MISTRESSES

Μια παρέα γυναικών και οι σκανδαλώδεις ζωές τους, σε ένα ταξίδι αποπλάνησης και εσωτερικής αναζήτησης.

Δημιουργός: K.J. Steinberg
Ηθοποιοί: Yunjin Kim, Rochelle Aytes, Jes Macallan

Περιλήψεις

Mistresses Κ4 Ε13

Μια κηδεία θα τους ενώσει όλους και πάλι. Ένα χρόνο μετά, ο Harry κι η Joss ανοίγουν bistro και υπάρχουν νέες αφίξεις στην πόλη.

Mistresses Κ4 Ε12

Η Karen γνωρίζει τους γονείς του Adam. Η Kate είναι πολύ θυμωμένη με την Joss μέχρι να μάθει την αλήθεια. Η April δεν ξέρει πως να ανακοινώσει τα νέα στον Marc.

Mistresses Κ4 Ε11

Η Karen είναι εξαγριωμένη όταν μαθαίνει ότι η Lydia τη χρησιμοποίησε. Ο Harry έχει να σκεφτεί δύο πιθανές επιχειρηματικές ευκαιρίες. Ο Marc χωρίζει την April.

Mistresses Κ4 Ε10

O Harry ανακαλύπτει τα χάπια που παίρνει η Joss, ο Marc μαζεύει τα πράγματά του από το σπίτι και η April αντιμετωπίζει, επιτέλους, τη μητέρα της.

Mistresses Κ4 Ε9

Η παράταση της επίσκεψης της μητέρας της April, βαθαίνει το ρήγμα στη σχέση της με τον Marc. Η Lydia δημιουργεί ένα προφίλ για ραντεβού online, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία της Karen, δίχως αυτή να το ξέρει.

Mistresses Κ4 Ε8

Η μητέρα της April, Marjorie μένει σε αυτήν ένα βράδυ και της ξεκαθαρίζει ότι δεν εγκρίνει τον Marc. Όταν ανακαλύπτει ότι θα χρειαστεί μεταμόσχευση ήπατος, πείθει την April να παρατείνει την επίσκεψή της.

Mistresses Κ4 Ε7

Ο Alec απειλεί να διεκδικήσει πλήρη επιμέλεια της Vivian. Η April κι ο Marc βρίσκουν ένα προφυλακτικό στη ζακέτα της Lucy. Η Kate δεν μιλάει για το καινούργιο αγόρι της στην Joss και τον Harry.

Mistresses Κ4 Ε6

Ο Alec κάνει μια αναπάντεχη επίσκεψη στην Karen και της αναστατώνει τη ζωή όταν της αποκαλύπτει κάτι καινούργιο. Ο νέος συνεταίρος του Harry τον προσκαλεί, μαζί με την Joss, στο Las Vegas.

Mistresses Κ4 Ε5

Η Karen προτείνει καινούργια βιβλία στην ατζέντη της, Barbara, αλλά αυτή δεν εντυπωσιάζεται από κανένα. Η April παραιτείται από τη δουλειά της, όταν τη φιλάει ο Michael, αλλά λέει στον Marc ότι απολύθηκε.

Mistresses Κ4 Ε4

Η Karen είναι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε στη δουλειά, ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Marc εμφανίζεται, ενώ η Joss παίζει «βρώμικα» προκειμένου να αποκτήσει έναν νέο πελάτη.

Mistresses Κ4 Ε3

Η Kate καταλαβαίνει ότι το να βγαίνει ραντεβού στο Los Angeles είναι δυσκολότερο από όσο περίμενε. Η April, με τη βοήθεια του Marc, βρίσκει ποιο είναι το πραγματικό πάθος της.

Mistresses Κ4 Ε2

Η αδελφή του Harry επισκέπτεται απρόοπτα τον Harry και την Joss και τους μιλάει για τα προβλήματα που έχει με τον αρραβωνιαστικό της. Η April έχει μια μοναδική προσφορά για μια υποτροφία ζωγραφικής.

Mistresses Κ4 Ε1

Έναν χρόνο μετά, η Joss ξαναζεί την επώδυνη ανάμνηση του φόνου, καθώς καταθέτει στο δικαστήριο. Ο Marc δεν έχει βρει μια σταθερή δουλειά και η April ανησυχεί για τη Lucy.

Mistresses Κ3 Ε13

Μόλις η Joss αποκτά και πάλι την ελευθερία της, ο Harry έχει μία μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία, η οποία όμως, είναι εμπόδιο για ένα κοινό μέλλον. Όταν ο Scotty φύγει από το Los Angeles, ο Marc εξαφανίζεται και η April συνειδητοποιεί τα πραγματικά της αισθήματα.

Mistresses Κ3 Ε12

Κουρασμένη από την κατάστασή της, η Joss σκέφτεται αν πρέπει να κάνει συμφωνία και τι επιπτώσεις θα είχε κάτι τέτοιο για το μέλλον της με τον Harry. Η Karen βοηθάει τη Vivian να κρατήσει το μυστικό της από τον Alec.

Mistresses Κ3 Ε11

Οι ενοχές της April απέναντι στον Daniel, δημιουργούν προβλήματα στην σχέση της με τον Blair. Η Karen λέει στον Alec και τη Vivian για το μωρό και παρά το αρχικό σοκ, αποφασίζουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν μια μοντέρνα οικογένεια.

Mistresses Κ3 Ε10

Η Karen παίρνει μια απόφαση ζωής. Η Joss σκέφτεται πώς θα ήταν η ζωή της αν είχε διαλέξει τον Scott αντί για τον Harry. Ο Daniel έχει μια μυστηριώδη κασέτα, που ίσως βοηθήσει την Joss.

Mistresses Κ3 Ε9

Η Karen δεν νιώθει καλά και πάει στον γιατρό. Τα αποτελέσματα την αφήνουν εμβρόνητη. Η April προχωράει τη σχέση της με τον Blair, παρόλο που η Lucy παραδέχεται ότι δεν τον συμπαθεί. Ο Marc παλεύει με παλιούς δαίμονες.

Mistresses Κ3 Ε8

Η σχέση της Karen αρχίζει να διαλύεται, όταν η Vivian ανακαλύπτει ότι κοιμήθηκε με τον Alec και της είπαν ψέματα και οι δύο. Η σχέση της April με τον Blair δυναμώνει, αλλά η Lucy αρχίζει να βλέπει μια πιο αυστηρή πλευρά του.

Mistresses Κ3 Ε7

Ο Harry αντιμετωπίζει τις συνέπειες της βραδιάς με τη Niko, ενώ μαθαίνει ότι αυτή είναι ερωμένη του αφεντικού του. Η April αγωνίζεται να ξεπεράσει το παρελθόν της, όταν η μητέρα της, Marjorie την επισκέπτεται.

Mistresses Κ3 Ε6

Η Karen παλεύει με τα συναισθήματά της, καθώς αυτή, ο Alec και η Vivian αποφασίζουν για το είδος της σχέσης τους. Η Joss κι ο Harry ανακάμπτουν από τον δύσκολο χωρισμό τους.

Mistresses Κ3 Ε5

Η April χαίρεται για το ραντεβού με τον Blair. Ο Scott τηλεφωνεί στην Joss για να ζητήσει πίσω το δαχτυλίδι αρραβώνων του και αυτή ανακαλύπτει ότι είναι ήδη αρραβωνιασμένος.

Mistresses Κ3 Ε4

Η Joss πιέζει την καινούργια σχέση της με τον Harry περισσότερο από όσο πρέπει. Μια παρεξήγηση ανάμεσα στην Karen και τη Vivian δυναμώνει τη φιλία τους.

Mistresses Κ3 Ε3

Η θεραπευτική αγωγή της Karen αποδεικνύεται πολύ πιο επίπονη από όσο φανταζόταν. Η April στρέφεται στην παλιά Νέμεσι της Savi για νομικές συμβουλές. Ο Marc αποκαλύπτει ένα μυστικό του.

Mistresses Κ3 Ε2

Νέες φιλίες χτίζονται, οι σχέσεις περιπλέκονται και μυστηριώδη σχέδια έρχονται στο προσκήνιο.

Mistresses Κ3 Ε1

Η μέλλουσα νύφη βρίσκεται στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα. Η Joss κι ο Harry ομολογούν τα αισθήματά τους. Τα αποτελέσματα του τεστ αίματος της Karen θα αλλάξουν τη ζωή της δραματικά.

Mistresses Κ2 Ε13

Η Karen περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα του τεστ HIV, η April πρέπει να βασιστεί στον Daniel για να προστατευτούν, αυτή και η κόρη της, από τους βίαιους εχθρούς του πρώην συζύγου της. Η παρέα ετοιμάζεται για το μεγάλο πάρτι αρραβώνων της Joss.

Mistresses Κ2 Ε12

Η April βοηθάει το FBI να εντοπίσει τον σύζυγό της, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να κρύψει από την κόρη της, Lucy, τι συμβαίνει ανάμεσα σ΄αυτήν και τον Daniel. Η Savi βγαίνει κανονικό ραντεβού με τον Zack αλλά…

Mistresses Κ2 Ε11

Η April αντιμετωπίζει την υπέρτατη προδοσία, η Joss σοκάρει τους πάντες με μία μεγάλη ανακοίνωση και ο Dom είναι αποφασισμένος να κερδίσει την Toni με τα δικά της όπλα.

Mistresses Κ2 Ε10

Η April μαθαίνει την ταυτότητα του άνδρα που την παρακολουθεί. Η κρυφή ατζέντα της Toni αποκαλύπτεται και έχει καταστροφικές συνέπειες. Ο Scott πηγαίνει την Joss να γνωρίσει την οικογένειά του.

Mistresses Κ2 Ε9

Το παρελθόν της April τη στοιχειώνει ξανά, μετά από ένα τρομακτικό τηλεφώνημα. Η Karen προσπαθεί να κάνει την Anna να ανοιχτεί και να πει την αλήθεια.

Mistresses Κ2 Ε8

Η παρέα μαζεύεται για να βοηθήσει την Savi να αποχαιρετήσει το σπίτι της. Η April νιώθει ότι ο ρόλος της σαν ερωμένη συγκρούεται με αυτόν σαν μητέρα. Η Joss προσπαθεί να εμποδίσει τον Harry να επιστρέψει στην Αυστραλία.

Mistresses Κ2 Ε7

Η αλήθεια στη σχέση της Joss και του Scott δοκιμάζεται όταν μαθαίνει πως αυτός δουλεύει σαν πλαστικός χειρουργός. Ο Dom πιάνει τη Savi να λέει ψέματα για τον φίλο της, Zack.

Mistresses Κ2 Ε6

Η Savi εκπλήσσεται από το πόσο μόνη νιώθει, αφότου οριστικοποιηθεί το διαζύγιό της με τον Harry. Η April θυμώνει όταν μία μαμά στο σχολείο της Lucy, χαρίζει στη μικρή μια τσάντα Fendi, αξίας χιλιάδων δολαρίων.

Mistresses Κ2 Ε5

Η Savi συνεχίζει την παλιά φιλία της με τον Zack, μόνο που ο Dom δεν το ξέρει. Η Karen συνεχίζει, παρά τις προειδοποιήσεις της April, να προσποιείται ότι είναι κάποια άλλη και να βγαίνει ραντεβού με αγνώστους.

Mistresses Κ2 Ε4

Μετά από μία σειρά καταστροφικών ραντεβού η Karen έχει πιάσει πάτο συναισθηματικά. Η April συστήνει στην παρέα τον Daniel. Η Joss ξοδεύει πολλά λεφτά για μια ακριβή φιλανθρωπική εκδήλωση, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζει.

Mistresses Κ2 Ε3

Η Joss κάνει τον διαιτητή όταν η Savi και ο Harry – που δεν μιλιούνται ακόμη – μαλώνουν για την πώληση του σπιτιού τους. Η April προσπαθεί να «ταιριάξει» με τους γονείς στο κλασάτο σχολείο της Lucy.

Mistresses Κ2 Ε2

Η April ξεκινάει μια σχέση με τον όμορφο καλλιτέχνη Daniel Zamora, αδιαφορώντας για τις πιθανές συνέπειες. Η Joss κι ο Harry αναλαμβάνουν να διοργανώσουν ένα πολυτελές πάρτι και διαφωνούν για τα πάντα.

Mistresses Κ2 Ε1

Οκτώ μήνες αφότου η Savi ξεγέλασε τον θάνατο, αξιοποιεί στο μέγιστο τη δεύτερη ευκαιρία της. Η Karen προσπαθεί να ανακάμψει, ξεπερνώντας τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές απώλειές της.

Mistresses Κ1 Ε13

Η παρέα σχεδιάζει μία πολυτελή απόδραση στο Palm Springs για τα γενέθλια της Savi, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θέλουν. Η Joss ανακαλύπτει ότι ο Harry έκλεψε τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας.

Mistresses Κ1 Ε12

Ο δικαστής παίρνει μια σοκαριστική απόφαση στην υπόθεση Grey-Kim. Ο Paul βοηθάει την απεγνωσμένη April, να ψάξει για την Lucy που εξαφανίζεται από το σχολείο.

Mistresses Κ1 Ε11

Ο Harry πηγαίνει στην κλινική για να μάθει τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας. Η Karen ξεκινάει την κατάθεσή της. Ο Dominic την ξαφνιάζει όταν φέρνει τον επιθεωρητή Anthony Newsome να καταθέσει.

Mistresses Κ1 Ε10

Η Savi αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ο Harry μάλλον δεν θα επιστρέψει και θα πρέπει να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της. Η April ανησυχεί όταν ο Paul εμφανίζεται στο σχολείο της Lucy.

Mistresses Κ1 Ε9

Η απρόβλεπτη, ανοιχτόμυαλη, αλλά συχνά απούσα μητέρα της Savi και της Joss, τους κάνει μία ξαφνική επίσκεψη. Η Karen συνειδητοποιεί ότι η Elizabeth ήξερε για τη σχέση της με τον Tom και αναρωτιέται αν αυτή ήταν η αιτία που τον δολοφόνησε.

Mistresses Κ1 Ε8

Η Savi θέλει να σώσει τον γάμο της, ακόμη κι αν το μωρό είναι του Dom. Η April προσπαθεί να συνέλθει από την αποκάλυψη ότι ο άνδρας της είναι ακόμη ζωντανός.

Mistresses Κ1 Ε7

Η Joss πληγωμένη που η Savi τής έκρυψε την εγκυμοσύνη και την παράνομη σχέση της, μετακομίζει με την April. Ο Harry και ο Dominic συναντιούνται σε μία εκδήλωση.

Mistresses Κ1 Ε6

Η Savi προσπαθεί απεγνωσμένα να επανορθώσει με τον Harry, αλλά αυτός την αποφεύγει. Η Karen τρομοκρατείται όταν συνειδητοποιεί ότι στα πλαίσια της έρευνας της ασφαλιστικής, κάποιος ίσως απέκτησε πρόσβαση στα αρχεία των ασθενών της.

Mistresses Κ1 Ε5

Η Savi λέει στον Harry ότι το παιδί ίσως να μην είναι δικό του. Η φιλία της Joss με την Alex, εξελίσσεται σε ρομαντική σχέση. Όταν η δεκάχρονη κόρη της April κάνει κοπάνα μαζί με την κόρη του Richard, οι δυο τους έρχονται πιο κοντά.

Mistresses Κ1 Ε4

Η Savi ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και το παιδί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι του Harry και όχι του Dom. Η Joss κάνει παρέα με μία gay πελάτη της, την Alex, Η April πιέζεται από τη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε κάνει παιδί με τον άνδρα της πριν πεθάνει

Mistresses Κ1 Ε3

Η ένταση ανεβαίνει στη δουλειά μεταξύ της Savi και του Dom. Το νέο αφεντικό της Joss της αναθέτει κάτι ακατόρθωτο και η Karen εξακολουθεί να ασφυκτιά στη δυσλειτουργική οικογένεια Grey.

Mistresses Κ1 Ε2

Η Karen συμβουλεύει τη Savi να μη βιαστεί να ομολογήσει στον άνδρα της, Harry, ότι πέρασε τη νύχτα με τον Dominic. Η April έρχεται αντιμέτωπη με τους ισχυρισμούς μιας γυναίκας, ότι ο άνδρας της, Paul, είχε μια δεύτερη ζωή.

Mistresses Κ1 Ε1

Η Savannah και ο σύζυγός της αντιμετωπίζουν θέματα γονιμότητας, ενώ ταυτόχρονα της αρέσει ένας συνάδελφός της. Η April είναι πεπεισμένη ότι ο άνδρας της είναι ζωντανός. Η Karen έχει μία πολύ περίπλοκη σχέση.