SANGRE DE MI TIERRA

Για τις οικογένειες Castaneda και Montiel, η καλλιέργεια των αμπελιών και η παραγωγή κρασιού είναι κάτι παραπάνω από μία δουλειά. Είναι τρόπος ζωής, είναι πάθος, είναι ο μόνος τρόπος να ζουν και να αναπνέουν…

Σκηνοθεσία: Tony Rodríguez, Otto Rodríguez, Ricardo Schwarz
Ηθοποιοί: Ana Belena, Lambda García, Santiago Ramundo, Antonio de la Vega, Carolina Gómez, Miguel de Miguel, Gloria Peralta, Daniel Elbittar

Περιλήψεις

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ72

Ο Roberto πυροβολεί τη Sara, παίρνει όμηρο την Aurora και κλέβει ένα αυτοκίνητο. Ο Crisanto καταφθάνει στο σπίτι με τον Emilito ασφαλή. Η Natalia και ο Paco αποχαιρετιούνται και αυτός επιστρέφει στην Ισπανία.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ71

Ο Roberto αναγνωρίζει τον Reyes και του δίνει στοιχεία για το πως να τον εντοπίσει. Η Natalia πηγαίνει στο σπίτι της Paloma και τη χαστουκίζει. Ο Crisanto την υπερασπίζεται.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ70

Η Susan και ο Ernesto έχουν δύο στοιχεία: το πουλόβερ και μία κλήση για λύτρα από ένα κινητό. Η Sara καλεί τον Roberto για να μιλήσει ο Emilito με τον πατέρα του.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ69

Ο Edgar πυροβολεί και προσπαθεί να διαφύγει. Η Αστυνομία καταφθάνει και πυροβολεί τον Fidelio. Τα κορίτσια απελευθερώνονται, αλλά το παιδί δεν είναι ο Emilio.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ68

Η Susan επιπλήττει τον Juanjo και την Aurora που ανακατεύτηκαν στην υπόθεση και «ειδοποίησαν» τον ύποπτο. Ο Juanjo βρίσκει έναν παλιό φίλο από τη φυλακή και κάνει τη δική του έρευνα.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ67

Ο Juanjo ξυπνάει σε ένα άγνωστο μέρος και ο Emilito δεν είναι εκεί. Η Aurora και ο Paco τον ρωτάνε τι συνέβη, αλλά δεν θυμάται τίποτα. Η Αστυνομία καταφθάνει.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ66

Η Aurora μαλώνει με την Paloma, επειδή δεν της είπε για τη σχέση της με τον Paco. Αυτή της λέει ότι η σχέση τελείωσε και συμφωνούν να μην πουν τίποτα στη μητέρα τους. Η Aurora μαθαίνει ότι οι γονείς της θα χωρίσουν.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ65

Η Serena διαβεβαιώνει τον Juanjo και την Aurora ότι η δόση του φαρμάκου που έδωσε στον Emilito ήταν η σωστή. Η Aurora μετανιώνει που εμπιστεύτηκε τον Juanjo.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ64

Ο Crisanto λέει στη Mercedes ότι δεν μπορεί να μείνει στο ίδιο σπίτι με τη Leonora. Η Sara χαστουκίζει τον Roberto. Η Natalia ζητάει από τον Paco να αποφασίσει με ποια γυναίκα θέλει να είναι.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ63

Ο Leonardo καταναλώνει φάρμακα για να αυτοκτονήσει, αφού προηγουμένως ανακοινώσει σε ένα βίντεο τι πρόκειται να κάνει. Τον εντοπίζουν σε κρίσιμη κατάσταση και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ62

Ο Crisanto χτυπάει τον Leonardo και ο Dimas τον σταματάει. Η Paloma προσπαθεί να βοηθήσει τον Leo και ο Crisanto ανακαλύπτει ότι η γυναίκα και η κόρη του γνώριζαν τι συμβαίνει πολύ πριν από αυτόν.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ61

Η Mercedes ανακαλύπτει τον Leo σαν Leonora και αρνείται να τον αποδεχτεί. Η Aurora πηγαίνει στο Cancun και ο Juanjo στο Miami. H Sara επιστρέφει από τον Παναμά και ο Roberto την προσκαλεί μαζί με τον Emilito.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ60

Ο ψυχολόγος λέει ότι ο Roberto βελτιώνεται. Ο Juanjo προσπαθεί να πείσει τη Serena ότι δε συνέβη τίποτα με την Aurora, αλλά αυτή δεν τον πιστεύει. Ο Leo ντύνεται γυναίκα και βγαίνει έξω.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ59

Η Mercedes λέει στην Aurora ότι ο Roberto θα δει τον Emilito στο σπίτι και αυτό εξοργίζει την Aurora. Ο Crisanto προσφέρει μία θέση εργασίας στον Leo για να μπορεί να κατασκοπεύει τον Roberto.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ58

Ο Roberto κατασκοπεύει τις συναντήσεις του πεθερού του. Η Sara λέει στον Roberto ότι η Mercedes τής επιτέθηκε, κατηγορώντας της για το ατύχημα της κόρης της.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ57

Ο Crisanto λέει στον Roberto ότι η Aurora δέχθηκε επίθεση και αυτός προσποιείται ότι δεν ξέρει τίποτα. Ο γιατρός πληροφορεί την οικογένεια ότι η Aurora έχασε το μωρό.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ56

Ο Roberto παρακαλεί την Aurora να μη διακόψει την εγκυμοσύνη της. Ο Crisanto απειλεί την Aurora ότι αν διακόψει την εγκυμοσύνη, θα πάψει να είναι μέλος της οικογένειας.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ55

Η Aurora διηγείται στη Serena πως έμεινε έγκυος. Ο Juanjo ανακαλύπτει το τεστ εγκυμοσύνης που έκανε η Aurora. Ο Paco τραυματίζεται καθώς γυμνάζεται στο πάρκο με τη Natalia.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ54

Ο Roberto μετακομίζει στο μοτέλ που μένει και η Dolores. Η Sara τον υποστηρίζει σε όλα. Η Aurora είναι τρομοκρατημένη και φοβάται ότι ο Roberto θα επιστρέψει.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ53

Η Serena κι ο Juanjo πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν επίσημα τον Roberto για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η Susan ρωτάει τον Roberto, αν ήθελε απλώς να τρομάξει την Aurora.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ52

Οι γονείς της Aurora πηγαίνουν στο σπίτι του Juanjo και της ζητούν να τους συγχωρήσει. Ο Roberto μπαίνει στο σπίτι του Juanjo και τον πυροβολεί.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ51

Ο Crisanto πιστεύει ότι ο Roberto λέει την αλήθεια και η Aurora είναι ένοχη. Ο Luis λέει στην Anita ότι είναι ανεύθυνη και ψεύτρα και ότι εξαιτίας της η Aurora είναι στη φυλακή.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ50

Ο Mike καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει με τον Paco και την Paloma. Ο Ernesto φέρνει στο αστυνομικό τμήμα την Aurora με χειροπέδες. Η Mercedes θέλει να της μιλήσει, αλλά δεν της το επιτρέπουν.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ49

Η Aurora χτυπάει τον Roberto για να του ξεφύγει και η Sara τον βρίσκει τραυματισμένο. Η Aurora καταλήγει στο σπίτι του Juanjo και ο Roberto στο αστυνομικό τμήμα.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ48

Ο Juanjo είναι έξω από το σπίτι και μόλις αντιλαμβάνεται ότι τον βλέπει ο Roberto, φεύγει. Η Paloma ρωτάει τον Paco αν την αποφεύγει και αποφασίζουν ότι εκείνο το φιλί δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ47

Η Sara αντιλαμβάνεται ότι ο Roberto φεύγει και αφήνει κλειδωμένη την Aurora. Αυτός της λέει ότι έτσι την τιμωρεί επειδή τον απάτησε και της ζητάει να την προσέχει. Ο Leo φοβάται ότι θα πληγώσει τη Sofi.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ46

Η Anita αναστατώνεται όταν βλέπει τη Serena στο γραφείο της. Ο Juanjo της δίνει το δικό του και ζητάει τα κλειδιά για το εργαστήριο. Ο Paco και η Paloma καταλήγουν να περάσουν τη νύχτα μόνοι κάτω απ΄ τ΄ αστέρια.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ45

Ο Crisanto λέει στη Mercedes ότι η Aurora δουλεύει για τον Juanjo. Οι βροχές στην Sonoma κάνουν τον Roberto να ανησυχεί ότι θα ξεθαφτεί το πτώμα του Wilmer.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ44

Η Aurora σκοπεύει να παρουσιάζει το πρότζεκτ της σε περισσότερα οινοποιεία για να δει αν υπάρχει ενδιαφέρον. Η Dolores λέει στον Roberto ότι η Αστυνομία θα ψάξει στο δωμάτιό του για στοιχεία.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ43

Η Aurora επισκέπτεται τον Sandoval για να μιλήσουν για το πρότζεκτ. Ο Crisanto απαιτεί από τον Roberto να έρθει σε συμφωνία με την Dolores.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ42

Η Natalia φτάνει στο σπίτι της και αναζητάει τον Paco, αλλά αυτός είναι σε ένα μπαρ με την Paloma. O Mike και η Susan καταφτάνουν για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Susan.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ41

Ο Crisanto συζητάει με τον Pablo Sandoval για τα δικαιώματα αποκλειστικότητας, αλλά αυτός του λέει ότι το συμβόλαιο με τη Natalia έχει ήδη υπογραφεί.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ40

Ο Joacquin λέει στον Juanjo ότι δεν θέλει να πάρει μέρος στον πόλεμο που γίνεται και γι΄αυτό δεν ψήφισε. Η Aurora στέλνει ένα μήνυμα στον Juanjo.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ39

Ο Ernesto σταματάει τον Roberto για υπερβολική ταχύτητα και αυτός αρνείται να κάνει αλκοτέστ. Ο Juanjo προειδοποιεί τον Paco ότι η Natalia κλέβει.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ38

Η Aurora δεν πιστεύει ότι οι Montiel έκλεψαν τον κρασί και παρατηρεί την περίεργη συμπεριφορά του Roberto. Μόλις αυτή φύγει, ο Roberto βγάζει τον Wilmer από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ37

Ο Crisanto μαλώνει με τον Roberto, επειδή δεν του είπε τίποτα για το κρασί και είναι διαρκώς αφηρημένος. Ο Joacquin ανησυχεί για τον Juanjo, γιατί δεν απαντάει στις κλήσεις του.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ36

Στο αστυνομικό τμήμα, η Susan δεν πιστεύει τα λόγια του Roberto, επειδή αυτός έχει πει ψέματα και στο παρελθόν. Ο Juanjo ομολογεί ότι ακόμη αγαπάει την Aurora και φεύγει.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ35

Ο Crisanto ζητάει από τον Juanjo να αφήσει την Aurora και την οικογένειά της στην ησυχία τους και τον κατηγορεί για τον θάνατο του Emilio. Ο Roberto ζητάει από την Mercedes ένα υπνωτικό χάπι.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ34

Ο Crisanto πιστεύει ότι η Natalia τον κοροϊδεύει. Ο Roberto βλέπει ένα βίντεο με τον ίδιο να κόβει τα φρένα στο φορτηγό του Juanjo, κάτι που ήταν και η αιτία του θανατηφόρου ατυχήματος του Emilio.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ33

Η Aurora επισκέπτεται την Serena και της εξομολογείται ότι ζηλεύει την σχέση της με τον Juanjo, ενώ δεν μπορεί να συνεχίσει πια με τον Roberto λόγω του χαρακτήρα του.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ32

Ο Crisanto ρωτάει τον Roberto για το που βρισκόταν και αυτός του λέει ότι πήγε τον γιο του στην Calistoga μαζί με την Mercedes. Ο Juanjo βλέπει στο γραφείο της Susan έναν φάκελο με το όνομα της Aurora.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ31

Η Serena εκμυστηρεύεται στον Juanjo τις υποψίες της για την κακοποίηση της Aurora και αυτός εξοργίζεται. Ο Roberto τρομοκρατείται από το μήνυμα που λαμβάνει.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ30

H Anita αποβάλει και ζητάει από τον Luis να μην το πει στη Natalia. Ο Roberto εξακολουθεί να κάνει απάτες με τα λεφτά. Η Aurora πηγαίνει στην αστυνομία για να καταγγείλει την κακομεταχείρισή της.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ29

Ένας σεισμός ξαφνιάζει την Aurora και τον Juanjo όταν πηγαίνουν στο ξενοδοχείο για τα μπουκάλια των κρασιών και εγκλωβίζονται στο ασανσέρ. Ο Roberto συζητάει με την Anita.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ28

Η Aurora δυσανασχετεί με την στάση του Crisanto με τους Juanjo και Serena στο νεκροταφείο. Ο Roberto βλέπει εφιάλτες με τον Emilio. Ο Joaquin πληρώνει τον λογαριασμό που ετοίμασε ο Roberto για την συγκομιδή.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ27

Ο Roberto τοποθετεί κάμερες στο σπίτι για να παρακολουθεί την Aurora. Ο Juanjo υποφέρει από τον θάνατο του Fernando και αναζητάει βοήθεια για να ολοκληρώσει τη συγκομιδή.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ26

Ο Juanjo καταφέρνει να ξεφύγει από τους φρουρούς του Edgar, αλλά ο Fernando τραυματίζεται. Ο Fernando λέει την αλήθεια στη Susan και ο Aristides προσπαθεί να του βγάλει visa.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ25

Ο Juanjo ανακαλύπτει το καθεστώς εργασίας των εργατών και υποψιάζεται ότι δεν έχουν νόμιμα χαρτιά. Η Natalia δεν θέλει να ανακατευτεί. Ο Roberto μαγνητοσκοπεί τη θεραπεία της Aurora.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ24

Η Aurora, μπερδεμένη και τρομοκρατημένη από τον Roberto, δεν αποδέχεται τη συγγνώμη του και δεν τον συγχωρεί. Ο Juanjo παρατηρεί την περίεργη συμπεριφορά των εργατών.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ23

Ο Jordan επιστρέφει για να κατακτήσει ξανά την Paloma. Ο Paco ζηλεύει. O Roberto πληγώνεται πολύ όταν μαθαίνει ότι η Anita και ο Juanjo είναι μαζί στο φεστιβάλ στο Chicago.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ22

Ο Juanjo και ο Aurora έρχονται πιο κοντά, λόγω της Serena και του Roberto, που τους κατασκοπεύουν από μακριά. Επιβεβαιώνεται ότι η Anita είναι έγκυος.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ21

Ο Crisanto διώχνει την Serena από το σπίτι και τη δουλειά. Ο Juanjo ανακαλύπτει ότι ο Crisanto αγοράζει σταφύλια από Μεξικανούς και διαμαρτύρεται.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ20

Ο Roberto παρακολουθεί το τηλέφωνο της Aurora, την εμποδίζει να πάει στο μπαρ και ανακαλύπτει ότι η Serena είναι pole dancer. Ο Roberto πείθει τον Crisanto να αγοράσει σταφύλια από Μεξικανούς παραγωγούς.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ19

Η Aurora σοκάρεται όταν βλέπει τον Juanjo και τη Serena να φιλιούνται. Η Natalia απευθύνεται στον Horacio για να πάρει δάνειο από την τράπεζα. Η Serena προσκαλεί την Aurora στο μπαρ του Pete για να μιλήσουν.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ18

Η αστυνομία σώζει τον Candido. Ο Juanjo αφοπλίζει έναν μπράβο και αντιμετωπίζει τον Ivan με δύο όπλα στα χέρια. Ο Roberto επισκέπτεται ψυχολόγο για τη ζήλεια του.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ17

Ο Joaquin είναι αναίσθητος στο πάτωμα δίπλα σε ένα ανοιγμένο μπουκάλι και ένα μισογεμάτο ποτήρι. Ο Ivan προκαλεί ένα ατύχημα, για να αναγκάσει τον Candido να τον πάει στον Juanjo.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ16

Ο Ivan στο αναπηρικό καροτσάκι, συγχαίρει τον Candido για το κατόρθωμά του. Αυτός του ζητάει να αφήσει ήσυχο τον Juanjo, αλλά ο Ivan απειλεί να σκοτώσει την κόρη του, αν δεν συνεχίσει να τον υπακούει.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ15

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η σχέση του Roberto με την Anita αποκαλύπτεται. Ο Luis θυμώνει πολύ. Η Aurora προειδοποιεί τον Roberto ότι η ζήλεια του θα τους χωρίσει.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ14

Η Mercedes πιστεύει στην αθωότητα του Crisanto. Η Aurora υποψιάζεται τον Roberto και πηγαίνει με την Serena στο νοσοκομείο να δει τον Juanjo.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ13

Η Mercedes ενοχλείται από τον έρωτα του Crisanto για την Kimberly. Ο Juanjo δέχεται επίθεση από τρεις κουκουλοφόρους που τον εγκαταλείπουν βαριά τραυματισμένο.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ12

Ο Crisanto δεν αναγνωρίζει με σιγουριά την Kimberly, αλλά εξακολουθεί να την υποπτεύεται. Ο Horacio προσκαλεί την Aurora για μία συνέντευξη στο Los Angeles, αλλά ο Roberto σαμποτάρει το ταξίδι.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ11

Ενώ η Serena κι ο Juanjo μελετάνε μαζί, «ξυπνάει» η παλιά φιλία τους. Ο Roberto ακολουθεί το σχέδιό του για να πάρει τον οικονομικό έλεγχο.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ10

Η Paloma μαλώνει με τον Roberto όταν τον βλέπει να ελέγχει το κινητό της Aurora. Η Serena δυσανασχετεί με την υποτιμητική στάση του Roberto προς αυτήν και τον Dimas. Ο Juanjo πηγαίνει στο μπαρ του Peter με την Doris και την Kimberly και υπερασπίζεται τη Serena όταν ο Raúl προσπαθεί να τη βιάσει.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ9

Ο Roberto φτάνει στο νοσοκομείο όταν ο γιος του έχει ήδη γεννηθεί. Η Aurora επιτέλους τον συγχωρεί. Οι μήνες περνούν και η Mercedes δεν θέλει να φύγουν οι Aurora και ο Roberto, παίρνοντας τον Emilito μακριά. Ο Crisanto προσφέρει δουλειά στον Roberto.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ8

Ο Crisanto ξεσπάει στον Juanjo. Τον κατηγορεί ως δολοφόνο και αυτός φεύγει συντετριμμένος. Η Paloma χωρίζει από τον Jordan σχεδιάζοντας να περάσει μερικές μέρες στο σπίτι ενός φίλου, αλλά όλα πάνε στραβά και ο Jordan πηγαίνει στην οικογένειά του.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ7

Ο Juanjo αφήνεται ελεύθερος. Η Aurora φτάνει στην οικία Castaneda με τον Roberto και την Paloma. Η Mercedes είναι πολύ χαρούμενη που έχει την κόρη της ξανά κοντά της.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ6

Ο Roberto ανακαλύπτει ότι ο Matías Rosso πρόκειται να ξεκινήσει μια επιχείρηση στη Mendoza και καταφέρνει να τον πλησιάσει προσπαθώντας να τον προσλάβει. Μαθαίνει επίσης ότι χρειάζεται έναν οινολόγο και σκέφτεται την Aurora.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ5

Ο Ivan μεταφέρεται σε νοσοκομείο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Η Aurora ζητά από τη μητέρα της να μαγειρέψει κάτι ιδιαίτερο για τον Roberto, αφού λυπάται πολύ για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ4

Η Anita μένει μόνη της να επιβλέπει την παραγωγή και παραδίδει σταφύλια σε κακή κατάσταση στον Crisanto. Η Natalia θυμώνει και την προσβάλλει. Ο Luis προειδοποιεί τη Natalia ότι δεν θα την αφήσει να κακομεταχειριστεί τη γυναίκα του.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ3

Η Aurora μεταφέρει τον Consuelo στο motel που μένει. Η Serena ζητά από την Aurora τη φόρμουλα του κρασιού. Ο Roberto βοηθά την Aurora να βρει δουλειά. Οι Montiel πρέπει να πουλήσουν τη Viña del Río.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ2

Οι Montiel φθάνουν στην κηδεία για να αγκαλιάσουν τους Castañeda, αλλά ο Crisanto τους σταματά δείχνοντας ότι η φιλία έχει καταστραφεί για πάντα.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ1

Οι οικογένειες Montiel και Castaneda, φίλοι και τοπικοί οινοποιοί, συναντιούνται για να αρχίσουν ως συνήθως τη συγκομιδή. Ο Emilio, ο μεγαλύτερος γιος των Castaneda και ο φίλος του Juan Jose – Juanjo, γιος του Paco Montiel, αγοράζουν ένα φορτηγό με το οποίο σκοπεύουν να κάνουν το ταξίδι που ονειρεύονταν πάντα στην Ushuaia.