LOVE ISLAND USA

Μια ομάδα νέων singles σε μια βίλα, σε ένα πανέμορφο νησί του Ειρηνικού που ψάχνουν μια ρομαντική σχέση σε ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι. Θα αντέξουν τις δοκιμασίες; Θα βρουν την αληθινή αγάπη;

Παρουσίαση: Arielle Vandenberg

Περιλήψεις

LOVE ISLAND USA K1 E22

Έχουν μείνει 4 ζευγάρια. Το τελευταίο τους πρωινό στη Βίλα, τρώνε όλοι μαζί. Τα αγόρια διαλέγουν κοστούμια και τα κορίτσια φορέματα για την τελευταία βραδιά.

LOVE ISLAND USA K1 E21

Ο Ray ζητάει από την Caro να γίνει το κορίτσι του. Ο Weston παίρνει ένα μήνυμα που λέει ότι έρχονται στο νησί, οι συγγενείς των παικτών. Το κοινό ψηφίζει τον νικητή των 100.000 δολαρίων.

LOVE ISLAND USA K1 E20

Η Emily εμπιστεύεται τον Weston και θέλει να τον βοηθήσει να προχωρήσει παρακάτω. Ο Dylan παίρνει ένα μήνυμα που λέει ότι τα ζευγάρια θα βγουν ένα τελευταίο ραντεβού πριν τον τελικό.

LOVE ISLAND USA K1 E19

Μαθαίνουμε ποιο ζευγάρι πήρε την ψήφο του κοινού. Ο Weston πιστεύει ότι η Kyra τον μαχαίρωσε πισώπλατα. Το επόμενο πρωί, οι Νησιώτες ξυπνούν από κλάματα μωρών.

LOVE ISLAND USA K1 E18

Ο Ray παίρνει ένα μήνυμα που τον πληροφορεί ότι τα αγόρια θα μαγειρέψουν το δείπνο στη Βίλα και πρέπει να πάνε να ψωνίσουν. Τα κορίτσια κάνουν spa και συζητάνε για τις σχέσεις τους.

LOVE ISLAND USA K1 E17

Το ζευγάρωμα αρχίζει και η Kelsey παίρνει μία απόφαση που σοκάρει τους πάντες. Στο ραντεβού τους, o Dylan κι η Alexandra συζητούν το μέλλον της σχέσης τους έξω από τη Βίλα.

LOVE ISLAND USA K1 E16

Η Emily παίρνει ένα μήνυμα που την παρακινεί να διαλέξει κάποιον για να βγει ραντεβού. Η Emily προσκαλεί τον Weston σε ραντεβού και του λέει ότι τής άρεσε από την πρώτη στιγμή.

LOVE ISLAND USA K1 E15

Η Kyra πρέπει να ξεκαθαρίσει τα αισθήματά της για τον Eric, μετά από όσα έγιναν με τον Cashel. Ένα παιχνίδι τυφλόμυγας θα αποκαλύψει πολλά…

LOVE ISLAND USA K1 E14

Ο Ray αποκαλύπτει στα αγόρια ότι περιμένει την ιδανική στιγμή για να φιλήσει για πρώτη φορά την Caro. Ο Dylan και η Alexandra συζητούν για τη σχέση τους.

LOVE ISLAND USA K1 E13

Η σχέση του Ray με την Caro δυναμώνει! Ο Dylan παίρνει ένα μήνυμα που λέει ότι τα κορίτσια θα αλλάξουν ζευγάρια. Ο Cashel λέει στην Kyra ότι δεν φέρεται ξεκάθαρα.

LOVE ISLAND USA K1 E12

Στον διαγωνισμό καλύτερου φιλιού, νικητές είναι η Kyra και ο George. Ο Zac και η Elisabeth παίρνουν ένα μήνυμα που τους ενημερώνει ότι θα βγουν ραντεβού!

LOVE ISLAND USA K1 E11

Οι Νησιώτες περνάνε ένα ευχάριστο βράδυ με χορό και παιχνίδια. Η Kelsey εξομολογείται στον Weston ότι φοβάται μην της τον κλέψουν…

LOVE ISLAND USA K1 E10

Η Caro και ο Yamen μεταφέρουν την ευγνωμοσύνη τους που σώθηκαν από τον αποκλεισμό. Εν τω μεταξύ, η Kyra εξακολουθεί να μην είναι σίγουρη για τον Cashel. Έξι νέοι Νησιώτες κάνουν την είσοδό τους.

LOVE ISLAND USA K1 E9

Η Caro συνειδητοποιεί ότι τα συναισθήματά της έγιναν πιο δυνατά για τον Cormac, αλλά δεν είναι σίγουρη αν κι αυτός αισθάνεται το ίδιο. Η ρομαντική σχέση του Yamen και της Christen ζεσταίνεται – ή τουλάχιστον έτσι νομίζει αυτός.

LOVE ISLAND USA K1 E8

Οι Νησιώτες ανασυντάσσονται μετά τη συγκλονιστική επανασύνδεση νωρίτερα το βράδυ. Η Kyra λαμβάνει ένα μήνυμα από τον νεοφερμένο Winston, ο οποίος θέλει να τη βγάλει ραντεβού.

LOVE ISLAND USA K1 E7

Αφού η Christen και η Katrina κλέψουν τον Yamen και τον Weston για μια νύχτα, η Alana και η Mallori στέλνονται στο Hideaway. Τα νεύρα αυξάνονται καθώς η επανασύνδεση πλανιέται πάνω από τη Βίλα.

LOVE ISLAND USA K1 E6

Οι Christen και Katrina έχουν ψυχρή υποδοχή από τα άλλα κορίτσια στη Villa, όταν φτάνουν στο τέλος του πάρτι γενεθλίων του Weston. Την επόμενη μέρα ένας γύρος γρήγορων γνωριμιών αρχίζει.

LOVE ISLAND USA K1 E5

Μετά την αναχώρηση του Michael, στη Βίλα επικρατεί ηρεμία. Τα νέα ζευγάρια Caro – Cormac και Alexandra – Dylan ξεκινούν να γνωρίζονται, ενώ το ζευγάρι Alana – Yamen περνάει στο επόμενο επίπεδο.

LOVE ISLAND USA K1 E4

Τα νέα αγόρια Dylan και Cormac παίρνουν τα κορίτσια της επιλογής τους. Οι άνδρες Νησιώτες έχουν την ευκαιρία να επιδειχθούν στο σημερινό παιχνίδι Going Commando, πριν προετοιμαστούν για την πρώτη τελετή επανασύνδεσης – όπου ένας Νησιώτης θα φύγει από τη Βίλα.

LOVE ISLAND USA K1 E3

Μετά το πρώτο φιλί του Zac και της Elizabeth, οι κάτοικοι του νησιού ξυπνούν με δύο νέες αφίξεις: τον προπονητή του lacrosse Dylan και τον Ιρλανδό Cormac. Οι δυο τους αρχίζουν αμέσως να προσπαθούν να γνωρίσουν τα κορίτσια, καθώς τα αγόρια παρακολουθούν.

LOVE ISLAND USA K1 E2

Στο πρώτο παιχνίδι Excess Baggage μυστικά αποκαλύπτονται, οδηγώντας την Elizabeth να ανακαλύψει κάποια πράγματα για τον Zac που την κάνουν να αμφισβητεί τα συναισθήματά της για αυτόν.

LOVE ISLAND USA K1 E1

Οι Νησιώτες φτάνουν στη Βίλα όπου θα ζευγαρώσουν και θα δουν αν αυτό θα είναι το καλοκαίρι της αγάπης τους. Θα είναι αγάπη με την πρώτη ματιά για τους singles μας; Η οικοδέσποινα Arielle Vandenberg παρακολουθεί τις διαδικασίες καθώς οι Νησιώτες γνωρίζονται μεταξύ τους.