Private Practice

H χειρουργός νεογνών, Addison Montgomery, ξεφεύγει από ένα δυσλειτουργικό ερωτικό τρίγωνο, αφήνοντας πίσω φίλους και εχθρούς στο Grace Hospital του Σηάτλ για μια νέα αρχή στο Λος Άντζελες.
Μετά το Grey’s Anatomy, η Shonda Rhimes δημιουργεί άλλη μια επιτυχημένη σειρά.

Παίζουν: Kate Walsh, Paul Adelstein, KaDee Strickland
Δημιουργός: Shonda Rhimes

Περιλήψεις

Private Practice K3 E23

Η Addison, η Amelia κι ο Fife προσπαθούν να κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν προκειμένου να σώσουν τη ζωή της Maya και του αγέννητου μωρού της. O Sam, που αναλαμβάνει ένα θύμα τροχαίου, κάνει αργότερα μία πικρή διαπίστωση.

Private Practice K3 E22

Η Naomi φέρνει σε δύσκολη θέση τον Fife, όταν του ζητάει να βοηθήσει τον William, με την πειραματική θεραπεία που εφαρμόζει στην αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση. Η Violet και η Amelia φροντίζουν μία ασθενή με όγκο στον εγκέφαλο.

Private Practice K3 E21

Η Violet επιδιώκει κοινή επιμέλεια για τον Lucas και ο Pete προσλαμβάνει έναν αδίστακτο δικηγόρο για τη δίκη. Η προσωπική τους ζωή βγαίνει σε κοινή θέα, αναγκάζοντας φίλους και γνωστούς να διαλέξουν πλευρά…

Private Practice K3 E20

Μετά το ταξίδι-απόδραση στην Costa Rica, η Violet επιστρέφει στην κλινική. Όλοι της φέρονται με διακριτικότητα, ιδίως ο Pete κι η Addison που έχουν ανάμικτα συναισθήματα για την επιθυμία της Violet να επανασυνδεθεί με τον Lucas. Η Amelia ασχολείται με την προσωπική ζωή του Sam και του λέει ότι μπορεί να θεραπεύει καρδιές στο χειρουργείο, αλλά δεν φαίνεται να τα καταφέρνει με τη δική του.

Private Practice K3 E19

Όταν η διάσημη νευροχειρουργός Dr. Ginsberg και η ομάδα της, επισκέπτονται το St. Ambrose για να σώσει τη ζωή της Kayla, η Addison σοκάρεται, όταν βλέπει να συμμετέχει στην ομάδα η μικρή αδερφή του Derek.

Private Practice K3 E18

Η απόφαση ενός συζύγου να αποσυνδέσει από τη μηχανική υποστήριξη την έγκυο γυναίκα του, ακυρώνεται από το δικαστήριο, το οποίο υποχρεώνει το νοσοκομείο να κρατήσει στη ζωή την έγκυο έως ότου τα έμβρυα που κυοφορεί είναι ικανά να επιζήσουν.

Private Practice K3 E17

Όταν η ζωή μιας εγκύου και των μωρών που κυοφορεί κρέμεται από μία κλωστή, η Addison και το καινούργιο κορίτσι του Sam, η Vanessa, διαφωνούν για τη θεραπεία που πρέπει να επιλέξουν.

Private Practice K3 E16

Η Addison, ο Pete κι ο Sam πρέπει να συνεργαστούν σε μια περίπλοκη περίπτωση, ενός άνδρα που έρχεται με φυματίωση στην κλινική και πρόκειται να γίνει πατέρας.

Private Practice K3 E15

Η Violet βοηθάει τον Sam με τον γάμο της Maya. Η Naomi δεν συμμετέχει στις ετοιμασίες, καθώς συνεργάζεται με την Addison και τον Pete για να σώσουν τη ζωή ενός πρόωρου νεογνού.

Private Practice K3 E14

Ο Sam πείθει τη Violet να βοηθήσει με τον γάμο της Maya όταν η Naomi αρνείται να συμμετάσχει. Η ένταση ανάμεσα στην Addison και τoν Sam ανεβαίνει, όταν συνεργάζονται στην περίπτωση ενός αυτοκτονικού ασθενούς. Ο Cooper και ο Pete ασχολούνται με μία έφηβη, η οποία έχει μια μυστηριώδη δαγκωματιά στο λαιμό της.

Private Practice K3 E13

Η Addison κι ο Cooper είναι στο πλευρό ενός ζευγαριού που πρέπει να πάρει μια αδιανόητη απόφαση. Πρέπει να αποφασίσει ποια από τις άρρωστες κόρες του θα βοηθήσει με το ομφαλοπλακουντιακό αίμα του νεογέννητου μωρού του.

Private Practice K3 E12

Ο Sam και η Naomi σοκάρονται από την ανακοίνωση της Maya και η παράλογη αντίδραση της Naomi, αφήνει τον Sam μόνο του να τα βγάλει πέρα.

Private Practice K3 E11

Θέλοντας απεγνωσμένα να βοηθήσει την έγκυο κόρη του, ο Mark ακολουθεί την Addison πίσω στο Oceanside Wellness. Ο Dell και η Naomi αγωνίζονται να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στο ίδιο σπίτι.

Private Practice K3 E10

Μια τρομερή έκρηξη στο σπίτι του Dell, φέρνει την Betsey και τη Heather στο νοσοκομείο και όλοι προσπαθούν να τους σώσουν τη ζωή. Η μητέρα της Addison εμφανίζεται στην κλινική και ένα σοκαριστικό οικογενειακό μυστικό αποκαλύπτεται.

Private Practice K3 E09

Η Addison ολοκληρώνοντας με επιτυχία μία περίπλοκη εγχείρηση, αποδεικνύει το ταλέντο της στον πατέρα της. Ο Sam και η Naomi αντιμετωπίζουν την δική τους οικογενειακή κρίση.

Private Practice K3 E08

Η Addison ταράζεται όταν φθάνει αναπάντεχα στο Los Angeles ο πατέρας της. Ο Cooper συλλαμβάνεται επειδή αρνείται να συνεργαστεί σε μία υπόθεση ενός μακροχρόνια ασθενούς.

Private Practice K3 E07

Η Addison και ο Sam πηγαίνουν για πεζοπορία στο Malibu και αναγκάζονται να φροντίσουν επειγόντως ένα ζευγάρι που περιμένει μωρό και είναι εγκλωβισμένο στο αυτοκίνητό του.

Private Practice K3 E06

Οι γιατροί μπαίνουν σε αχαρτογράφητα νερά όταν μια νέα συνεργασία στο Pacific Wellcare αναγκάζει τη Naomi να σκεφτεί τη γενετική τροποποίηση εμβρύων.

Private Practice K3 E05

Η Addison πρέπει να αντιμετωπίσει την επιστροφή δύο ασθενών της Naomi, των οποίων τα έμβρυα ανταλλάχθηκαν κατά λάθος και μια σοβαρή επιπλοκή θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Private Practice K3 E04

Η Addison, ο Sam κι ο Cooper φροντίζουν το άρρωστο παιδί μιας έφηβης άστεγης. Τα αισθήματα της Violet για την επίθεση που δέχτηκε, ξαναξυπνούν, όταν πρέπει να φροντίσει μια έγκυο, θύμα βιασμού.

Private Practice K3 E03

Η Miranda Bailey φέρνει έναν ασθενή για μεταμόσχευση νεφρού στο Los Angeles και η Addison δεν είναι η μόνη γιατρός του Oceanside Wellness, η οποία χαίρεται που τη βλέπει.

Private Practice K3 E02

Η Violet αναρρώνει από την επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι της. Τα ψυχικά τραύματα είναι πιο δύσκολο να ξεπεραστούν, παρά τη βοήθεια των φίλων της.

Private Practice K3 E01

Ο Pete ανακαλύπτει την Violet μισοπεθαμένη στο πάτωμα του σπιτιού της, μετά την επίθεση που δέχτηκε από ασθενή της. Τη μεταφέρει αμέσως στην κλινική και εκεί, η Addison και η Naomi αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή της.

Private Practice K2 E22

Η Naomi πρέπει να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για εκείνη. Να μείνει στο Oceanside Wellness ή να κάνει μια νέα αρχή στο Pacific Wellcare;

Private Practice K2 E21

Όταν μία έγκυος φαίνεται να αντιμετωπίζει καρδιακές επιπλοκές, η Addison την πάει εσπευσμένα στο St. Abrose όπου ο Noah είναι πρόθυμος να βοηθήσει.

Private Practice K2 E20

O Cooper αντιμετωπίζει μία μητέρα, η οποία επιτρέπει στη δωδεκάχρονη κόρη της να έχει σεξουαλική ζωή.

Private Practice K2 E19

Μία πνευματικά ασταθής έγκυος χάνει το μωρό της. H Violet πρέπει να την πείσει ότι το μωρό είναι νεκρό και η εγχείρηση είναι απαραίτητη.

Private Practice K2 E18

Ο Pete κι ο Sheldon προσπαθούν να πείσουν τη Violet να κάνει τεστ πατρότητας, αλλά αυτή αρνείται επίμονα.

Private Practice K2 E17

Η Naomi και ο Archer έρχονται πιο «κοντά» και η Addison υποψιάζεται ότι ο αδερφός της δεν θα επιστρέψει στις εργένικες συνήθειές του.

Private Practice K2 E16

Ο Archer συνέρχεται από την εγχείρηση. Ο Sam παθαίνει μία ξαφνική κρίση άσθματος και η Baily συνεργάζεται με τη Naomi για να βρουν την αιτία.

Private Practice K2 E15

Ο Archer παθαίνει μία σοβαρή κρίση και η Addison μαζί με τη φιλενάδα του, Naomi, ψάχνουν εντατικά για την αιτία, αλλά και τη θεραπεία, ζητώντας ακόμη και τη βοήθεια του πρώην άντρα της Addison, του Derek.

Private Practice K2 E14

Ο αδερφός της Addison, ο Archer, μετακομίζει στο Λος Άντζελες για να πιάσει δουλειά στο Pacific Wellcare, προκαλώντας προβλήματα στην Addison και τη Naomi.

Private Practice K2 E13

Η Violet είναι έγκυος, αλλά δεν είναι σίγουρη ποιος είναι ο πατέρας και η Addison παλεύει με τις ενοχές της, επειδή φιλήθηκε με τον Wyatt.

Private Practice K2 E12

Η Addison συνειδητοποιεί ότι της αρέσει ο Wyatt, ο αναιδής γιατρός από το ανταγωνιστικό Pacific Wellcare. Η Violet ψάχνει τρόπο να συνεχίσει και τις δύο σχέσεις της, με τον Pete και με τον Sheldon.

Private Practice K2 E11

Ένας ασθενής του Cooper μπαίνει σε καραντίνα λόγω ιλαράς. Ο Dell παλεύει να κερδίσει την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης του.

Private Practice K2 E10

Το κορίτσι του Pete επιστρέφει στο Los Angeles και προσέχει ότι ο Pete και η Violet έχουν έρθει πιο «κοντά».

Private Practice K2 E09

Το Pacific Wellcare ανοίγει τις πόρτες του και αρχίζει ο ανταγωνισμός με το Oceanside Wellness, καθώς ο Sam και ο Pete κλέβουν έναν πελάτη.

Private Practice K2 E08

Η Addison κι η Charlotte συνεργάζονται για να σώσουν μία έγκυο, που είναι σε κώμα και το αγέννητο μωρό της.

Private Practice K2 E07

Η ξαφνική επίσκεψη του αδελφού της Addison, φέρνει φασαρίες τόσο στην ίδια, όσο και στη Naomi και στον Sam.

Private Practice K2 E06

Η Addison αναλαμβάνει δύο εγκύους, οι οποίες – εν αγνοία τους – μοιράζονται τον ίδιο άνδρα. Μια ασθενής με Alzheimer και ο τρυφερός άνδρας της, βάζουν σε σκέψεις τον Sam και τη Naomi.

Private Practice K2 E05

Προσπαθώντας να διορθώσει τα οικονομικά προβλήματα του Oceanside Wellness, η Addison ριψοκινδυνεύει τα πάντα, προκειμένου να βοηθήσει – παρανομώντας – μία φίλη της Violet.

Private Practice K2 E04

Οι εκλογές στο γραφείο φέρνουν αντιμέτωπους τον Sam και τη Naomi. Η Addison προσπαθεί να βοηθήσει ένα κορίτσι από το Αφγανιστάν που θέλει να κρύψει το παρελθόν του.

Private Practice K2 E03

Η Charlotte προσπαθεί να «αποπλανήσει» την Addison με υποσχέσεις για εγχειρίσεις, προκειμένου να εργαστεί στο νοσοκομείο St. Ambrose.

Private Practice K2 E02

Η Addison κι ο Sam κάνουν μια επιθετική εξαγορά για να σώσουν την κλινική από τη χρεωκοπία, ενώ οι γιατροί ψάχνουν νέους πελάτες και νέους χρηματοδότες.

Private Practice K2 E01

Όταν η Addison ανακαλύπτει ότι η Naomi καλύπτει οικονομικά προβλήματα θα δοκιμαστεί η φιλία τους.

Private Practice K1 E09

To κέντρο Oceanside Wellness αναλαμβάνει το θέμα της γονιμότητας ενός γνωστού ζευγαριού και δημιουργεί ένα τμήμα «μελλοντικών μπαμπάδων» προς μεγάλη δυσαρέσκεια της Charlotte.

Private Practice K1 E08

Ο Cooper επιστρέφει στο παιχνίδι των ραντεβού online, με εκπληκτικά αποτελέσματα και η Addison βγαίνει ραντεβού με έναν από τους ασθενείς της Violet.

Private Practice K1 E07

O Sam παίρνει μια επικίνδυνη τηλεφωνική κλήση από ένα σπίτι ενώ ο έρωτας πλανιέται πάνω από το Oceanside Wellness.

Private Practice K1 E06

Η Charlotte ζητά τη βοήθεια του Pete για τις αϋπνίες της, η Naomi βγαίνει ραντεβού για πρώτη φορά μετά το κολλέγιο και ο Cooper υποψιάζεται ότι τα τραύματα του ασθενούς του δεν είναι από ατύχημα.

Private Practice K1 E05

H Addison δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Pete, παρά την αποθάρρυνση από τους φίλους της, που τη συμβουλεύουν να διοχετεύσει αλλού την ενέργειά της. Ο Allan, ο πρώην της Violet, επισκέπτεται την κλινική και ο Cooper δεν χαίρεται που τον βλέπει.

Private Practice K1 E04

Η Addison στρέφεται στον Pete για βοήθεια όταν αναλαμβάνει ένα νιόπαντρο ζευγάρι που δεν μπορεί να ολοκληρώσει τον γάμο του, όσο κι αν προσπαθεί, ενώ η Violet προσπαθεί να πείσει τον ασθενή της να εγκαταλείψει τη σύζυγό του, παρά τη δική της αδυναμία να ξεπεράσει τον πρώην της.

Private Practice K1 E03

H Addison προσκαλεί όλους τους καινούργιους συναδέλφους της σε ένα πάρτι στο σπίτι της, κανείς όμως δεν ανταποκρίνεται. Η σύζυγος του πρώην φίλου της Violet επισκέπτεται την κλινική για ιατρική θεραπεία.

Private Practice K1 E02

O Cooper προσλαμβάνει μια «καλλιτέχνιδα», την Ginger, για να βοηθήσει τον Sam να αρχίσει την καινούργια του ζωή ως εργένης, πράγμα που ξυπνάει τη ζήλεια τόσο της Naomi όσο και της Addison, όταν η Ginger ζητά την ιατρική βοήθεια του Pete.

Private Practice K1 E01

Αποδεχόμενη την πρόσκληση της φίλης της Naomi Bennett,η οποία είναι ειδική στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, η Addison παρατάει τη δουλειά της στο Seattle και μετακομίζει στο Los Angeles για μια νέα αρχή στο Oceanside Wellness Group.