Scandal

Όλοι έχουν μυστικά…και η Olivia Pope έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία και στην υπεράσπιση της δημόσιας εικόνας της “ελίτ” του έθνους, διατηρώντας τα μυστικά τους καλυμμένα.

Η ομάδα της αποτελείται μόνο από τους καλύτερους και φροντίζει άψογα τα σκάνδαλα των πελατών της, τα πράγματα όμως δυσκολεύουν με τα σκάνδαλα που αφορούν την ίδια και τους συνεργάτες της…

Παίζουν: Kerry Washington, Darby Stanchfield, Katie Lowes
Δημιουργός: Shonda Rhimes

Περιλήψεις

Scandal – Κ7 Ε18

Λόγω της πρόσφατης αποκάλυψης της ύπαρξης της Β613, η Olivia συναντιέται με τον Lonnie Mencken, ο οποίος λέει ότι θα εξασφαλίσει μια σωστή ακρόαση από τη Γερουσία, αν η Mellie κάνει προτεραιότητά της τον έλεγχο των όπλων.

Scandal – Κ7 Ε17

Η ένταση ανεβαίνει εν μέσω της αποστολής του Cyrus και του Jake να αναλάβουν τον Λευκό Οίκο. Η Mellie καλείται να καταθέσει για την σκανδαλώδη αεροπειρατεία του Air Force Two.

Scandal – Κ7 Ε16

H Olivia, απρόθυμη ακόμη να σκοτώσει τον Cyrus, οργανώνει ένα σχέδιο για να τον πείσει να εγκαταλείψει τα διαβολικά του σχέδια για τη Mellie.

Scandal – Κ7 Ε15

Ο Charlie τίθεται υπό κράτηση από το FBI. Ο Lonnie Mencken προσπαθεί να τον πείσει να υπογράψει μία ομολογία για να παγιδεύσουν την Mellie ως τον εγκέφαλο της αεροπειρατείας του Air Force Two.

Scandal – Κ7 Ε14

Ένας άνδρας ζητά από την Olivia να τον βοηθήσει να βρει την αγνοούμενη κόρη του, την Alisha, η οποία έχει την Olivia ως πρότυπο.

Scandal – Κ7 Ε13

Ο David και ο Cyrus πέφτουν θύματα αεροπειρατείας. Μία υπάλληλος του Λευκού Οίκου, ομολογεί ότι το λάπτοπ της είχε κλαπεί και ότι κατά λάθος έφερε το κακόβουλο λογισμικό στο αεροπλάνο.

Scandal – Κ7 Ε12

Λίγο πριν τη αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο, η Olivia έχει μία απροσδόκητη επίσκεψη. Είναι, όμως, πολύ δύσκολο πια, να βοηθήσει.

Scandal – Κ7 Ε11

Τα σχέδια της Mellie να τοποθετήσει τον Jake επικεφαλής προσωπικού, κινητοποιούν την Olivia να κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να μη συμβεί κάτι τέτοιο.

Scandal – Κ7 Ε10

Η Olivia περνάει τη νύχτα με τον Fitz και συμφωνεί να πάει μαζί του στο Vermont. Εκεί βρίσκονται και οι πιο κοντινοί φίλοι της που επιχειρηματολογούν υπέρ του να παραιτηθεί.

Scandal – Κ7 Ε09

Τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στο υπόγειο του Rowan αποκαλύπτονται, από τη στιγμή που η Quinn απήχθη μέχρι τον πυροβολισμό που συντάραξε την Olivia.

Scandal – Κ7 Ε07

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις, απροσδόκητα γεγονότα και μεγάλα μπερδέματα.

Scandal – Κ7 Ε06

Οι μονομάχοι μαζεύονται για να γιορτάσουν τη μεγάλη μέρα της Quinn και του Charlie, όλα ανατρέπονται όμως, όταν η Quinn εξαφανίζεται.

Scandal – Κ7 Ε05

Η Olivia και η Mellie αγωνίζονται για την εξουσία, ενώ ο Cyrus προσπαθεί να πάρει την έγκριση του Κονγκρέσου για την κήρυξη πολέμου στο Bashran.

Scandal – Κ7 Ε04

Η ομάδα της QPA είναι απασχολημένη με έναν απροσδόκητο πελάτη και πρέπει να λύσει μία σημαντική υπόθεση. Στον Λευκό Οίκο, η Mellie ετοιμάζεται για τη σύνοδο Πυρηνικών.

Scandal – Κ7 Ε03

Ο Marcus ρωτάει τον Fitz πως θέλει να εμφανίσει την Olivia στην Προεδρική Βιβλιοθήκη. Αυτός είναι απογοητευμένος από το ότι η Προεδρία του θα μείνει στην ιστορία ως η προεδρία ενός άνδρα που αγάπησε μία γυναίκα.

Scandal – Κ7 Ε02

Όταν η Mellie δεξιώνεται τον πρόεδρο του Bashran, ένα εναλλακτικό σχέδιο οργανώνεται από την Olivia και τον Jake, για την περίπτωση που η γοητεία της Mellie δεν είναι αρκετή.

Scandal – Κ7 Ε01

Στις εκατό μέρες προεδρίας της Mellie, η Olivia έχει αποδείξει ότι μπορεί να κυβερνήσει τον κόσμο, αλλά για να αποφύγει ένα διεθνές συμβάν, πρέπει να κάνει ένα πολύ δύσκολο τηλεφώνημα.

Scandal – Κ6 Ε16

Τις τελευταίες ημέρες της προεδρίας του, ο Fitz χρησιμοποιεί τη δύναμή του για να κάνει κάποιες απρόσμενες αλλαγές.

Scandal – Κ6 Ε15

Καθώς ο χρόνος κυλάει και η ορκωμοσία της πρώτης γυναίκας προέδρου των ΗΠΑ πλησιάζει, η Olivia ρισκάρει πολλά για να εγγυηθεί την ασφάλεια της Mellie.

Scandal – Κ6 Ε14

Ενώ ο απερχόμενος πρόεδρος Fitz κάνει απολογισμό της παρακαταθήκης του, οι μονομάχοι αναρωτιούνται ποιο είναι το επόμενο βήμα για την OPA.

Scandal – Κ6 Ε13

Καθώς το μέλλον της χώρας ισορροπεί επικίνδυνα, η Olivia και ο Fitz έρχονται σε αντίθεση με τον Rowan και ο Jake χρησιμοποιεί αναπάντεχες τακτικές για να χειραγωγήσει τη μυστηριώδη γυναίκα.

Scandal – Κ6 Ε12

Η σιδερένια λαβή του Peus φαίνεται αναπόφευκτη για την Olivia και όλους όσους αγαπάει. Μια σοκαριστική απειλή για τον Λευκό Οίκο ανατρέπει τα πάντα.

Scandal – Κ6 Ε11

Η Olivia και η ομάδα είναι αποφασισμένοι να «ρίξουν» τον Peus, αλλά καθώς η ψηφοφορία για το Εκλεκτορικό Κολέγιο πλησιάζει, η μάχη για την εξουσία απαιτεί κι άλλο ένα θύμα.

Scandal – Κ6 Ε10

Όταν αποκαλύπτεται η άσχημη αλήθεια πίσω από τη δολοφονία του Frankie, η Olivia αναρωτιέται πως θα ήταν η ζωή της, αλλά και η ζωή όλης της χώρας, αν αυτή, η Mellie κι ο Cyrus δεν είχαν νοθεύσει τις εκλογές.

Scandal – Κ6 Ε09

Η έρευνα της Olivia και της OPA για τη συνωμοσία, είναι μία μάχη με το χρόνο που θέτει κάποιον δικό τους σε θανάσιμο κίνδυνο.

Scandal – Κ6 Ε08

Τα γεγονότα που οδήγησαν στη βραδιά των εκλογών όπως τα έζησε η Abby, αποκαλύπτουν μια τρομερή δίψα για εξουσία και ένα εκρηκτικό μυστικό της.

Scandal – Κ6 Ε07

Μετά την αποκάλυψη πληροφοριών για τη δολοφονία του Frankie Vargas, η Olivia παίρνει μια σοκαριστική απόφαση και ζητάει από τον Huck να εκτελέσει τη δυσκολότερη αποστολή του.

Scandal – Κ6 Ε06

Ο Rowan πιάνεται στον ύπνο όταν εμφανίζεται κάποιος από το παρελθόν του και η Olivia πρέπει να πάρει μία απόφαση ζωής για την καμπάνια.

Scandal – Κ6 Ε05

Η σχέση του Jake και της Vanessa απειλεί την καμπάνια και αναγκάζει την Olivia να αναλάβει δράση.

Scandal – Κ6 Ε04

Ο Cyrus δε σταματάει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του. Η Olivia και οι μονομάχοι αποκαλύπτουν καινούργια σοκαριστικά στοιχεία για τη νύχτα που πυροβολήθηκε ο Frankie.

Scandal – Κ6 Ε03

Η μοίρα του Cyrus σφραγίζεται εν μέσω εθνικής κρίσης. Η Olivia και οι μονομάχοι δε σταματάνε πουθενά, προκειμένου να βρουν την αλήθεια.

Scandal – Κ6 Ε02

Ο Fitz και η Abby βρίσκονται αντιμέτωποι με μία πρωτοφανή εθνική κρίση, ενώ οι μονομάχοι είναι αποφασισμένοι να βρουν απαντήσεις.

Scandal – Κ6 Ε01

Τα αποτελέσματα των εκλογών ανακοινώνονται και είναι σοκαριστικά.

Scandal – Κ5 Ε21

Καθώς οι υποψήφιοι Πρόεδροι παρουσιάζουν τους συνεργάτες τους, η Olivia ίσως βρεθεί σε άσχημη θέση. Ο Cyrus παίρνει πληροφορίες που μπορούν να αλλάξουν τελείως την προεκλογική μάχη.

Scandal – Κ5 Ε20

Η Olivia κι η Abby πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να συνεργαστούν για να αποδυναμώσουν τον Hollis Doyle.

Scandal – Κ5 Ε19

Καθώς η Mellie, η Susan κι ο Hollis ετοιμάζονται να συναντήσουν την κυβερνήτη της Florida και να ζητήσουν τη βοήθειά της, ένας πόλεμος που ξεσπά ανάμεσα στην Abby και την Οlivia απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Scandal – Κ5 Ε18

Κάνοντας τον απολογισμό της, η Olivia, ανακαλύπτει τι ακριβώς σχεδιάζουν ο Jake κι ο Rowan και αναλαμβάνει να τους σταματήσει.

Scandal – Κ5 Ε17

Η ημέρα των εκλογών πλησιάζει και όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να πλήξουν τους αντιπάλους τους. Μια επικίνδυνη «διαρροή», όμως, θα τους ενώσει για να διαφυλάξουν τα μυστικά τους.

Scandal – Κ5 Ε16

Παρακολουθώντας το debate, η Olivia παίρνει πληροφορίες που μπορεί να βλάψουν έναν αντίπαλο και αναθέτει στους «μονομάχους» να τις εξακριβώσουν.

Scandal – Κ5 Ε15

Ενώ ο Fitz είναι απορροφημένος από τα ενδιαφέροντά του, ο Cyrus αρχίζει να οργανώνει το καινούργιο σχέδιό του.

Scandal – Κ5 Ε14

Όταν η Mellie κάνει μια μεγάλη γκάφα, η Olivia πρέπει να αποφασίσει μέχρι που είναι αποφασισμένη να φτάσει προκειμένου να επανορθώσει.

Scandal – Κ5 Ε13

H Olivia εξακολουθεί να κατασκοπεύει τον Jake ενώ οι Mονομάχοι πρέπει να προφυλάξουν τον εαυτό τους.

Scandal – Κ5 Ε12

Η Olivia και η ομάδα αναλαμβάνουν κάποιους ετοιμοπόλεμους πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών ενώ η Abby είναι πολύ απασχολημένη προσπαθώντας να συγκρατήσει τον Fitz.

Scandal – Κ5 Ε11

Η Mellie ζητάει τη βοήθεια της Olivia, αλλά ίσως να μην είναι προετοιμασμένη για ό,τι αυτή απαιτεί. Η Liz προσπαθεί να πείσει την Susan Ross να θέσει υποψηφιότητα.

Scandal – Κ5 Ε10

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που η Olivia κι ο Fitz έχουν χωρίσει και οι δυο τους χειρίζονται την «ελευθερία» τους πολύ διαφορετικά.

Scandal – Κ5 Ε09

Η Olivia νιώθει όλο και πιο αγανακτισμένη καθώς αναλαμβάνει καθήκοντα τύπου «πρώτης Κυρίας» στον Λευκό Οίκο.

Scandal – Κ5 Ε08

Στα μισά της ιστορικής ειρηνευτικής διαπραγμάτευσης του Fitz, η Olivia πρέπει να βασιστεί στο ένστικτό της όταν ένας καλεσμένος του Λευκού Οίκου αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες.

Scandal – Κ5 Ε07

Ενώ ο Fitz επικεντρώνεται στο πως να ξανακερδίσει τους Αμερικανούς, κάνει μία σοκαριστική ανακάλυψη. Η OPA αναλαμβάνει έναν νέο πελάτη, αλλά η Olivia μοιάζει απορροφημένη από τα μυστικά της.

Scandal – Κ5 Ε06

Ο Fitz και η Olivia εξετάζουν ένα ανήκουστο σχέδιο, το οποίο ίσως τους απαλλάξει από όλα τα προβλήματά τους.

Scandal – Κ5 Ε05

Η Olivia ξέρει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την τελευταία «φουρτούνα» μόνη της και ζητάει βοήθεια από μία απρόσμενη πηγή.

Scandal – Κ5 Ε04

Ανυπομονώντας να λάβει απαντήσεις, ο Jake διασταυρώνεται αναπάντεχα με κάποιον που πίστευε ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ.

Scandal – Κ5 Ε03

Η Olivia κι ο Fitz αντιμετωπίζουν μεγάλες συνέπειες και η Mellie φέρνει έναν παλιό φίλο για να σιγουρευτεί ότι θα γίνουν όλα όπως θέλει.

Scandal – Κ5 Ε02

Μια καινούργια υπόθεση απομακρύνει την Olivia από την Ουάσινγκτον και τον Fitz. Η Abby λαμβάνει απροσδόκητη καθοδήγηση.

Scandal – Κ5 Ε01

Όταν η βασιλική οικογένεια επισκέπτεται τον Λευκό Οίκο, ο Πρόεδρος Fitz χρησιμοποιεί την ευκαιρία για μια συζήτηση εξωτερικής πολιτικής.

Scandal – Κ4 Ε22

Όλα οδεύουν στα άκρα στο συγκλονιστικό φινάλε της σεζόν, όταν η Olivia και η ομάδα προβαίνουν σε αποφασιστικές κινήσεις για να καταστρέψουν τον Command.

Scandal – Κ4 Ε21

Η αντιπρόεδρος Ross εξακολουθεί να αψηφά τη διοίκηση των επιχορηγήσεων όταν προσλαμβάνει την Olivia Pope για να υπερασπιστεί μία γυναίκα στο Ναυτικό.

Scandal – Κ4 Ε20

Όσοι προσπαθούν να βλάψουν την Β613 πρέπει να πάρουν μέτρα για την ασφάλειά τους. Το έθνος στρέφεται εναντίον της Mellie, αναγκάζοντας τον Cyrus να την υπερασπιστεί.

Scandal – Κ4 Ε19

Η επιστροφή του Rowan αυξάνει τα στοιχήματα γι΄αυτούς που στοχεύουν την Β613. Ο Fitz χρειάζεται να περάσει ένα σημαντικό νομοσχέδιο.

Scandal – Κ4 Ε18

Ο David προσπαθεί να στρατολογήσει πρώην πράκτορες της Β163 για να ενισχύσει την υπόθεσή του.

Scandal – Κ4 Ε17

΄Οταν ο Michael βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, η ομάδα προσπαθεί να ελέγξει τη ζημιά και πιέζει τον Cyrus να μεταθέσει τον γάμο.

Scandal – Κ4 Ε16

H Olivia αναλαμβάνει δράση όταν ακούει ότι μία γυναίκα σκοπεύει να εκθέσει σεξουαλικά μυστικά για την ελίτ της Ουάσινγκτον.

Scandal – Κ4 Ε15

Ο David Rosen αιφνιδιάζεται όταν ένας απρόσμενος επισκέπτης αποκαλύπτει εσωτερικές πληροφορίες για την Β163, που μπορούν να γκρεμίσουν τον Λευκό Οίκο και να καταστρέψουν την Pope and Associates.

Scandal – Κ4 Ε14

Μια τραγωδία στην Ουάσινγκτον τραβάει την προσοχή όλου του έθνους και ο Λευκός Οίκος πρέπει να αντιμετωπίσει τον προβληματικό του αντιπρόεδρο.

Scandal – Κ4 Ε13

Καθώς η διαπραγμάτευση για την Olivia συνεχίζεται, οι gladiators προσπαθούν να την σώσουν, αλλά ο Λευκός Οίκος φοβάται ότι τελικά θα τη χάσουν για πάντα.

Scandal – Κ4 Ε11

Η Olivia αγνοείται ακόμη και η ομάδα ενώνεται για κάνει ό,τι χρειαστεί για να τη βρούνε.

Scandal – Κ4 Ε10

Η Olivia απαγάγεται και κρατείται όμηρος σε άγνωστη τοποθεσία.

Scandal – Κ4 Ε09

Η Quinn κι ο Huck αποκαλύπτουν τη συνωμοσία της West Angola και ο Jake κυνηγάει τον Rowan.

Scandal – Κ4 Ε08

Ο Fitz κι ο Jake συνεχίζουν να μαλώνουν για την Olivia, αλλά αυτή θέλει να εστιάσουν στο πραγματικό έπαθλο: την καταστροφή του Command.

Scandal – Κ4 Ε07

Αδυνατώντας να πιστέψει στην ενοχή του Jake, η Olivia αναζητά τον Tom για περισσότερες πληροφορίες. Ο Huck παίζει με τη φωτιά.

Scandal – Κ4 Ε06

Η Olivia κλητεύεται από έναν καταδικασμένο δολοφόνο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κατηγορήθηκε άδικα και η Mellie ενδιαφέρεται για μια πρώην πρώτη κυρία, της οποίας η ιστορία μοιάζει καταπληκτικά με τη δική της.

Scandal – Κ4 Ε05

Ο Jake δεν απαντάει στις κλήσεις της Olivia, πράγμα που την αποσπά από την υπόθεση της Catherine. Κάπου αλλού ο Cyrus εξακολουθεί να μπλέκει με τον Michael.

Scandal – Κ4 Ε04

Ο Fitz ζητα από την Olivia να τερματίσει μία κατάσταση, η οποία μπορεί να καταστρέψει το καλό όνομα της οικογένειας. Στο μεταξύ, ο Huck κι η Quinn συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από όσα νόμιζαν στην υπόθεση της Catherine.

Scandal – Κ4 Ε03

Ένας παλιός φίλος επιστρέφει ζητώντας  βοήθεια όταν εξαφανίζεται η κόρη του, ο Cyrus είναι αδέξιος κατά τη διάρκεια ενός επιχειρηματικού γεύματος και ο Jake χρησιμοποιεί τις γνωριμίες του για να λάβει κάποιες απαντήσεις.

Scandal – Κ3 Ε18

Όταν ο Cyrus μαθαίνει το τελευταίο σχέδιο της Maya Pope να δολοφονήσει τον πρόεδρο Grant, ο δισταγμός του αντιστρέφει το ρεύμα/την τάση (;;;;) των εκλογών.

Scandal – Κ4 Ε02

Προκειμένου ο Fitz να κάνει την μεγαλύτερη σύγκρουσή του με την Ένωση Ελέγχου Όπλων στην πολιτεία του, ο Cyrus στρατολογεί ένα ισχυρό ζευγάρι που έχει μεγάλη επιρροή στο ζήτημα.

Scandal – Κ4 Ε01

Ο Fitz ξεκινά τη δεύτερη θητεία του σχεδιάζοντας θετικές αλλαγές για το έθνος. Στο μεταξύ η Mellie δεν μπορεί να αποδεχτεί τον θάνατο του γιου της  και η απουσία της Olivia είναι αισθητή.

Scandal – Κ3 Ε16

Η Abby δρα ως πληρεξούσια της Olivia και αναλαμβάνει καθήκοντα στον Λευκό Οίκο. Στο μεταξύ η ομάδα εξακολουθεί να ερευνά την Β613 και κάποιος δημιουργεί προβλήματα στην προεδρική καμπάνια του Reston.

Scandal – Κ3 Ε15

Τα παιδιά του Fitz και της Mellie ετοιμάζονται για μία συνέντευξη. Η Adnan ζητά τη βοήθεια του Harrison. Ο Rowan προειδοποιεί την Olivia να πάψει να ερευνά την B613.

Scandal – Κ3 Ε14

Η Sally κανονίζει μία συνάντηση με την Εθνική Ένωση Όπλων, πράγμα που οδηγεί τον Λευκό Οίκο σε κραδασμούς Ο Huck και η Olivia συνειδητοποιούν καταστάσεις και κάποιος ζητά αναπάντεχα τη βοήθεια της Pope and Associates

Scandal – Κ3 Ε13

Ένας καλά προετοιμασμένος Fitz αιφνιδιάζεται κατά τη διάρκεια του πρώτου προεδρικού debate, η Olivia παίρνει σοκαριστικά νέα και αναγκάζεται να πάρει μία εξαιρετικά δύσκολη απόφαση και οι «μονομάχοι» (η ομάδα της) ασχολούνται με έναν ισχυρό Διευθυντή που κατηγορείται για φόνο.

Scandal – Κ3 Ε12

Ο Fitz αντιμετωπίζει μία σκληρή πραγματικότητα, όταν παλιά συναισθήματα και ζήλεια ξυπνούν σε μία εκδήλωση. Η Quinn θέλει να αποδείξει την αξία της. Ο Leo κανονίζει μία συνάντηση στην Sally με έναν παλιό φίλο.

Scandal – Κ3 Ε11

Ο James προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για τη δολοφονία του συζύγου της Sally, εντωμεταξύ φημολογείται πως ο Fitz και ο Olivia έχουν δεσμό.

Scandal – Κ3 Ε10

Όλοι αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους, τώρα που η αλήθεια έχει αποκαλυφθεί.

Scandal – Κ3 Ε09

Καθώς η ομάδα πλησιάζει την αλήθεια, η αφοσίωση δοκιμάζεται και οι σχέσεις ωθούνται στα άκρα. Στο μεταξύ ο Cyrus έχει να αντιμετωπίσει τη δική του κρίση και συνειδητοποιεί ότι ίσως το παρατράβηξε.

Scandal – Κ3 Ε08

Η Olivia και η ομάδα πρέπει να διαχειριστούν μια ενδεχόμενη κρίση με την καμπάνια της Josie Marcus, ενώ ερευνούν την Επιχείρηση Remington. Ο Cyrus προσπαθεί να ανατρέψει την Sally.

Scandal – Κ3 Ε07

Ελπίζοντας  να ξεπεράσει τις δημόσιες αντιδράσεις, η Mellie δίνει μια δυνατή συνέντευξη στις ειδήσεις. Καθώς ο Huck απωθεί την Quinn, η βιαιότητά της την βάζει σε κίνδυνο.

Scandal – Κ3 Ε06

Η Olivia πρέπει να πάρει μια απόφαση που θα επηρεάσει τις σχέσεις της στον Λευκό Οίκο. Η αφοσίωση του Harrison δοκιμάζεται. Ο Cyrus και η Mellie συνωμοτούν εναντίον της Josie Marcus, ενώ η ομάδα συνεργάζεται μαζί της.

Scandal – Κ3 Ε05

Η ομάδα ερευνά την Δημοκρατική Σύμβουλο του Κογκρέσου, Josie Marcus, ενώ η Olivia και η Mellie έχουν μια απροσδόκητη αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια του Δείπνου του Λευκού Οίκου για τους Ανταποκριτές.

Scandal – Κ3 Ε04

Η Pope & Associates συμφωνούν να συνεργαστούν με έναν φιλάνθρωπο γερουσιαστή.

Scandal – Κ3 Ε03

Η Mellie και ο Fitz ομολογούν τα πραγματικά τους αισθήματα. Η Olivia κρατείται σαν όμηρος από έναν βομβιστή, στον Λευκό Οίκο.

Scandal – Κ3 Ε02

Αναδρομές στο παρελθόν αποκαλύπτουν περισσότερα για τη σχέση της Olivia με τον πατέρα της.

Scandal – Κ3 Ε01

Η Olivia μαθαίνει για τι είναι ικανός ο πατέρας της.

Scandal – Κ2 Ε22

Όσο πλησιάζουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας του κατασκόπου, η Olivia και η ομάδα της βρίσκονται σε μια ολοένα και πιο επικίνδυνη κατάσταση.

Scandal – Κ2 Ε21

Ο Cyrus βρίσκεται στο επίκεντρο ενός μεγάλου σκανδάλου στον Λευκό Οίκο.

Scandal – Κ2 Ε20

Η Mellie μετακομίζει κρυφά στο σπίτι των Blair και απειλεί να αποκαλύψει τις απιστίες του, εκτός και αν της υποσχεθεί ότι θα της είναι πιστός.

Scandal – Κ2 Ε19

Ενώ η Olivia είναι αναίσθητη στο νοσοκομείο, ο Fitz πηγαίνει και στέκεται στο πλευρό της. Ο Huck καταρρέει μετά τον εγκλεισμό του. Τότε ανακαλεί το πως έγινε αυτό που είναι και πως συνάντησε τη Liv.

Scandal – Κ2 Ε18

Μετά την αυτοκτονία του Osborne, όλοι σκέφτονται ότι την διέπραξε από ενοχές  επειδή θα τον χαρακτήριζαν προδότη. Ο Πρόεδρος βγαίνει στην τηλεόραση για να το δηλώσει. Αλλά η γυναίκα του πάει στην Olivia και της λέει ότι δεν ήταν αυτοκτονία και η Olivia την πιστεύει.

Scandal – Κ2 Ε17

Όταν ο Osborne μαθαίνει ότι οι άνθρωποι της Olivia είναι στο κατόπι του, την επισκέπτεται για να μάθει το γιατί.

Scandal – Κ2 Ε16

Όταν ο Τύπος μαθαίνει ότι ένας άνδρας, τον οποίο είναι διατεθιμένος να στηρίξει ο Λευκός Οίκος για το Ανώτατο Δικαστήριο, είχε σχέση με μια από τις μαθήτριές του πριν από χρόνια, η οποία τώρα είναι διευθύντρια μίας εταιρείας, κατασκηνώνουν έξω από το σπίτι της.

Scandal – Κ2 Ε15

Η Olivia και η ομάδα καταλήγουν να ενεργούν σαν ισχυροί προξενητές για τον Peter Caldwell.

Scandal – Κ2 Ε14

Ο Fitz δεν ξέρει ποιον μπορεί να εμπιστευτεί, ένας όμορφος άγνωστος ξυπνά το ενδιαφέρον της Olivia.

Scandal – Κ2 Ε12

Η Olivia καταρρέι όταν οι συνάδελφοί της μαθαίνουν την αλήθεια για τις «στημένες» εκλογές.

Scandal – Κ2 Ε10

Ενώ ο Huck κρατείται από τον Patriot Act, η Olivia και η ομάδα λαμβάνουν βοήθεια από έναν παλιό φίλο.

Scandal – Κ2 Ε08

Ένα καταστροφικό γεγονός αναγκάζει την Olivia να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

Scandal – Κ2 Ε07

Η Olivia και ο Λευκός Οίκος ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα πεντηκοστά γενέθλια του Προέδρου.

Scandal – Κ2 Ε06

Η Olivia παίρνει μια κωδικοποιημένη προειδοποίηση που μπορεί να εκθέσει το παρελθόν του Huck.

Scandal – Κ2 Ε05

Ένας κυβερνήτης παίρνει τον νόμο στα χέρια του, όταν η γυναίκα του πέφτει θύμα βιασμού.

Scandal – Κ2 Ε04

Ο γερουσιαστής Davis ζητά από την Olivia να εντοπίσει ένα αγνοούμενο κορίτσι, επειδή οι γονείς του κοριτσιού είναι ψηφοφόροι του.

Scandal – Κ2 Ε03

Ένας κυβερνητικός υπάλληλος σοκάρει την Olivia αποκαλύπτοντας πόσο ψηλά φτάνει το σκάνδαλο.

Scandal – Κ2 Ε02

Η Olivia και η ομάδα της πρέπει να κάνουν ένα δυνατό lifting – κυριολεκτικά.

Scandal – Κ2 Ε01

Πληροφορίες για την πραγματική ταυτότητα και το παρελθόν της Quinn αποκαλύπτονται.

Scandal – Κ1 Ε07

Η Quinn βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Ο Billy κάνει μια ανακοίνωση που ταράζει συθέμελα την προεδρία του Fitz.

Scandal – Κ1 Ε06

Καθώς ο Gideon ψάχνει το παρελθόν της Amanda, πολλά περασμένα γεγονότα αναθεωρούνται.

Scandal – Κ1 Ε05

Μετά τη συντριβή ενός εμπορευματικού αεροσκάφους, η Olivia και η ομάδα της πρέπει να προστατέψουν τον πιλότο από τα μέσα ενημέρωσης και να τον υπερασπιστούν απέναντι στις κατηγορίες της εταιρείας.

Scandal – Κ1 Ε04

Η Olivia και ο Cyrus συγκρούονται για την υπόθεση Amada Tanner, η Quinn βοηθάει έναν δικτάτορα να εντοπίσει την απαχθείσα οικογένειά του, βγαίνοντας έξω με έναν δημοσιογράφο για να συλλέξει πληροφορίες.

Scandal – Κ1 Ε03

Ο γιος ενός εκατομμυριούχου κατηγορείται για βιασμό, η Olivia πρέπει να αντιμετωπίσει την πρώτη απαίτηση της Amanda σαν πελάτη, η οποία είναι μία συνάντηση με τον Πρόεδρο.

Scandal – Κ1 Ε02

Η Olivia και η ομάδα της πρέπει να κρατήσουν κρυφή τη λίστα μιας «μαντάμ» της Ουάσινγκτον. Η Quinn εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τον προηγούμενο εσωτερικό του Προέδρου.

Scandal – Κ1 Ε01

Η Olivia προσλαμβάνει την Quinn, η οποία πρέπει να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες μιας γυναίκας εναντίον του Προέδρου. Η εταιρεία Pope & Associates οφείλει να αποδείξει ότι ένας παρασημοφορημένος βετεράνος πολέμου είναι αθώος στην κατηγορία φόνου.