LAS ESTRELLAS

Δύο γάμοι και μία εξωσυζυγική σχέση, θα χαρίσουν στον Mario Estrella πέντε κόρες. Ο θάνατός του θα γίνει αφορμή για να συναντηθούν οι τρεις οικογένειες. Η διαθήκη του θα τις αναγκάσει να συνεργαστούν προκειμένου να κληρονομήσουν 6.000.000 δολάρια.

Σκηνοθεσία: Sebastián Pivotto, Lucas Gil
Ηθοποιοί: Celeste Cid, Marcela Kloosterboer, Natalie Pérez, Violeta Urtizberea, Justina Bustos, Esteban Lamothe, Gonzalo Valenzuela, Rafael Ferro, Luciano Castro, Nicolás Riera, Nicolás Francella

Περιλήψεις

LAS ESTRELLAS ΕΠ119

Είναι η επέτειος του θανάτου του πατέρα τους και οι αδερφές πρέπει να βρίσκονται στο γραφείο του Garibaldi στις 2 το μεσημέρι. Ο Mariano αποχαιρετάει τη Lucia.

LAS ESTRELLAS ΕΠ118

Είναι η τελευταία μέρα στο ξενοδοχείο και όλα είναι ήδη πακεταρισμένα. Οι αδερφές είναι συγκινημένες, ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί σε αυτές και στο προσωπικό.

LAS ESTRELLAS ΕΠ117

Η Elisa δίνει στη Lucia ένα κουτί με φωτογραφίες και αναμνηστικά από την παιδική της ηλικία. Η Lucia αρχίζει να αποδέχεται την εγκυμοσύνη της. Η Carla στέλνει στον Federico βίντεο από την παραμονή της στη Ν. Υόρκη.

LAS ESTRELLAS ΕΠ116

Η Carla εξακολουθεί να βρίσκεται στη Ν. Υόρκη και μόνο ο Federico ξέρει που ακριβώς είναι. Ένας φάκελος με τρία εισιτήρια αγώνα ποδοσφαίρου, φθάνει στα χέρια της Flor.

LAS ESTRELLAS ΕΠ115

Η Lucia είναι αποφασισμένη να πουλήσει το μερίδιό της στο ξενοδοχείο, αλλά δεν θέλει να χάσει την επαφή με τις αδερφές της. Η Jazmin συναντιέται με τη Flor και εξομολογούνται την αγάπη τους.

LAS ESTRELLAS ΕΠ114

Η Carla ταξιδεύει στη Ν. Υόρκη και ζητάει από το Lucho να μην το μάθουν οι αδερφές της. Η αστυνομία επικοινωνεί με το ξενοδοχείο λέγοντας ότι κάποια Paula Torres που έχει συλληφθεί, ζητάει τον Mariano.

LAS ESTRELLAS ΕΠ113

Η Carla λέει στη Lucia ότι είναι έγκυος σε δίδυμα και αυτή οργισμένη ξεσπάει στην αδερφή της. Η κατάσταση στο ξενοδοχείο είναι χαοτική και ό,τι κι αν κάνουν ο Lucho, ο Federico και ο Leo δεν είναι αρκετό.

LAS ESTRELLAS ΕΠ112

Ο Leo, μεθυσμένος, καταλήγει να κοιμάται στο δωμάτιο του Lucho με την Trini. Η Lucia μαλώνει με την Carla γιατί δεν θέλει να πει στον Mariano το αποτέλεσμα του τεστ εγκυμοσύνης.

LAS ESTRELLAS ΕΠ111

Η Flor ξυπνάει στο κρεβάτι της Jazmin και θέλει να φύγει νωρίς για να την αποφύγει. Η Carla κλείνει ραντεβού με γυναικολόγο για τη Lucia. Η Virginia ταξιδεύει με τον Ignacio στην Αμερική.

LAS ESTRELLAS ΕΠ110

Η Miranda ευχαριστεί τον Federico για την εμπιστοσύνη που της δείχνει. Ο δικηγόρος του πελάτη που έχασε τη βαλίτσα του, καταφθάνει στο ξενοδοχείο και ο Ignacio καταλαβαίνει ότι είναι ένας πρώην φοιτητής του.

LAS ESTRELLAS ΕΠ109

Ο Javo επιστρέφει από το ταξίδι του και πέφτει επάνω στη Virginia σε ένα μπαρ. Είναι πολύ δύσκολο να κρύψουν τον έρωτά τους. Η κατάσταση φέρνει κοντά και τη Flor με τη Jazmin.

LAS ESTRELLAS ΕΠ108

Ο Dany και η Flor αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο. Η Flor θέλει να ανοίξει ένα σαλόνι ομορφιάς και η Lolita έχει έναν φίλο που νοικιάζει κατάστημα. Η Miranda εξομολογείται τα προβλήματά της στις αδερφές της.

LAS ESTRELLAS ΕΠ107

Μια καταιγίδα θα γεμίσει το ξενοδοχείο νερά και θα το βυθίσει στο σκοτάδι. Η Flor ζηλεύει την Elena γιατί καταλαβαίνει ότι θα χάσει τη Jazmin. Ο Leon, ο ηλεκτρολόγος που βοήθησε τη Lucia, καταφθάνει στο ξενοδοχείο και ο Mariano γίνεται έξαλλος.

LAS ESTRELLAS ΕΠ106

Ο Federico αντιδράει υπερβολικά όταν ένας νεαρός σε ένα μπαρ κοιτάζει τη Miranda. H Flor περνάει πολύ όμορφα με τον Damian και αποφασίζει να βγει ραντεβού μαζί του για να δει τι νιώθει για τη Miranda.

LAS ESTRELLAS ΕΠ105

Ο Mariano ετοιμάζει μία έκπληξη για τη Lucia και κρύβει ένα δαχτυλίδι γάμου στη σαμπάνια. Η Carla ανακαλύπτει ότι ο Alfonso έφυγε από το ξενοδοχείο χωρίς να αποχαιρετίσει. Ο Federico ζηλεύει όταν ο Damian επισκέπτεται τη Miranda.

LAS ESTRELLAS ΕΠ104

Η Flor πηγαίνει στο σπίτι της Jazmin και βρίσκει μια φωτογραφία της με την Elena που την κάνει να ανησυχήσει. Ο Mariano στέλνει λουλούδια στη Lucia, αλλά μία παρεξήγηση θα κάνει την Carla να πιστέψει ότι τα λουλούδια είναι για αυτήν.

LAS ESTRELLAS ΕΠ103

Η Flor νιώθει ότι απομακρύνεται από τη Jazmin. Η Lucia θέλει να περάσει τη νύχτα με τον Mariano, αλλά εμφανίζεται η Carla, που είναι απογοητευμένη για την κατάσταση με τον Alfonso. Ο Javo συναντάει μία παλιά φίλη.

LAS ESTRELLAS ΕΠ102

Η Virginia ονειρεύεται τον Javo να της εξομολογείται κάτι που θα προκαλέσει αναστάτωση και καυγάδες. Ο Lucho ψάχνει να βρει την Carla. Η Lucia ανησυχεί γιατί ξέχασε να πάρει τα αντισυλληπτικά της.

LAS ESTRELLAS ΕΠ101

Η Carla και η Lucia πηγαίνουν σε ένα gay bar που ανήκει σε ένα φίλο του Alfonso. Εκεί πηγαίνουν και ο Lucho με τον Mariano και οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού τους ερωτεύονται. Η Jazmin λέει στη Flor ότι δεν μπορεί να χαραμίζει τον καιρό της.

LAS ESTRELLAS ΕΠ100

Η Virginia βρίσκει το τεστ εγκυμοσύνης της Lucia και αυτή αναγκάζεται να της πει την αλήθεια. Ο Ignacio εμφανίζεται στο ξενοδοχείο για να μιλήσει στη Virginia και να της δώσει κάτι που τους ανήκει από κοινού.

LAS ESTRELLAS ΕΠ99

Η Lucia και η Carla περνούν το βράδυ τους στην κλινική, φροντίζοντας την Elisa. Ο Mariano στέλνει στη Lucia ένα μπουκέτο λουλούδια. Η Flor λέει στη Jazmin ότι θέλει να κάνουν οικογένεια μαζί.

LAS ESTRELLAS ΕΠ98

Η Lolita μιλάει με τον Javo στο τηλέφωνο και η Flor την ακούει. Η Flor, επηρεασμένη από την έξοδο της Jazmin στο σινεμά, βλέπει ένα περίεργο όνειρο. Η Carla ζητάει συγγνώμη από τον Lucho, αλλά καταλήγουν να καυγαδίζουν.

LAS ESTRELLAS ΕΠ97

Η Flor λέει στη Virginia ότι μίλησε με τον Javo στο τηλέφωνο και αυτή προσπαθεί να του τηλεφωνήσει. Η Carla θέλει να βγει ραντεβού με τον Alfonso, αλλά δεν θέλει να μπλέξει περισσότερο την κατάσταση με τον Lucho.

LAS ESTRELLAS ΕΠ96

Η Flor αναστατώνεται όταν βλέπει τη Jazmin και την Elena να φιλιούνται. Η Miranda μαθαίνει για την ανίατη αρρώστια του Ignacio και θυμάται όμορφες στιγμές μαζί του, βλέποντας μια παλιά φωτογραφία.

LAS ESTRELLAS ΕΠ95

Η Jazmin δεν μπορεί να πάρει μία απόφαση και δεν ξέρει τι να κάνει με τη Flor και την Elena. Η Miranda και ο Federico είναι και πάλι μαζί. Η Carla και ο Lucho έρχονται ολοένα και πιο κοντά.

LAS ESTRELLAS ΕΠ94

Η Lolita πηγαίνει στο σπίτι του Javo και τον βλέπει με τη Virginia. Η Flor λέει στη Jazmin τι νιώθει, αλλά εκείνη της λέει ότι χρειάζεται χρόνο. Η Flor νιώθει ότι είναι πια πολύ αργά για εκείνη…

LAS ESTRELLAS ΕΠ93

Ο Javo είναι αποφασισμένος να παραιτηθεί από το ξενοδοχείο και απορρίπτει όλες τις προτάσεις της Virginia, γιατί υποφέρει με την κατάσταση με τον Ignacio.

LAS ESTRELLAS ΕΠ92

Η Flor και η Miranda συζητούν για όσα έγιναν στο San Pedro, ενώ στους διαδρόμους του ξενοδοχείου τριγυρίζει ξυπόλητος ο Federico. Η Carla και ο Lucho δεν έχουν τη βραδιά που ονειρεύτηκαν.

LAS ESTRELLAS ΕΠ91

Η Elena προσκαλεί την Jasmin να επισκεφθεί την οικογένειά της στην εξοχή. Η Carla προσκαλεί τον Lucho για να δειπνήσουν και να περάσουν μαζί το βράδυ τους στο διαμέρισμα της Lucia.

LAS ESTRELLAS ΕΠ90

Η Carla, θυμωμένη, απολύει τον Federico γιατί αγόρασε ποτά χωρίς να πάρει αποδείξεις. Ο Lucho την κάνει να ξανασκεφτεί την απόφασή της. Η Elisa λέει στην Carla, ότι ο Mario, ο πατέρας των κοριτσιών, άφησε ένα καταπίστευμα μόνο στη Miranda.

LAS ESTRELLAS ΕΠ89

Η Lucia αποχαιρετάει φορτισμένη συναισθηματικά την Carla και την Miranda και φεύγει για τη Ν. Υόρκη. Η Virginia ανησυχεί για τον Ignacio, επειδή δεν της λέει που βρίσκεται και γιατί μετέφερε χρήματα στον λογαριασμό της.

LAS ESTRELLAS ΕΠ88

Η Flor είναι ανταγωνιστική με την Elena και αυτή παρουσιάζει την κατάσταση στην Jazmin έτσι ώστε η Flor να φαίνεται κακιά. Η Virginia παίρνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον λογαριασμό της και η Lucia την κατηγορεί ότι τις εξαπατά.

LAS ESTRELLAS ΕΠ87

Η Carla, η Miranda και η Lucia συναντούν έναν διάσημο τενίστα και αυτός δείχνει ενδιαφέρον για τη Miranda. Οι ιδέες του Dany φέρνουν χάος στο εστιατόριο, αλλά η Flor και ο Javo επεμβαίνουν και σώζουν την κατάσταση.

LAS ESTRELLAS ΕΠ86

Η Lucia έχει μία πρόταση για δουλειά στη Ν. Υόρκη και ξεκινάει να σχεδιάζει ένα ταξίδι εκεί, μαζί με τον Mariano. Αυτός γίνεται έξαλλος που προγραμματίζει για αυτόν χωρίς να τον ρωτήσει. Η Lolita κοιμάται στον καναπέ του Javo, όταν φθάνει η Virginia για να μιλήσει μαζί του.

LAS ESTRELLAS ΕΠ85

Η Lucia παίρνει ρεπό, όπως και ο Mariano για να περάσουν τη μέρα μαζί. Η Carla θέλει να μείνει στη Lucia για να μην βλέπει τον Lucho διαρκώς. Η Jazmin προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη Flor.

LAS ESTRELLAS ΕΠ84

Ο Lucho είναι ακόμη θυμωμένος με την Carla. Αυτή προσπαθεί να τον προσεγγίσει, αλλά αυτός είναι απόμακρος. Η Virginia ικετεύει τον Javo να μην φύγει. Η Miranda πηγαίνει να μιλήσει με τον Rodrigo για τον Federico, αλλά κάνει τα πράγματα χειρότερα.

LAS ESTRELLAS ΕΠ83

Η Carla ξυπνάει από έναν άσχημο εφιάλτη. Η Virginia σκοπεύει να περάσει την Κυριακή της με τον Javo, αλλά καταλήγει να καυγαδίζει με τον Ignacio. Ο Javo έχει μία προσφορά εργασίας σε άλλη χώρα. Η Jazmin αποκαλύπτει το παρελθόν της στη Flor.

LAS ESTRELLAS ΕΠ82

Η Lucia είναι φοβισμένη γιατί πρέπει να εγχειριστεί στο στήθος και είναι επιθετική με όλους. Στο ξενοδοχείο, οι γείτονες διαμαρτύρονται για τα αυτοκίνητα που πηγαινοέρχονται όλη μέρα. Η Miranda ευχαριστεί τον Federico για όσα έκανε για αυτήν.

LAS ESTRELLAS ΕΠ81

Ο Ignacio πρέπει να μπει στο νοσοκομείο και η Virginia αποφασίζει να μείνει μαζί του. Το βίντεο της Miranda έχει γίνει viral και αυτή αποφασίζει να δώσει μία συνέντευξη στην τηλεόραση για να πει την πραγματική της ιστορία.

LAS ESTRELLAS ΕΠ80

Οι πελάτες της Miranda την αναγνωρίζουν στο βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά μέσα και τα σχόλιά τους αποκαλύπτουν το παρελθόν της. Ο Federico της λέει πως δεν τον νοιάζει τι πιστεύει ο πατέρας του για αυτήν και την παρηγορεί.

LAS ESTRELLAS ΕΠ79

Ο Mariano συνεργάζεται με τους Carla, Lolita, Lucho, Leo, Miranda και Damian για να κάνει έκπληξη στη Lucia, λέγοντάς της ότι την αγαπάει μπροστά σε όλους, παρόλο που τον συμβουλεύουν να μην το κάνει τελικά.

LAS ESTRELLAS ΕΠ78

Η μέρα αρχίζει με αναστάτωση λόγω του συναγερμού φωτιάς. Ένα κορίτσι, η Renata, έρχεται στο ξενοδοχείο για να επισκεφθεί τον Lucho και ισχυρίζεται ότι είναι το αγόρι της. Η Lucia προσπαθεί να προστατέψει την αδερφή της.

LAS ESTRELLAS ΕΠ77

Η κριτικός εστιατορίου που έχει έρθει να κρίνει το φαγητό του ξενοδοχείου είναι η Delfina, η παλιά αντίπαλος της Carla στο σχολείο. Η Lolita πηγαίνει στο σπίτι της Jazmin για να την πάρει πίσω στο ξενοδοχείο.

LAS ESTRELLAS ΕΠ76

Η Flor αποφασίζει να μείνει στο σπίτι της Jazmin και να την φροντίσει, μετά το ατύχημά της. Η σχέση της Virginia και του Javo δυναμώνει μέρα με τη μέρα, παρά τις ενοχές που νιώθει η Virginia για τον Ignacio.

LAS ESTRELLAS ΕΠ75

Η Flor δεν μπορεί να βρει την Jazmin και είναι σίγουρη ότι κάτι κακό έχει συμβεί. Ο Federico συναντάει τον πατέρα του στο ξενοδοχείο και τον προσκαλεί σε γεύμα για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Miranda.

LAS ESTRELLAS ΕΠ74

Είναι τα γενέθλια της Miranda, αλλά η ίδια ξεκαθαρίζει στον Federico ότι μισεί τα γενέθλια και δεν θέλει να τα γιορτάσει. Η Carla και ο Lucho εξακολουθούν να κρύβουν τη σχέση τους.

LAS ESTRELLAS ΕΠ73

Η Virginia πρέπει να μετακομίσει μετά την επιστροφή του Mariano. Ο Javo της κάνει έκπληξη και την πηγαίνει για ένα ρομαντικό απόγευμα στο καινούργιο του σπίτι. Η Lucia προσκαλεί τον Mariano στο διαμέρισμά της για δείπνο.

LAS ESTRELLAS ΕΠ72

Η Virginia και ο Javo ξυπνούν μαζί στο ξενοδοχείο και είναι ευτυχισμένοι. Τα μηνύματα του Ignacio, όμως, θα γεμίσουν τη Virginia ενοχές. Ο Dany ρωτάει την Jazmin αν αυτή είναι η αιτία που τον παράτησε η Flor.

LAS ESTRELLAS ΕΠ71

Η Virginia αποφασίζει να ξεκουραστεί για λίγες μέρες, έτσι ώστε να σκεφτεί την κατάσταση με τον Ignacio. Ο Federico ανησυχεί ότι η Miranda θα επισκεφθεί τον Manuel στη φυλακή, αλλά αυτή τον διαβεβαιώνει ότι δεν θα το κάνει.

LAS ESTRELLAS ΕΠ70

Ο Manuel τηλεφωνεί στη Miranda από τη Χιλή, αλλά αυτή αρνείται να δεχθεί το τηλεφώνημα. Ο Javo δεν πιστεύει ότι η Virginia θα παρατήσει στ΄αλήθεια τον Ignacio. Ο Mariano συναντιέται με τη Lucia στο νοσοκομείο.

LAS ESTRELLAS ΕΠ69

Ο Javo πηγαίνει στο νοσοκομείο για την κόρη της Julia και η Virginia τον συνοδεύει. Εκεί συναντάει τον Ignacio και συνειδητοποιεί ότι δεν θέλει πια να κρύβεται. Η Carla αποφασίζει να ξεκουραστεί και δεν απαντάει σε κανένα μήνυμα.

LAS ESTRELLAS ΕΠ68

Κάποιος κλέβει λεφτά από την τσάντα και οι αδελφές κατηγορούν η μία την άλλη. Η Elisa μαθαίνει τι συμβαίνει και επιμένει ότι πρέπει να κρατήσουν την τσάντα και να μην την παραδώσουν στην αστυνομία.

LAS ESTRELLAS ΕΠ67

Η Lucia δεν ξέρει τι να κάνει την τσάντα και ο Javo την πιέζει να την αφήσει στο γραφείο. Όταν τη βρίσκουν οι αδελφές, η Virginia φοβάται ότι είναι παγίδα και προτείνει να την πάνε στην αστυνομία.

LAS ESTRELLAS ΕΠ66

Η Lucia θυμάται το παρελθόν της και αναζητάει έναν παλιό φίλο της, τον Mike, στο Facebook για να συναντηθούν. Η Miranda ρωτάει τη Flor τι αισθάνεται για τη Jazmin.

LAS ESTRELLAS ΕΠ65

Αυτά που λέει η Miranda στη Lucia για το παρελθόν της με τον Ignacio, την επηρεάζουν πολύ και θέλει να τα πει στη Virginia. Η Jasmin συζητάει με τη Flor που είναι ακόμη πολύ μπερδεμένη.

LAS ESTRELLAS ΕΠ64

Ένα διαφημιστικό σποτ πρόκειται να γυριστεί στο ξενοδοχείο και όλοι είναι αναστατωμένοι. Η Virginia προσπαθεί να βρει τον Javo για να του εξηγήσει τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ.

LAS ESTRELLAS ΕΠ63

Ο Mariano δεν θέλει να απαντήσει στα μηνύματα της Lucia. Η Miranda εξομολογείται στην Carla ότι γνωρίζει πως ο Mariano σκοπεύει να φύγει. Η Flor νιώθει πολύ άσχημα όταν βλέπει τον Dany.

LAS ESTRELLAS ΕΠ62

Ο Javo και ο Federico προσπαθούν να παρηγορήσουν τον Dany. Η Lucia προσπαθεί να κρύψει τη στεναχώρια της και η Virginia, παρόλο που τα ξαναβρίσκει με τον Ignacio, ανησυχεί για την αδελφή της.

LAS ESTRELLAS ΕΠ61

Η Flor αποφασίζει να μην παντρευτεί και το σκάει. Η Lucia, μαζί με τη Miranda και την Carla τη βοηθάνε να φύγει. Ο Dany δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και υποψιάζεται ότι η Jazmin του κρύβει κάτι.

LAS ESTRELLAS ΕΠ60

Στο ξενοδοχείο τα παράπονα είναι πάρα πολλά. Από τον γείτονα που διαμαρτύρεται για τη ρωγμή στον τοίχο, μέχρι το ζευγάρι των Γάλλων που έμεινε χωρίς δωμάτιο, οι αδερφές και το προσωπικό μοιάζουν να χάνουν τον έλεγχο.

LAS ESTRELLAS ΕΠ59

Η Flor είναι απογοητευμένη από το σπίτι που αγόρασε ο Ignacio για αυτήν και τον Dany. Η Carla αποφεύγει τον Lucho γιατί νιώθει ντροπιασμένη που έκλαψε στον ώμο του.

LAS ESTRELLAS ΕΠ58

Η Virginia βοηθάει την αγχωμένη Flor να ετοιμαστεί για την τελετή. Η Teresa εμφανίζεται με καινούργιο αγόρι. Η Elisa καταφθάνει μόνη στον γάμο και ζητάει από τον Javo να τη συνοδεύσει.

LAS ESTRELLAS ΕΠ57

Η Flor και οι καλεσμένοι περιμένουν μάταια τον Dany να εμφανιστεί στην πρόβα. Αυτός βρίσκεται στη φυλακή, επειδή οι φίλοι του τον παράτησαν στον δρόμο γυμνό και δεμένο.

LAS ESTRELLAS ΕΠ56

Οι γονείς του Dany τον διώχνουν από το σπίτι όταν ανακαλύπτουν ποιους έχει καλέσει στον γάμο. Ο Mariano τον προσκαλεί να μείνει μαζί του. Η Virginia πιστεύει ότι είναι έγκυος.

LAS ESTRELLAS ΕΠ55

Όλοι είναι έτοιμοι για τα δύο πάρτι bachelor. Ένα ανήλικο ζευγάρι καταφθάνει στο ξενοδοχείο για να κρυφτεί από τους γονείς του κοριτσιού που δεν εγκρίνουν τη σχέση τους.

LAS ESTRELLAS ΕΠ54

Η Flor σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι η Jazmin είναι ερωτευμένη μαζί της και αποφεύγει τον Dany με κάθε τρόπο. Η Virginia θέλει να αποδείξει στον Javo ότι προσπαθεί να σώσει τη σχέση της με τον Ignacio.

LAS ESTRELLAS ΕΠ53

Η Virginia βρίσκει ένα γράμμα που έγραψε ο Javo πριν καιρό και νομίζει ότι είναι πρόσφατο. Η Miranda είναι απαρηγόρητη για την κατάσταση με τον Manuel.

LAS ESTRELLAS ΕΠ52

Η μέρα της επίδειξης φθάνει, η Lucia όμως είναι πολύ αναστατωμένη με όσα συνέβησαν με τον Mariano και αρνείται να βγει από το σπίτι της. Η Miranda ετοιμάζει ένα βίντεο για τον γάμο της Flor.

LAS ESTRELLAS ΕΠ51

Η Amanda τηλεφωνεί στον Javo και του λέει ότι είναι στο νοσοκομείο. Όταν αυτός πάει εκεί, του εξομολογείται ότι δεν ήταν ποτέ έγκυος. Ο Lucho εντυπωσιάζει τη Lucia με τον τρόπο που λύνει τα προβλήματα του ξενοδοχείου.

LAS ESTRELLAS ΕΠ50

Δεν είναι όλοι σύμφωνοι με την απόφαση της Lucia να κάνει διευθυντή του ξενοδοχείου τον Lucho. Η Lolita ακούει τη Miranda να τραγουδάει και της προτείνει να κάνουν μαζί ένα demo.

LAS ESTRELLAS ΕΠ49

Η Miranda βοηθάει τη Flor να δοκιμάσει νυφικά. Η Carla θυμάται τον δικό της αποτυχημένο γάμο με τον Sebastian. Η Lucia επιλέγει να μη βοηθήσει καθόλου, γιατί θυμάται και αυτή τις δικές της αποτυχίες.

LAS ESTRELLAS ΕΠ48

Μια ομάδα φοιτητών φθάνει στο ξενοδοχείο και προκαλούν μεγάλη αναστάτωση σε προσωπικό και ενοίκους. Η Flor σκέφτεται να απατήσει τον Dany για να τον εκδικηθεί. Ο Ignacio δουλεύει μαζί με τη Virginia στο ξενοδοχείο.

LAS ESTRELLAS ΕΠ47

Οι πέντε αδελφές είναι έτοιμες να υποδεχτούν τον νέο διευθυντή και την επιτροπή που θα τους απονείμει το αστέρι που έχασαν στο παρελθόν. Τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως περίμεναν…

LAS ESTRELLAS ΕΠ46

Η Virginia ζητάει εξηγήσεις από την Carla για την απουσία του Javo. Ο ξάδερφος του Mariano, Lucho, μεθοδεύει την πρόσληψή του στο ξενοδοχείο. Ο Federico και ο Leo προτείνουν στην Miranda να πάνε σινεμά, για να της φτιάξουν τη διάθεση.

LAS ESTRELLAS ΕΠ45

Η Miranda είναι πολύ αναστατωμένη από την αναχώρηση του Manuel. Η Lucia ζηλεύει τον Mariano και νιώθει ακόμη χειρότερα βλέποντάς τον τόσο κοντά με τη Lolita. Η Flor παρατηρεί πόσο λυπημένη είναι η Miranda και οργανώνει μία συνάντηση με όλες τις αδελφές.

LAS ESTRELLAS ΕΠ44

Η Virginia υποκρίνεται πως είναι δικηγόρος, όταν μαζί με τη Flor και τη Lucia πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα για να ελευθερώσουν την Carla. Ο Ignacio φεύγει ταξίδι και η Virginia τον βοηθάει να κάνει τις βαλίτσες του.

LAS ESTRELLAS ΕΠ43

Ο Ignacio καταφέρνει να λύσει το πρόβλημα της θέρμανσης. Ο Manuel είναι ανήσυχος με την κλήτευση που έχει λάβει. Η Lucia και ο Mariano, μετά από έναν καυγά, συμφωνούν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

LAS ESTRELLAS ΕΠ42

Χάρη στον Manuel, η Αστυνομία αναλαμβάνει να λύσει τη διένεξη μεταξύ της Miranda και του Eugenio. Ο Ignacio πιέζει τον Javo. Η Lucia εξομολογείται στις αδελφές της, την αδυναμία της να δεσμευτεί συναισθηματικά.

LAS ESTRELLAS ΕΠ41

Ένα πρόβλημα στην παροχή αερίου αφήνει το ξενοδοχείο χωρίς θέρμανση και κουζίνα. Η Lucia αρρωσταίνει και ο Mariano τη φροντίζει. Ο Dany δεν θέλει τη Flor μαζί με τον πατέρα του στο νοσοκομείο. Η Carla είναι εξοργισμένη με τη Nadia.

LAS ESTRELLAS ΕΠ40

Ο Manuel, ο Mariano και ο Javo απελευθερώνονται αφού περάσουν ένα βράδυ στη φυλακή. Ο Manuel πηγαίνει στο σπίτι του Ignacio για να τον αντιμετωπίσει. Ο Ignacio προσκαλεί τη Virginia να ταξιδέψει μαζί του

LAS ESTRELLAS ΕΠ39

Ο πρώην σύζυγος της Lucia, Ezequiel, αναλαμβάνει να προωθήσει το ξενοδοχείο με μία συνέντευξη. Ο Javo προσπαθεί να ξανακερδίσει τη Virginia, αλλά εκείνη τον κρατάει σε απόσταση. Ο Sebastian επισκέπτεται την Carla.

LAS ESTRELLAS ΕΠ38

Η Virginia αποφασίζει να σταματήσει τη σχέση της με τον Javo. Ο Manuel λέει στη Miranda να κάνει τεστ εγκυμοσύνης και της υπόσχεται να την στηρίξει είτε είναι αυτός ο πατέρας είτε όχι. Ο Javo προσπαθεί να ξανακερδίσει τη δουλειά του στο ξενοδοχείο.

LAS ESTRELLAS ΕΠ37

Ένα baby shower πάρτι στο ξενοδοχείο θα γίνει η αφορμή να σκεφτούν οι αδελφές το θέμα της μητρότητας. Η Amanda λέει στον Javo ότι είναι έγκυος και αυτός της λέει ότι θα αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του. Η Miranda είναι πολύ αγχωμένη.

LAS ESTRELLAS ΕΠ36

Όλοι πιάνουν δουλειά στο ξενοδοχείο, εκτός από την Adela που παραιτείται. Ένα σχολικό reunion θα γίνει η αφορμή να γίνει η Flor και πάλι θύμα εκφοβισμού, αλλά ο Dany την υπερασπίζεται. Η Amanda βρίσκει το γράμμα της Virginia για τον Javo.

LAS ESTRELLAS ΕΠ35

Η ημέρα των γενεθλίων του πατέρα τους, είναι μία συναισθηματικά φορτισμένη μέρα για τις αδελφές. Η Virginia σχεδιάζει να συναντήσει τον Javo «κατά λάθος» και να του δώσει το γράμμα που λέει ότι τον αγαπάει.

LAS ESTRELLAS ΕΠ34

Ένας επιθεωρητής καταφθάνει στο ξενοδοχείο και αιφνιδιάζει τους πάντες. Ο Mariano καταφέρνει να πείσει τη Lucia και την Carla να συμφιλιωθούν. Ο Javo παίρνει μία αναπάντεχη απόφαση. Ο Manuel ανησυχεί για τη Miranda.

LAS ESTRELLAS ΕΠ33

Η Carla νιώθει προσβεβλημένη από τις αδελφές της και αποφασίζει να φύγει για λίγο καιρό από το ξενοδοχείο. Η Lucia μπαίνει στο αυτοκίνητο του Mariano για να μαλώσει μαζί του, χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιος θέλει να τον εκδικηθεί.

LAS ESTRELLAS ΕΠ32

Ο Ignacio έχει υποψίες για τη διαχείριση των οικονομικών από την Carla και φέρνει τις αδελφές σε δύσκολη θέση. Οι Manuel, Mariano, Javo και Federico συναντιούνται και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να εμποδίσουν τον Ignacio να αναλάβει το ξενοδοχείο.

LAS ESTRELLAS ΕΠ31

Η Lucia δεν ξέρει τι να κάνει με τον Mariano και του ζητάει να μείνει μακριά της. Η Flor νιώθει πολύ άσχημα για τα προβλήματά της με τον Dany. Η Miranda θέλει να φύγει από το ξενοδοχείο και η Coky προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη.

LAS ESTRELLAS ΕΠ30

Η Virginia και ο Javo συναντιούνται σε ένα μπαρ για να μιλήσουν και αυτή του εξομολογείται τα αισθήματά της. Η Lucia και η Carla μαλώνουν για τον Mariano. Ο Luca ανακαλύπτει ότι κάτι τρέχει με τη Miranda και τον πατέρα του.

LAS ESTRELLAS ΕΠ29

Ο Manuel φέρνει την Dolores, τη μητέρα του Luca, από την Ουρουγουάη και συναντιούνται και πάλι μετά από είκοσι χρόνια. Η Miranda νιώθει ότι δεν υπάρχει πια χώρος γι΄αυτήν στη ζωή του. Η Virginia αποκαλύπτει την αλήθεια στη Flor, τη Miranda, την Carla και τη Lucia.

LAS ESTRELLAS ΕΠ28

Η Virginia μεταφέρεται μετά το ατύχημα στο νοσοκομείο. Ο Ignacio πηγαίνει μαζί της και εκμεταλλεύεται τις ενοχές της. Ο Manuel ανησυχεί για τον Luca και η Miranda τον βοηθάει να τον εντοπίσουν. Η Carla εξομολογείται στη Lucia τι σκεφτόταν για τον Mariano.

LAS ESTRELLAS ΕΠ27

Η Carla, η Miranda και η Virginia περνούν τη νύχτα στο δωμάτιο της Flor. Η Carla, αναστατωμένη από τη συνάντησή της με τον Sebastian, έχει μείνει άγρυπνη όλη το βράδυ. Ο Manuel εξομολογείται στη Miranda ότι ο Luca ίσως είναι γιος του.

LAS ESTRELLAS ΕΠ26

Ο Sebastian επιστρέφει από τον μήνα του μέλιτος και πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να βρει την Carla. Η Virginia ανησυχεί για τον Javo επειδή αυτός δεν ήρθε στη δουλειά. Ο Mariano φέρνει τη Lucia στο σπίτι του για να πιούνε ένα ποτό.

LAS ESTRELLAS ΕΠ25

Οι αδελφές αρχίζουν να δουλεύουν και πάλι μόνες τους. Η Miranda και η Flor θέλουν να φυτέψουν φυτά και να κάνουν κήπο στη βεράντα του ξενοδοχείου και ο Manuel ενοχλείται που θα τις βοηθήσει ο Luca. Η Julia ζηλεύει τον Mariano και τον ενδιαφέρον που δείχνει στην Lucia.

LAS ESTRELLAS ΕΠ24

Η Virginia επιστρέφει στο ξενοδοχείο κατά απαίτηση της Flor. Η Carla και ο Mariano έχουν σχέση κρυφά. Ο Ignacio συναντάει τον Manuel, τη Miranda και έναν από τους πελάτες της και η συνάντηση καταλήγει σε καυγά. Η Flor σχεδιάζει μια γνωριμία με τους γονείς του Dany.

LAS ESTRELLAS ΕΠ23

Η Virginia περνάει κρίση ταυτότητας και δεν θέλει να δει κανέναν. Ο Ignacio χρησιμοποιεί την κατάσταση προς όφελός του. Η Flor, που είναι τόσο πληγωμένη όσο και οι αδερφές της, αντιμετωπίζει τη μητέρα της. Ο Mariano προσκαλεί την Carla σε γεύμα.

LAS ESTRELLAS ΕΠ22

Η Flor και η Miranda πηγαίνουν να πάρουν μαζί τα αποτελέσματα από το νοσοκομείο. Η αποκάλυψη θα τις σοκάρει… Η Carla λέει στη Lucia για το φιλί της με τον Mariano και αυτή οργίζεται. Η Miranda συζητάει με την Coky για τα αποτελέσματα του τεστ.

LAS ESTRELLAS ΕΠ21

Ο Mariano συμβουλεύει την Carla να πάει στον γάμο του Sebastian και να αντιμετωπίσει τους φόβους της. Η Flor ξαφνιάζει δυσάρεστα τον Dany λέγοντάς του ότι δεν θα ταξιδέψει μαζί του. Η Lucia χρησιμοποιεί το laptop της Miranda και υποκρίνεται πως είναι αυτή.

LAS ESTRELLAS ΕΠ20

Ο Javo συναντιέται με την Amanda για να συζητήσουν για τον Santiago. Η Flor μαλώνει με έναν οδηγό αυτοκινήτου και ο Dany τη σώζει από τη δύσκολη κατάσταση. Ο Facundo καταδιώκει τη Miranda και αυτή ζητάει καταφύγιο στον Manuel.

LAS ESTRELLAS ΕΠ19

Η Virginia μαλώνει με τον Ignacio και φεύγει για να σκεφτεί καλύτερα. Μετά τη συνάντησή της με τον Sebastian στο νοσοκομείο, η Carla ζητάει τη βοήθεια του Mariano. Η Flor προσπαθεί να συμφιλιώσει την Carla με τη Lucia.

LAS ESTRELLAS ΕΠ18

Ο Javo επιστρέφει στη Virginia την κάρτα του κινητού της. Ο Manuel λέει στη Miranda ότι η Julia θα αρχίσει να εργάζεται στο ξενοδοχείο. Η Lucia βλέπει τον Mariano να αγκαλιάζει μία κοπέλα.

LAS ESTRELLAS ΕΠ17

Οι αδερφές μαζεύονται για να συζητήσουν δύο σημαντικά θέματα: Την ασφάλιση ληστείας και το τεστ DNA της Miranda. Η Virginia και ο Ignacio έρχονται πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

LAS ESTRELLAS ΕΠ16

Η Lucia και η Carla αποφασίζουν να πάρουν μία μέρα ρεπό και να χαλαρώσουν σε ένα ξενοδοχείο spa για να ξεχάσει η Carla την κατάθλιψή της. Στο ίδιο ξενοδοχείο τυχαίνει να βρίσκεται και ο Sebastian. Στο ξενοδοχείο γίνεται ληστεία με ομήρους τον Javo και τη Virginia.

LAS ESTRELLAS ΕΠ15

Ο Manuel ανακαλύπτει ότι η Miranda έχει δύο κινητά. Η Carla είναι αναστατωμένη με τον γάμο του Sebastian. Η Flor θέλει να συζητήσει με την Virginia για το περιστατικό στο κατάστημα, αλλά αυτή τα αρνείται όλα.

LAS ESTRELLAS ΕΠ14

Η Lucia διοργανώνει ένα πάρτι γενεθλίων για την Carla και τη Flor. Η Virginia είναι κλεπτομανής και συλλαμβάνεται σε ένα κατάστημα. Ο Ignacio είναι αυτός που θα τη σώσει. Η Amanda βρίσκει τον Javo και τη Lucia σε μία περίεργη κατάσταση…

LAS ESTRELLAS ΕΠ13

Η Carla ανακρίνει τη Lucia για να μάθει με ποιον πέρασε τη νύχτα της. Η Nadia επισκέπτεται την Carla για να μάθει τι τρέχει με αυτήν και τον άντρα της. Η Miranda καυγαδίζει με τη μητέρα της εξαιτίας της δουλειάς που κάνει.

LAS ESTRELLAS ΕΠ12

Η Flor προσπαθεί να παρηγορήσει τη Miranda για τη συμπεριφορά της Lucia. Ο Sebastian στέλνει μήνυμα στην Carla και της ζητάει να μιλήσουν. Η Coky ανακαλύπτει τι δουλειά κάνει η Miranda. Η Lucia και ο Mariano μοιράζονται μία ρομαντική στιγμή.

LAS ESTRELLAS ΕΠ11

Η Miranda αποφυλακίζεται χάρη στον Mariano και τον Manuel, τους οποίους βοηθάει ο Facundo. Η Carla είναι πολύ χαρούμενη γιατί θα βγει έξω με τον Sebastian. Η Lucia μαλώνει με τον Mariano επειδή πιστεύει ότι βγαίνει με την Carla.

LAS ESTRELLAS ΕΠ10

Οι αδελφές οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα. Ορίζεται μία πολύ υψηλή εγγύηση για να ελευθερωθεί η Miranda. Η Carla επιστρέφει το κινητό του Sebastian. Αυτός δεν μπορεί να συγκρατηθεί και τη φιλάει. Η Virginia ξανασκέφτεται τη σχέση της με τον Javo.

LAS ESTRELLAS ΕΠ9

Η Virginia ζητάει από τον Ignacio να φύγει από το διαμέρισμα. Ο Sebastian ζητάει από την Carla να τον αφήσει ήσυχο. Η Miranda και ο Manuel πηγαίνουν μαζί στο σινεμά και κάνουν σχέδια για το βράδυ τους. Η Lucia ξεκλειδώνει το κινητό του Sebastian και ανακαλύπτει το όνομα της μελλοντικής γυναίκας του.

LAS ESTRELLAS ΕΠ8

Οι αδελφές αποφασίζουν να κρατήσουν τους πελάτες μέσα στο ξενοδοχείο, ενώ ο Manuel, ως δικηγόρος, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η Flor παθαίνει κρίση πανικού και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Carla έκπληκτη ανακαλύπτει ότι ο γιατρός που αναλαμβάνει τη Flor είναι ο Sebastian.

LAS ESTRELLAS ΕΠ7

Οι αδελφές είναι μπερδεμένες. Όλες τους, όμως, δεν εμπιστεύονται την Miranda. Η Virginia πιστεύει ότι είναι ερωμένη του συζύγου της. Ο Javo πηγαίνει να επισκεφθεί τον γιο του, αλλά η Amanda δεν του επιτρέπει να δει το παιδί. Η Miranda λέει στις αδελφές της ότι εργάζεται σαν συνοδός.

LAS ESTRELLAS ΕΠ6

Ο Ignacio και ο Manuel υπογράφουν συμφωνία συνεργασίας. Οι γείτονες υποβάλλουν καταγγελία για παρατυπίες στο ξενοδοχείο. Ο Ignacio κάνει πρόταση γάμου στην Virginia, αλλά ο συνεργάτης του, Augusto, αποκαλύπτει σε όλους ότι η Miranda είναι η Mia.

LAS ESTRELLAS ΕΠ5

Η Virginia βρίσκει ένα μήνυμα από τη Mia στο κινητό του Ignacio. Η Amanda γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει ότι ο Javo και η Carla βγαίνουν ραντεβού. Η Carla λέει στον Sebastian ότι είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του. Η Flor έχει μια επαγγελματική πρόταση.

LAS ESTRELLAS ΕΠ4

Οι εργαζόμενοι προσπαθούν να επισκευάσουν το ξενοδοχείο. Η Virginia κατηγορεί τον Ignacio για την παράνομη έκδοση της άδειας. Η Lucia ομολογεί στην Carla ότι χώρισε με τον σύζυγό της, επειδή τον έπιασε στο κρεβάτι με έναν εκπαιδευτή κατάδυσης, δύο ημέρες μετά το γάμο τους. Ο Manuel σώζει τη Miranda.

LAS ESTRELLAS ΕΠ3

Οι αδελφές δουλεύουν σκληρά για να ανοίξει το ξενοδοχείο. Η Miranda έχει ένα ερωτικό ραντεβού μέσω webcam με έναν πελάτη σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου και η Flor την ανακαλύπτει. Στα εγκαίνια του ξενοδοχείου ξεσπάει πυρκαγιά.

LAS ESTRELLAS ΕΠ2

Οι πέντε αδελφές αποδέχονται την πρόκληση να διαχειριστούν μαζί το ξενοδοχείο. Παίρνουν τα κλειδιά και όλες μαζί πηγαίνουν στο ξενοδοχείο για πρώτη φορά. Εκεί, βρίσκουν πέντε φακέλους με ένα γράμμα για καθεμιά τους, από τον πατέρα τους.

LAS ESTRELLAS ΕΠ1

Για να αποκτήσουν την κληρονομιά των 6.000.000 δολαρίων που αφήνει ο πατέρας τους, οι πέντε αδερφές πρέπει να διαχειριστούν από κοινού ένα ξενοδοχείο πολυτελείας.