Riviera

Σε μια μυστηριώδη έκρηξη σε ένα γιωτ, ο σύζυγος της Georgina σκοτώνεται. Η ίδια έρχεται αντιμέτωπη με δυσάρεστα μυστικά που έρχονται στο φως για την περιουσία και τη ζωή του.
Πρέπει να αλλάξει τη ζωή της αν θέλει να επιβιώσει.

Παίζουν: Igal Naor, Julia Stiles, Lena Olin
Δημιουργός: Neil Jordan

Περιλήψεις

Riviera – K2 E10

Με την Irina βαριά άρρωστη, η Georgina συνειδητοποιεί το κακό που έκαναν στην οικογένεια τα ψέματα και οι πράξεις της.

Riviera – K2 E09

Η Georgina μαθαίνει την αλήθεια για τον Nico, αλλά καθώς αγγίζει τις αποδείξεις τα γεγονότα έχουν μία απροσδόκητη τροπή.

Riviera – K2 E08

Προσπαθώντας να προστατέψει την αυτοκρατορία από τον Nico, η Georgina αναγκάζεται να αποκαλύψει μία σκοτεινή αλήθεια.

Riviera – K2 E07

Ο Nico αρχίζει να εποφθαλμιά την αυτοκρατορία Clios. Η Georgina μαθαίνει ότι ο Noah δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Riviera – K2 E06

Η Georgina τρομοκρατεί τον Jeff με την εξομολόγησή της. Το μυστικό της Cassandra έρχεται στο φως.

Riviera – K2 E05

Η αναζήτηση του τελευταίου πίνακα του Noah, θα οδηγήσει την Georgina σε μία σοκαριστική ανακάλυψη.

Riviera – K2 E04

Μία έντονη συζήτηση μεταξύ της Irina και της Georgina, φέρνει πιο κοντά την Irina στην αλήθεια για το τι συνέβη στον Adam.

Riviera – K2 E03

Μία καχύποπτη Irina βοηθάει στην αναζήτηση του Adam. Ένας θείος της Georgina τη βοηθάει να ξετυλίξει τη μυστηριώδη πτώση της οικογένειάς της.

Riviera – K2 E02

Η Georgina θέλει πίσω τη ζωή της, αλλά η δολοφονία ενός φίλου φέρνει την αστυνομία στην πόρτα της.

Riviera – K2 E01

Η Georgina θέλει να ξεφύγει, αλλά ένα μήνυμα τής αποκαλύπτει ότι κάποιος γνωρίζει το μυστικό της.

Riviera – K1 E10

Η Georgina συνέρχεται από την έκρηξη, αλλά ο Carver δεν είναι τόσο τυχερός. Ο Negrescu και οι άνδρες του, φθάνουν στη βίλα για να προστατέψουν την οικογένεια. Η Fatima τρομοκρατείται. Η Georgina καταστρέφει τον πλαστογραφημένο Lorrain και ανακαλύπτει ένα σημείωμα με τη διεύθυνση μιας γκαλερί. Οι ενοχές στοιχειώνουν τον Adam.

Riviera – K1 E09

Η Georgina κάνει άνω-κάτω το σπίτι ψάχνοντας για το κλειδί αποκρυπτογράφησης και απολύει όλους τους υπηρέτες. Η Fatima εμφανίζεται τρομοκρατημένη στη βίλα, αλλά πριν προλάβει να πει κάτι, φτάνει ένα δέμα που περιέχει ένα δόντι κι ένα σημείωμα. Ο Lombardi συναντάει κρυφά τον Negrescu για να τον ενημερώσει για τη Fatima, αλλά ο Delormes τους παρακολουθεί. Ο Adam συνειδητοποιεί ότι το βραχιόλι που του έδωσε ο Constantine λίγες μέρες πριν σκοτωθεί, ίσως είναι το κλειδί του γρίφου.

Riviera – K1 E08

Η Nadia βρίσκεται φυλακισμένη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο από τον Nikolai. Η Georgina παίρνει πίσω τους πίνακές της. Ο Lombardi συναντάει τον Negrescu και του λέει ότι η Fatima σκοπεύει να καταθέσει εναντίον του. Η Nadia συναντάει την Georgina και της δίνει την “Elena”.

Riviera – K1 E07

O Lombardi λέει στον Jukes να αφήσει ελεύθερη την Georgina επειδή δεν έχουν στοιχεία εναντίον της. Η Irina και η Adriana επισκέπτονται τον Christos στην κλινική. Η Irina αμφιβάλλει για την αθωότητα της Georgina, αλλά η Adriana την υπερασπίζεται. Ο Litvinov επισκέπτεται τον Negrescu στο καζίνο του και του ζητάει να κλέψει την “Elena” από την αστυνομία. Η Georgina ξεφορτώνεται όλα τα πράγματα του Constantine.

Riviera – K1 E06

H οικογένεια ανακρίνεται για τον φόνο. Η Nadia επιστρέφει στο ξενοδοχείο της, αλλά οι άνδρες του Litvinov την περιμένουν ήδη. O Delormes χρειάζεται κωδικό για τον σκληρό δίσκο που δεν καταστράφηκε από την έκρηξη στο γιοτ. Ο Adam πάει την Georgina στην παιδική του κρυψώνα και της προτείνει να το σκάσουν μαζί. Ο Christos δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο κέντρο αποκατάστασης. Η Fatima τον βοηθάει.

Riviera – K1 E05

Η Georgina αποκαλύπτει στον Carver ότι ο Jon Brandeis δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά επινόηση του Constantine για ξέπλυμα χρήματος. Ο Lombardi συμφωνεί απρόθυμα με τον Delormes να βάλει τη Fatima σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, σε μία κλινική αποτοξίνωσης. O Litvinov και οι άνδρες του εισβάλουν στο σπίτι της Nadia, αλλά αυτή είναι στο γκαλά, μεταμφιεσμένη ως σερβιτόρα. Η Georgina αιχμαλωτίζει τον Christos στο μυστικό δωμάτιο και τον αναγκάζει να της αποκαλύψει τι είναι η “Elena”. Ο Jukes εισβάλει στο γκαλά και λέει στην Georgina ότι θα κατασχεθούν όλα τα έργα τέχνης.

Riviera – K1 E04

Η Georgina ξυπνάει από το ονειροπόλημα της πρώτης γνωριμίας της με τον Constantine και βρίσκει γραμμένο στο μπράτσο της έναν κωδικό. Χρησιμοποιώντας τον μπαίνει στο λιτά επιπλωμένο μυστικό δωμάτιο, όπου ανακαλύπτει ένα σετ χρήσης ηρωίνης και ένα ντοσιέ που περιέχει στοιχεία για όλη τη ζωή της. Οι αγορές έργων τέχνης ήταν τελικά βιτρίνα για ξέπλυμα χρημάτων; Και ο Constantine τη χρησιμοποιούσε; Ή προσπαθούσε να την προστατεύσει;

Riviera – K1 E03

Η «Elena» ξυπνάει από το κώμα και επιτίθεται σε μία νοσοκόμα πριν το σκάσει από το νοσοκομείο. Ο Jukes προσπαθεί να ανακρίνει τον Christos για το ξέπλυμα χρημάτων και τις συνδέσεις της τράπεζας με τον Jon Brandeis. Γιατί είχε παραγγείλει αντίγραφο του Lorraine ο Constantine; Και αν το αντίγραφο βρίσκεται στη βίλα, πού είναι το πρωτότυπο; Στο γιοτ που βυθίστηκε;

Riviera – K1 E02

Ο Christos, δεξί χέρι του Constantine, αποκαλύπτει στην κόρη του εκλιπόντος, Irina, ότι η τράπεζα καταρρέει και πρέπει επειγόντως να βρεθούν νέοι επενδυτές. Ο γιος του Alexei Litvinov εκφράζει στην Georgina τις υποψίες του για την έκρηξη που σκότωσε τον πατέρα του. Η Interpol ενδιαφέρεται για την υπόθεση ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται ότι ο Constantine είχε αναζητήσει πλαστογράφο.

Riviera – K1 E01

Μία έκρηξη στο γιοτ του ρώσου μεγιστάνα Alexei Litvinov, στο οποίο ήταν προσκεκλημένος ο σύζυγος της Georgina Clios, Constantine, ιδιοκτήτης της ομώνυμης τράπεζας, αφήνει πίσω της ερωτηματικά για το κατά πόσο έχουν σκοτωθεί όλοι οι επιβαίνοντες σε αυτό. Η χήρα του τραπεζίτη μπλέκεται σε ένα κουβάρι αποκαλύψεων και αυτό είναι μόνο η αρχή.