ΛΙΤΣΑ.COM

Η Λίτσα είναι μία μοντέρνα σταχτοπούτα αλλά δεν το ξέρει. Ζει με την καταπιεστική οικογένειά της και εργάζεται στο καλοστημένο κομμωτήριο της πανούργας και χειριστικής Τζένης. Παρόλο που αγαπάει την οικογένειά της και της αρέσει πολύ η δουλειά της, νιώθει να πνίγεται. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πιάνει το σύντροφό της να την απατά.

Σκηνοθέτης: Μαλέα Όλγα
Ηθοποιοί: Φαραζή Σοφία, Αθανασίου Μάριος, Ναζλίδου Ελισάβετ, Πολυζωίδης Ιωσήφ

Περιλήψεις

ΛΙΤΣΑ.COM Κ2 Ε9

Έφτασε η στιγμή η Λίτσα να πάρει την απόφασή της. Ηλίας ή Αλέξης; Πάθος ή ηρεμία; Τέρμα στα διλήμματα ή μήπως η Λίτσα άργησε να αποφασίσει;

ΛΙΤΣΑ.COM Κ2 Ε8

Κάποια χαρτιά για την εφορία γίνονται αφορμή να επιστρέψει η Λίτσα στον… τόπο του εγκλήματος, δηλαδή στο σπίτι που ζούσε με τον Ηλία. Σαν αποτέλεσμα, ξυπνάνε μέσα της έντονα συναισθήματα από το παρελθόν.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ2 Ε7

Η Λίτσα είναι πιο μπλεγμένη από ποτέ. Από τη μία ο Αλέξης της φέρεται άψογα και από την άλλη ο Ηλίας της λέει ότι την αγαπάει! Έτσι, προσπαθεί να κερδίσει χρόνο… βάζοντάς το στα πόδια!

ΛΙΤΣΑ.COM Κ2 Ε6

Η Λίτσα και ο Ηλίας κοιμούνται μαζί, αλλά ένα τηλεφώνημα του Αλέξη οδηγεί τη Λίτσα σε φυγή και κάνει έξαλλο τον Ηλία. Ο Αλέξης επιστρέφει νωρίτερα από τη Θεσσαλονίκη…

ΛΙΤΣΑ.COM Κ2 Ε5

Όταν έπεσε το ρεύμα στα εγκαίνια του κομμωτηρίου, ο Ηλίας βρήκε αφορμή να φιλήσει τη Λίτσα κρυφά απ’ όλους. Ο Ηλίας είναι φανερά χαρούμενος για το γεγονός, αλλά η Λίτσα, λόγω του Αλέξη, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ2 Ε4

Η απότομη συμπεριφορά του Ηλία οδηγεί τη Λίτσα στην απόφαση να σταματήσει να αντιστέκεται στον Αλέξη. Όμως, όταν ο Ηλίας εξομολογείται ότι είχε προσπαθήσει να την προλάβει στο αεροδρόμιο πριν φύγει για το Λονδίνο, τα πράγματα αλλάζουν.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ2 Ε3

Η Λίτσα, η Μαρίνα και η Γιώτα αποκτούν τελικά το κομμωτήριο και το γιορτάζουν στο εστιατόριο του Θωμά. Ενώ όλοι διασκεδάζουν, εμφανίζεται άνετος, γελαστός και… απρόσκλητος ο Ηλίας.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ2 Ε2

Η Λίτσα και ο Ηλίας συναντιούνται τυχαία, αλλά κανείς από τους δυο δεν είναι μόνος… Η Λίτσα αποφεύγει τις συστάσεις, αλλά ο Αλέξης παίρνει πρωτοβουλία.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ2 Ε1

O Ηλίας, απογοητευμένος που δεν πρόλαβε στο αεροδρόμιο τη Λίτσα πριν φύγει για το Λονδίνο, αποφασίζει να της δώσει απόλυτη ελευθερία και δεν επιδιώκει καμία επαφή μαζί της.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε28

O Ηλίας, μετά από όσα του έχει πει η Τζένη για τη «σχέση» του Μπάμπη με τη Λίτσα, γίνεται έξαλλος και δεν διστάζει να πετάξει τη Λίτσα έξω και από το σπίτι και από το κομμωτήριο! Η Μαρίνα και η Γιώτα, βλέποντας την άδικη συμπεριφορά του Ηλία, αποφασίζουν να παραιτηθούν ως ένδειξη συμπαράστασης στη φίλη τους.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε27

Όλη η παρέα σοκάρεται με την κοινή εμφάνιση Μπάμπη – Τζένης. Η Λίτσα δεν μπορεί να διαχειριστεί το θυμό της και ο Ηλίας ζηλεύει, πιστεύοντας πως η Λίτσα είχε παλιά σχέση με τον Μπάμπη. Παρά την προτροπή της Μαρίνας, η Λίτσα διστάζει να αποκαλύψει στον Μπάμπη το πραγματικό πρόσωπο της Τζένης.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε26

Η Λίτσα υποψιάζεται πως ο Μπάμπης τα έχει με την Τζένη. Ο Μπάμπης δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση, αλλά η Τζένη δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα να μάθει τη σχέση τους όλη η παρέα. Το εργοστάσιο του πατέρα του Ηλία κλείνει 30 χρόνια λειτουργίας και ο Ηλίας παίρνει μαζί του στο πάρτι τη Λίτσα.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε25

Η Λίτσα βλέπει το DVD, όπου φαίνεται η Τζένη να παίρνει λεφτά από το ταμείο και γίνεται έξαλλη με τον Ηλία, που δεν της αποκάλυψε την αλήθεια από την αρχή. Οι δικαιολογίες του Ηλία δεν την πείθουν και αναρωτιέται αν ο δρόμος που έχει πάρει η ζωή της είναι ο σωστός.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε24

Η νέα άφιξη στην παρέα, ο αδερφός της Μαρίνας, Λευτέρης, ξεκινάει δουλειά σε μια ταβέρνα. Η Λίτσα με τον Ηλία και τα κορίτσια πηγαίνουν στο μαγαζί για να τον υποστηρίξουν, αλλά δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πάρουν το… δίσκο στο δικό τους χέρι.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε23

Ο Ηλίας, βλέποντας το DVD από την κάμερα παρακολούθησης στο κομμωτήριο, δεν μπορεί να δεχτεί πως τα χρήματα από το ταμείο τα παίρνει η Τζένη. Δεν θέλει να πει τίποτα στη Λίτσα και έτσι αποφασίζει να συναντήσει μόνος του την Τζένη.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε22

Η Λίτσα, μετά από τον καυγά της με τον Ηλία σχετικά με τα λεφτά που λείπουν από το ταμείο, εγκαταλείπει το νέο της σπίτι και κοιμάται στο πατρικό της. Συναντά την Τζένη και ψάχνει εξηγήσεις.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε21

H Λίτσα με τον Ηλία μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι και το γιορτάζουν με ένα ρομαντικό δείπνο… στο πάτωμα. Ο Θεόφιλος διαφωνεί με την ιδέα της συγκατοίκησης του ζευγαριού και δεν διστάζει να το πει στον Ηλία.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε20

Η Λίτσα ετοιμάζεται να μετακομίσει στο νέο της σπίτι, αλλά προηγουμένως δεν μπορεί να αποφύγει τη συνάντηση του Ηλία με την οικογένειά της. Ο Θωμάς ψάχνει δαχτυλίδι αρραβώνων για τη Μαρίνα, παρέα με τη Νόνη…

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε19

Η Λίτσα δεν μπορεί να αρνηθεί πως το σπίτι που της νοίκιασε ο Ηλίας κοντά στο κομμωτήριο είναι υπέροχο. Είναι όμως αποφασισμένη να του πει όχι. Ωστόσο, η ιδέα της συγκατοίκησης της αλλάζει γνώμη!

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε18

Η Λίτσα εκνευρίζεται πολύ, όταν μαθαίνει για τη συνάντηση του Ηλία με την Τζένη και τον απειλεί με χωρισμό, ενώ τα βάζει και με τη Γιώτα που της έκρυψε ένα τόσο σημαντικό θέμα.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε17

Ο Ηλίας αποφεύγει να πάρει τα χρήματα που του δίνει η Λίτσα για το έλλειμμα, ενώ της κρύβει πως συναντήθηκε το βράδυ με την Τζένη, εξαιτίας του Θεόφιλου. Η Γιώτα, που γνωρίζει από πρώτο χέρι για αυτή τη συνάντηση, αποφεύγει τη Λίτσα.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε16

Η Λίτσα μαθαίνει από πρώτο χέρι το διπλό πρόσωπο των φίλων του Ηλία, χωρίς να τους εκθέσει μπροστά του. Ο λογιστής του κομμωτηρίου τους ενημερώνει ότι λείπει ένα τιμολόγιο αξίας 1.500 ευρώ.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε15

Ο Ηλίας περνάει κρυφά τη νύχτα στο σπίτι της Λίτσας και το πρωί συναντά απροσδόκητα ένα μέλος της οικογένειάς της. Η Τζένη έχει βάλει σε εφαρμογή το πρώτο σχέδιό της για τη διάσπαση του ζευγαριού.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε14

Η Λίτσα και ο Ηλίας έχουν αποφασίσει να μην κρύβουν άλλο τον έρωτά τους και ετοιμάζονται για το πρώτο τους επίσημο ραντεβού. Η επισημοποίηση της σχέσης προκαλεί «ζαλάδες» στην Τζένη και ο πατέρας του Ηλία κάνει ό,τι μπορεί να της αλλάξει τη διάθεση.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε13

Το ατύχημα της Τζένης έχει συγκλονίσει τη Λίτσα και της έχει δημιουργήσει τύψεις για τη σχέση της με τον Ηλία. Η Τζένη νιώθει ζαλάδες και ο Ηλίας κάνει ό,τι μπορεί για να της συμπαρασταθεί. Η Γιώτα μαζεύει από το δρόμο ένα μικρό σκυλί και το παίρνει μαζί της κρυφά στο κομμωτήριο.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε12

Ένα ατύχημα διαταράσσει τις σχέσεις της Λίτσας, του Ηλία και της Τζένης και δημιουργεί αγωνία αλλά και τύψεις. Ο Θωμάς προσπαθεί να μιλήσει στη Μαρίνα για την ταυτότητα της κοπέλας που υπάρχει στη ζωή του, αλλά η Μαρίνα τον αποφεύγει.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε11

Μετά το φιλί της Λίτσας και του Μπάμπη υπάρχει μια διάχυτη αμηχανία. Η Τζένη αποδέχεται το χωρισμό της με τον Ηλία, αρκεί να μάθει το πρόσωπο που τους χώρισε. Η Λίτσα δεν αντέχει την κατάσταση και παραιτείται από το κομμωτήριο στην Κηφισιά.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε10

Η Τζένη αποφασίζει να πάρει τη Λίτσα μαζί της στην Κηφισιά, ενώ μια παρεξήγηση θα σταθεί αφορμή να μαλώσουν άσχημα η Λίτσα με τον Ηλία. Η Μαρίνα είναι απογοητευμένη από τη στάση της φίλης της, ενώ η Σοφία κάνει πάλι «νερά» στον Μπάμπη.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε9

Η Λίτσα περνάει με μια ερωτική βραδιά με τον Ηλία στο κομμωτήριο, αλλά δεν γνωρίζει ότι κάποιος τους παρακολουθεί! Ο Ηλίας αποφασίζει να χωρίσει με την Τζένη, χωρίς όμως να έχει υπολογίσει το ανεπάντεχο νέο που εκείνη του αναγγέλλει…

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε8

Έφτασε η μέρα των μεγάλων εγκαινίων στην Κηφισιά. Η Λίτσα νιώθει «έξω από τα νερά της» και ο Ηλίας δεν μπορεί να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω της. Η Τζένη ζει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της με φόντο όλη την καλή κοινωνία.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε7

Οι bloggers ρίχνουν στη Λίτσα την πρόταση να πάνε όλοι μαζί να καθαρίσουν το άλσος Περιστερίου. Μαζί τους έρχονται η Μαρίνα, η Γιώτα, ο Θωμάς και ο Μπάμπης. Ο Ηλίας δεν μπορεί να ξεχάσει το φιλί του με τη Λίτσα και θέλει να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση μεταξύ τους.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε6

Η Λίτσα κοιμάται στο σπίτι του Ηλία αλλά την κατακλύζουν οι τύψεις για την Τζένη. Ο Τάκης ψάχνει για δουλειά και η Τζένη ψάχνει, ανάμεσα στις φίλες της, την κάτοχο του βραχιολιού που βρήκε στο αυτοκίνητο του Ηλία.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε5

Ο Ηλίας πηγαίνει τη Λίτσα στο σπίτι με το τζιπ και η Χαρά τους παρακολουθεί από το παράθυρο. Ένα βραχιόλι θα σταθεί αφορμή να αρχίσει η Τζένη να υποψιάζεται ότι ο Ηλίας την απατά.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε4

Ο Ηλίας διαφωνεί με την απόφαση της Τζένης να αναλάβει η Λίτσα το παλιό κομμωτήριο. Τα κορίτσια βγαίνουν να γιορτάσουν την προαγωγή της Λίτσας. Η Λίτσα τσακώνεται με τη μάνα της και σκέφτεται πως ήρθε η ώρα να μείνει μόνη.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε3

Η Χαρά παίρνει το μέρος του Δημήτρη. Ο Μπάμπης χαρίζει στη Λίτσα το παλιό του παπάκι, για να γλιτώσει πια από τα λεωφορεία. Η Τζένη ανακοινώνει στα κορίτσια ότι θα ανοίξει καινούργιο κομμωτήριο στην Κηφισιά και θα έχει για συνέταιρο της τον Ηλία.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε2

Ο Δημήτρης αρνείται ότι απατά τη Λίτσα, ενώ ο Μπάμπης εξακολουθεί να την πολιορκεί. Η συμπεριφορά του Ηλία στο κομμωτήριο οδηγεί την Τζένη σε αναστάτωση και τη Λίτσα σε εκνευρισμό.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ1 Ε1

Η Λίτσα είναι μια άφραγκη κομμώτρια στο «εξωτικό» Μπουρνάζι. Με μηνιαίες αποδοχές γύρω στα 800 ευρώ (μέσα και τα πουρμπουάρ) και με πάνω από το μισό της μισθό να πηγαίνει στις οικονομικές υποχρεώσεις της οικογένειάς της. Διατηρεί δεσμό με τον Δημήτρη και έχει και δικό της blog στο Internet, όπου αναλύει τα γεγονότα που ζει καθημερινά. Όταν υποψιάζεται ότι ο σύντροφός της την απατά, τότε… όλα στη ζωή της θα αλλάξουν.