Shades of Blue

Αστυνομική / Δραματική σειρά 2016-2018

Η Harlee Santos, είναι ντετέκτιβ σε αστυνομικό τμήμα στο Μπρούκλιν. Η ζωή της ανατρέπεται όταν το FBI την αναγκάζει να γίνει πληροφοριοδότης, καθώς η ομάδα των συναδέλφων της θεωρείται ύποπτη για διαφθορά.

Παίζουν: Jennifer Lopez, Ray Liotta, Drea de Matteo
Δημιουργός: Adi Hasak

Περιλήψεις

Shades of Blue K3 – E10

Η Harlee αντιμετωπίζει μια αστυνομική επιτροπή καθώς ο Wozniak και η ομάδα προσπαθούν να τη βοηθήσουν από έξω.

Shades of Blue K3 – E9

Η Harlee ανακαλύπτει μια προδοσία. Ο Cole προσπαθεί να αποφύγει την προσέγγιση του Ramsey. Ο Wozniak προσπαθεί να διαπραγματευτεί με τη μονάδα πληροφοριών.

Shades of Blue K3 – E8

Ο Wozniak καλεί την ομάδα να κάνει μια επικίνδυνη κίνηση εναντίον της μονάδας πληροφοριών, καθώς η Harlee αγωνίζεται να παραμείνει στο νέο της μονοπάτι.

Shades of Blue K3 – E7

Η Harlee παλεύει με μια παγίδα, καθώς ο Wozniak προσπαθεί να κρατήσει τον Bennett πίσω από τα κάγκελα.

Shades of Blue K3 – E6

Οι Harlee και Wozniak προσπαθούν να συνδέσουν τη μονάδα πληροφοριών με το καρτέλ.

Shades of Blue K3 – E5

Η Harlee ανακαλύπτει ότι η συμμετοχή της μονάδας πληροφοριών σε εγκληματικές επιχειρήσεις είναι μεγαλύτερη από όσο υπέθετε. Ο Tufo απομακρύνεται από την ομάδα.

Shades of Blue K3 – E4

Η Harlee εστιάζει την προσοχή της στην κατάργηση της μονάδας πληροφοριών. Η συνεχής εμμονή του Stahl τον φέρνει πιο κοντά στη Νέα Υόρκη.

Shades of Blue K3 – E3

Η Harlee αμφισβητεί τη λογική της, καθώς ο Wozniak κρατά μυστικά από τους πιο κοντινούς του. Ο Loman εκφοβίζει έναν μάρτυρα.

Shades of Blue K3 – E2

Αντιμετωπίζοντας μια απώλεια, η Harlee αναζητά στοιχεία για μια υπόθεση διαφθοράς στο NYPD. Ο Wozniak προσπαθεί να την προστατέψει από απειλές.

Shades of Blue K3 – E1

Η Harlee και ο Wozniak, που έφτασαν κοντά στο θάνατο, ανακαλύπτουν μία τρομερή σκηνή εγκλήματος γεμάτη μυστήριο.

Shades of Blue K2 – E13

Σε μια δραματική αντιπαράθεση, ο Wozniak έρχεται αντιμέτωπος με το σύμμαχο που τον πρόδωσε και κάνει την πιο δύσκολη επιλογή μέχρι τώρα. Παράλλήλα ο Stahl επιμένει στο φανατικό του σχέδιο για τη Harlee .  

Shades of Blue K2 – E12

Η Harlee βοηθάει τον Nava να καλύψει τα ίχνη του μετά τον βίαιο καυγά, αποκαλύπτοντας έτσι μια πλευά του εαυτού της που εκείνος δεν είχε δει ποτέ, με αποτέλεσμα να τεθεί η σχέση τους σε κίνδυνο.

Shades of Blue K2 – E11

Τα γεγονότα παίρνουν μια τραγική στροφή, όταν η Harlee και ο Wozniak οδηγούν την ομάδα σε μια επικίνδυνη αποστολή, με στόχο να κλέψουν το μυστικό λογιστικό βιβλίο του Bianchi και να τον κατατροπώσουν μια για πάντα.

Shades of Blue K2 – E10

Η Harlee και ο Wozniak ηγούνται ενός ανθρωποκυνηγητού εναντίον των ενόπλων που έστησαν ενέδρα στην ομάδα. Η ομάδα ενώνεται μπροστά στην απειλή του Verco, ο οποίος κατέχει πλέον στοιχεία για τη διαφθορά της.

Shades of Blue K2 – E04

Η Harlee αρχίζει τη δική της έρευνα ώστε να διαπιστώσει αν ευσταθεί ο ισχυρισμός του Stahl για σχέση του Ayers με το οργανωμένο έγκλημα. Ο Woz ασχολείται με μία υπόθεση ναρκωτικών που του ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν του.

Shades of Blue K2 – E05

Η μαφία προσπαθεί να εκδικηθεί την Harlee, παγιδεύοντάς την για δολοφονία. Όσο αυτή παλεύει με το χρόνο για να καλύψει τα ίχνη της, ο Wozniak παλεύει να κρατήσει ενωμένη την ομάδα.

Shades of Blue K2 – E06

H Harlee και ο Wozniak ερευνούν το φόνο της Caroline, της πρώην του Nava. Η σχέση της Harlee και του Nava γίνεται κάπως άβολη, επειδή δεν μπορεί να του αποκαλύψει τη σχέση της με το έγκλημα ούτε τα μέσα που θα χρησιμοποιήσει για να το λύσει.

Shades of Blue K2 – E07

Μετά τη γενναία εξομολόγηση της Harlee στην ομάδα της για τη συνεργασία της με το FBI, οι συνάδελφοι έρχονται στα χέρια μαζί της και με τον Wozniak νιώθοντας προδομένοι. Η ταραγμένη ατμόσφαιρα οδηγεί τη Harlee και τον Wozniak σε ένα σχέδιο απελπισίας.

Shades of Blue K2 – E08

Ο Wozniak κυνηγάει τον Bianchi, αφού δεν τήρησε τη συμφωνία τους. Η Harlee αδράζει την ευκαιρία να ενωθεί ξανά με την ομάδα με αφορμή μια παράνομη αποστολή για την επαναπληρωμή του χρέους του αδερφού του Tufo σε έναν έμπορο ναρκωτικών.

Shades of Blue K2 – E09

Η Harlee κάνει μια περίεργη ανακάλυψη, όταν κάποιος στέλνει μηνύματα στην Cristina ως Miguel, ο οποίος είναι ο νεκρός πρώην της. Η υπόθεση ενός αγνοούμενου παιδιού οδηγεί τον Wozniak στο να ξεσκεπάσει έναν έμπορο της περιοχής.

Shades of Blue K2 – E03

Αφότου ο Wozniak αρνείται να συνεργαστεί με το FBI, ο Stahl στρέφει τα πυρά του στην Harlee, η οποία είναι μέρος του σχεδίου του Wozniak για να ελευθερωθεί από τους ομοσπονδιακούς, πιάνοντας μεγαλύτερο «ψάρι».

Shades of Blue K2 – E02

Ακολουθώντας την ανακάλυψή του, ότι ο στόχος του Stahl είναι η στενή του φίλη και υποψήφια δήμαρχος Julia Ayers, ο Wozniak ξεκινά πόλεμο μαζί του.

Shades of Blue K2 – E01

Η Harlee συγκαλύπτει τη δολοφονία του βίαιου πρώην της, ενώ ο Wozniak κάνει συμφωνία με τον πράκτορα Stahl του FBI, για να μείνει έξω από τη φυλακή.

Shades of Blue K1 – E13

Ανίκανη να παραδώσει στο FBI τον Donnie και τον Linklater, η Harlee κάνει συμφωνία με τον Stahl να ανταλλάξει τη δική της ασυλία για χάρη των συναδέλφων της.

Shades of Blue K1 – E12

Η Harlee και ο Wozniak πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της εξαφάνισης των χρημάτων της ληστείας. Η Harlee απευθύνεται στο FBI και αναγκάζεται να δώσει δύσκολες υποσχέσεις.

Shades of Blue K1 – E11

Αναπάντεχα γεγονότα αναγκάζουν την ομάδα να αυτοσχεδιάσει πάνω σε ένα νέο σχέδιο την ώρα της ληστείας με το φορτηγό.  Η Harlee συνειδητοποιεί ότι δεν ήταν έξυπνο να εμπιστευτεί τον Stahl.

Shades of Blue K1 – E10

Η Harlee και ο Wozniak μαθαίνουν περισσότερες λεπτομέρειες σχτικά με τη μεγάλη δουλεια και συναντούν τον σιωπηλό συνεργάτη του Donnie, ο οποίος αποδεικνύεται πράκτορας της δίωξης ναρκωτικών.

Shades of Blue K1 – E09

Η συνεργασία της Harlee με τον Stahl αποκαλύπτει τη μυστική σχέση του Wozniak με τον Donnie. Ο Wozniak αποφασίζει να αναλάβει τα ηνία, όταν παραλαμβάνει ένα δέμα το οποίο τυχαίνει να είναι ένας απηγμένος άντρας.

Shades of Blue K1 – E08

Μετά το θάνατο του Saperstein, η Harlee αντιλαμβάνεται ότι ο Wozniak δε διαθέτει κανένα δισταγμό προκειμένου να βοηθήσει στην έρευνα του Stahl. Η ομάδα αντεπιτίθεται σε κάποιους βίαιους αστυνομικούς που απειλούν την κόρη και τον φίλο της Harlee.

Shades of Blue K1 – E07

Ο Wozniak παλεύει με τις ενοχές, προσπαθώντας να σκοτώσει τον Saperstein. Η Harlee πασχίζει να σώσει τον σχεδόν θανάσιμα τραυματισμένο Saperstein, προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσει την ομάδα ανέπαφη από τις υποψίες και τη θλίψη.

Shades of Blue K1 – E06

Οι υποψίες του Wozniak για το ‘’καρφί’’ τώρα βρίσκουν στόχο στον Saperstein και πιέζει τη Harlee να αναγκάσει τον Stahl να συλλάβει τον Saperstein, ώστε να είναι ασφαλείς. Η Harlee επισκέπτεται τον βίαιο πρώην της, τον Miguel, ο οποίος της αναθέτει να βρει τον άνδρα εξαιτίας του οποίου φυλακίστηκε.

Shades of Blue K1 – E05

Η Harlee και η Tess αναχαιτίζουν ένα φορτίο ηρωίνης από ένα έμπορο, ο οποίος ανακαλύπτει το μυστικό του Wozniak και το χρησιμοποιεί για να τον εκβιάσει. Η Harlee φοβάται ότι το ενδιαφέρον του Stahl για το πρόσωπο της ξεπερνά τα επαγγελματικά όρια.

Shades of Blue K1 – E04

Ο Loman προσπαθεί να ενσωματωθεί στην ομάδα νιώθοντας τύψεις για το θάνατο ένος άμαχου υπόπτου. Ο Wozniak στέλνει την Harlee για κάποιες εξωτερικές δουλειές που αποκαλύπτουν ότι έχει κάποιον σιωπηλό σύμμαχο, ενώ παράλληλα συνειδητοποιεί ότι ο Donnie αποκρύπτει πληροφορίες.

Shades of Blue K1 – E03

Η Harlee αρνείται να δώσει τον Wozniak στο FBI τη στιγμή που οι υποψίες του οδηγούν σε εκείνη. Αναφέρει μια ανεπίσημη έρευνα που ξεκίνησε εξαιτίας των Tess και Espada που μετακίνησαν ένα πτώμα από το σπίτι της Tess.

Shades of Blue K1 – E02

Η Harlee πασχίζει για να γίνει πηροφοριοδότης του FBI, ενώ ο Wozniak υποπτεύεται κάθε μέλος της ομάδας. Φοβούμενη ότι ο Wozniak μπορεί να την ανακαλύψει, η Harlee προτείνει να υποβληθούν όλοι σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους. Ένα κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του Wozniak αποκαλύπτεται.

Shades of Blue K1 – E01

Η Harlee Santos είναι ντετέκτιβ στην δεμένη ομάδα του Υπαστυνόμου Matt Wozniak, στο Μπρούκλιν. Η ομάδα συχνά βγαίνει από τα όρια του νόμου, ώστε να προστατέψει καλύτερα την περιοχή αλλά και τα μέλη της. Όταν ο νεοσύλλεκτος Loman σκοτώνει έναν άοπλο άνδρα, η Harlee τον καλύπτει.