LAS ESTRELLAS

Δύο γάμοι και μία εξωσυζυγική σχέση, θα χαρίσουν στον Mario Estrella πέντε κόρες. Ο θάνατός του θα γίνει αφορμή για να συναντηθούν οι τρεις οικογένειες. Η διαθήκη του θα τις αναγκάσει να συνεργαστούν προκειμένου να κληρονομήσουν 6.000.000 δολάρια.

Σκηνοθεσία: Sebastián Pivotto, Lucas Gil
Ηθοποιοί: Celeste Cid, Marcela Kloosterboer, Natalie Pérez, Violeta Urtizberea, Justina Bustos, Esteban Lamothe, Gonzalo Valenzuela, Rafael Ferro, Luciano Castro, Nicolás Riera, Nicolás Francella

Περιλήψεις

LAS ESTRELLAS ΕΠ33

Η Carla νιώθει προσβεβλημένη από τις αδελφές της και αποφασίζει να φύγει για λίγο καιρό από το ξενοδοχείο. Η Lucia μπαίνει στο αυτοκίνητο του Mariano για να μαλώσει μαζί του, χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιος θέλει να τον εκδικηθεί.

LAS ESTRELLAS ΕΠ32

Ο Ignacio έχει υποψίες για τη διαχείριση των οικονομικών από την Carla και φέρνει τις αδελφές σε δύσκολη θέση. Οι Manuel, Mariano, Javo και Federico συναντιούνται και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να εμποδίσουν τον Ignacio να αναλάβει το ξενοδοχείο.

LAS ESTRELLAS ΕΠ31

Η Lucia δεν ξέρει τι να κάνει με τον Mariano και του ζητάει να μείνει μακριά της. Η Flor νιώθει πολύ άσχημα για τα προβλήματά της με τον Dany. Η Miranda θέλει να φύγει από το ξενοδοχείο και η Coky προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη.

LAS ESTRELLAS ΕΠ30

Η Virginia και ο Javo συναντιούνται σε ένα μπαρ για να μιλήσουν και αυτή του εξομολογείται τα αισθήματά της. Η Lucia και η Carla μαλώνουν για τον Mariano. Ο Luca ανακαλύπτει ότι κάτι τρέχει με τη Miranda και τον πατέρα του.

LAS ESTRELLAS ΕΠ29

Ο Manuel φέρνει την Dolores, τη μητέρα του Luca, από την Ουρουγουάη και συναντιούνται και πάλι μετά από είκοσι χρόνια. Η Miranda νιώθει ότι δεν υπάρχει πια χώρος γι΄αυτήν στη ζωή του. Η Virginia αποκαλύπτει την αλήθεια στη Flor, τη Miranda, την Carla και τη Lucia.

LAS ESTRELLAS ΕΠ28

Η Virginia μεταφέρεται μετά το ατύχημα στο νοσοκομείο. Ο Ignacio πηγαίνει μαζί της και εκμεταλλεύεται τις ενοχές της. Ο Manuel ανησυχεί για τον Luca και η Miranda τον βοηθάει να τον εντοπίσουν. Η Carla εξομολογείται στη Lucia τι σκεφτόταν για τον Mariano.

LAS ESTRELLAS ΕΠ27

Η Carla, η Miranda και η Virginia περνούν τη νύχτα στο δωμάτιο της Flor. Η Carla, αναστατωμένη από τη συνάντησή της με τον Sebastian, έχει μείνει άγρυπνη όλη το βράδυ. Ο Manuel εξομολογείται στη Miranda ότι ο Luca ίσως είναι γιος του.

LAS ESTRELLAS ΕΠ26

Ο Sebastian επιστρέφει από τον μήνα του μέλιτος και πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να βρει την Carla. Η Virginia ανησυχεί για τον Javo επειδή αυτός δεν ήρθε στη δουλειά. Ο Mariano φέρνει τη Lucia στο σπίτι του για να πιούνε ένα ποτό.

LAS ESTRELLAS ΕΠ25

Οι αδελφές αρχίζουν να δουλεύουν και πάλι μόνες τους. Η Miranda και η Flor θέλουν να φυτέψουν φυτά και να κάνουν κήπο στη βεράντα του ξενοδοχείου και ο Manuel ενοχλείται που θα τις βοηθήσει ο Luca. Η Julia ζηλεύει τον Mariano και τον ενδιαφέρον που δείχνει στην Lucia.

LAS ESTRELLAS ΕΠ24

Η Virginia επιστρέφει στο ξενοδοχείο κατά απαίτηση της Flor. Η Carla και ο Mariano έχουν σχέση κρυφά. Ο Ignacio συναντάει τον Manuel, τη Miranda και έναν από τους πελάτες της και η συνάντηση καταλήγει σε καυγά. Η Flor σχεδιάζει μια γνωριμία με τους γονείς του Dany.

LAS ESTRELLAS ΕΠ23

Η Virginia περνάει κρίση ταυτότητας και δεν θέλει να δει κανέναν. Ο Ignacio χρησιμοποιεί την κατάσταση προς όφελός του. Η Flor, που είναι τόσο πληγωμένη όσο και οι αδερφές της, αντιμετωπίζει τη μητέρα της. Ο Mariano προσκαλεί την Carla σε γεύμα.

LAS ESTRELLAS ΕΠ22

Η Flor και η Miranda πηγαίνουν να πάρουν μαζί τα αποτελέσματα από το νοσοκομείο. Η αποκάλυψη θα τις σοκάρει… Η Carla λέει στη Lucia για το φιλί της με τον Mariano και αυτή οργίζεται. Η Miranda συζητάει με την Coky για τα αποτελέσματα του τεστ.

LAS ESTRELLAS ΕΠ21

Ο Mariano συμβουλεύει την Carla να πάει στον γάμο του Sebastian και να αντιμετωπίσει τους φόβους της. Η Flor ξαφνιάζει δυσάρεστα τον Dany λέγοντάς του ότι δεν θα ταξιδέψει μαζί του. Η Lucia χρησιμοποιεί το laptop της Miranda και υποκρίνεται πως είναι αυτή.

LAS ESTRELLAS ΕΠ20

Ο Javo συναντιέται με την Amanda για να συζητήσουν για τον Santiago. Η Flor μαλώνει με έναν οδηγό αυτοκινήτου και ο Dany τη σώζει από τη δύσκολη κατάσταση. Ο Facundo καταδιώκει τη Miranda και αυτή ζητάει καταφύγιο στον Manuel.

LAS ESTRELLAS ΕΠ19

Η Virginia μαλώνει με τον Ignacio και φεύγει για να σκεφτεί καλύτερα. Μετά τη συνάντησή της με τον Sebastian στο νοσοκομείο, η Carla ζητάει τη βοήθεια του Mariano. Η Flor προσπαθεί να συμφιλιώσει την Carla με τη Lucia.

LAS ESTRELLAS ΕΠ18

Ο Javo επιστρέφει στη Virginia την κάρτα του κινητού της. Ο Manuel λέει στη Miranda ότι η Julia θα αρχίσει να εργάζεται στο ξενοδοχείο. Η Lucia βλέπει τον Mariano να αγκαλιάζει μία κοπέλα.

LAS ESTRELLAS ΕΠ17

Οι αδερφές μαζεύονται για να συζητήσουν δύο σημαντικά θέματα: Την ασφάλιση ληστείας και το τεστ DNA της Miranda. Η Virginia και ο Ignacio έρχονται πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

LAS ESTRELLAS ΕΠ16

Η Lucia και η Carla αποφασίζουν να πάρουν μία μέρα ρεπό και να χαλαρώσουν σε ένα ξενοδοχείο spa για να ξεχάσει η Carla την κατάθλιψή της. Στο ίδιο ξενοδοχείο τυχαίνει να βρίσκεται και ο Sebastian. Στο ξενοδοχείο γίνεται ληστεία με ομήρους τον Javo και τη Virginia.

LAS ESTRELLAS ΕΠ15

Ο Manuel ανακαλύπτει ότι η Miranda έχει δύο κινητά. Η Carla είναι αναστατωμένη με τον γάμο του Sebastian. Η Flor θέλει να συζητήσει με την Virginia για το περιστατικό στο κατάστημα, αλλά αυτή τα αρνείται όλα.

LAS ESTRELLAS ΕΠ14

Η Lucia διοργανώνει ένα πάρτι γενεθλίων για την Carla και τη Flor. Η Virginia είναι κλεπτομανής και συλλαμβάνεται σε ένα κατάστημα. Ο Ignacio είναι αυτός που θα τη σώσει. Η Amanda βρίσκει τον Javo και τη Lucia σε μία περίεργη κατάσταση…

LAS ESTRELLAS ΕΠ13

Η Carla ανακρίνει τη Lucia για να μάθει με ποιον πέρασε τη νύχτα της. Η Nadia επισκέπτεται την Carla για να μάθει τι τρέχει με αυτήν και τον άντρα της. Η Miranda καυγαδίζει με τη μητέρα της εξαιτίας της δουλειάς που κάνει.

LAS ESTRELLAS ΕΠ12

Η Flor προσπαθεί να παρηγορήσει τη Miranda για τη συμπεριφορά της Lucia. Ο Sebastian στέλνει μήνυμα στην Carla και της ζητάει να μιλήσουν. Η Coky ανακαλύπτει τι δουλειά κάνει η Miranda. Η Lucia και ο Mariano μοιράζονται μία ρομαντική στιγμή.

LAS ESTRELLAS ΕΠ11

Η Miranda αποφυλακίζεται χάρη στον Mariano και τον Manuel, τους οποίους βοηθάει ο Facundo. Η Carla είναι πολύ χαρούμενη γιατί θα βγει έξω με τον Sebastian. Η Lucia μαλώνει με τον Mariano επειδή πιστεύει ότι βγαίνει με την Carla.

LAS ESTRELLAS ΕΠ10

Οι αδελφές οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα. Ορίζεται μία πολύ υψηλή εγγύηση για να ελευθερωθεί η Miranda. Η Carla επιστρέφει το κινητό του Sebastian. Αυτός δεν μπορεί να συγκρατηθεί και τη φιλάει. Η Virginia ξανασκέφτεται τη σχέση της με τον Javo.

LAS ESTRELLAS ΕΠ9

Η Virginia ζητάει από τον Ignacio να φύγει από το διαμέρισμα. Ο Sebastian ζητάει από την Carla να τον αφήσει ήσυχο. Η Miranda και ο Manuel πηγαίνουν μαζί στο σινεμά και κάνουν σχέδια για το βράδυ τους. Η Lucia ξεκλειδώνει το κινητό του Sebastian και ανακαλύπτει το όνομα της μελλοντικής γυναίκας του.

LAS ESTRELLAS ΕΠ8

Οι αδελφές αποφασίζουν να κρατήσουν τους πελάτες μέσα στο ξενοδοχείο, ενώ ο Manuel, ως δικηγόρος, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η Flor παθαίνει κρίση πανικού και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Carla έκπληκτη ανακαλύπτει ότι ο γιατρός που αναλαμβάνει τη Flor είναι ο Sebastian.

LAS ESTRELLAS ΕΠ7

Οι αδελφές είναι μπερδεμένες. Όλες τους, όμως, δεν εμπιστεύονται την Miranda. Η Virginia πιστεύει ότι είναι ερωμένη του συζύγου της. Ο Javo πηγαίνει να επισκεφθεί τον γιο του, αλλά η Amanda δεν του επιτρέπει να δει το παιδί. Η Miranda λέει στις αδελφές της ότι εργάζεται σαν συνοδός.

LAS ESTRELLAS ΕΠ6

Ο Ignacio και ο Manuel υπογράφουν συμφωνία συνεργασίας. Οι γείτονες υποβάλλουν καταγγελία για παρατυπίες στο ξενοδοχείο. Ο Ignacio κάνει πρόταση γάμου στην Virginia, αλλά ο συνεργάτης του, Augusto, αποκαλύπτει σε όλους ότι η Miranda είναι η Mia.

LAS ESTRELLAS ΕΠ5

Η Virginia βρίσκει ένα μήνυμα από τη Mia στο κινητό του Ignacio. Η Amanda γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει ότι ο Javo και η Carla βγαίνουν ραντεβού. Η Carla λέει στον Sebastian ότι είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του. Η Flor έχει μια επαγγελματική πρόταση.

LAS ESTRELLAS ΕΠ4

Οι εργαζόμενοι προσπαθούν να επισκευάσουν το ξενοδοχείο. Η Virginia κατηγορεί τον Ignacio για την παράνομη έκδοση της άδειας. Η Lucia ομολογεί στην Carla ότι χώρισε με τον σύζυγό της, επειδή τον έπιασε στο κρεβάτι με έναν εκπαιδευτή κατάδυσης, δύο ημέρες μετά το γάμο τους. Ο Manuel σώζει τη Miranda.

LAS ESTRELLAS ΕΠ3

Οι αδελφές δουλεύουν σκληρά για να ανοίξει το ξενοδοχείο. Η Miranda έχει ένα ερωτικό ραντεβού μέσω webcam με έναν πελάτη σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου και η Flor την ανακαλύπτει. Στα εγκαίνια του ξενοδοχείου ξεσπάει πυρκαγιά.

LAS ESTRELLAS ΕΠ2

Οι πέντε αδελφές αποδέχονται την πρόκληση να διαχειριστούν μαζί το ξενοδοχείο. Παίρνουν τα κλειδιά και όλες μαζί πηγαίνουν στο ξενοδοχείο για πρώτη φορά. Εκεί, βρίσκουν πέντε φακέλους με ένα γράμμα για καθεμιά τους, από τον πατέρα τους.

LAS ESTRELLAS ΕΠ1

Για να αποκτήσουν την κληρονομιά των 6.000.000 δολαρίων που αφήνει ο πατέρας τους, οι πέντε αδερφές πρέπει να διαχειριστούν από κοινού ένα ξενοδοχείο πολυτελείας.