη πηγή πληροφοριών για να αναγκάσει τον Red να αποκαλύψει τα μυστικά του, ενώ ο Red έχει ένα σχέδιο για να ανακτήσει τον σάκο με τα οστά.

The BlackList – Κ5 Ε18

Ο Red και η ομάδα κατευθύνονται στο Παρίσι ελπίζοντας να πιέσουν τον Garvey, εξουδετερώνοντας έναν ξεχωριστό προμηθευτή ηρωίνης του συνδικάτου του Nash. Η Liz δεν εμπιστεύεται τον Red και ακολουθεί το δικό της μονοπάτι για να εντοπίσει τον Garvey.

The BlackList – Κ5 Ε17

Μετά τη δολοφονία ενός μέλους του συνδικάτου του Nash, η Liz και η ομάδα πρέπει να εξασφαλίσουν κρίσιμα στοιχεία για να εξουδετερώσουν τον Ian Garvey. Στο μεταξύ ο Aram σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση του με την Samar ένα βήμα παρακάτω.

The BlackList – Κ5 Ε16

Η Liz ερευνά καινούργιες λεπτομέρειες σε μια παγωμένη υπόθεση από τις πρώτες της ως profiler του FBI. Η ομάδα αναλαμβάνει δράση για να εξουδετερώσει τους δολοφόνους του Tom μέσω της νόμιμης οδού, ενώ ο Red είναι διαφορετικής άποψης.

The BlackList – Κ5 Ε15

Καθώς η Liz εξακολουθεί να ιχνηλατεί τους δολοφόνους του Tom, ο Red προσπαθεί να λύσει ένα φορολογικό ζήτημα στη δική του επιχείρηση ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

The BlackList – Κ5 Ε14

Η ομάδα εντοπίζει έναν blacklister που κατασκευάζει αεροπορικά άλλοθι για τους δολοφόνους πελάτες του. Στο μεταξύ η επαναφορά της Liz στο FBI, είναι σε διαδικασία αξιολόγησης.

The BlackList – Κ5 Ε13

Ο Red κατευθύνει την ομάδα σε μία οργάνωση που στοχεύει ανθρώπους με αξιοκατάκριτη αλλά νόμιμη δραση. Καθώς ο Red βοηθάει έναν από τους υπαλλήλους του, η Liz ανακαλύπτει ένα στοιχείο της έρευνας τουTom.

The BlackList – Κ5 Ε12

Καθώς η Liz δουλεύει με τον Red για να κυνηγήσουν τους δολοφόνους του Tom, αρχίζει να αμφισβητεί τα κίνητρά του. Στο μεταξύ, η ομάδα στρατολογεί έναν εμπρηστή ώστε να συλλάβει έναν άλλο.

The BlackList – Κ5 Ε11

Ο Red ξεκινά το κυνήγι ενός θρυλικού θησαυρού, η Liz μελετάει τις μεθόδους ενός από τους πιο επικίνδυνους blacklisters.

The BlackList – Κ5 Ε10

Όταν ο Red διευθύνει την ομάδα για να βρει έναν blacklister που πουλάει ευαίσθητες πληροφορίες, ο Ressler βρίσκεται σε κίνδυνο να εκτεθεί και η Liz σχεδιάζει την επόμενη κίνησή της.

The BlackList – Κ5 Ε09

Η Liz εγκαταλείπει την παλιά της ζωή για ένα νέο ξεκίνημα σε ένα νέο μέρος, αλλά αναγκάζεται να φθάσει τα όριά της, συναισθηματικά και σωματικά σε μια βίαιη μάχη, όταν μια απειλή την εντοπίζει.

The BlackList – Κ5 Ε08

Ο Tom εξαφανίζεται και η Liz αναζητά απεγνωσμένα τα ίχνη του. Το κυνήγι του Red για τη βαλίτσα με τα οστά, οδηγεί σε ζωές που έχουν αλλάξει για πάντα.

The BlackList – Κ5 Ε07

Ο Red και η ομάδα θέτουν τον Dembe σε μυστική αποστολή, όπου θα διεισδύσει σε έναν διεθνή οργανισμό λαθρεμπορίου ανθρώπων, αλλά όταν χάνεται η επικοινωνία πρέπει να επέμβουν. Στο μεταξύ η έρευνα του Tom για τη βαλίτσα τον οδηγεί σε έναν θανάσιμο κίνδυνο.

The BlackList – Κ5 Ε06

Ενώ ο Cooper στρατολογεί τον Red σε μία προσωπική υπόθεση, ο Ressler ηγείται της ομάδα για να σταματήσουν την επανέναρξη της δράσης ενός, μέχρι πρότινος αδρανούς, δολοφόνου επί πληρωμή. Ο Tom συνεχίζει να ερευνά τη βαλίτσα παρά την προειδοποίηση.

The BlackList – Κ5 Ε05

Ο Red δίνει πληροφορίες για έναν διεθνή τρομοκράτη, βάζοντας την ομάδα σε τροχιά συνεργασίας με μια άλλη μονάδα από τη CIA. Στο μεταξύ ο Red κι ο Hawkins θέτουν τις βάσεις για ένα νέο επιχειρηματικό τόλμημα. Ο Tom ερευνά μυστικά για πληροφορίες.

The BlackList – Κ5 Ε04

Η Liz και η ομάδα κρούσης κυνηγάνε έναν άπιαστο εγκληματία, ο οποίος καταστρέφει τους πιο πολύτιμους θησαυρούς του κόσμου. Στο μεταξύ μία αιφνίδια συνάντηση, κατευθύνει τον Red σε μία νέα επαγγελματική ευκαιρία, καθώς ο Tom ερευνά τα οστά στη βαλίτσα.

The BlackList – Κ5 Ε03

Η ομάδα ερευνά μια σειρά ύποπτων αστυνομικών πυροβολισμών. Ο Ressler αποσπάται από τα εξωτερικά του ζητήματα. Ο Red χρειάζεται τη βοήθεια του Tom για να ξαναχτίσει την αυτοκρατορία του.

The BlackList – Κ5 Ε02

Η ομάδα καταδιώκει έναν κλέφτη με διασυνδέσεις με δισεκατομμυριούχους. O Τom προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα λείψανα στη βαλίτσα.

The BlackList – Κ5 Ε01

Με την αυτοκρατορία του συντρίμμια, ο Red συμπεριλαμβάνει τη Liz σε ένα σχέδιο για να κερδίσει μετρητά και να προσθέσει έναν ακόμη Blacklister στην ομάδα κρούσης.

The BlackList – Κ4 Ε22

Ο Red στήνει ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο για να σώσει την ομάδα. Με το μέλλον της ομάδας σε κίνδυνο, η Liz αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες ερωτήσεις της για το παρελθόν της.

The BlackList – Κ4 Ε21

Αντιμετωπίζοντας μια πολιορκία στην οργάνωσή του, ο Red εντοπίζει έναν κλέφτη που έχει προσληφθεί από τον Mr Kaplan για μια μυστηριώδη συμφωνία. Ο πράκτορας Gale παίρνει ακραία μέτρα στην διεξαγωγή της έρευνάς του στη δική του ομάδα κρούσης.

The BlackList – Κ4 Ε20

Όταν η Liz γίνεται στόχος ενός μισθοφόρου, του «Συλλέκτη Χρεών», ο Red στρέφεται σε μια απρόσμενη πηγή για βοήθεια. Στο μεταξύ ο Ressler συναντά επιπλοκές στην προσπάθειά του να προηγηθεί της έρευνας του Gale.

The BlackList – Κ4 Ε19

Ο Red προσανατολίζει τη δύναμη στο να εντοπίσει έναν Blacklister με εργαλεία για χειραγώγηση μνήμης, κάνοντας τη Liz να αναρωτηθεί για τη δική της εμπειρία. Όταν ο Gale εντείνει την έρευνά του, ο Ressler παίρνει καινούργιο προβάδισμα στην υπόθεση.

The BlackList – Κ4 Ε18

Η ομάδα καταδιώκει έναν πανούργο κυνηγό επικυρηγμένων που προσελήφθη για να στοχεύσει τους πιο κοντινούς συνεργάτες του Red. Στο μεταξύ ο Ressler αντιμετωπίζει ένα ηθικό δίλημμα όταν του ανατίθεται μια νέα εργασία με έναν παλιό συνεργάτη.

The BlackList – Κ4 Ε17

Μνήμες του παρελθόντος οδηγούν τον Red σε μια επικίνδυνη πορεία σύγκρουσης με έναν εχθρό αποφασισμένο να καταστρέψει την αυτοκρατορία του.

The BlackList – Κ4 Ε15

Ο Red πρέπει να καταλάβει ποιος τον πρόδωσε όταν δηλητηριάζεται, η Liz και η ομάδα αναζητούν τον κατασκευαστή της τοξίνης ψ, για να σώσουν τον Red.

The BlackList – Κ4 Ε16

Μετά από εβδομάδες κυνηγητού του Dembe, o Reddington και η ομάδα παίρνουν επιτέλους μία ένδειξη για τη θέση του, ενώ ο Aram αγνοείται. Στο μεταξύ ο Dembe παίρνει ένα υπολογισμένο ρίσκο καθώς ο Reddington πλησιάζει.

The BlackList – Κ4 Ε14

Σε μυστική αποστολή ο Aram ψάχνει έναν εγκληματία που δρα μόνο για το κέρδος. Ο Tom συνεχίζει να αναζητά πληροφορίες για το παρελθόν του, ο Red προσπαθεί να βρει τι θέτει τις επιχειρήσεις του σε κίνδυνο.

The BlackList – Κ4 Ε13

Η ομάδα στοχεύει έναν εκλεπτυσμένο εγκληματία που στοχεύει τις επιχειρήσεις του Red. Στο μεταξύ ο Tom ψάχνει πληροφορίες για το παρελθόν του.

The BlackList – Κ4 Ε12

Η ομάδα παγιδεύει έναν δολοφόνο που μεταδίδει μία θανάσιμη ασθένεια στα θύματά του.

The BlackList – Κ4 Ε11

Η Liz προσπαθεί να διεισδύσει σε μια ξεχωριστή γυναικεία συμμορία κλεφτών καθώς αυτές προετοιμάζονται για το επόμενο χτύπημά τους, αλλά πρέπει πρώτα να περάσει τις «εξετάσεις» της αρχηγού. Εντωμεταξύ απρόβλεπτα προβλήματα στοιχειώνουν τις επιχειρήσεις του Red και ο Tom εστιάζει στα πατρικά του καθήκοντα.

The BlackList – Κ4 Ε10

Μια καινούργια υπόθεση φτάνει στα σκαλιά της Liz, όπου κάποιος έχει αφήσει μια τρισδιάστατη μινιατούρα που απεικονίζει ένα έγκλημα που θα διαπραχθεί σύντομα. Εντωμεταξύ ο Red ερευνά μια καινούργια επαγγελματική ευκαιρία.

The BlackList – Κ4 Ε09

Η Liz προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της με τον Tom και ο Red προσπαθεί να πάρει χάρη για αυτήν, έτσι ώστε αυτή να μπορέσει να αποκατασταθεί. Όταν προκύπτουν μαζικοί πυροβολισμοί σε μια εταιρεία θαλασσινών, όλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ναρκωτικά, αλλά ο Red τους λέει ότι η εταιρεία είναι βιτρίνα για τρομοκράτες που σχεδιάζουν κάτι.

The BlackList – Κ4 Ε07

Ο Red καθοδηγεί τη δύναμη κρούσης, ώστε να εντοπίσει κάποιον που προμηθεύει με καινούργιες ταυτότητες καταδιωκόμενους εγκληματίες. Στο μεταξύ, καθώς η κατάσταση της υγείας του Alexander Kirk επιδεινώνεται, η Liz ζητά την καθοδήγηση του Cooper σε μια κρίσιμη απόφαση.

The BlackList – Κ4 Ε08

Ο Red πιέζει τον Dr. Shaw να εντοπίσει έναν παλαιότερο ασθενή. Η Liz σκέφτεται τις επιπτώσεις των δεσμών της με τον ολοένα και πιο απεγνωσμένο και πιο επικίνδυνο Alexander Kirk. Ο Mr Kaplan φτάνει σε μια κρίσιμη συνειδητοποίηση για το μέλλον της.

The BlackList – Κ4 Ε06

Όταν ο Alexander Kirk συγκροτεί μια μυστηριώδη ομάδα που ειδικεύεται στο χακάρισμα των ασφαλέστερων παγκοσμίως υπολογιστικών συστημάτων, ο Red κι η Liz βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν την κίνησή τους, στην οργάνωσή του.

The BlackList – Κ4 Ε05

Η αφοσίωση της Liz δοκιμάζεται καθώς ο Red παίρνει μέρος σε μια επιχείρηση παρεμπόδισης του Alexander Kirk. Η ομάδα κρούσης, στο μεταξύ, αγωνίζεται να εντοπίσει έναν εγκληματία που στοχοποιεί εφευρέτες.

The BlackList – Κ4 Ε04

Καθώς ο Red θέτει τη Liz και την ομάδα κρούσης στα ίχνη ενός οικο-τρομοκράτη με μια μυστηριώδη σύνδεση με τον Alexander Kirk, ο Tom παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

The BlackList – Κ4 Ε03

Ο Red και η ομάδα κρούσης λαμβάνουν ακραία μέτρα για να καταδιώξουν έναν σύμμαχο του Alexander Kirk, τον Miles McGrath, ο οποίος δρα ως ένα «εκκολαπτήριο» εγκληματικότητας και χρηματοδοτεί εγκλήματα για οικονομικό όφελος.

The BlackList – Κ4 Ε02

Ο Red στρατολογεί τον Tom και την ομάδα κρούσης να τον βοηθήσουν να εντοπίσει έναν διαβόητο κυνηγό επικυρηγμένων, ο οποίος πιθανόν γνωρίζει την επόμενη κίνηση του Alexander Kirk. Εντωμεταξύ η Liz προσπαθεί να αποφασίσει αν ο Kirk είναι αξιόπιστος ή όχι.

The BlackList – Κ4 Ε01

Η Liz έχει απαχθεί από έναν άνδρα που ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας της και αυτό προτρέπει τον Red να αρχίσει να την ψάχνει απεγνωσμένα.

The BlackList – Κ3 Ε22

Το κυνήγι της ομάδας κρούσης του FBI για εκδίκηση, πλησιάζει στο τέλος του. Καθώς ο Reddington και η ομάδα προσεγγίζουν τον μυστηριώδη αρχι-εγκληματία που ευθύνεται για τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα, αναγκάζονται να δουλέψουν εκτός ασφαλούς ζώνης – και εκτός νόμου – για να εξολοθρεύσουν τον εχθρό τους μια και καλή.

The BlackList – Κ3 Ε23

Καθώς ο Reddington και η ομάδα προσεγγίζουν τον υπεύθυνο για το θάνατο της Liz, μια σοκαριστική προδοσία τους αναγκάζει να αγωνισθούν για να σώσουν έναν δικό τους.

The BlackList – Κ3 Ε21

Όταν ο Reddington συνδέει μία κομψή, ισχυρή και πολύ επικίνδυνη Ρουμάνα, με τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα, η ομάδα κρούσης αναγκάζεται να παίξει ένα θανάσιμο κυνήγι γάτας-ποντικού για να την σταματήσει πριν αυτή ξαναχτυπήσει.

The BlackList – Κ3 Ε20

Όταν μια απροσδόκητη επίθεση καταστρέφει την ομάδα κρούσης, αυτή πρέπει να εντοπίσει τους επιτιθέμενους, μια μυστηριώδη ομάδα πρακτόρων που χρησιμοποιούν ένα παγκόσμιο δορυφορικό δίκτυο.

The BlackList – Κ3 Ε19

Μια μυστηριώδης όμορφη ύπαρξη καταδιωκόμενη από αγνώστους, διασταυρώνεται με τον Reddington και ζητάει τη βοήθειά του για να τους αντεπιτεθεί.

The BlackList – Κ3 Ε18

Ο Solomon κυνηγάει ακόμη την Elizabeth Keen, η οποία δίνει μάχη με το χρόνο για να αποκτήσει το μωρό της. Μια απρόβλεπτη στροφή των γεγονότων θα τα αλλάξει όλα.

The BlackList – Κ3 Ε17

Μόλις ο Red μαθαίνει ότι κλέφτες στοχεύουν ένα πυρηνικό όπλο, μια μάχη με τον χρόνο ξεκινά, καθώς η ομάδα κρούσης αγωνίζεται να τους σταματήσει και να αποτρέψει μία πιθανή πυρηνική καταστροφή.

The BlackList – Κ3 Ε16

Ένας αξιωματικός του State Department δολοφονείται στο Πεκίνο, οδηγώντας τους Red και Liz στον «Φροντιστή», έναν σκιώδη φύλακα, ο οποίος διατηρεί μία υπόγεια κρύπτη για εγκληματίες.

The BlackList – Κ3 Ε15

Ο ιδιοκτήτης μιας start up εταιρίας, δολοφονείται στο σπίτι του από έναν άνδρα γνωστό ως «Drexel», ο οποίος εξετάζει με την ησυχία του το πτώμα. Εντωμεταξύ ο Tom σπεύδει στο νοσοκομείο, με δύο τραύματα από σφαίρες, σε μία ληστεία κοσμηματοπωλείου.

The BlackList – Κ3 Ε14

Ένα αγνοούμενο παιδί, που θεωρούνταν νεκρό, επανεμφανίζεται ωθώντας τον Red και τη Liz, να κυνηγήσουν μία γυναίκα, ύποπτη για απαγωγές παιδιών. Ο Tom βοηθάει την Gina και υφίσταται τις συνέπειες.

The BlackList – Κ3 Ε13

Ο Red κι η Liz συνεργάζονται με την ομάδα για να σταματήσουν έναν διαπραγματευτή, ο οποίος επανεμφανίστηκε για να συμβιβάσει δύο αντίπαλες εγκληματικές οικογένειες. Μια παλιά «φλόγα» ξαναξυπνάει για τον Tom.

The BlackList – Κ3 Ε12

Μια σπάνια μεσαιωνική συσκευή που χρησιμοποιείται σε μια δολοφονία, ωθεί τον Red να προειδοποιήσει την ομάδα κρούσης ότι μια μεσαιωνική ομάδα επαγρύπνησης, βρίσκεται στο προσκήνιο. Στο μεταξύ, η Liz παίρνει καλά νέα και σχεδιάζει προσεκτικά την επόμενη κίνησή της.

The BlackList – Κ3 Ε11

Με το όνομά της καθαρό πλέον, η Liz προσπαθεί να ανακτήσει την προηγούμενη ζωή της. Ο Red συνεργάζεται με την ομάδα κρούσης ώστε να διεισδύσουν σε μια συνέλευση επικίνδυνων εγκληματιών, σε μια σπάνια και ριψοκίνδυνη ευκαιρία να συλλάβουν τους αρχηγούς των πιο θανατηφόρων συνδικάτων.

The BlackList – Κ3 Ε10

Καθώς η Cabal ετοιμάζεται να δολοφονήσει τη Liz, ο Red καλεί την ομάδα κρούσης να προσπαθήσουν μαζί να την γλιτώσουν. Ο Red λαμβάνει ένα τελεσίγραφο.

The BlackList – Κ3 Ε08

Ο Red και η Liz χωρίζονται, όταν ο Red μπλέκει σε μία επικίνδυνη κατάσταση. Κάπου αλλού, ο Samar κάνει μια ριψοκίνδυνη επιλογή για να βοηθήσει τη Liz και ο Tom κι ο Cooper, συνεχίζουν την προσπάθειά τους, να απαλλάξουν τη Liz.

The BlackList – Κ3 Ε07

Μια οικογενειακή τραγωδία στο παρελθόν του Samar, ξανάρχεται στην επιφάνεια καθώς η ομάδα κρούσης καταδιώκει έναν ασύλληπτο διεθνή τρομοκράτη. Το FBI και η Cabal ολοένα και κερδίζουν έδαφος στην αναζήτηση της Liz και του Red.

The BlackList – Κ3 Ε09

Ενώ ο Red δημιουργεί μία σκηνή εγκλήματος για να ανακτήσει την προστασία του, φίλοι της αλήθειας συνωστίζονται γύρω από τη Liz, της οποίας η ζωή κινδυνεύει τώρα που είναι υπό επιτήρηση.

The BlackList – Κ3 Ε06

Ο Red και η Liz ανακαλύπτουν ότι ο Andras Halmi, ένας έμπιστος σύμβουλος του Διοικητή, αγνοείται. Αναζητώντας τον, αποφεύγουν την τελευταία στιγμή, μία βίαιη αντιπαράθεση.

The BlackList – Κ3 Ε05

Ο Red και το FBI συνεργάζονται για να προστατεύσουν τη Liz, όταν μία τεράστια αμοιβή για τη σύλληψή της τραβάει την προσοχή πληρωμένων δολοφόνων.

The BlackList – Κ3 Ε04

Ο Red στρατολογεί μία ομάδα για να εντοπίσει την Djinn, μία αινιγματική γυναίκα που εκπληρώνει φαντασιώσεις εκδίκησης. Οι Red και Liz πιστεύουν ότι η Djinn μπορεί να τους οδηγήσει στην Cabal και να τους βοηθήσει να απαλλάξουν τη Liz.

The BlackList – Κ3 Ε03

Ο Dembe συνεχίζει χάρη στον οίκτο του Solomon. Οι Red και Keen κατευθύνονται στην Αϊόβα για να ερευνήσουν μια εταιρεία που συνδέεται με την Cabal, με τους Ressler και Navabi στο κατόπι τους. Ο Cooper και ο Tom ενώνουν τις δυνάμεις τους.

The BlackList – Κ3 Ε02

Καθώς η Liz αγωνίζεται για την ασφάλειά της στην Ρωσική Πρεσβεία, ο Red ανακαλύπτει ένα σχέδιο εξόντωσής της, επινοημένο από την Cabal. Ένα γνώριμο πρόσωπο προσεγγίζει τον Ressler.

The BlackList – Κ3 Ε01

Οι πράκτορες Keen και Red καταδιώκονται από το FBI, ενώ ο Dembe κάνει μια γνωριμία ριψοκινδυνεύοντας το μέλλον του.

The BlackList – Κ2 Ε22

Η Liz ανακαλύπτει ότι παγιδεύτηκε από τον Cabal και προτρέπει τον Red να χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του για να «καθαρίσει» το όνομά της. Επίσης ο  Cooper παίρνει καλά νέα. Η ομάδα έχει θέμα εμπιστοσύνης.

The BlackList – Κ2 Ε21

Ακολουθώντας τις οδηγίες του Red, το FBI βρίσκεται ένα βήμα πίσω από τον πιο επικίνδυνο ρώσο επαγγελματία δολοφόνο, τον Karakurt, έναν εχθρό των ΗΠΑ. Για να αποφύγουν την καταστροφή, η Liz κι ο Ressler συναντιούνται με τη ρωσική αντικατασκοπεία.

The BlackList – Κ2 Ε20

Αφότου αποκωδικοποίησε τις πληροφορίες που περιείχε το υπομόχλιο (Fulcrum), ο Red είναι αποφασισμενος να σταματήσει την επικείμενη απειλή. Στο μεταξύ, η ομάδα κρούσης ανακαλύπτει λαθρεμπόριο σωμάτων Κινεζο-αμερικανών ασθενών, με ψεύτικες ταυτότητες.

The BlackList – Κ2 Ε19

Καθώς ο Red αγωνίζεται για τη ζωή του, συνεργάζεται με τη Liz για να παγιδεύσουν έναν άνθρωπο-κλειδί από το παρελθόν του, που ξέρει για το Fulcrum.

The BlackList – Κ2 Ε18

Η ομάδα παρακολουθεί μία προκλητική σκηνοθέτη που στοχεύει την πλούσια ελίτ. Ο Tom υπερασπίζεται τη Liz. Ο Red την πιέζει για το Fulcrum, ισχυριζόμενος ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

The BlackList – Κ2 Ε17

Η ομάδα παρακολουθεί έναν επιστήμονα, ο οποίος απαγάγει ανάπηρους ασθενείς για να κάνει πειράματα για την αθανασία. Πίσω στην Ουάσινγκτον, ο Tom αγωνίζεται να σωθεί από τους νέους εχθρούς του.

The BlackList – Κ2 Ε16

Καθώς τα στοιχεία εναντίον της Liz, στην περίπτωση της δολοφονίας του διευθυντή του λιμανιού, διαρκώς αυξάνονται, ένας ομοσπονδιακός δικαστής, της ξεκαθαρίζει ότι θα αντιμετωπίσει αυστηρές κατηγορίες.  

The BlackList – Κ2 Ε15

Όταν η πράκτορας Keen εξετάζεται στο δικαστήριο ως ύποπτη για τη δολοφονία του διευθυντή του λιμανιού, ερωτάται για την ασυνήθιστη σχέση της με τον Red  και η ομάδα τους υπόκειται σε έλεγχο.    

The BlackList – Κ2 Ε14

Ο Red μπλέκεται σε ένα θανάσιμο παιχνίδι με μια πανίσχυρη οικογένεια, η οποία απέκτησε την περιουσία της με λαθρεμπόριο και σωματεμπορία.

The BlackList – Κ2 Ε13

Η Liz μαθαίνει για έναν κατά συρροή δολοφόνο, γνωστό και ως “The Deer Hunter”, ο οποίος παρακολουθεί τα θύματά του σαν λεία και ο Red βοηθάει την ομάδα στην αναζήτησή του. Η Liz εξακολουθεί να κρατάει κρυφό το μυστικό της.

The BlackList – Κ2 Ε12

Ο Red συμβουλεύει τη Liz για την εξαφάνιση του Justin Kenyon, ενός πολυγαμικού ηγέτη αίρεσης, ο οποίος διαθέτει επικίνδυνα δοχεία μεταφοράς θαμμένα στην ιδιοκτησία του, έτσι η ομάδα ξεκινάει την έρευνα.  

The BlackList – Κ2 Ε11

Η ομάδα πρέπει να διασώσει έναν μυστικό πράκτορα της CIA, ο οποίος απήχθη από αυτονομιστές στο Ουζμπεκιστάν. Ο Red πιστεύει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει έναν επικίνδυνο συνεργάτη από το παρελθόν, γνωστό και ως Ruslan Denisov.

The BlackList – Κ2 Ε10

Ο προϊστάμενος του FBI προσπαθεί να διασώσει την ομάδα του, μετά το χάος στο κέντρο κράτησης. Εντωμεταξύ, ο κλέφτης Luther Braxton επιχειρεί να αποκτήσει πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες.

The BlackList – Κ2 Ε09

Η ομάδα προσπαθεί να σώσει τον Red καθώς αυτός συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε μια μυστική τοποθεσία. Εκεί ο Red μπλέκει με έναν κλέφτη, με τον οποίο μοιράζεται μια περίπλοκη ιστορία.

The BlackList – Κ2 Ε06

Όταν ένα ακρωτηριασμένο πτώμα ξεβράζεται στην ακτή, η πράκτορας Liz συμβουλεύεται τον Red και τις γνώσεις του για τον σκοτεινό υπόκοσμο των λαθροθήρων άγριων ζώων. Εντωμεταξύ ο πράκτορας Donald Ressler αποκτά μια επικίνδυνη συνήθεια.

The BlackList – Κ2 Ε07

Όταν ένας ιρανός πυρηνικός επιστήμονας δολοφονείται μυστηριωδώς, αρχίζει ένα παιχνίδι με τεχνάσματα με έναν «πολύτιμο» αμερικανό. Ο Red πληροφορεί τους πράκτορες Keen και Navabi, ότι ένας πολύ επικίνδυνος συνωμότης, ο The Scimitar, έχει αναλάβει αυτή την αποστολή.

The BlackList – Κ2 Ε05

Οι πράκτορες Keen, Ressler και Cooper, είναι στα ίχνη ενός πυρήνα οικολόγων-τρομοκρατών, ερευνώντας για ένα όπλο μαζικής καταστροφής. Στο μεταξύ η Liz προσπαθεί να χαλαρώσει τον φύλακά της. Κάπου αλλού ο Red χρησιμοποιεί χειραγώγηση για να καταδιώξει κάποιον πολύ αγαπητό του.

The BlackList – Κ2 Ε04

Μία σειρά από φιλειρηνικούς πολίτες μετατρέπονται σε δολοφόνους και ο Red βάζει την ιδέα στη Liz, ότι ένα κρυφό κοινωνικό-ψυχολογικό πείραμα διεξάγεται. Κάπου αλλού ο Red προσπαθει να πείσει την Naomi και τον άντρα της να δεχτούν μία πολύπλοκη πρόταση.

The BlackList – Κ2 Ε03

Όταν ένας άνδρας ανακαλύπτεται με την καρδιά του ξεριζωμένη, οι πράκτορες Keen και Ressler, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον πράκτορα Samar Navabi για να ξεσκεπάσουν την περίπλοκη επιχείρηση μαύρης αγοράς του Dr. Covington.

The BlackList – Κ2 Ε02

Όταν ληστεύεται η τράπεζα Monarch Douglas, ο Red αρπάζει την ευκαιρία να εξοντώσει την τράπεζα ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Η Liz εξετάζει τις προθέσεις του Red, καθώς ερευνά το έγκλημα. Εντωμεταξύ, ένα νέο μέλος προστίθεται στην ομάδα του Cooper, αφού εντυπωσίασε τους πάντες σε αυτήν.

The BlackList – Κ2 Ε01

Ο Red συνεχίζει να μάχεται και αντιμετωπίζει μια καινούργια απειλή: έναν άντρα που λέγεται Lord Baltimore. Ένα σημαντικό πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει στη ζωή του, ενώ η Liz προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Tom.

The BlackList – Κ1 Ε22

Λόγω της κατάρρευσης του αεροπλάνου μεταφοράς του μυστηριώδους κρατουμένου, η πόλη μπαίνει κάτω από υψηλά μέτρα ασφαλείας, καθώς οι αρχές βρίσκονται στο κυνήγι των δραπετών.

The BlackList – Κ1 Ε21

Η Liz αρνείται να συνεργαστεί με τον Red αφότου ανακάλυψε την αλήθεια για το θάνατο του πατέρα της. Προκειμένου να αποζημιωθεί και να αναγκάσει τη Liz να τον συναντήσει, ο Red φέρνει στο FBI μια περίπτωση που δεν μπορούν να αγνοήσουν.

The BlackList – Κ1 Ε20

Όταν ένας πολιτικός παγιδεύεται στην Πράγα για ένα φόνο, ο Red υποπτεύεται ότι αυτό είναι έργο του Kingmaker, ενός επικοινωνιολόγου, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την άνοδο κάποιων από τους πλέον ισχυρούς πολιτικούς του πλανήτη.

The BlackList – Κ1 Ε19

Η οικογένεια Pavlovich ειδικεύεται σε απαγωγές υψηλά ιστάμενων προσώπων και σύμφωνα με τον Red ετοιμάζονται για το επόμενο θύμα τους. Η ομάδα προσπαθεί να το προστατέψει.  

The BlackList – Κ1 Ε18

Η Liz αντιλαμβάνεται ότι ο Tom δεν είναι αυτός που δείχνει, έτσι χρησιμοποιεί μια υπόθεση για να αποπροσανατολίσει την ομάδα και να ερευνήσει τα πραγματικά κίνητρα του άντρα της.

The BlackList – Κ1 Ε17

Η Liz ερευνά την εξαφάνιση της Jolene. Η ομάδα κυνηγά ένα νεαρό αγόρι, το οποίο υποκρίνεται ότι είναι ο περιβόητος χάκερ Ivan.

The BlackList – Κ1 Ε16

Ο Tom πασχίζει να κρατήσει το μυστικό του ασφαλές. Ο Ressler κυνηγά τον Mako Tanida, ο οποίος σκοτώνει ένα-ένα τα μέλη της παλιάς του ομάδας.  

The BlackList – Κ1 Ε15

Ο Red ερευνά τη ζωή της Jolene. Η Liz και ο Ressler κυνηγούν έναν εγκληματία γνωστό και με το παρατσούκλι   “Δικαστής” .

The BlackList – Κ1 Ε14

Ο Red αποκαλύπτει ότι μια γυναίκα από το παρελθόν του είναι στόχος και πείθει τη Liz να ασχοληθεί με τη ληστεία στη Συριακή Πρεσβεία.

The BlackList – Κ1 Ε13

Όσο η Liz ασχολείται με μια έρευνα που θα αποκαλύψει ένα σοκαριστικό μυστικό για την υπηρεσία, ο Red συνεχίζει να αναζητά τον καταδότη και ανακαλύπτει έναν νέο ύποπτο.

The BlackList – Κ1 Ε12

Όσο ο Red αποκαλύπτει πληροφοριοδότες κατά την αναζήτηση του για το καρφί, η Liz κυνηγά έναν τρελό επιστήμονα που έχει βοηθήσει αμέτρητους εγκληματίες να αποδράσουν.

The BlackList – Κ1 Ε11

Ένας κατά συρροή δολοφόνος από το παρελθόν της Liz εμφανίζεται ξανά, ενώ ο Red κυνηγά όποιους τον έχουν προδώσει.

The BlackList – Κ1 Ε10

Ο Red απαγάγεται από τον τρομοκράτη Anslo Garrick. Θα καταφέρει η Liz να τον βρει; Τι άλλα μυστικά θα αποκαλυφθούν;

The BlackList – Κ1 Ε09

Τα κεντρικά γραφεία του FBI βρίσκονται υπό πολιορκία, εξαιτίας επίθεσης με στόχο τη δολοφονία του Red.  

The BlackList – Κ1 Ε08

Ο Red απαιτεί συμφωνία με τον Cooper πριν συμφωνήσει να βοηθήσει στη σύλληψη ενός τρομοκράτη, ενώ η φθίνουσα υγεία του πατέρα της  Liz αποκαλύπτει μυστικά του παρελθόντος.  

The BlackList – Κ1 Ε07

Ο Red καθοδηγεί τη Liz στην αναζήτηση ενός ανισσόροπου επιστήμονα, ο οποίος εξαπέλυσε ένα σπάνιο και θανατηφόρο χημικό στο μετρό της Ουάσιγκτον.  

The BlackList – Κ1 Ε06

Μετά την αντιπαράθεση του με τη Liz, ο Tom ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και επιμένει να παραδοθεί στο FBI με στόχο να καθαρίσει την υπόληψη του.

The BlackList – Κ1 Ε05

Ο Red μαζί με τη  Liz και τον Ressler ψάχνουν ένα άτυχο θύμα απαγωγής και τον απαγωγέα του, έναν κρυψίνο κούριερ που η ανικανότητα του να νιώθει πόνο τον καθιστά ασταμάτητο.    

The BlackList – Κ1 Ε04

Όταν ο μάρτυρας-κλειδί της Liz εξαφανίζεται, ο Red υποπτεύεται έναν δολοφόνο, ο οποίος βράζει στην κυριολεξία τα θύματα του ώστε να τα εξαφανίσει για πάντα.  

The BlackList – Κ1 Ε03

O Red παίρνει μαζί του τη Liz σε μια μυστική αποστολή, με σκοπό να κατατροπώσουν έναν Κινέζο κατάσκοπο που βάζει στόχο πράκτορες της CIA.  

The BlackList – Κ1 Ε02

Η Liz και ο Red ακολουθούν έναν πληρωμένο δολοφόνο, ο οποίος συγκαλύπτει τις δολοφονίες του σε μεγάλης κλίμακας καταστροφές. Επόμενος στόχος του, η Floriana Campo.  

The BlackList – Κ1 Ε01

Ένας από τους μεγαλύτερους εγκληματικούς εγκεφάλους παραδίδεται στο FBI, με όρο μοναδικός αποδέκτης των πληροφοριών του να είναι η Elizabeth Keen.