Suits

O Mike Ross είναι μια διάνοια που ακόμα δεν έχει ανακαλυφθεί. Προβληματικός και ξεροκέφαλος, έχει παρατήσει το κολέγιο και χαραμίζει την εξυπνάδα και τη φωτογραφική του μνήμη σε μικροαπάτες και σε εμπόριο κάνναβης. Μια καταδίωξη τον φέρνει μπροστά στον Harvey Specter, έναν από τους μεγαλύτερους δικηγόρους της Νέας Υόρκης, ο οποίος εντυπωσιάζεται από το μυαλό του και τον προσλαμβάνει παράτυπα ως βοηθό, αφού δεν έχει πάει ποτέ στο Harvard, απ’ όπου η εταιρία προμηθεύεται αποκλειστικά τα στελέχη της. Το δίδυμο είναι έτοιμο για μεγάλα πράγματα, όμως εκτός από τις μικρές και μεγάλες καθημερινές υποθέσεις που έχει να αντιμετωπίσει, πρέπει να κρύψει καλά το μυστικό για την πρόσληψη του Mike, από πολλούς ορκισμένους εχθρούς…

Παίζουν: Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, Gina Torres
Δημιουργός: Aaron Korsh

Περιλήψεις

Suits – Κ7 Ε16

Ο Mike και η Rachel αποφασίζουν να δώσουν προτεραιότητα στην προσωπική τους ζωή.

Suits – Κ7 Ε15

Ο Mike χειρίζεται μια ομαδική αγωγή της κλινικής, ενώ η Jessica ζητάει βοήθεια από τον Harvey. Η εταιρεία αγωνίζεται εναντίον ενός πρώην εταίρου, ο οποίος θέλει να αναλάβει τη διοίκηση.

Suits – Κ7 Ε14

O Harvey κι ο Mike ενώνονται για να υπερασπιστούν έναν δικαστή που κατηγορείται για απρέπεια, ενώ η Donna αγωνίζεται για τα γραφεία της εταιρείας.

Suits – Κ7 Ε13

Η ένταση κορυφώνεται όταν ο Harvey πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στη Donna και την Paula, ενώ ο Louis συνεχίζει τη σχέση του με την Sheila.

Suits – Κ7 Ε12

O Harvey πρέπει να ξεπληρώσει ένα παλιό χρέος της εταιρείας. Ο Mike βρίσκεται τετ-α-τετ με έναν αντιπαθητικό αντίπαλο. Ο Louis αποδέχεται τον καινούργιο ρόλο του.

Suits – Κ7 Ε11

Ο Harvey κι ο Louis αγωνίζονται για να προστατέψουν το μέλλον της εταιρείας από το παρελθόν της. Ο Alex φοβάται ότι τα ένστικτα του Mike ίσως θέσουν σε κίνδυνο μια σχέση με πελάτη. Η Donna κι ο Harvey αναλογίζονται τις συνέπειες του φιλιού τους.

Suits – Κ7 Ε10

Η δυνατή κίνηση του Mike και του Harvey συναντάει δυσκολίες και τους στριμώχνει. Η Rachel φοβάται ότι η κρίση του πατέρα της επηρεάζεται από το παρελθόν. Ο Louis βοηθά τον Alex όταν ο πελάτης του δέχεται επίθεση.

Suits – Κ7 Ε09

Ο Mike προτείνει μια δυνατή κίνηση για να δώσουν ώθηση στην επιχείρηση, αλλά τα παλιά μπερδέματα του Harvey παίζουν σημαντικό ρόλο. Η Rachel εκπλήσσεται όταν ο πατέρας της, τής προτείνει να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Ο Louis καθοδηγεί.

Suits – Κ7 Ε08

Ο Harvey κι ο Mike ψάχνουν εξωτερική βοήθεια για να ξεπεράσουν μια απίθανη κατάσταση. Μια απροσδόκητη συνάντηση εκτροχιάζει την έρευνα του Louis για νέο συνεργάτη. Η Donna λαμβάνει μια εκπληκτική πρόταση.

Suits – Κ7 Ε06

Ο Mike δυσκολεύεται με την επιστροφή στην υπόθεση φυλάκισής του, ο Harvey προσπαθεί να πει στην Donna για την σχέση του με την Paula. Οι παλιές συμπεριφορές του Louis, τον στοιχειώνουν.

Suits – Κ7 Ε05

Ο Mike παραμελεί τα καθήκοντά του, με την υπόσχεσή του να βοηθήσει μια πληγωμένη οικογένεια. Ο Harvey ζητά τη διακριτικότητα του Louis όσον αφορά τον χειρισμό μιας «ευαίσθητης» υπόθεσης. Η Donna εξετάζει μια πιθανή προσθήκη στην εταιρεία.

Suits – Κ7 Ε04

Ο Harvey, ο Louis και η Donna πρέπει να συνεργαστούν και μάλιστα γρήγορα, επειδή ο Bratton Gould προσπαθεί να υφαρπάξει έναν δικηγόρο από την PSL. O Mike και η Rachel προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρόνο για να σχεδιάσουν το γάμο τους.

Suits – Κ7 Ε03

Ο Louis κι ο Harvey φιλονικούν για τη νέα δυναμική της εταιρίας. Η τελευταία επιτυχία του Mike τού φέρνει μια νέα απροσδόκητη υπόθεση και η ηγεσία της Rachel δοκιμάζεται από έναν απείθαρχο συνεργάτη.

Suits – Κ7 Ε02

Ο Harvey τα τσουγκρίζει με τους συνεταίρους του για μία τολμηρή κίνηση. O Mike επιδιώκει μια υπόθεση αφιλοκερδώς για τη νομική κλινική και οι πράξεις της Donna δημιουργούν σκληρά ερωτήματα στην εταιρεία.

Suits – Κ7 Ε01

Ο Mike επιστρέφει στην Pearson Specter Litt, ενώ ο Harvey αναλαμβάνει τα ηνία. Ο Louis διευθύνει τους καινούργιους συνεργάτες. Οι Donna και Rachel βρίσκουν τη θέση τους.

Suits – Κ6 Ε15

Ένα απροσδόκητο εμπόδιο μπορεί να κοστίσει στην υπόθεση του Mike. Ο Harvey, ο Louis κι η Rachel σκέφτονται να λερώσουν τα χέρια τους ενώ η Donna κι ο Benjamin ψάχνουν επενδυτή.

Suits – Κ6 Ε16

Όλη η δουλειά του Harvey και του Mike καταλήγει σε μία ακρόαση, αλλά υπάρχει άλλη μία πρόκληση την οποία κανείς τους δεν έχει δει. Ο Louis βάζει τα δυνατά του για να λύσει την παρεξήγησή του με την Tara, αλλά… υπάρχει γυρισμός μετά από αυτό που της είπε;

Suits – Κ6 Ε14

Ο Harvey κι ο Mike ενώνονται για να αναλάβουν την είσοδο του Mike στο μπαρ. Στο μεταξύ ο Louis αγωνίζεται να κρατήσει έναν μεγάλο πελάτη μόνος του.

Suits – Κ6 Ε13

Η Rachel παίρνει ένα γράμμα που δημιουργεί ένα απροσδόκητο θέμα για τον Harvey και τον Louis. Η καθοδήγηση του Mike από τους Oliver και Marissa, τίθεται σε δοκιμασία και η Donna έχει μία έκπληξη από το τμήμα μηχανοργάνωσης.

Suits – Κ6 Ε12

Ο Harvey προσπαθεί να ξαναχτίσει μια διαλυμένη σχέση, αφήνοντας τον Louis, την Donna και την Rachel να διευθύνουν την PSL κατά την απουσία του. Στο μεταξύ ο Mike λαμβάνει απροσδόκητη χείρα βοηθείας.

Suits – Κ6 Ε11

Η Jessica αφήνει την εταιρεία Pearson Specter Litt και τώρα ο Harvey κι ο Louis πρέπει να φροντίσουν το μέλλον της εταιρείας, μόνο οι δυο τους.

Suits – Κ6 Ε10

Ακόμη και με τον Mike έξω από τη φυλακή, η εταιρεία αντιμετωπίζει μία κρίση η οποία ίσως είναι εξοντωτική. Η Rachel και η Jessica χρησιμοποιούν ένα τέχνασμα στη δίκη του Leonard Bailey. Ο Louis σκέφτεται την επόμενη κίνησή του με την Tara.

Suits – Κ6 Ε09

Νέες εξελίξεις απειλούν τις συμφωνίες απελευθέρωσης του Mike και του Frank Gallo, αναγκάζοντας τον Mike και τον Harvey να συμβιβαστούν. Η Rachel διαφωνεί με τη στρατηγική της Jessica στην υπόθεση του Leonard Bailey. Ο Louis παίρνει κι άλλα άσχημα νέα από την Tara.

Suits – Κ6 Ε08

Ο Harvey μετράει τους πιο δυνατούς μάρτυρες του Cahill, ο Mike προσπαθεί να φέρει ο ίδιος έναν μάρτυρα, η Jessica και η Rachel προσπαθούν να καθυστερήσουν την εκτέλεση του Leonard και ο Louis προσαρμόζεται στον ρόλο του «άλλου» άνδρα.

Suits – Κ6 Ε07

Ο Harvey, ο Louis κι η Donna ψάχνουν το χαμένο σύνδεσμο για το εσωτερικό εμπόριο του Sutter. Ο Mike κάνει ένα δραστικό βήμα για να πάρει τον Kevin με το μέρος του. Η Rachel και η Jessica έχουν άσχημα νέα για τον Leonard Bailey.

Suits – Κ6 Ε06

Η Jessica παίζει ένα παιχνίδι για την επιχείρηση του Sutter, το οποίο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την συμφωνία του Mike κι η ομολογία του Kevin δημιουργεί ένα ρήγμα στη σχέση του με τον Mike. Στο μεταξύ η Rachel κάνει ένα διάλειμμα στην υπόθεση με τον θανατοποινίτηκαι ο Louis πρέπει να πάρει ένα σπίτι στο Hampton όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Suits – Κ6 Ε05

Το σχέδιο για να απελευθερώσουν τον Mike νωρίτερα, γίνεται πιο σύνθετο όταν ο Harvey και ο Sean Cahill βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα. Η Rachel χρειάζεται έναν νέο υποστηρικτή για την υπόθεση με τον θανατοποινίτη. Ο Louis χρειάζεται τη βοήθεια της Donna για να αγοράσει μία θερινή κατοικία ώστε να βρει γυναίκα.

Suits – Κ6 Ε04

Ο Harvey και ο Sean Cahill έχουν ένα σχέδιο για να πείσουν τον Mike να κάνει μία συμφωνία, αλλά ο Harvey κάνει μια αλλαγή την τελευταία στιγμή. Η Rachel αναλαμβάνει μία υπόθεση που αφορά έναν θανατοποινίτη. Η Jessica αποφορτίζει μία διαμάχη του Louis με τον νέο μισθωτή τους.

Suits – Κ6 Ε03

Ο Mike προσπαθεί να μείνει ασφαλής χωρίς να παραβιάσει τους άγραφους νόμους του Danbury, η Jessica κι ο Harvey προσπαθούν να πετύχουν το ακατόρθωτο, ο Louis προσπαθεί να βρει έναν μισθωτή και η Rachel αντιμετωπίζει έναν συμφοιτητή.

Suits – Κ6 Ε02

Ο Louis, η Jessica κι ο Harvey αποκρούουν μία ομαδική προσφυγή από τους πρώην πελάτες της PSL.

Suits – Κ6 Ε01

Το πρώτο του βράδυ στη φυλακή ο Mike δημιουργεί ένα μεγάλο πρόβλημα για τον ίδιο και τον Harvey. Στο μεταξύ η Jessica, ο Harvey και ο Louis έχουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της απόφασης του Mike και την αποχώρηση όλου του προσωπικού της εταιρείας.

Suits – Κ5 Ε16

Ο Mike δέχεται τη συμφωνία, αλλά έχει μεγάλα σχέδια για την Rachel πριν μπει στη φυλακή. Ο Harvey πηγαίνει στον πρόεδρο των ενόρκων για να δει αν ο Mike έκανε τη σωστή επιλογή. Ο Robert Zane χρησιμοποιεί τη συμφωνία ως μοχλό για να ανατινάξει την Pearson Specter Litt.

Suits – Κ5 Ε15

Καθώς η υπόθεση του Mike φθάνει στο δικαστήριο, αυτός αποσπάται από μια νέα υπόθεση. Η Jessica κι ο Harvey αναπτύσσουν καινούρια στρατηγική για να “ξελασπώσουν” τον Mike, πράγμα το οποίο φθάνει τον Louis στα άκρα με τους συνεργάτες του.

Suits – Κ5 Ε14

Η Jessica κι ο Harvey προσπαθούν να πείσουν τον Mike να μην εκπροσωπήσει μόνος του τον εαυτό του στη δίκη, αλλά η Anita Gibs τους μπερδεύει και πάλι την τελευταία στιγμή. Ο Louis ανησυχεί για την συνυπευθυνότητά του, όταν ανακαλύπτει ότι η μυστική τοποθεσία της Shelia αποκαλύφθηκε.

Suits – Κ5 Ε13

Ο Mike γίνεται έξαλλος όταν η Annita Gibs προσπαθεί να τρομοκρατήσει τη Rachel ώστε να επιτύχει συμφωνία, ενώ στρέφεται στη Dana για να βοηθήσει να σωθεί ο Harvey. Ένα δηκτικό άρθρο στην εφημερίδα βλάπτει τη φήμη της εταιρείας, οδηγώντας τον Jack και τον Louis να καταφύγουν σε απελπισμένα μέτρα.

Suits – Κ5 Ε12

Ο Harvey επιστρέφει στην εταιρεία για την οποία ο Mike προτείνει να γίνει πιο «επιθετική». Ο κατήγορος χρησιμοποιεί τον πατέρα της Rachel εναντίον του Harvey. Ο Louis ανακαλύπτει ποιος έγραψε το mail εναντίον του Mike. H Jessica στρέφεται στον Jeff Malone για βοήθεια.

Suits – Κ5 Ε11

Ο Mike συλλαμβάνεται για απάτη και του προσφέρουν διακανονισμό αν «καρφώσει» τον Harvey. Η Rachel είναι σε δύσκολη θέση μετά τις ανακαλύψεις του πατέρα της. Ο Harvey αναγκάζεται να εκπροσωπήσει τον Mike, αλλά περιορίζει τις εμφανίσεις του για να καθησυχάσει τον Charles Frostman.

Suits – Κ5 Ε10

Ο Hardman προετοιμάζεται να αναλάβει την εταιρεία, η Jessica μοιάζει να έχει πάρει ήδη το δρόμο για την έξοδο και ο Harvey είναι άφαντος. Στο μεταξύ ο Mike στρέφεται προς την εκκλησία για να βρει μία λύση στο δίλημμά του με τη Rachel.

Suits – Κ5 Ε09

Ο Jack Soloff χρησιμοποιεί την ισχύ του Daniel Hardman για να ξαναμπεί στην εταιρεία και να πάρει τους πελάτες του Harvey. Ο Louis προσπαθεί να ανακαλύψει με τι κρατάει στο χέρι ο Soloff τον Hardman. Η Rachel ανακαλύπτει ότι τα σχέδια της μαμάς της για έναν μεγαλοπρεπή γάμο ίσως αποκαλύψουν το μυστικό του Mike.

Suits – Κ5 Ε08

Ο Harvey απολογείται στον Louis επειδή τον χτύπησε, αλλά αρκεί μία απολογία ώστε να αποτρέψει μελλοντική εκδικητικότητα;

Suits – Κ5 Ε07

Ο Mike συμπράττει με τον Jack Soloff για να αναλάβουν μαζί την υπεράσπιση σε μια υπόθεση. Η Esther Litt επιστρέφει για να λύσει ένα πρόβλημα, η Donna και ο Harvey «δουλεύουν» τη φιλία τους. Ο Louis έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Harvey.

Suits – Κ5 Ε06

Η σχέση του Harvey με την Dr. Agard γίνεται προσωπική, όταν αυτή πρέπει να καταθέσει εναντίον ενός από τους πελάτες του.

Suits – Κ5 Ε05

Ο αντίπαλος του Harvey ισχυρίζεται ότι έχει αλλάξει, οι συνεδρίες του Harvey με τη γιατρό Agard συνεχίζονται. Η Jessica ζητά από τον Louis να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Harvey.

Suits – Κ5 Ε04

Η αδερφή του Louis θέλει να χωρίσει χωρίς να ανακατέψει τον αδερφό της. Ο Harvey αναλαμβάνει την υπόθεσή της. Οι Zane και Mike έχουν σοβαρές διαφωνίες για τη δική τους υπόθεση.

Suits – Κ5 Ε03

Ο Mike συμπράττει με τον μέλλοντα πεθερό του, όταν η Jessica αρνείται την πρότασή του. Στο μεταξύ ο Harvey χρησιμοποιεί τον Charles Barkley για να ανταποδώσει στον Jack Soloff, αλλά η μάχη και μια άλλη αντιπαράθεση με την Donna πυροδοτεί άλλη μία κρίση άγχους.

Suits – Κ5 Ε02

Η Jessica πιστεύει ότι ο Harvey βγάζει τα νεύρα του για τη Donna στον Louis, όταν ένας φιλόδοξος ανώτερος συνεργάτης προσπαθεί να πάρει τον μισθό του Harvey. Ο μπαμπάς της Rachel επιμένει ότι ο Mike κι η Rachel πρέπει να υπογράψουν ένα προσύμφωνο.

Suits – Κ5 Ε01

Ο αρραβώνας του Mike και της Rachel μπαίνει σε δεύτερη μοίρα καθώς η Donna αφήνει τον Harvey να δουλέψει για τον Louis. Ο Harvey αρνείται να το αποδεχτεί και είναι σίγουρος ότι η Donna θα επιστρέψει. Θα μπορέσει να το διαχειριστεί όταν ανακαλύψει ότι αυτή δεν μπλοφάρει;

Suits – Κ4 Ε15

Ο Harvey ανακαλύπτει ότι η Donna ίσως παραβίασε τον Νόμο για να βοηθήσει τον Mike να πάρει ένα έγγραφο για την υπόθεση καταγγελίας, αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει να τη σώσει. Εντωμεταξύ η Jessica προσπαθεί να υπολογίσει το επόμενο βήμα της στη σχέση της με τον Jeff.

Suits – Κ4 Ε16

Ο Sean Cahill έρχεται στον Harvey ζητώντας άλλη μία ευκαιρία να πλήξει τον Charles Forstman και η Donna πρέπει να πάρει μια σκληρή απόφαση όταν πεθαίνει η Norma, η γραμματέας του Louis.

Suits – Κ4 Ε14

Ο Mike αναλαμβάνει μια καταγγελία κατ΄εντολή του καθηγητή Gerard και ο Jeff χρησιμοποιεί τις γραμματείς του γραφείου για να εκνευρίσει τον Louis.

Suits – Κ4 Ε13

Ταξιδεύοντας για να συναντήσει έναν πελάτη, ο Harvey βοηθάει τον Mike και τον Louis να τακτοποιήσουν τις διαφορές τους και ξαναθυμάται την αρχική ρήξη του με τον Louis έξι χρόνια πριν, ενώ ο Mike ανακαλεί στη μνήμη του την πρώτη του επαφή με την εταιρεία.

Suits – Κ4 Ε11

Ο Louis χρησιμοποιεί την επιρροή του για να γίνει συνέταιρος και το «τρίβει στη μούρη» της Jessica και του Harvey, ενώ υπόσχεται να κάνει κόλαση τη ζωή του Mike μέχρι να του ρίξει το ηθικό και να παραιτηθεί.

Suits – Κ4 Ε12

Ο Harvey προσλαμβάνει τον καθηγητή Gerard σε μία έρευνα δωροδοκίας και ανακαλύπτει ότι ίσως έχει διαπράξει ηθική παραβίαση. Ο Louis κάνει ένα καταστροφικό λάθος με τον πρώτο του πελάτη ως συνέταιρος.

Suits – Κ4 Ε08

Η εταιρία δέχεται επίθεση, όταν ο Sean Cahill δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να αποκτήσει τα έγγραφα της εξαγοράς Gillis, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που προσπάθησαν να θάψουν ο Louis και η Katrina. Η Rachel προσπαθεί να επανορθώσει με τον Mike.

Suits – Κ4 Ε09

Αφότου ο Louis ομολογεί τα λάθη που έκανε στη συμφωνία Forstman στην Jessica, η εταιρεία αναγκάζεται να γίνει πιο επιθετική εναντίον του Sean Cahill. Αλλά θα μπορέσει ο Harvey να γλιτώσει τον Louis από την απόλυση ή η Jessica έχει ήδη ανεχθεί αρκετά;

Suits – Κ4 Ε10

Όταν ο Louis παραιτείται από την Pearson Specter, ο Harvey, ο Mike και η Donna προσπαθούν να τον βοηθήσουν να ξαναπατήσει στα πόδια του, αλλά η άρνηση της Jessica να προχωρήσει στην πρόσληψή του, μπορεί να τους επηρεάσει όλους μακροπρόθεσμα.

Suits – Κ4 Ε08

Η εταιρία δέχεται επίθεση, όταν ο Sean Cahill δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να αποκτήσει τα έγγραφα της εξαγοράς Gillis, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που προσπάθησαν να θάψουν ο Louis και η Katrina. Η Rachel προσπαθεί να επανορθώσει με τον Mike.

Suits – Κ4 Ε07

Τα προβλήματα του Mike πολλαπλασιάζονται όταν η Rachel αποκαλύπτει το μυστικό της, ο Harvey ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Mike να ξανασταθεί στα πόδια του και η Jessica δίνει στον Louis τη δυνατότητα να διαλέξει την ανταμοιβή του μετά τη νίκη του.

Suits – Κ4 Ε06

Ο Mike ξαφνικά έχει το πλεονέκτημα και ο Harvey με τον Logan είναι έτοιμοι να κάνουν συμφωνία, ο Louis όμως βρίσκει τον τρόπο να φέρει τα πάνω-κάτω σε όλους. Στο μεταξύ οι πράξεις της Rachel δημιουργούν επιπλέον προβλήματα στο Mike.

Suits – Κ4 Ε05

Ο Mike πάει να «δουλέψει» τον Harvey για τα νέα του εισοδήματα, αλλά η κατάσταση αναφλέγεται και την πληρώνει η Rachel. Ο Louis, εντωμεταξύ, βοηθάει την Donna να αποστηθίσει Σαίξπηρ.

Suits – Κ4 Ε04

Ο Mike κερδίζει έδαφος στην αντιπαράθεσή του με τους Harvey και Louis, ο Jeff κι η Jessica μεταφέρουν τη μάχη τους στο SEC και η Rachel χρειάζεται τη βοήθεια του Logan.

Suits – Κ4 Ε03

Ο Logan Sanders επιτρέπει στον Harvey να παίξει βρώμικα στην κόντρα του με τον Mike και δεν αφήνει έξω από το παιχνίδι ούτε τη φήμη, ούτε τη σχέση του Mike με τη Rachel. Στο μεταξύ, ο Louis προσπαθεί να θάψει το τσεκούρι του πολέμου και να πιάσει φιλίες με τον Jeff Malone.

Suits – Κ4 Ε02

Ο Mike κι ο Harvey μαλώνουν, όταν ο Harvey παρατάει τον Mike μόνο κι αβοήθητο και η Rachel βρίσκεται στη μέση της αντιπαράθεσης. Εντωμεταξύ ο Louis απειλείται από την πρόσφατη πρόσληψη της Jessica.

Suits – Κ4 Ε01

Ο Mike, που τώρα εργάζεται ως επενδυτικός τραπεζίτης, έρχεται στον Harvey με μια πρόταση αγοράς μιας εταιρείας, αλλά ο Harvey σύντομα «κολλάει» σε μια σύγκρουση συμφερόντων. Η Jessica, εντωμεταξύ, πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε μια ρομαντική ή μια επαγγελματική σχέση.

Suits – Κ3 Ε14

Ενώ ο Harvey και ο Mike έχουν δυσάρεστη δουλειά να εκτελέσουν για έναν από τους μεγαλύτερους πελάτες τους, ο Louis αντιμετωπίζει μια τεράστια πρόκληση και η Rachel προσπαθεί να εισπράξει ένα παλιό χρέος.

Suits – Κ3 Ε15

Ένας επίμονος δικηγόρος κυνηγάει έναν από τους πελάτες του Harvey, ο Mike πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση και ο πρώην συνεταίρος Charles Van Dyke επιστρέφει έχοντας την εκδίκηση κατά νου.

Suits – Κ3 Ε12

Ο Louis ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει στοιχεία που αποδεικνύουν μια και καλή ότι ο Mike δεν πήγε στο Harvard, ενώ η Jessica συγκρούεται με τη χήρα του πρώην άνδρα της, όταν αυτός πεθαίνοντας την ορίζει εκτελεστή της διαθήκης του.

Suits – Κ3 Ε13

Ο Harvey έχει επιτέλους την ευκαιρία να προσλάβει τον Elliot Stemple, κάποιον που έχει κερδίσει τον Harvey τρεις φορές σε αμφισβητούμενες δίκες και έκτοτε τον αποφεύγει. Εντωμεταξύ η Dana Scott επιλέγει να αγωνισθεί με τον Louis.

Suits – Κ3 Ε11

Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Harvey μπερδεύει τη δουλειά με την ευχαρίστηση και ταλαντεύεται ανάμεσα στη Jessica και την Scottie. Επώδυνες μνήμες βασανίζουν τον Mike ενώ χρησιμοποιεί μια υπόθεση για να ξορκίσει παλιούς του δαίμονες.

Suits – Κ3 Ε10

Η Ava Hessington προσλαμβάνει τον Travis Tanner για να χειριστεί την αγωγή της εναντίον της εταιρίας και αυτός αναζωπυρώνει την έχθρα του με τον Harvey.

Suits – Κ3 Ε09

Το «διαζύγιο» του Pearson Darby Specter’s ανασύρει θέματα εμπιστοσύνης στο προσκήνιο. Ο Mike ζητά από τη Rachel να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός στην σχέση τους.

Suits – Κ3 Ε08

Ενώ αρχίζει η δίκη της Ava Hessington, ο Harvey, o Mike και η Jessica μάχονται κατά της προδοσίας, τόσο μέσα στην εταιρία όσο και έξω από αυτήν. Ο Louis και η Donna θέλουν να πατσίσουν με όσους τους αδίκησαν.

Suits – Κ3 Ε07

Ο Harvey συγκρούεται με τον Stephen για την υπόθεση της Ava. Ο Louis στρατολογεί την Rachel στη μάχη του με τον Nigel τόσο για ένα σπασμένο συμβόλαιο όσο και για μία ραγισμένη καρδιά.

Suits – Κ3 Ε06

Οι σκοτεινές τακτικές του Cameron στην υπόθεση της Ava, ξυπνάνε μνήμες όσον αφορά τους λόγους που ο Harvey εγκατέλειψε το γραφείο του εισαγγελέα για να δουλέψει για την Jessica. Ο Mike βλέπει τι του κόστισε η μοναδική του ευκαιρία για πτυχίο.

Suits – Κ3 Ε05

Ο Harvey κι ο Mike ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο να απομακρύνουν τον Cameron από κατήγορο στην υπόθεση της Ava. Όταν ο Stephen μαθαίνει το σχέδιό τους, προσφέρεται να βοηθήσει και ποντάρει στην επιτυχία του σχεδίου του.

Suits – Κ3 Ε04

Η υπεράσπιση του Harvey για την Ava συναντά ένα εμπόδιο, όταν τα συμφέροντα της υπόθεσής της έρχονται σε αντίθεση με τη δουλειά του Louis να αντικρούσει μια εχθρική ανάληψη της Hessington Oil από έναν εκδικητικό επιχειρηματία.

Suits – Κ3 Ε03

Ο Cameron Dennis αντεπιτίθεται στον Harvey συλλαμβάνοντας έναν από τους πελάτες του για φόνο. Εντωμεταξύ η Katrina Bennet και μια βρετανική εκδοχή του Harvey καταφθάνουν για να ταράξουν την εταιρία.

Suits – Κ3 Ε02

Ο Louis προσφέρει στον Mike μία υπόθεση που μπορεί να αλλάξει το μέλλον του στην εταιρία. Επίσης ο Harvey κι η Jessica αντιμετωπίζουν μια παλιά τους Νέμεση, που δυσκολεύει το έργο τους να κρατήσουν την Ava Hessington έξω από τη φυλακή.

Suits – Κ3 Ε01

Η νέα συνεργασία της Jessica με τον Darby δοκιμάζεται, όταν αυτός αναθέτει στον Harvey έναν πελάτη υψηλού προφίλ, οποίος θα χάσει την εταιρία του αν ο Harvey δεν αποδείξει την αθωότητά του.

Suits – Κ2 Ε16

Ο Harvey ρισκάρει, ώστε να εμποδίσει τη συγχώνευση, ο Louis καταστρέφει τον αντίπαλό του από την άλλη εταιρία και η Rachel φέρνει τον Mike σε δύσκολη θέση, ζητώντας του συστάσεις για το Harvard.

Suits – Κ2 Ε13

Ο πατέρας της Rachel γίνεται συνήγορος υπεράσπισης σε μία υπόθεση φυλετικής διάκρισης, μηνυόμενος από τον Pearson Hardman και ο Louis αρχίζει πόλεμο στον νεοπροσληφθέντα από τον Harvey συνεργάτη.

Suits – Κ2 Ε14

Ο Daniel Hardman παίζει βρώμικο παιχνίδι στην παλιά εταιρία του, όταν αναλαμβάνει την υπεράσπιση στην υπόθεση φυλετικής διάκρισης και η Rachel το ξανασκέφτεται να κάνει αίτηση στη Σχολή Νομικής του Harvard.

Suits – Κ2 Ε15

Ο Harvey ενώνει τις δυνάμεις του με έναν παλιό γνώριμο για να καταστρέψει τον Daniel Hardman, ο Mike και η Katrina παίζουν ύπουλο παιχνίδι και η Rachel έχει άσχημα νέα σχετικά με την αίτησή της στο Harvard.

Suits – Κ2 Ε12

Άλλη μια εταιρία, της οποίας ηγείται μια γνωστή φυσιογνωμία, κάνει επιθετικό παιχνίδι για να κλέψει τους συνεργάτες και τους πελάτες του Hardman και αυτό μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του Louis στην εταιρία.

Suits – Κ2 Ε11

Ο Mike γίνεται πολύ συναισθηματικός όταν ο Harvey του ζητά να διαπραγματευτεί έναν διακανονισμό και ο Louis μπλέκει όταν προσπαθεί να προσλάβει τον πρώτο του συνεργάτη.

Suits – Κ2 Ε10

Τελικά η ψηφοφορία ολοκληρώνεται και φαίνεται πως ο Hardman κερδίζει με την ψήφο του Louis. Ο Hardman και ο Louis κάνουν τη ζωή του Harvey κόλαση και ο Mike γίνεται ιδιότροπος μετά το θάνατο της γιαγιάς του. Μετά από μια βραδινή έξοδο με τον Mike, ο Harvey τσακώνει τον Louis στο γραφείο του και το παιχνίδι συνωμοσίας του Hardman βγαίνει στη φόρα.

Suits – Κ2 Ε09

Ο Harvey και η Jessica είναι έτοιμοι για την ψηφοφορία. Μαθαίνουν ότι οι ψήφοι διαιρέθηκαν, αφότου ο Hardman ξεφορτώθηκε έναν υποστηρικτή της Jessica και έκανε τον Louis ανώτερο συνεργάτη, οπότε αυτός έχει τώρα την αποφασιστική ψήφο.

Suits – Κ2 Ε08

Ο Harvey αποφασίζει να αποχωρήσει, αλλά πριν φύγει αναθέτει στον Mike μια δουλειά. Στη συνέχεια βλέπουμε πως ήταν τα πράγματα πριν 5 χρόνια. Ο Harvey είναι συνεργάτης και ο Hardman διευθύνων σύμβουλος. Η Jessica μαθαίνει ότι κάποιος κλέβει στην εταιρία και ο Harvey αναλαμβάνει να τον ανακαλύψει.

Suits – Κ2 Ε07

Όταν μία  «θερμή»  κατάθεση τελειώνει με τον Harvey να γρονθοκοπεί στο πρόσωπο τον Travis Tanner, ο Daniel Hardman προτείνει να δοκιμάσουν να προετοιμάσουν την Jessica να υπερασπιστεί τον Harvey, όταν έρθει η ώρα.

Suits – Κ2 Ε06

Ένα ταξίδι στην Ατλάντα πάει εντελώς στραβά, όταν ένας πελάτης με προβλήματα ποτού και χαρτοπαιξίας, καταφέρνει να χάσει την εταιρεία του σε ένα παιχνίδι πόκερ. Ο Harvey προσπαθεί να σώσει την κατάσταση προσφέροντας ένα γενναίο διακανονισμό.

Suits – Κ2 Ε04

Η επιστροφή του παλιού αντιπάλου του Harvey, του Travis Tanner, ενοχλεί τον Harvey, ιδιαίτερα όταν μαθαίνει ότι ο Travis θα ανοίξει μία από τις παλιές του υποθέσεις. Φαίνεται ότι ο Travis έχει νέα στοιχεία για αυτήν.

Suits – Κ2 Ε05

Ελπίζοντας να προλάβει την αγωγή απάτης του Travis Tanner, ο Daniel φέρνει την πανέξυπνη δικηγόρο Allison Holt να αναλάβει την υπόθεση. Φυσικά ο Harvey προσπαθεί να τα καταφέρει μόνος του, αλλά αυτό φέρνει την εταιρεία σε δύσκολη θέση.

Suits – Κ2 Ε03

Ελπίζοντας να ξεχωρίσει στη σύσκεψη μεγαλοστελεχών, η Jessica αναθέτει στον Harvey μια υπόθεση διαπραγμάτευσης του σωματείου νοσηλευτών. Η υπόθεση αυτή όμως, ανήκε κανονικά στον Daniel Hardman.

Suits – Κ2 Ε02

Ο Daniel Hardman έχει επιστρέψει και είναι έτοιμος για πόλεμο. Ελπίζει στη στήριξη κάποιων και η Jessica στέλνει τον Harvey στον Paul Porter με σκοπό να τον καλοπιάσει. Ο Paul όμως δεν είναι ευχαριστημένος με την ως τώρα συμπεριφορά της Jessica.

Suits – Κ2 Ε01

Η Jessica μαθαίνει την αλήθεια και θέλει να φύγει ο Mike από την εταιρεία. Ο Harvey ψάχνει έναν τρόπο να το αποφύγει.

Suits – Κ1 Ε12

Ο Harvey προσπαθεί να ελευθερώσει έναν αθώο άνδρα, αλλά οι προσπάθειές του αποβαίνουν άκαρπες, επειδή ο εισαγγελέας ενδιαφέρεται περισσότερο για το σύστημα, παρά για τη δικαιοσύνη.

Suits – Κ1 Ε11

Ο Harvey απειλείται με διαγραφή από το δικηγορικό σύλλογο αν δεν καταθέσει εναντίον του παλιού του μέντορα. Παράλληλα ποντάρει στις υπηρεσίες του Mike σε ένα στοίχημα με τον Louis και ο Mike βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Suits – Κ1 Ε10

Ο Mike αμφισβητεί την απόλυση ενός στελέχους, το οποίο απέλυσε ο Harvey όταν ζήτησε να αναλάβει έναν πελάτη.

Suits – Κ1 Ε09

Ο Harvey κερδίζει έναν ανίκητο, μέχρι στιγμής, δικηγόρο από τη Βοστώνη, σε μια υπόθεση ομαδικής αγωγής.

Suits – Κ1 Ε08

Ο Harvey και ο Louis αναγκάζονται να δουλέψουν μαζί με στόχο μια εταιρεία επενδύσεων που εξαπάτησε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Ο Louis όμως, αγχωμένος να κάνει καλή εντύπωση, βλάπτει την υπόθεση.

Suits – Κ1 Ε07

Ο Mike αναλαμβάνει τον προστατευόμενο του Louis σε μια δίκη-παρωδία, αλλά η διαμάχη του με τη Rachel μειώνει τις πιθανότητες επιτυχίας. Ο Harvey εργάζεται για μια συγχώνευση ξενοδοχειακών αλυσίδων, αλλά το παρελθόν του με τον αντίπαλο σύμβουλο περιπλέκει τα πράγματα.

Suits – Κ1 Ε06

Η ομάδα υπερασπίζεται μια γυναίκα που κατηγορείται ψευδώς για εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών. Ο Mike βοηθάει τη Rachel για τις εξετάσεις LSAT και συνειδητοποιεί ότι εκείνη βρίσκεται κοντά στο να ανακαλύψει το μυστικό του.

Suits – Κ1 Ε05

Ένας παλιός φίλος του Mike έρχεται να ζητήσει τη βοήθειά του. Ο Harvey πρέπει να διαλέξει, είτε να κλείσει μια επικερδή συμφωνία, είτε να βοηθήσει τον οδηγό του να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε μια μήνυση.

Suits – Κ1 Ε04

Ο Harvey υπερασπίζεται ένα άτομο από το παρελθόν της Jessica, γεγονός που τη δυσκολεύει να αποστασιοποιηθεί από την υπόθεση. Από την άλλη, ο Mike είναι πρόθυμος να αναλάβει μια υπόθεση, αλλά σύντομα διαπιστώνει ότι η νίκη δεν θα είναι εύκολη.

Suits – Κ1 Ε03

Ο Harvey αποφεύγει να ακολουθήσει τις οδηγίες της Jessica, με σκοπό να διορθώσει την κρίση που περνάει η σχέση του με έναν πελάτη. Ο Mike ζητά χείρα βοηθείας από τη Rachel όταν μαθαίνει ότι θα είναι ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης για τους νεοεισερχόμενους, μιας εκδήλωσης με παράδοση στην εταιρεία.

Suits – Κ1 Ε01

Ο επιτυχημένος δικηγόρος Harvey Specter προσλαμβάνει τον ιδιοφυή Mike Ross ως συνεργάτη στην κορυφαία δικηγορική εταιρεία που εργάζεται, παρά το γεγονός ότι ο Mike παράτησε τις σπουδές του και δεν πήρε ποτέ πτυχίο.

Suits – Κ1 Ε02

Ο Mike βρίσκεται σε δίλημμα όταν ο Louis τον πιέζει να πάρει μια απόφαση που θα μπορούσε να βλάψει τη σχέση του με τον Harvey. Εντωμεταξύ το παρελθόν του Harvey επιστρέφει για να τον στοιχειώσει κατά τη διάρκεια μιας υπόθεσης.