SANGRE DE MI TIERRA

Για τις οικογένειες Castaneda και Montiel, η καλλιέργεια των αμπελιών και η παραγωγή κρασιού είναι κάτι παραπάνω από μία δουλειά. Είναι τρόπος ζωής, είναι πάθος, είναι ο μόνος τρόπος να ζουν και να αναπνέουν…

Σκηνοθεσία: Tony Rodríguez, Otto Rodríguez, Ricardo Schwarz
Ηθοποιοί: Ana Belena, Lambda García, Santiago Ramundo, Antonio de la Vega, Carolina Gómez, Miguel de Miguel, Gloria Peralta, Daniel Elbittar

Περιλήψεις

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ40

Ο Joacquin λέει στον Juanjo ότι δεν θέλει να πάρει μέρος στον πόλεμο που γίνεται και γι΄αυτό δεν ψήφισε. Η Aurora στέλνει ένα μήνυμα στον Juanjo.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ39

Ο Ernesto σταματάει τον Roberto για υπερβολική ταχύτητα και αυτός αρνείται να κάνει αλκοτέστ. Ο Juanjo προειδοποιεί τον Paco ότι η Natalia κλέβει.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ38

Η Aurora δεν πιστεύει ότι οι Montiel έκλεψαν τον κρασί και παρατηρεί την περίεργη συμπεριφορά του Roberto. Μόλις αυτή φύγει, ο Roberto βγάζει τον Wilmer από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ37

Ο Crisanto μαλώνει με τον Roberto, επειδή δεν του είπε τίποτα για το κρασί και είναι διαρκώς αφηρημένος. Ο Joacquin ανησυχεί για τον Juanjo, γιατί δεν απαντάει στις κλήσεις του.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ36

Στο αστυνομικό τμήμα, η Susan δεν πιστεύει τα λόγια του Roberto, επειδή αυτός έχει πει ψέματα και στο παρελθόν. Ο Juanjo ομολογεί ότι ακόμη αγαπάει την Aurora και φεύγει.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ35

Ο Crisanto ζητάει από τον Juanjo να αφήσει την Aurora και την οικογένειά της στην ησυχία τους και τον κατηγορεί για τον θάνατο του Emilio. Ο Roberto ζητάει από την Mercedes ένα υπνωτικό χάπι.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ34

Ο Crisanto πιστεύει ότι η Natalia τον κοροϊδεύει. Ο Roberto βλέπει ένα βίντεο με τον ίδιο να κόβει τα φρένα στο φορτηγό του Juanjo, κάτι που ήταν και η αιτία του θανατηφόρου ατυχήματος του Emilio.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ33

Η Aurora επισκέπτεται την Serena και της εξομολογείται ότι ζηλεύει την σχέση της με τον Juanjo, ενώ δεν μπορεί να συνεχίσει πια με τον Roberto λόγω του χαρακτήρα του.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ32

Ο Crisanto ρωτάει τον Roberto για το που βρισκόταν και αυτός του λέει ότι πήγε τον γιο του στην Calistoga μαζί με την Mercedes. Ο Juanjo βλέπει στο γραφείο της Susan έναν φάκελο με το όνομα της Aurora.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ31

Η Serena εκμυστηρεύεται στον Juanjo τις υποψίες της για την κακοποίηση της Aurora και αυτός εξοργίζεται. Ο Roberto τρομοκρατείται από το μήνυμα που λαμβάνει.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ30

H Anita αποβάλει και ζητάει από τον Luis να μην το πει στη Natalia. Ο Roberto εξακολουθεί να κάνει απάτες με τα λεφτά. Η Aurora πηγαίνει στην αστυνομία για να καταγγείλει την κακομεταχείρισή της.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ29

Ένας σεισμός ξαφνιάζει την Aurora και τον Juanjo όταν πηγαίνουν στο ξενοδοχείο για τα μπουκάλια των κρασιών και εγκλωβίζονται στο ασανσέρ. Ο Roberto συζητάει με την Anita.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ28

Η Aurora δυσανασχετεί με την στάση του Crisanto με τους Juanjo και Serena στο νεκροταφείο. Ο Roberto βλέπει εφιάλτες με τον Emilio. Ο Joaquin πληρώνει τον λογαριασμό που ετοίμασε ο Roberto για την συγκομιδή.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ27

Ο Roberto τοποθετεί κάμερες στο σπίτι για να παρακολουθεί την Aurora. Ο Juanjo υποφέρει από τον θάνατο του Fernando και αναζητάει βοήθεια για να ολοκληρώσει τη συγκομιδή.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ26

Ο Juanjo καταφέρνει να ξεφύγει από τους φρουρούς του Edgar, αλλά ο Fernando τραυματίζεται. Ο Fernando λέει την αλήθεια στη Susan και ο Aristides προσπαθεί να του βγάλει visa.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ25

Ο Juanjo ανακαλύπτει το καθεστώς εργασίας των εργατών και υποψιάζεται ότι δεν έχουν νόμιμα χαρτιά. Η Natalia δεν θέλει να ανακατευτεί. Ο Roberto μαγνητοσκοπεί τη θεραπεία της Aurora.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ24

Η Aurora, μπερδεμένη και τρομοκρατημένη από τον Roberto, δεν αποδέχεται τη συγγνώμη του και δεν τον συγχωρεί. Ο Juanjo παρατηρεί την περίεργη συμπεριφορά των εργατών.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ23

Ο Jordan επιστρέφει για να κατακτήσει ξανά την Paloma. Ο Paco ζηλεύει. O Roberto πληγώνεται πολύ όταν μαθαίνει ότι η Anita και ο Juanjo είναι μαζί στο φεστιβάλ στο Chicago.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ22

Ο Juanjo και ο Aurora έρχονται πιο κοντά, λόγω της Serena και του Roberto, που τους κατασκοπεύουν από μακριά. Επιβεβαιώνεται ότι η Anita είναι έγκυος.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ21

Ο Crisanto διώχνει την Serena από το σπίτι και τη δουλειά. Ο Juanjo ανακαλύπτει ότι ο Crisanto αγοράζει σταφύλια από Μεξικανούς και διαμαρτύρεται.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ20

Ο Roberto παρακολουθεί το τηλέφωνο της Aurora, την εμποδίζει να πάει στο μπαρ και ανακαλύπτει ότι η Serena είναι pole dancer. Ο Roberto πείθει τον Crisanto να αγοράσει σταφύλια από Μεξικανούς παραγωγούς.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ19

Η Aurora σοκάρεται όταν βλέπει τον Juanjo και τη Serena να φιλιούνται. Η Natalia απευθύνεται στον Horacio για να πάρει δάνειο από την τράπεζα. Η Serena προσκαλεί την Aurora στο μπαρ του Pete για να μιλήσουν.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ18

Η αστυνομία σώζει τον Candido. Ο Juanjo αφοπλίζει έναν μπράβο και αντιμετωπίζει τον Ivan με δύο όπλα στα χέρια. Ο Roberto επισκέπτεται ψυχολόγο για τη ζήλεια του.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ17

Ο Joaquin είναι αναίσθητος στο πάτωμα δίπλα σε ένα ανοιγμένο μπουκάλι και ένα μισογεμάτο ποτήρι. Ο Ivan προκαλεί ένα ατύχημα, για να αναγκάσει τον Candido να τον πάει στον Juanjo.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ16

Ο Ivan στο αναπηρικό καροτσάκι, συγχαίρει τον Candido για το κατόρθωμά του. Αυτός του ζητάει να αφήσει ήσυχο τον Juanjo, αλλά ο Ivan απειλεί να σκοτώσει την κόρη του, αν δεν συνεχίσει να τον υπακούει.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ15

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η σχέση του Roberto με την Anita αποκαλύπτεται. Ο Luis θυμώνει πολύ. Η Aurora προειδοποιεί τον Roberto ότι η ζήλεια του θα τους χωρίσει.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ14

Η Mercedes πιστεύει στην αθωότητα του Crisanto. Η Aurora υποψιάζεται τον Roberto και πηγαίνει με την Serena στο νοσοκομείο να δει τον Juanjo.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ13

Η Mercedes ενοχλείται από τον έρωτα του Crisanto για την Kimberly. Ο Juanjo δέχεται επίθεση από τρεις κουκουλοφόρους που τον εγκαταλείπουν βαριά τραυματισμένο.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ12

Ο Crisanto δεν αναγνωρίζει με σιγουριά την Kimberly, αλλά εξακολουθεί να την υποπτεύεται. Ο Horacio προσκαλεί την Aurora για μία συνέντευξη στο Los Angeles, αλλά ο Roberto σαμποτάρει το ταξίδι.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ11

Ενώ η Serena κι ο Juanjo μελετάνε μαζί, «ξυπνάει» η παλιά φιλία τους. Ο Roberto ακολουθεί το σχέδιό του για να πάρει τον οικονομικό έλεγχο.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ10

Η Paloma μαλώνει με τον Roberto όταν τον βλέπει να ελέγχει το κινητό της Aurora. Η Serena δυσανασχετεί με την υποτιμητική στάση του Roberto προς αυτήν και τον Dimas. Ο Juanjo πηγαίνει στο μπαρ του Peter με την Doris και την Kimberly και υπερασπίζεται τη Serena όταν ο Raúl προσπαθεί να τη βιάσει.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ9

Ο Roberto φτάνει στο νοσοκομείο όταν ο γιος του έχει ήδη γεννηθεί. Η Aurora επιτέλους τον συγχωρεί. Οι μήνες περνούν και η Mercedes δεν θέλει να φύγουν οι Aurora και ο Roberto, παίρνοντας τον Emilito μακριά. Ο Crisanto προσφέρει δουλειά στον Roberto.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ8

Ο Crisanto ξεσπάει στον Juanjo. Τον κατηγορεί ως δολοφόνο και αυτός φεύγει συντετριμμένος. Η Paloma χωρίζει από τον Jordan σχεδιάζοντας να περάσει μερικές μέρες στο σπίτι ενός φίλου, αλλά όλα πάνε στραβά και ο Jordan πηγαίνει στην οικογένειά του.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ7

Ο Juanjo αφήνεται ελεύθερος. Η Aurora φτάνει στην οικία Castaneda με τον Roberto και την Paloma. Η Mercedes είναι πολύ χαρούμενη που έχει την κόρη της ξανά κοντά της.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ6

Ο Roberto ανακαλύπτει ότι ο Matías Rosso πρόκειται να ξεκινήσει μια επιχείρηση στη Mendoza και καταφέρνει να τον πλησιάσει προσπαθώντας να τον προσλάβει. Μαθαίνει επίσης ότι χρειάζεται έναν οινολόγο και σκέφτεται την Aurora.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ5

Ο Ivan μεταφέρεται σε νοσοκομείο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Η Aurora ζητά από τη μητέρα της να μαγειρέψει κάτι ιδιαίτερο για τον Roberto, αφού λυπάται πολύ για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ4

Η Anita μένει μόνη της να επιβλέπει την παραγωγή και παραδίδει σταφύλια σε κακή κατάσταση στον Crisanto. Η Natalia θυμώνει και την προσβάλλει. Ο Luis προειδοποιεί τη Natalia ότι δεν θα την αφήσει να κακομεταχειριστεί τη γυναίκα του.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ3

Η Aurora μεταφέρει τον Consuelo στο motel που μένει. Η Serena ζητά από την Aurora τη φόρμουλα του κρασιού. Ο Roberto βοηθά την Aurora να βρει δουλειά. Οι Montiel πρέπει να πουλήσουν τη Viña del Río.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ2

Οι Montiel φθάνουν στην κηδεία για να αγκαλιάσουν τους Castañeda, αλλά ο Crisanto τους σταματά δείχνοντας ότι η φιλία έχει καταστραφεί για πάντα.

SANGRE DE MI TIERRA ΕΠ1

Οι οικογένειες Montiel και Castaneda, φίλοι και τοπικοί οινοποιοί, συναντιούνται για να αρχίσουν ως συνήθως τη συγκομιδή. Ο Emilio, ο μεγαλύτερος γιος των Castaneda και ο φίλος του Juan Jose – Juanjo, γιος του Paco Montiel, αγοράζουν ένα φορτηγό με το οποίο σκοπεύουν να κάνουν το ταξίδι που ονειρεύονταν πάντα στην Ushuaia.