LOVE ISLAND

Σε ένα παραδεισένιο νησί, 12 singles αναζητούν τον έρωτα. Καθημερινές προκλήσεις δοκιμάζουν τις σχέσεις τους και τις αντοχές τους. Το ταξίδι αναζήτησης της αληθινής αγάπης μόλις άρχισε…

Δημιουργοί: Brent Baker, Mark Busk-Cowley, Tom Gould, Joe Scarrat
Παρουσίαση: Caroline Flack

Περιλήψεις

LOVE ISLAND Κ3 Ε43

Η Camilla λέει στη Montana ότι δεν είχε ξανακοιμηθεί με μοντέλο του Calvin Klein και ότι ήταν υπέροχο! Ο Mike ρωτάει τον Jamie αν κοιμήθηκε καλά το βράδυ, αλλά ο Jamie δε θέλει να το συζητήσει. Η Amber και η Olivia προσπαθούν να κρύψουν από τον Marcel ότι η Olivia κοιμήθηκε με τον Chris.

LOVE ISLAND Κ3 Ε42

Ο Sam συζητάει με τον Kem για τη σχέση του με την Georgia. Η Georgia λέει στην Gabby ότι θα ήθελε το φιλί τους να γίνει μία αξέχαστη στιγμή. Ο Chris παίρνει ένα μήνυμα που λέει ότι τα αγόρια θα μαγειρέψουν για τα κορίτσια. Όλες ενθουσιάζονται, εκτός από την Olivia που λέει ότι ο Chris δεν μπορεί να μαγειρέψει.

LOVE ISLAND Κ3 Ε41

Η Montana θεωρεί αδιανόητο να μην ξέρουν ο Chris και ο Kem ποια είναι η Anne Frank. Η Amber ντύνεται σαν τον Kem και χτενίζεται έτσι ώστε να του μοιάζει. Όλοι μαζί παίζουν το παιχνίδι «γλώσσα της αγάπης». Ο Theo δεν επιλέγεται από κανένα κορίτσι.

LOVE ISLAND Κ3 Ε40

Ο Mike λέει στην Tyla ότι η επιστροφή στη βίλα είναι καλύτερη από την πρώτη φορά του εκεί, επειδή υπάρχουν τόσα κορίτσια που του αρέσουν. Ο Theo θέλει να σπείρει την αμφιβολία στην Georgia, επειδή ξέρει ότι της αρέσει ο Mike. Ο Kem λέει στην Amber ότι πέρασε την πιο όμορφη βραδιά της ζωής του.

LOVE ISLAND Κ3 Ε39

Ο Mike και ο Sam έχουν μία δεύτερη ευκαιρία. Η Tyla ρωτάει τον Chris πως νιώθει με αυτή την επιστροφή και αυτός της λέει ότι η Liv προσπαθεί να τον κάνει να ζηλέψει. Τα αγόρια κάνουν ένα ιδιαίτερο ομαδικό show.

LOVE ISLAND Κ3 Ε38

Η Gabby μιλάει με την Camilla και τον Jamie για το ακατάλληλο σχόλιο του Theo. Η Camilla δεν καταλαβαίνει πως κάποιοι μπόρεσαν να γελάσουν με αυτό. Η Olivia λέει στα κορίτσια ότι έχει χάσει το μυαλό της με τον Chris.

LOVE ISLAND Κ3 Ε37

Η Camilla εξομολογείται ότι είχε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά της. O Kem παίρνει ένα μήνυμα για μία πρόκληση φεστιβάλ λουκάνικου. Ο Jonny λέει στην Tyla ότι δεν θέλει να φλερτάρει με τον Theo. Αυτή όμως δεν αισθάνεται ότι έκανε κάτι κακό.

LOVE ISLAND Κ3 Ε36

Είναι τα γενέθλια της Camilla και ο Jamie της φτιάχνει πρωινό, ενώ ο Kem τον παρακολουθεί. Ο Chris λέει στην Olivia ότι του λείπει. Ο Marcel λέει στον Kem και τον Chris ότι η Tyla συζητούσε με τον Theo.

LOVE ISLAND Κ3 Ε35

Η Montana και η Camilla ρωτάνε την Georgia πως είναι και αυτή τους λέει ότι διάλεξε τον Kem γιατί ήταν το αγόρι που ήθελε από την πρώτη μέρα και δεν ήξερε πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα για αυτόν και την Amber.

LOVE ISLAND Κ3 Ε34

Ο Alex πέταξε τη Montana στην πισίνα. Ένα τεράστιο έντομο επιτέθηκε στον Chris και τον Kem. Ο Jamie κέρδισε ένα ραντεβού με ένα κορίτσι της επιλογής του. Ο Jamie κάπνισε ένα τσιγάρο και έκαψε τα χείλη του.

LOVE ISLAND Κ3 Ε33

Ο Jonny πιστεύει ότι ο Theo είχε πολλές ευκαιρίες να του πει ότι θέλει να μιλήσει με την Tyla, αλλά είναι ξεροκέφαλος. Ο Theo παίρνει ένα σημείωμα για έναν αγώνα βόλεϊ. Η Georgia προσπαθεί να μιλήσει στην Amber, αλλά αυτή δεν θέλει.

LOVE ISLAND Κ3 Ε32

Ο Kem πιστεύει ότι ο Chris πρέπει να μιλήσει με την Olivia για να της εξηγήσει γιατί συμπεριφέρθηκε με αγένεια. Ο Jonny λέει στην Tyla ότι οι τρεις πρώτες επιλογές του Theo είναι η Montana, η Tyler και η Camilla.

LOVE ISLAND Κ3 Ε31

Η Gabrielle και ο Marcel είναι μαζί στο κρεβάτι. Η Amber παίρνει ένα σημείωμα που λέει ότι κάποιος Theo την περιμένει να βγουν ραντεβού. Οι αντιδράσεις είναι πολλές και ο Kem είναι πολύ στεναχωρημένος.

LOVE ISLAND Κ3 Ε30

Η Tyla τρομοκρατείται από ένα έντομο στην κουζίνα και ο Jonny λέει στην καλύβα ότι την βρίσκει ενοχλητική, αλλά του αρέσει. Η Danielle λέει ότι δεν είναι σίγουρη αν της αρέσει ο Nathan και ίσως πρέπει να τον φιλήσει για να σιγουρευτεί.

LOVE ISLAND Κ3 Ε29

Ο Chris μιλάει στις ξαπλώστρες με την Olivia και της λέει ότι την εμπιστεύεται. Ο Kem δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή του. Η Camilla έχει ακόμη αισθήματα για τον Jonny.

LOVE ISLAND Κ3 Ε28

Ο Craig κάνει πρωινό στην Camilla και αυτή λέει στη Montana ότι τον βρίσκει χαριτωμένο. Η Chyna λέει στην Amelia για το φιλί της με τον Kem το προηγούμενο βράδυ.

LOVE ISLAND Κ3 Ε27

Ο Chris δοκιμάζει τα γυαλιά της Olivia και έκπληκτος ανακαλύπτει ότι βλέπει καλύτερα, άρα χρειάζεται και αυτός γυαλιά. Ο Sam είναι ενθουσιασμένος με τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Tyla.

LOVE ISLAND Κ3 Ε26

Η Gabby ελέγχει τον Marcel. Τέσσερις παίκτες πρέπει να φύγουν από το νησί.

LOVE ISLAND Κ3 Ε25

Ο Simon και η Tyla συζητούν για την δύσκολη απόφαση που πάρθηκε και αγκαλιάζονται. Η Montana παίρνει κουβέρτες και μαξιλάρια για να κοιμηθούν έξω με την Camilla για να την παρηγορήσει. Ο ερχομός της Caroline τους αναστατώνει όλους.

LOVE ISLAND Κ3 Ε23

Ο Chris λέει στην Gabby ότι είναι τσατισμένος με την Olivia γιατί είπε στην Chloe ποιον επέλεξαν σαν ζευγάρι. Η Camilla νιώθει άσχημα για την ψήφο της. H Olivia παίρνει ένα σημείωμα που λέει ότι αυτή και ο Chris θα μαγειρεύουν για τους υπόλοιπους.

LOVE ISLAND Κ3 Ε24

Ο Jonny είναι ακόμη με την Camilla και προσπαθεί να της εξηγήσει γιατί ο Dom διέδιδε ότι θα την παρατήσει για την Tyla. Ο Marcel και η Gabby είναι χαρούμενοι που είναι ζευγάρι. Η Amber και ο Kem εξακολουθούν να είναι ψυχραμένοι.

LOVE ISLAND Κ3 Ε22

Ο Kem φτιάχνει τα μαλλιά της Tyla, ενώ η Amber τους κατασκοπεύει. Ο Marcel kai o Jonnie συζητούν για το αν θα φύγει ή θα μείνει ο Dom. Η Camilla ρωτάει τη Montana για το βράδυ της με τον Simon.

LOVE ISLAND Κ3 Ε21

Ο Kem δεν είναι ευχαριστημένος με τον λόγο του όπως όλοι οι υπόλοιποι. Η Amber εξομολογείται στη Montana τους φόβους της για τον Kem. Ο Marcel λέει στον Dom για την Jess και τον Mike. Η Gabby το λέει στην Camilla.

LOVE ISLAND Κ3 Ε20

Όλοι παίρνουν ένα μήνυμα που τους λέει ότι θα αλλάξουν ζευγάρια το ίδιο βράδυ. Ο Simon και η Tyla συζητούν για το ποιον θα διάλεγαν. Ο Simon λέει στον Dom ότι η Amber του αρέσει περισσότερο από τη Montana.

LOVE ISLAND Κ3 Ε19

Τα κορίτσια ρωτάνε την Tyla με ποιον θα έβγαινε ραντεβού και όταν αυτή διαλέγει τον Jonny, της λένε ότι η Camilla θα θυμώσει. Η Camilla λέει ότι έχει παραβεί έναν από τους κανόνες και η Montana μαντεύει ποιον…

LOVE ISLAND Κ3 Ε18

Ο Jonny και ο Marcel συζητούν στο καπνιστήριο και ο Jonny του λέει πως θέλει να ξανακερδίσει την Camilla. Η Olivia πηγαίνει στην πισίνα με τον Chris και αυτός της λέει ότι θέλει να γίνουν ζευγάρι. Η Montana δηλώνει ότι ο Simon δεν είναι ο τύπος της.

LOVE ISLAND Κ3 Ε17

Ενώ ο Mike πάει να κάνει καφέ, η Olivia αποφασίζει να πάει στο κρεβάτι του Chris. Η Chloe λέει ότι ο Mike την έκανε να καταλάβει ότι δεν της αρέσει ο Chris. Τα αγόρια παίζουν ποδόσφαιρο στην παραλία και πίνουν μπύρες.

LOVE ISLAND Κ3 Ε16

Ο Chris λέει στην Olivia ότι δεν μπορεί να είναι απλά φίλος μαζί της και ότι θέλει να τη φιλήσει. Η Montana είναι στο κρεβάτι του Sam, αλλά αυτός δεν είναι εκεί. Ο Marcel παραδέχεται ότι του αρέσει η Gabby.

LOVE ISLAND Κ3 Ε15

Ο Mike είναι πολύ χαρούμενος ενώ ο Chris πολύ στενοχωρημένος που έχασε την Olivia. Η Montana λέει ότι το κάρμα εκδικήθηκε τον Chris γιατί είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Ο Marcel και η Gabby κερδίζουν ένα ραντεβού με spa.

LOVE ISLAND Κ3 Ε14

Ο Dom και ο Jonny ρωτάνε τον Mike ποια είναι η πρώτη του επιλογή και αυτός λέει ότι είναι η Olivia. Ο Mike και η Chloe κάνουν μια ιδιωτική συζήτηση για την Olivia. Ο Kem και η Amber συζητούν για τη σχέση τους.

LOVE ISLAND Κ3 Ε13

Ο Jonny φιλάει την Camilla. Ο Kem και ο Chris κάνουν ντους μαζί. Τα κορίτσια είναι στο μπάνιο και βλέπουν τον Chris γυμνό. Η Gabby λέει στον Jonny και τον Marcel ότι ένιωσε ανεπιθύμητη από τα κορίτσια όταν πρωτοήρθε.

LOVE ISLAND Κ3 Ε12

Η Jessica και η Amber παραδέχονται ότι ο Mike είναι ο τύπος τους. Ο Chris και ο Kem ενοχλούνται από το ενδιαφέρον των κοριτσιών για αυτόν. Στο καπνιστήριο, η Olivia λέει στην Chloe ότι είναι απίθανο να αρέσει η Montana στον Mike.

LOVE ISLAND Κ3 Ε11

Ο Jonny λέει στην Chloe ότι δεν του ταιριάζει η Camilla. Ο Sam και η Montana συζητούν αν η σχέση τους μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από μία φιλία. Ο Kem κάνει μία φάρσα στον Chris με αφρό ξυρίσματος.

LOVE ISLAND Κ3 Ε10

Η Chloe ελπίζει να έρθει στη βίλα ένας άνδρας που θα εκτιμήσει το στυλ της. Ο Sam παραδέχεται ότι η Tyna δεν είναι ο τύπος του και του αρέσει περισσότερο η Montana. Η Amber λέει στον Kem ότι δεν πρέπει να ανησυχεί αν έρθει καινούργιο αγόρι.

LOVE ISLAND Κ3 Ε9

Ο Dom ξέρει ότι ο Chris αρέσει στην Olivia, αλλά δεν θέλει να το μάθει από αυτόν ο Sam και έτσι του λέει ψέματα. Η Jessica έχει γενέθλια και ο Dom της γράφει ένα ποίημα! Η Olivia βάζει τις φωνές στη Montana.

LOVE ISLAND Κ3 Ε8

Νωρίς το πρωί και ενώ όλοι κοιμούνται ακόμη, η Tyne βλέπει τον Chris να φιλιέται με την Chloe και το λέει στην Gabbie. Η Gabbie παίρνει ένα σημείωμα που λέει ότι θα βγει ραντεβού για δείπνο με δύο αγόρια της επιλογής της.

LOVE ISLAND Κ3 Ε7

Ο Marcel προσπαθεί να παρηγορήσει την Camilla για τον Harley. Για τα κορίτσια είναι ημέρα spa, ενώ για τα αγόρια ημέρα barbeque. Δύο καινούργια κορίτσια φθάνουν στη βίλα.

LOVE ISLAND Κ3 Ε6

Τι θα κάνει ο Kem με το ψηλοτάκουνο παπούτσι που βρήκε; Γιατί κρατάει η Olivia το στήθος της; Ποιες είναι οι συμβουλές της Jess για την επιλογή του τέλειου άντρα;

LOVE ISLAND Κ3 Ε5

Ο Jonny λέει ότι η Amber είναι ο τύπος του, αλλά αποδέχεται ότι αυτή είναι με τον Kem. Η Montana και ο Marcel συμφωνούν να στηρίξουν ο ένας τον άλλον στο παιχνίδι και γίνονται φίλοι. Η Olivia και ο Sam φιλιούνται. Ο Dom καταστρώνει το σχέδιό του για να κερδίσει τη Jessica. Ο Chris ζητάει συμβουλές από τον Jonny.

LOVE ISLAND Κ3 Ε4

Οι Jonny και Chris μπαίνουν στο παιχνίδι! Τα κορίτσια ανυπομονούν να τους γνωρίσουν, ενώ τα αγόρια ανησυχούν. Η Camilla λαμβάνει ένα κείμενο που της λέει ότι θα βγει ραντεβού με τον Jonny. Ο Kem ενοχλείται από το ενδιαφέρον του Johnny για την Amber.

LOVE ISLAND Κ3 Ε3

Η Chloe ξυπνά με τον Kem, αλλά ο Kem θέλει την Amber! Η Amber είναι στο κρεβάτι με τον Harley, ο Dom είναι στο κρεβάτι με την Jess, η Montana είναι στο κρεβάτι μόνη, όπως και ο Marcel. Η Camilla είναι επίσης μόνη καθώς η Olivia και ο Sam ξυπνούν στον καναπέ.

LOVE ISLAND Κ3 Ε2

Η Montana λαμβάνει ένα κείμενο που της λέει ότι σε λίγες μέρες θα υπάρξει επανασύνδεση και όποιος δεν θα επιλεγεί θα απορριφθεί. Ο Kem ζητά από τη Marcel και την Olivia να βοηθήσουν να απομακρυνθεί ο Harley από την Amber, γιατί του αρέσει.

LOVE ISLAND Κ3 Ε1

Ο Marcel διαλέγει την Amber. Ο Sam επιλέγει την Camilla. Στη συνέχεια ο Harley κλέβει την Amber από τον Marcel. Ο Kem είναι ο επόμενος και διαλέγει την Chloe που τη γνωρίζει από τον καλύτερό του φίλο. Τελευταίος ο Dom διαλέγει τη Montana, Ο Marcel και η Olivia είναι προκαθορισμένο ζευγάρι. Η Caroline αποκαλύπτει ένα κορίτσι-βόμβα, τη Jessica, που θα κλέψει ένα αγόρι σε 24 ώρες.