Η Βασίλισσα της Καρδιάς

Η Reina Ortíz θα υποστεί ένα ατύχημα που θα την αναγκάσει να ξεχάσει τα τελευταία οκτώ χρόνια της ζωής της, όπου έγινε σύζυγος του μεγιστάνα Víctor de Rosas, μητέρα της Clara και ιδιοκτήτρια του πιο διάσημου ατελιέ νυφικών στο Λας Βέγκας. Δεν θυμάται καν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, όταν ερωτεύτηκε τον Nicolás Núñez. Τώρα η Reina, που αισθάνεται ότι δεν ανήκει στον κόσμο της πολυτέλειας και της εξουσίας, θα προσπαθήσει να ανακαλύψει την αλήθεια της.

Παίζουν: Paola Nuñez, Eugenio Siller, Juan Soler

Περιλήψεις

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E119

Η Reina προσπαθεί να σκοτώσει τον Victor. Ο Octavio ανακρίνεται στα γραφεία της Υπηρεσίας Πληροφοριών και λέει στη Smith ότι ο άλλος Octavio ήταν ο Geronimo, ο ετεροθαλής αδελφός του.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E118

Ο Victor θέλει να ξεφορτωθεί τον Octavio μια και καλή. Η Estefania ανακοινώνει σε όλη την οικογένεια ότι είναι έγκυος. Η Reina θυμώνει και απειλεί να σκοτώσει τον Javier αν το παιδί είναι δικό του.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E117

Η Connie αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από τον Cristian. Η Estefania και ο Octavio επιστρέφουν στο σπίτι του Victor. Ο Javier διαβάζει το ημερολόγιο της Reina.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E116

Ο Patricio επιστρέφει στην Υπηρεσία Πληροφοριών. Ο Octavio είναι φοβισμένος, επειδή δεν ξέρει τι σχεδιάζει η Estefania. Η Smith, ο Javier και ο Victor συνειδητοποιούν ότι ο Octavio ζει.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E114

Ο Octavio επιστρέφει στην ψυχιατρική κλινική. Η Reina ανακτά τη μνήμη της. Ο Victor απειλεί να σκοτώσει την Alicia αν αυτή δεν του παραδώσει τα κόκκινα διαμάντια.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E113

Ο Javier καταλαβαίνει ότι κάποιος απήγαγε τη Reina. Ο Patricio ξαφνιάζει τον απαγωγέα, λέγοντάς του ότι αδιαφορεί αν αυτός σκοτώσει τις δύο γυναίκες.
All articles loaded
No more articles to load