Η Βασίλισσα της Καρδιάς

Η Reina Ortíz θα υποστεί ένα ατύχημα που θα την αναγκάσει να ξεχάσει τα τελευταία οκτώ χρόνια της ζωής της, όπου έγινε σύζυγος του μεγιστάνα Víctor de Rosas, μητέρα της Clara και ιδιοκτήτρια του πιο διάσημου ατελιέ νυφικών στο Λας Βέγκας. Δεν θυμάται καν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, όταν ερωτεύτηκε τον Nicolás Núñez. Τώρα η Reina, που αισθάνεται ότι δεν ανήκει στον κόσμο της πολυτέλειας και της εξουσίας, θα προσπαθήσει να ανακαλύψει την αλήθεια της.

Παίζουν: Paola Nuñez, Eugenio Siller, Juan Soler

Περιλήψεις

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E139

Ο Juan Jose αποκαλύπτει στη Reina ότι βοήθησε την Estefania στην εκδίκησή της και έγινε φίλος με τον Nicolas, για να εκδικηθεί τον θάνατο της μητέρας του.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E136

Ο Javier ζητάει από τη Reina να τον βοηθήσει να δραπετεύσει, αλλά αυτή του λέει ότι κανείς δεν θέλει να τον βλάψει, θέλουν μόνο να τον βοηθήσουν να ξαναβρεί τη μνήμη του.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E135

Η Connie βλέπει τον Lazaro στο σαλόνι της Smith και νομίζει ότι είναι φάντασμα. Η Jackie μετανιώνει που εξομολογήθηκε τον έρωτά της στον Lazaro.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E130

Η Connie ξυπνάει στο εργαστήριο και δεν αναγνωρίζει τον Victor. Ο Cristian ζητά από την Alicia να του δώσει την Connie και αυτός θα της δώσει τα διαμάντια.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E129

Η Jackie κάνει μία ένεση στη Reina με ένα φάρμακο που θα την βοηθήσει να ξαναβρεί τη μνήμη της. Ο Montalban αφαιρεί το τσιπ από το μάτι του Nicolas, ώστε να μην μπορούν να τον εντοπίσουν.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E128

Ο Nicolas βλέπει τις γυμνές φωτογραφίες του με την Estefania. Ο Isidro αποκαλύπτει στον Nicolas ότι ο Victor έχει ένα εργαστήριο, όπου παρασκευάζει ένα πολύ ισχυρό ναρκωτικό που προκαλεί απώλεια μνήμης.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E127

O Victor συνειδητοποιεί ότι το μωρό που είναι με τον Lazaro και την Jackie είναι η εγγονή του. Η Reina ζητά από την Smith να ερευνήσει ποιος σκότωσε τον πατέρα της.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E126

Ο Victor απαγάγει την Connie για να κάνει πειράματα επάνω της, στο εργαστήριό του. Η Estefania λέει στον Javier ότι δεν ευθύνεται αυτή για τις επιθέσεις εναντίον της Reina.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E125

Η Estefania λέει στον Victor πότε άρχισε να εκδικείται τη Reina. Ο Javier λέει στη Reina ότι θα φροντίσει τον γιο του, αλλά η Estefania θα πληρώσει για όλα όσα έκανε.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E124

Ο Patricio συμβουλεύει την Estefania να το σκάσει ώστε να μην μπει φυλακή. Η Asuncion αποκαλύπτει στον Octavio ότι ο άντρας που ερωτεύτηκε ήταν αυτός που προσποιούνταν ότι είναι ο Octavio.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E123

Η Reina πάει να επισκεφτεί τον Victor. Ο Victor συλλαμβάνεται. Ο Isidro προτείνει στην Connie να το σκάσουν μαζί. Ο Javier κάνει μια πρόταση στον Victor.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E122

Η Alicia απειλεί τον Victor να αποκαλύψει σε όλους ότι η Greta είναι ζωντανή, αν αυτός δεν πάρει διαζύγιο από τη Reina. Ο Montalban λέει στον Victor ότι η Reina τον αναγνώρισε.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E121

Η Estefania έχει δηλητηριάσει την Alicia και της ζητάει τα διαμάντια, σε αντάλλαγμα για να τη σώσει. Στο σπίτι του Juan Jose εντοπίζεται το πτώμα της Yolanda με τα χείλη ραμμένα.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E120

Η Alicia λέει στον Octavio, ότι θα τον σκοτώσει αν προσπαθήσει να βλάψει τον Victor. Ο Javier υποψιάζεται ότι ο Victor έχει συνεργάτη. Η Reina ρωτάει τον Javier τι σκοπεύει να κάνει με την Estefania και το παιδί του.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E119

Η Reina προσπαθεί να σκοτώσει τον Victor. Ο Octavio ανακρίνεται στα γραφεία της Υπηρεσίας Πληροφοριών και λέει στη Smith ότι ο άλλος Octavio ήταν ο Geronimo, ο ετεροθαλής αδελφός του.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E118

Ο Victor θέλει να ξεφορτωθεί τον Octavio μια και καλή. Η Estefania ανακοινώνει σε όλη την οικογένεια ότι είναι έγκυος. Η Reina θυμώνει και απειλεί να σκοτώσει τον Javier αν το παιδί είναι δικό του.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E117

Η Connie αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από τον Cristian. Η Estefania και ο Octavio επιστρέφουν στο σπίτι του Victor. Ο Javier διαβάζει το ημερολόγιο της Reina.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E116

Ο Patricio επιστρέφει στην Υπηρεσία Πληροφοριών. Ο Octavio είναι φοβισμένος, επειδή δεν ξέρει τι σχεδιάζει η Estefania. Η Smith, ο Javier και ο Victor συνειδητοποιούν ότι ο Octavio ζει.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E115

Η Estefania επιστρέφει στο επάγγελμα του χορού για να βγάλει χρήματα. Κάποιος αφήνει ένα κουτί στο σπίτι του Javier και της Reina. Η Alicia είναι έγκυος.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E114

Ο Octavio επιστρέφει στην ψυχιατρική κλινική. Η Reina ανακτά τη μνήμη της. Ο Victor απειλεί να σκοτώσει την Alicia αν αυτή δεν του παραδώσει τα κόκκινα διαμάντια.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E113

Ο Javier καταλαβαίνει ότι κάποιος απήγαγε τη Reina. Ο Patricio ξαφνιάζει τον απαγωγέα, λέγοντάς του ότι αδιαφορεί αν αυτός σκοτώσει τις δύο γυναίκες.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E112

Ο Victor ξεκινά να αποκαλύπτει τις αποστολές των μυστικών πρακτόρων της λίστας. Εξαιτίας του, ένας πράκτορας σκοτώνεται. Ο Patricio παίρνει ανώνυμα μηνύματα για το που βρίσκεται η Asuncion.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E110

Η Alicia έχει μια περίεργη απαίτηση από τον Victor. Θέλει να κάνουν ένα παιδί μαζί. Ο Octavio συναντιέται με τη Susana στην κλινική και αυτή λιποθυμά μόλις τον αντικρίζει.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E109

Η Asuncion ζητά τη βοήθεια της Smith για να βρει τον γιο της. Η Reina ενημερώνει τον Javier ότι ο Victor έμαθε πως είναι μυστικός πράκτορας. Η Susana πηγαίνει στην ψυχιατρική κλινική.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E108

Η Estefania λέει ψέματα στον Octavio για τον Javier και τη Smith. Ο Javier ορκίζεται στη Reina ότι δεν σκότωσε την Estefania. Ο Isidro ανακαλύπτει ότι η Alicia έχει τα διαμάντια.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E107

Ο πραγματικός Octavio μιλάει τρυφερά σε μια φωτογραφία της Smith. Ο Cristian λέει στην Jackie ότι πρέπει να επιστρέψουν το μωρό, επειδή πρόκειται να υιοθετηθεί από ένα ζευγάρι.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E106

Η επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς ξεκινάει. Ο Javier υποψιάζεται ότι κάποιος στην Υπηρεσία Πληροφοριών προστατεύει την Estefania. O Patricio είναι σίγουρος ότι ο Javier έβαλε το χέρι του στην εξαφάνιση της Estefania.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E105

O Victor κατηγορεί την Alicia ότι του έδωσε έναν νεκρό γιο, κρατώντας στα χέρια του τον γιο της Estefania, χωρίς να ξέρει ότι είναι δικός του.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E104

O Javier ετοιμάζει τη χειρότερη εκδίκηση για την Estefania στην ψυχιατρική κλινική.Ο Christian ικετεύει την Alicia να μην δουλέψει με τον Victor.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E101

Ο Patricio αποκαλύπτει στη Smith, ότι τα τέσσερα κόκκινα διαμάντια που ήταν στην κατοχή τους, βρέθηκαν στο στομάχι του Christian Palacios. H Jackie υιοθετεί το μωρό.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E98

Κάποιος αφήνει ένα νυφικό φόρεμα για τη Reina γεμάτο λεκέδες από αίμα. Μαζί με αυτό αφήνει και ένα τραπουλόχαρτο, ντάμα καρό, που γράφει «σε βρήκα».

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E97

Η Estefania ζητά από τον Javier να την σκοτώσει, γιατί προτιμάει να πεθάνει παρά να ζει χωρίς την αγάπη του. Η Smith ζηλεύει πολύ και ρωτάει τον Patricio γιατί προστατεύει την Estefania.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E95

Ο Javier λέει στον Patricio και τη Smith ότι ο μόνος τρόπος να συλλάβουν τον Victor και την Estefania είναι να τους κάνουν να πιστέψουν ότι είναι νεκρός.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E94

Η Reina λέει στον Javier ότι η Estefania ήταν αυτή που σχεδίασε το χωρισμό τους, επειδή την ημέρα του γάμου τους πήγε στην εκκλησία και είπε στη Reina ότι ο Javier ήταν νεκρός.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E89

Η Jackie αρχίζει να υποψιάζεται ότι ίσως υπάρχουν περισσότερα από ένα διαμαντένια βραχιόλια και περισσότεροι από ένας δολοφόνοι.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E86

Η Patricia κατηγορεί την Estefania ότι θέλει να σκοτώσει την Asuncion. Η Jackie βρίσκει δύο διαμάντια στο στομάχι του πτώματος που μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E85

Ο Isidro λέει στον Patricio ότι ο Victor είναι ένας τίμιος άνδρας. Ο Patricio λέει στην Connie ότι θα μπορούσε και να φυλακιστεί επειδή έκρυβε το διαμάντι.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E84

Η Reina ρωτάε τον Victor ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας της Clara. Η Estefania λέει στον Javier ότι ο Victor δεν μπορεί να τον σκοτώσει ακόμη και αν το θέλει.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E80

Ο Victor ρωτάει την Estefania γιατί θέλει να κάνει κακό στην Smith. Ο Patricio προειδοποιεί τον Javier να μην εμπιστεύεται την Smith επειδή υπάρχουν υποψίες ότι βοηθάει τον Victor de Rosas.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E78

Η Estefania λέει στον Javier ότι ξέρει πως αυτός είναι μυστικός πράκτορας. Ο Cristian λέει ψέμματα στοVictor ότι ο Isidro έκλεψε το διαμάντι.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E76

Οι άνδρες του Isidro ακολουθούν τον Cristian και προσπαθούν να τον σκοτώσουν. Ο Isidro παρακαλεί τη Reina να σταματήσει το γάμο της Connie.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E71

Ο Bolivar λέει στον Cristian ότι ξέρει τα πάντα γι΄αυτόν, τη σχέση του με την Camila και ότι ήταν συνένοχος στη δολοφονία της γυναίκας του.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E72

Ο Victor απαιτεί να του πει ο Cristian τα πάντα για τη σχέση του με την Camila. H Reina κατηγορεί την Asuncion ότι εγκατέλειψε όλα τα παιδιά της.

Η Βασίλισσα της Καρδιάς – K1 E01

Η Reina είχε ένα σοβαρό ατύχημα που της προκάλεσε μερική αμνησία, με αποτέλεσμα να ξεχάσει τα τελευταία οκτώ χρόνια της ζωής της.