MASTERS OF SEX

Ο αναγνωρισμένος μαιευτήρας Dr. William Masters, πρέπει να ξεπεράσει εμπόδια και προκαταλήψεις για να επεκτείνει την πρωτοποριακή του έρευνα για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα. Μαζί με τη βοηθό του, Virginia Johnson, θα χαράξουν νέα μονοπάτια για την επερχόμενη σεξουαλική επανάσταση, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τις προκλήσεις και τα προβλήματα στην προσωπική τους ζωή.

Σκηνοθέτης: Michelle Ashford
Ηθοποιοί: Michael Sheen, Lizzy Caplan, Caitlin FitzGerald, Teddy Sears, Nicholas D’Agosto, Annaleigh Ashford

Περιλήψεις

MASTERS OF SEX Κ4 Ε10

Ο Masters κι η Johnson ψάχνουν τρόπο να ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους, ενώ ασχολούνται με τη θεραπεία των γονιών της. Ο Art λέει στη Nancy ότι έμαθε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της. Η Libby μετακομίζει στο Berkeley για να σπουδάσει Νομική.

MASTERS OF SEX Κ4 Ε9

Οι γονείς της Johnson καταφθάνουν, προς μεγάλη της έκπληξη, για θεραπεία. Ο Masters ανακαλύπτει ότι η Louise έχει στραφεί και πάλι στο ποτό. Ο Art υποψιάζεται ότι η Nancy του κρύβει κάτι και ακούει τις κασέτες με τις συνομιλίες της με τον Scully. H Libby πηγαίνει στο φεστιβάλ του Woodstock με τα πόδια.

MASTERS OF SEX Κ4 Ε8

Ο Masters συναντάει τη φίλη του από το κολέγιο και ξεκαθαρίζουν μία παλιά παρεξήγηση. Η Nancy πείθει τον Art να ανοίξει μία κλινική στη Ν. Υόρκη. Η Libby κατηγορεί τον Keller ότι καθυστερεί επίτηδες το διαζύγιό του.

MASTERS OF SEX Κ4 Ε7

Ο Masters παρηγορεί τον Scully για τον θάνατο της Helen. Η Johnson πιέζει τον Masters να ασχοληθεί με τους απατεώνες που τους μιμούνται. Η Betty καταστρώνει ένα σχέδιο για να πάρει την επιμέλεια της κόρης της.

MASTERS OF SEX Κ4 Ε6

Η Johnson λέει στον Masters ότι το πάρτι τη βοήθησε να καταλάβει ότι θέλει να συνεχίσουν τη σχέση τους και κανονίζει να βρεθούν ξανά στο ξενοδοχείο. Η Helen μπαίνει στο χειρουργείο για καισαρική, αλλά η επέμβαση εξελίσσεται άσχημα.

MASTERS OF SEX Κ4 Ε5

Η δίκη του Masters και της Johnson ξεκινάει, ενώ η Johnson πηγαίνει στη Ν. Υόρκη για να σώσει τη συμφωνία τους με τον εκδότη. Ο Art και η Nancy ανακαλύπτουν ότι οι συνομιλίες τους στη δουλειά μαγνητοσκοπούνται και η Betty πιέζει τη Helen να μιλήσει στους γονείς της για τη σχέση τους.

MASTERS OF SEX Κ4 Ε4

Η Nancy και ο Art προσκαλούν την Johnson και τον Masters σε ένα πάρτι στο σπίτι τους, χωρίς να τους πουν ότι είναι πάρτι ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων. Ο Masters και η Libby κάνουν μία ειλικρινή συζήτηση και ξαναβρίσκουν κοινό έδαφος, ενώ η Johnson παραδέχεται ότι ο γάμος με τον Dan ήταν ψεύτικος.

MASTERS OF SEX Κ4 Ε3

Ο Masters και η Johnson αρχίζουν να εργάζονται ανεξάρτητα, χωρίς να γνωρίζουν ότι οι βοηθοί τους είναι ζευγάρι. Η Libby αρνείται να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη του Masters. Η Betty στρατολογεί έναν παλιό πελάτη για την έρευνα.

MASTERS OF SEX Κ4 Ε2

Αφού τους ένωσε και πάλι ο Hugh Hefner, ο Masters και η Johnson αναζητούν νέους συνεργάτες και προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν. Η Libby αρνείται να συζητήσει τα προβλήματα του γάμου της και ζητάει δουλειά από τον δικηγόρο της.

MASTERS OF SEX Κ4 Ε1

Ο Masters και η Johnson συνεχίζουν χωριστά τις ζωές τους και βλέπουν τη δουλειά και την προσωπική τους ζωή να καταρρέει γύρω τους. Η Libby, που βρίσκεται μόνη της για πρώτη φορά από τότε που παντρεύτηκε, βρίσκει απροσδόκητους συμμάχους.

MASTERS OF SEX Κ3 Ε12

Η μητέρα του Dennis ζητάει χρήματα προκειμένου να μην δημιουργήσει σκάνδαλο για την απρεπή συμπεριφορά του Masters. Η Libby ταράζεται όταν καταλαβαίνει ότι ο Paul έχει φύγει χωρίς να της πει τίποτα. Ο Masters και η Johnson καταλήγουν στη φυλακή κατηγορούμενοι για πορνεία.

MASTERS OF SEX Κ3 Ε11

Ένα δείπνο, με το οποίο υποτίθεται ότι θα γιόρταζαν την επιτυχία του βιβλίου τους, καταλήγει σε φιάσκο, όταν ο Masters προσκαλεί εκτός από την Johnson, τον Dan Logan και τη σύζυγό του, Alice. Ο Paul προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Johnny, προκειμένου να κερδίσει τη Libby.

MASTERS OF SEX Κ3 Ε10

Ο Masters προσπαθεί να ξανακερδίσει τη σχέση του με την Johnson, ενώ αυτή προσπαθεί να του κρύψει την αλήθεια για τον Dan Logan. Ο Paul κάνει πρόταση γάμου στη Libby, ενώ ο Scully έχει μία πικρή εμπειρία λόγω της σεξουαλικότητάς του.

MASTERS OF SEX Κ3 Ε9

Η Libby ενθαρρύνει τον Paul να βρει μία καινούργια σύντροφο, παρόλο που δεν είναι σίγουρη αν θέλει να τον αφήσει. Ο Logan ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το St. Louis μετά τα πενιχρά αποτελέσματα της έρευνας και την απροθυμία της Johnson για μια πιο σοβαρή σχέση.

MASTERS OF SEX Κ3 Ε8

Το αμείωτο ενδιαφέρον του Logan για την Johnson, την οδηγεί στο να πει ψέματα στον Masters. Ενώ βρίσκεται στο Las Vegas κάνει μία ενδιαφέρουσα παρατήρηση για τους παίκτες. Ο Masters προχωράει σε μια αμφιλεγόμενη έρευνα, ενώ η Libby συνεχίζει να συναντιέται με τον Paul.

MASTERS OF SEX Κ3 Ε6

Η Johnson είναι ενοχλημένη από την ανάμιξη της μητέρας της στην προσωπική της ζωή. Ο Masters επιλέγει να βοηθήσει ένα διάσημο ζευγάρι, ελπίζοντας ότι αυτό θα προσελκύσει και άλλους λαμπερούς πελάτες. Η Libby αποκαλύπτει στον Paul ότι η Joy ήθελε να τον εγκαταλείψει.

MASTERS OF SEX Κ3 Ε5

Η Johnson και ο Masters αιφνιδιάζονται από την επίσκεψη των γονιών της Johnson και το μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Η Margaret παλεύει να διατηρήσει τον αντισυμβατικό τρόπο ζωής της, ενώ ο Masters επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τους παλιούς του συναδέλφους.

MASTERS OF SEX Κ3 Ε4

Ο Masters κάνει περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις για να προωθήσει την επανέκδοση του βιβλίου. Η Johnson ανησυχεί για τον γιο της, Henry, που είναι στο Βιετνάμ. Η Margaret και ο νέος σύντροφός της, ζητούν τη βοήθεια του Ινστιτούτου.

MASTERS OF SEX Κ3 Ε3

Οι θετικές κριτικές για το βιβλίο ενθαρρύνουν τον Masters στην προσπάθειά του να το εισάγει στις ιατρικές σχολές. Η Johnson επιστρέφει μετά από 8 μήνες απραξίας και αναζητά επενδυτές, όπως ο εκδότης του Playboy, για να προβάλλουν το έργο τους.

MASTERS OF SEX Κ3 Ε2

Η απροσδόκητη εγκυμοσύνη της Johnson απειλεί την αξιοπιστία της έρευνας. Ένας εικονικός γάμος προγραμματίζεται. Ο Σάχης του Ιράν και η σύζυγός του, Soraya, ζητούν τη βοήθεια του Masters για να αποκτήσουν παιδί.

MASTERS OF SEX Κ3 Ε1

Ενόψει της παρουσίασης του νέου τους βιβλίου στον Τύπο, ο Masters και η Johnson νοικιάζουν ένα εξοχικό για το καλοκαίρι, έτσι ώστε να προετοιμαστούν, αλλά και να κερδίσουν χρόνο με τις οικογένειές τους. Τα παιδιά της Johnson, που είναι στην εφηβεία, δοκιμάζουν τα όρια ανεξαρτησίας τους.

MASTERS OF SEX Κ2 Ε12

Ο Masters ενοχλείται επειδή η δουλειά του παραγκωνίζεται. Η Johnson πρέπει να παλέψει για την επιμέλεια των παιδιών της. Η Libby και ο Robert συνεχίζουν τη σχέση τους, ενώ ο Langham αναθεωρεί τη σχέση του με τη Flo, όταν ανακαλύπτει τη θέση και τις διασυνδέσεις της ισχυρής οικογένειάς της.

MASTERS OF SEX Κ2 Ε11

Ένα τηλεοπτικό συνεργείο καταφθάνει στην κλινική για να καταγράψει την εργασία του Masters και της Johnson πάνω στη σεξουαλική δυσλειτουργία, παρόλο που ο ίδιος θεωρεί τη δημοσιότητα πρόωρη και την τηλεοπτική παρουσία του ακατάλληλη. Η Johnson καταλαβαίνει ότι έβαλε τη δουλειά πιο πάνω από την οικογένειά της, όταν ο πρώην άντρας της, της ζητάει να πάρει μαζί του τα παιδιά τους.

MASTERS OF SEX Κ2 Ε10

Η Johnson μαθαίνει τελικά για τα σεξουαλικά προβλήματα του Masters και ξεκινά την προσπάθεια για την εύρεση θεραπείας. Ο Masters πιάνεται στα χέρια με τον αδελφό του, όταν αυτός ισχυρίζεται ότι δεν έφταιγε ο πατέρας τους, αλλά ο αλκοολισμός του, για την κακομεταχείρισή τους ως παιδιά. Η Libby ζητάει από την Johnson ένα άλλοθι, για να βοηθήσει στην απεργία.

MASTERS OF SEX Κ2 Ε9

Η Johnson εξακολουθεί να προσποιείται ότι είναι η Barbara στην ψυχοθεραπεία, αλλά ο Masters επιμένει ότι πρέπει να ασχοληθούν μόνο με τα σωματικά συμπτώματά της. Ο Frank παίρνει μαζί του τον Masters για να τον συστήσει σε «φίλους» του, αλλά αυτός διαπιστώνει ότι ο Frank τον πηγαίνει στους «Ανώνυμους Αλκοολικούς». Ο Lester παίρνει διστακτικά μέρος στην έρευνα.

MASTERS OF SEX Κ2 Ε8

Ο Masters βοηθάει έναν παλιό συμφοιτητή και τη γυναίκα του να αποκτήσουν παιδί. Η Johnson συμφωνεί να συμπεριλάβουν και τη σεξουαλική δυσλειτουργία στην έρευνά τους. Η Libby γίνεται μάρτυρας μιας επίθεσης, αλλά αρνείται να βοηθήσει τον Robert, όταν της ζητάει να του πει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του δράστη.

MASTERS OF SEX Κ2 Ε7

Ο Masters, ενοχλημένος επειδή η Johnson βλέπει και άλλους άνδρες, διακόπτει την εργασία τους. Προσπαθώντας να διατηρήσει την κλινική του, θέτει ως ενέχυρο το σπίτι του, αλλά τελικά δέχεται την οικονομική βοήθεια της μητέρας του. Η Libby θέλει να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και μένει έγκυος.

MASTERS OF SEX Κ2 Ε6

Ο Masters απευθύνεται σε μία δημοσιογράφο ελπίζοντας να βοηθήσει την έρευνά του. Η Johnson αποδέχεται την απόφαση της DePaul να σταματήσει τη χημειοθεραπεία. Ο Gene ανακαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της Betty με τη Helen. Η Libby απολύει την Coral, επειδή της είπε ψέματα για τον Robert.

MASTERS OF SEX Κ2 Ε5

Η επιλογή του Masters θα του στερήσει τους παλιούς ασθενείς του, λόγω ρατσισμού. Μία πρώην σύντροφος της Betty, η Helen, καταφθάνει απρόσκλητη στο σπίτι της. Η DePaul καταρρέει και τρομοκρατημένη καλεί την Johnson. Ο τρόπος που αντιμετώπισε η Libby την Coral έχει επιπτώσεις.

MASTERS OF SEX Κ2 Ε4

Ο Dr. Langham δεν πείθεται από τις εξηγήσεις του Masters και της Johnson για τη συνέχιση της έρευνάς τους στο ξενοδοχείο. Η Johnson συνειδητοποιεί ότι το κλειδί για τη συνέχιση της χρηματοδότησης της έρευνας της DePaul, είναι η συνεργασία τους με τον Dr. Γεώργιο Παπανικολάου.

MASTERS OF SEX Κ2 Ε3

Ο Masters προσπαθεί να πείσει δύο νέους γονείς, να μην προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση στο ερμαφρόδιτο μωρό τους. Η Johnson ξαφνιάζεται από τον ενδιαφέρον του Masters για την πυγμαχία και του ζητά να της πει λεπτομέρειες, αυτός όμως αρνείται. Οι δυο τους συναντιούνται τακτικά στο Chase Park Plaza Hotel, ως κύριος και κυρία Holden.

MASTERS OF SEX Κ2 Ε2

Ο Masters αρχίζει να δουλεύει στο νοσοκομείο Memorial και υποκύπτει στον εκβιασμό της Betty. Η Johnson μαθαίνει την αλήθεια για την υγεία της DePaul και της υπόσχεται να μείνει στο πλευρό της μέχρι το τέλος. Η Vivian αποκαλύπτει στον Masters ότι ο Scully αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

MASTERS OF SEX Κ2 Ε1

Μετά την απόλυσή του, ο Masters ψάχνει ένα μέρος για να συνεχίσει την έρευνά του. Η Johnson δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Haas και να μετακομίσει στην California. Ο Scully αγνοεί τον Masters και υποβάλλεται σε θεραπεία με ηλεκτροσόκ.

MASTERS OF SEX Κ1 Ε12

Ο Masters βάζει τα δυνατά του για να είναι όσο το δυνατόν πιο πετυχημένη η αμφιλεγόμενη παρουσίασή του, παρόλα αυτά όμως, οι γιατροί αποχωρούν στα μισά της – και ενώ προβάλλεται το βίντεο – και ζητούν να απολυθεί ο Masters. Ο Scully προσφέρεται να κάνει μία θεραπεία με ηλεκτροσόκ για να σταματήσει να έλκεται από άνδρες, αλλά η Margaret δεν το θέλει.

MASTERS OF SEX Κ1 Ε11

Ο Masters πιέζει τη Jane να επιταχύνει, παρόλο που κάτι τέτοιο μπορεί να βλάψει την αξιοπιστία της έρευνας. Η Johnson πηγαίνει σε ένα ιατρικό συνέδριο στο Knoxville μαζί με την Dr. DePaul, προκειμένου να εισηγηθούν να ενταχθεί το τεστ ΠΑΠ στις εξετάσεις ρουτίνας κάθε γυναίκας. Η προθυμία της Libby να βοηθήσει τον άνδρα της μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες αποκαλύψεις.

MASTERS OF SEX Κ1 Ε10

Η Johnson και ο Haas νιώθουν πως τιμωρούνται για τις επιλογές τους. Ο Masters είναι επικριτικός σε ό,τι κάνει η Johnson και ο Scully δεν δίνει στον Haas προαγωγή, εκδικούμενος τη διάλυση του αρραβώνα με την κόρη του. Μία άσκηση ετοιμότητας για πυρηνικό πόλεμο θα αναγκάσει τον Masters να συνεργαστεί με τον Haas.

MASTERS OF SEX Κ1 Ε9

Ο Haas συμφωνεί να βαφτιστεί, προκειμένου να παντρευτεί τη Vivian σε εκκλησία. Η Libby θέλει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή, ενώ η Estabrook, που ανησυχεί για τα περίεργα ωράρια του γιου της στη δουλειά, καταφθάνει στο νοσοκομείο απροειδοποίητα για να δει τι συμβαίνει. Η Jane μετανιώνει για τη συμμετοχή της στο βίντεο.

MASTERS OF SEX Κ1 Ε8

Με τη Jane να έχει αναλάβει τη θέση της, η Johnson έχει το χρόνο να ολοκληρώσει τις σπουδές της και αρχίζει με το μάθημα ανατομίας της Dr. DePaul. Ο Langham επιστρέφει στην οικογένειά του γεμάτος δώρα για να κατευνάσει τις τύψεις του και η Margaret πηγαίνει στο μπαρ ενός ξενοδοχείου και πιάνει συζήτηση με τον Dale, που περιμένει τον άνδρα της.

MASTERS OF SEX Κ1 Ε7

Ο Masters και η Johnson γίνονται και οι ίδιοι μέρος της έρευνάς τους. Η Libby ζητάει τη βοήθεια του Haas για να μείνει έγκυος. Η Margaret καλεί τον Langham στο σπίτι της, όταν ο Scully φεύγει ταξίδι. Ο Scully δέχεται επίθεση από εγκληματίες καθώς περιμένει τον Dale σε μια πιάτσα ομοφυλόφιλων. Ο Masters τον περιθάλπει και τον επιπλήττει για την απροσεξία του.

MASTERS OF SEX Κ1 Ε6

Ο Masters πηγαίνει τη Libby στο Miami, ελπίζοντας ότι οι διακοπές θα τη βοηθήσουν να ξεπεράσει την αποβολή. Η σεξουαλική δραστηριότητα του διπλανού ζευγαριού, όμως, θα τους αναστατώσει, ιδίως όταν ανακαλύψουν ότι οι εραστές είναι εβδομηντάρηδες… Η Margaret έχει την πρώτη πραγματικά ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία της.

MASTERS OF SEX Κ1 Ε5

Ο Haas ανησυχεί για τις συνέπειες της σχέσης του με την κόρη του κοσμήτορα. Η Libby δεν μπορεί να πείσει τον Masters να δει γιατρό για το πρόβλημα της υπνοβασίας του και η πεθερά της αποφεύγει να συζητήσει το θέμα. Στο πάρτι για την 30η επέτειο γάμου του Scully, η Libby αρχίζει να αιμορραγεί.

MASTERS OF SEX Κ1 Ε4

Η Johnson, επιστρέφοντας από τη δουλειά, βρίσκει στο σπίτι τον πρώην άντρα της. Αφού περάσουν τη βραδιά μαζί, αυτός της ζητάει να τον φιλοξενήσει με αντάλλαγμα να προσέχει τα παιδιά. Οδυνηρές μνήμες από τη παιδική ηλικία του Masters, τον κάνουν να αμφισβητεί την ικανότητά του να γίνει καλός πατέρας.

MASTERS OF SEX Κ1 Ε3

Οι ιερόδουλες του οίκου ανοχής, δεν καλύπτουν το απαιτούμενο εύρος της έρευνας και η Betty στρατολογεί άνδρες για να συμμετάσχουν σε αυτήν. Ο Masters έκπληκτος διαπιστώνει, ότι αυτοί είναι ομοφυλόφιλοι εκδιδόμενοι. Η Johnson αποκαλύπτει στη Libby ότι δεν είναι στείρα και ότι το πρόβλημα είναι του άντρα της.

MASTERS OF SEX Κ1 Ε2

Όταν αποκαλύπτεται ότι ο Masters χρησιμοποιεί ζευγάρια για την έρευνά του, παίρνει εντολή να την διακόψει. Αντί γι΄αυτό όμως, αυτός μεταφέρει τον εξοπλισμό του στον οίκο ανοχής της Betty και απολύει την Virginia, επειδή μίλησε στον Haas για την έρευνα. Σύντομα, όπως, θα αναγκαστεί να την ξαναπροσλάβει, γιατί τη χρειάζεται για να πείσει τις γυναίκες του οίκου ανοχής να συμμετάσχουν στην έρευνά του.

MASTERS OF SEX Κ1 Ε1

Ο Dr. William Masters, ξεκινάει μυστικά την έρευνά του στο πεδίο της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, με τη βοήθεια μιας ιερόδουλης του St. Louis και προσλαμβάνει την Virginia Johnson, μία διαζευγμένη μητέρα δύο παιδιών, ως γραμματέα. Η σύζυγός του, Libby, θέλει απεγνωσμένα ένα παιδί και νιώθει ενοχές επειδή δεν μπορεί να μείνει έγκυος.