Satisfaction

Δραματική σειρά 2007

Ένας πρώην κατάδικος, ο Nick, διευθύνει οίκο συνοδών πολυτελείας για πελάτες που επιθυμούν πάνω από όλα διακριτικότητα. Στο Satisfaction παρακολουθούμε τις ζωές πέντε όμορφων συνοδών. Η Chloe λέει στη 14χρονη κόρη της ότι εργάζεται σε καζίνο. Η Mel καταδιώκεται από τον ιδιοκτήτη του οίκου. Η Tippi είναι μία νεαρή ξανθιά καλλονή και θέλει να γίνει συγγραφέας. Η ισχυρή και γκέι Heather έχει σύντροφο την Ally, που θέλει απεγνωσμένα να αποκτήσουν παιδί. Τέλος η Lauren, μια μεγαλύτερη γυναίκα που δουλεύει στην υποδοχή, αρχίζει να φλερτάρει με την ιδέα να γίνει και η ίδια συνοδός.

Παίζουν: Kestie Morassi, Alison Whyte, Madeleine West, Diana Glenn, Peta Sergeant, Bojana Novakovic, Dustin Clare, Camille Keenan, Renai Caruso
Δημιουργός: Roger Simpson

Περιλήψεις

Satisfaction – Κ3 Ε10

Το θέμα της Lauren με το ποτό είναι σε κρίσιμη καμπή. Φτάνει σπίτι της μεθυσμένη στο πίσω κάθισμα ενός ταξί και λιποθυμάει. Όταν η αστυνομία φθάνει στο σκαλοπάτι της και την ενημερώνει ότι το αμάξι της βρέθηκε εγκαταλειμμένο και χτυπημένο, η ίδια κρύβει πληροφορίες, με αποτέλεσμα η αστυνομία να πιστέψει πως το αυτοκίνητό της εκλάπη.

Satisfaction – Κ3 Ε09

Η Lauren είναι πολύ ευχαριστημένη έχοντας την κόρη της Kate στο σπίτι για τις διακοπές και η σχέση της με τον John εξελίσσεται ομαλά. Ξεχνάει όμως τις ανασφάλειες της κόρης της για το καινούργιο σπίτι και δεν έχει ιδέα μέχρι που μπορεί να φτάσει η Kate, προκειμένου να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σ΄αυτή και τον John.

Satisfaction – Κ3 Ε08

Μια σειρά γεγονότων στη δουλειά για τον Bernie και η επακόλουθη θεραπεία που του επιβάλλεται από το αφεντικό, βρίσκει τη Nat ολοένα και πιο περίεργη για τη ρίζα των φετίχ της. Αυτό την ωθεί να εντοπίσει τη μητέρα της Loretta.

Satisfaction – Κ3 Ε07

Σε μια επίσκεψη στον γιατρό, η πραγματικότητα χτυπάει την πόρτα του Sean. Προεξοφλώντας την ενοχή του Steve, επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της Jemima: Η Alice είναι η ένοχη. Όταν όμως ο Sean προσπαθεί να την φέρει προ των ευθυνών της, εκείνη αρνείται.

Satisfaction – Κ3 Ε06

Ο Sean είναι έξω με τους φίλους του την Alice, τον Steve και τη φίλη ενός πελάτη τη Jemima. Αφήνει τον φρουρό του κάτω περισσότερο από το συνηθισμένο με σκοπό να πιεί και να φτιαχτεί μέχρι τις πρωινές ώρες. Όταν ξυπνάει το επόμενο πρωινό θυμάται πολύ λίγα, αλλά ξέρει ότι έκανε άγριο σεξ.

Satisfaction – Κ3 Ε05

Παίζοντας το ρόλο της οικοδέσποινας στο 232, η Lauren νιώθει μια αστραπιαία έλξη για το John, έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο. Η Nat εγκαινιάζει μια νέα επιχειρηματική απόπειρα, στέλνοντας τον Sean να παίζει το ‘pool boy’ σε ανικανοποίητες σεξουαλικά πλούσιες κυρίες.

Satisfaction – Κ3 Ε04

Μια ανάμνηση από το παρελθόν μπερδεύεται με τις αυξανόμενες ανησυχίες περί υγείας και κάνουν τη Mel να σκέφτεται το μέλλον της με τους πιο ασυνήθιστους τρόπους. Ταυτόχρονα όμως δέχεται μια πρόταση για το Άμπου Ντάμπι.  

Satisfaction – Κ3 Ε03

O Bernie, ένας φετιχιστής πελάτης της Heather, έρχεται να τη δει. Απελπισμένη να τον ξεφορτωθεί, η Nat του δίνει την ψεύτικη υπόσχεση ότι θα του βρει αντικαταστάτρια, αλλά ο Bernie δεν έχει σκοπό να φύγει τόσο εύκολα.

Satisfaction – Κ3 Ε02

Η Amy συνεχίζει να είναι ένα αγκάθι για τη Lauren. Η Lauren αποφασίζει να την αγνοήσει, αλλά αυτό προκαλεί ακόμη περισσότερο την Amy, οδηγώντας την σε ακόμη πιο προκλητικές συμπεριφορές αναζητώντας την προσοχή.  

Satisfaction – Κ3 Ε01

Ενώ η Chloe και η Heather βρίσκονται μακριά, η Nat προσλαμβάνει ένα νέο κορίτσι. Νέα, ατίθεση και απρόβλεπτη, η Amy προκαλεί αντιπαραθέσεις με τη συμπεριφορά της.  

Satisfaction – Κ2 Ε10

Τώρα που οι προθέσεις του Sean είναι ξεκάθαρες, η φαντασία και η πραγματικότητα μπερδεύονται για τη Nat. Ο Sean την προκαλεί και εκείνη καταλαβαίνει ότι πρέπει να κάνει ένα βήμα σε μια πιο ανθρώπινη επαφή.

Satisfaction – Κ2 Ε09

Η Mel έχει έναν νέο πελάτη, τον Marc, ο οποίος είναι νέος και ενθουσιώδης. Γεμάτος αυτοπεποίθηση, καλή διάθεση και χρήματα, την κάνει να νιώθει ανανεωμένη, ακριβώς αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή στη ζωή της.

Satisfaction – Κ2 Ε08

Προσπαθώντας να αποφύγει την οποιαδήποτε σύνδεση με τον Terence και την εντολή της Fiona να μείνει μακριά από το 232, η Lauren πέφτει χαμηλά και διαπιστώνει ότι ο μεγαλύτερος φόβος της είναι να μη μάθουν τα παιδιά της την αλήθεια για τη δουλεία της.

Satisfaction – Κ2 Ε07

Ο Terence υποψιάζεται ότι η Lauren είναι ιερόδουλη, αλλά τη στιγμή που η Lauren συνειδητοποιεί ότι έχει συναισθήματα για εκείνον, ο Terence παθαίνει ανακοπή και η Lauren βρίσκεται σε ένα ολοκληρωικό χάος. Μια ιερόδουλη σε ένα ξενοδοχείο με έναν πολιτικό που πεθαίνει, τι πρέπει να κάνει;

Satisfaction – Κ2 Ε06

Η ζωή της Mel φαίνεται να καταρρέει, γεγονός που ενισχύεται με την επίσκεψη της μητέρας της, Gillian. Όταν η Gillian ανακαλύπτει ότι έχει μπει κ ο Sean στο παιχνίδι, του προσφέρει χρήματα για να κάνει μια νέα αρχή, κάτι που δεν έκανε ποτε για τη Mel.

Satisfaction – Κ2 Ε05

Η Fiona, σύζυγος ενός ανερχόμενου πολιτικού, πλησιάζει τη Lauren και της προτείνει να αποπλανήσει τον άνδρα της. Τη Mel επισκέπτεται η μητέρα της Tippi και την αναγκάζει να ομολογήσει το ρόλο της στη ζωή της κόρης της.

Satisfaction – Κ2 Ε04

Η Tippi μπλέκει με έναν πελάτη σεξουαλικά δυσλειτουργικό, τον Zoron, οποίος την καλεί να περάσουν μαζί το σαββατοκύριακο. Η Tippi το βλέπει σαν μια καλή ευκαιρία να ξεφύγουν και οι δύο για λίγο από τα προβλήματα τους, αλλά το αποτέλεσμα διαφέρει.

Satisfaction – Κ2 Ε03

Η Mel δέχεται μια απροσδόκητη επίσκεψη απο τον αδερφό της Sean και η άφιξη του σηματοδοτεί μπελάδες. Η Tippi καλεί τον Sean να ρίξει μια ματιά στο 232 και η συνάντηση του με τη Nat τον κάνει να αναθεωρήσει σχετικά με την καριέρα του.

Satisfaction – Κ2 Ε02

Ένας νέος πελάτης αναγκάζει τη Heather να συνειδητοποιήσει πως πίσω από το φιλελεύθερο προσωπείο της βρίσκονται όρια πολύ συγκεκριμένα. H Lauren αγοράζει νέο αυτοκίνητο και αποδεικνύεται πως έχει ”βαρύ πόδι”.

Satisfaction – Κ2 Ε01

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου μας επαναφέρει στο εργασιακό περιβάλλον των κοριτσιών με μία νέα άφιξη στην ομάδα. Κάτω από το επαγγεμλατικό πέπλο οι σχέσεις δοκιμάζονται και τα όρια ξεπερνιούνται.

Satisfaction – Κ1 Ε10

Η Lauren έχει τη φαεινή ιδέα τα κορίτσια να δημιουργήσουν ένα σωματείο. Η απόφαση της Heather για την απόκτηση παιδιού απειλείται, όταν ένας πελάτης και η γυναίκα του βοηθούν την Tippi να ξαναβρεί την απόλαυση στη δουλειά της.

Satisfaction – Κ1 Ε09

H Chloe, η Bonnie και ο Josh ξεκινούν να βλέπουν έναν σύμβουλο και ο Josh προτείνει γάμο. Η πρόταση αποτυγχάνει να ηρεμήσει το ταραγμένο μυαλο της Chloe. Η Nat και ο Nick έρχονται αντιμέτωποι με ένα τεράστιο λογαριασμό από την εφορία.

Satisfaction – Κ1 Ε08

Η Tippi ξεκινά μια ασυνήθιστη περιπέτεια με έναν τακτικό πελάτη, η οποία όμως θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της. Η Mel βρίσκει ένα ποσό χρημάτων να έχει κατατεθεί στον τραπεζικό της λογαριασμό.    

Satisfaction – Κ1 Ε07

Μια συνεχής ροή τακτικών πελατών καλωσορίζει πίσω την Chloe, αλλά στο σπίτι σοκάρεται όταν ανακαλύπτει τις επικίνδυνες διαδικτυακές ενασχολήσεις της Bonnie.

Satisfaction – Κ1 Ε06

Η Tippi διαπραγματεύεται τη σχέση της με τον Aiden, αλλά διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει χώρος για αυτόν στη ζωή της. Παραδόξως, η Bonnie δέχεται να επιστρέψει στη δουλειά η Chloe.

Satisfaction – Κ1 Ε05

Η Tippi είναι μπερδεμένη με έναν πελάτη που φαίνεται να καταπιέζει τις σεξουαλικές του ορμές. Η Lauren ανακαλύπτει ότι η Heather είναι έγκυος και της συμπαραστέκεται.

Satisfaction – Κ1 Ε04

Η Lauren έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα στον οίκο ανοχής με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο παλιό γνώριμο περιβάλλον των προαστίων.

Satisfaction – Κ1 Ε03

Η Heather και η σύντροφός της, η Ally, θέλουν να αποκτήσουν παιδί χρησιμοποιώντας τον κάπως αφελή φίλο της Ally. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται και η Heather βρίσκει μια ασυνήθιστη λύση.

Satisfaction – Κ1 Ε02

Η συνοδός πολυτελείας Mel βρίσκεται αναπάντεχα σε δύσκολη θέση εξαιτίας του Johnny Lake, ενός rock star πελάτη με τεράστιο εγώ και σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα. Μια νύχτα γεμάτη ναρκωτικά και ψυχολογικά παιχνίδια τελειώνει με τον Johnny στα πρόθυρα του θανάτου.

Satisfaction – Κ1 Ε01

Ο κόσμος της Chloe καταρρέει, όταν ένας σταθερός της πελάτης δεν εμφανίζεται στην καθορισμένη του επίσκεψη. Παραδόξως, η απουσία αυτού του κατά τα άλλα αδιάφορου άνδρα, εκθέτει τις ανασφάλειες της Chloe και ταράζει τα νερά του μακροχρόνιου δεσμού της με τον Josh.