ΛΙΤΣΑ.COM

Η Λίτσα είναι μία μοντέρνα σταχτοπούτα αλλά δεν το ξέρει. Ζει με την καταπιεστική οικογένειά της και εργάζεται στο καλοστημένο κομμωτήριο της πανούργας και χειριστικής Τζένης. Παρόλο που αγαπάει την οικογένειά της και της αρέσει πολύ η δουλειά της, νιώθει να πνίγεται. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πιάνει το σύντροφό της να την απατά.

Σκηνοθέτης: Μαλέα Όλγα
Ηθοποιοί: Φαραζή Σοφία, Αθανασίου Μάριος, Ναζλίδου Ελισάβετ, Πολυζωίδης Ιωσήφ

Περιλήψεις

ΛΙΤΣΑ.COM Κ2 Ε9

Έφτασε η στιγμή η Λίτσα να πάρει την απόφασή της. Ηλίας ή Αλέξης; Πάθος ή ηρεμία; Τέρμα στα διλήμματα ή μήπως η Λίτσα άργησε να αποφασίσει;

ΛΙΤΣΑ.COM Κ2 Ε8

Κάποια χαρτιά για την εφορία γίνονται αφορμή να επιστρέψει η Λίτσα στον… τόπο του εγκλήματος, δηλαδή στο σπίτι που ζούσε με τον Ηλία. Σαν αποτέλεσμα, ξυπνάνε μέσα της έντονα συναισθήματα από το παρελθόν.

ΛΙΤΣΑ.COM Κ2 Ε7

Η Λίτσα είναι πιο μπλεγμένη από ποτέ. Από τη μία ο Αλέξης της φέρεται άψογα και από την άλλη ο Ηλίας της λέει ότι την αγαπάει! Έτσι, προσπαθεί να κερδίσει χρόνο… βάζοντάς το στα πόδια!

ΛΙΤΣΑ.COM Κ2 Ε6

Η Λίτσα και ο Ηλίας κοιμούνται μαζί, αλλά ένα τηλεφώνημα του Αλέξη οδηγεί τη Λίτσα σε φυγή και κάνει έξαλλο τον Ηλία. Ο Αλέξης επιστρέφει νωρίτερα από τη Θεσσαλονίκη…

ΛΙΤΣΑ.COM Κ2 Ε5

Όταν έπεσε το ρεύμα στα εγκαίνια του κομμωτηρίου, ο Ηλίας βρήκε αφορμή να φιλήσει τη Λίτσα κρυφά απ’ όλους. Ο Ηλίας είναι φανερά χαρούμενος για το γεγονός, αλλά η Λίτσα, λόγω του Αλέξη, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.