La Doña

 

Η Altagracia είναι μια κακοποιημένη γυναίκα που αντιπροσωπεύει τις εκατοντάδες χιλιάδες Μεξικάνες γυναίκες – θύματα βίας από άνδρες που προστατεύονται από την ατιμωρησία της πατριαρχικής κουλτούρας. Στην περίπτωση της Altagracia, αυτοί οι άνδρες είναι πέντε έφηβοι από προεξέχουσες οικογένειες που τη βιάζουν ως παιδί και δολοφονούν τους γονείς της. To θύμα θα αναγεννηθεί  από τις στάχτες του και θα μετατραπεί σε μια αδίστακτη εκδικήτρια που είναι αδύνατο της αντισταθεί οποιοσδήποτε άντρας. Θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους τη δική της δικαιοσύνη.

Παίζουν: Aracely Arámbula, David Chocarro, Danna PaolaΠεριλήψεις

La Doña K1 E120

Η Altagracia θέλει να σταματήσει τον γάμο. Ο Matamoros πυροβολεί την Karen και ο Jorge τραυματίζει την Altagracia.

La Doña K1 E119

Το βίντεο με την Altagracia ανεβαίνει στο διαδίκτυο και το βλέπουν όλοι. Ο Matamoros την πείθει να το σκάσει πριν έρθει η αστυνομία.

La Doña K1 E118

Η Altagracia διαπραγματεύεται με τον Braulio. Ο Saul και η Monica συμμετέχουν σε μία διαμαρτυρία εναντίον της βίας και της κακοποίησης γυναικών στο Mexico.

La Doña K1 E117

Η Leticia, που έχει καταγράψει σε βίντεο την επιχείρηση διάσωσης, απολύεται όπως και η Karen. Η Altagracia συμφωνεί να συναντηθεί μυστικά με τον Braulio.

La Doña K1 E116

Ο Saul λέει στην Altagracia ότι αγαπάει τη Monica. Η Yuridia δίνει πληροφορίες για το μέρος όπου κρατούνται και άλλες γυναίκες και ο Saul μεταμφιεσμένος σε υπάλληλο πηγαίνει εκεί.

La Doña K1 E115

O Rafael απειλεί την Altagracia και της ζητάει να ομολογήσει ότι αυτή διέταξε τη δολοφονία του Felipe. Ο Lopecito και η Valeria λένε στον Diego να μετακομίσει στο σπίτι τους, μέχρι να συλληφθεί ο Braulio.

La Doña K1 E114

H Altagracia εξηγεί στον Saul ότι δεν τον πήγε στο νοσοκομείο για τη δική του ασφάλεια, εκεί θα κινδύνευε από τον Braulio και τον Rafael. Ο Rafael και ο Braulio τοποθετούν κάμερες στο γραφείο της Altagracia.

La Doña K1 E113

Ο Matamoros και ο Daniel βρίσκουν την Altagracia και τον Saul. Η Monica χωρίζει με τον Adolfo και επιστρέφει από το ταξίδι. Ο Saul ξυπνάει στο μυστικό δωμάτιο της Altagracia.

La Doña K1 E112

Ο Braulio γκρεμίζει έναν τοίχο, που πέφτει επάνω στην Altagracia και τον Saul. Ο Diego λέει την αλήθεια στην Isabela και φεύγει για να συνεχίσει τη σχέση του με τη Lidya. Η Regina ψάχνει στο κινητό της Altagracia.

La Doña K1 E111

Η Monica ομολογεί στην Margarita ότι δεν αγαπάει τον Adolfo. Η Altagracia μένει μόνη με τον Saul και ο Rafael με τον Braulio τους ακολουθούν και αποφασίζουν ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να τους σκοτώσουν.

La Doña K1 E110

Ο Rafael λέει στη Regina, ότι η Altagracia έδωσε την εντολή δολοφονίας του Felipe. Ο Jorge και η Karen ανακαλύπτουν το πτώμα της Elena. Ο Saul ρωτάει τη Monica γιατί συνεχίζει τη σχέση της με τον Adolfo.

La Doña K1 E109

Ο Matamoros παγιδεύει το τηλέφωνο του Daniel, ελπίζοντας να εντοπίσει τον Rafael. Η Isabela υποψιάζεται ότι ο Diego λείπει τόσες μέρες, επειδή είναι με τη Lidya.

La Doña K1 E108

O Adolfo κι η Altagracia συνεργάζονται προκειμένου να χωρίσουν τον Saul από τη Monica. Ο Diego και η Lidya κινδυνεύουν στα σύνορα.

La Doña K1 E107

Η Monica και η Altagracia μαλώνουν μπροστά στον Saul. Η Monica την κατηγορεί για όλα όσα έγιναν. Ο Braulio απαγάγει την Leticia. Ο Adolfo κάνει πρόταση γάμου στη Monica.

La Doña K1 E106

O Saul πληροφορεί τον Lopecito ότι ο Rafael σκότωσε τον Felipe και αυτός το λέει στη Monica και στη Valeria. H Yesenia σώζει τη Monica.

La Doña K1 E105

H Altagracia εξομολογείται στην Karen τι της έκαναν οι Πίθηκοι, αλλά αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τα ευρήματα στο υπόγειο, για τα οποία κατηγορεί τον Braulio.

La Doña K1 E104

Η Karen κι ο Jorge ανακαλύπτουν στοιχεία που ενοχοποιούν την Altagracia. O Saul λέει στην Altagracia ότι θεωρεί πολύ ύποπτο τον θάνατο του Gustavo.

La Doña K1 E103

Ο Rafael υποψιάζεται ότι η Altagracia θέλει να τον βάλει να σκοτώσει τον Felipe για να τον στείλει μετά στη φυλακή. Ο Daniel ζητά από τη Monica να αναλάβει το ίδρυμα, επειδή αυτός θα παραιτηθεί.

La Doña K1 E102

Ο Daniel λέει στην Altagracia ότι ο Gustavo ξέρει πως είναι Πίθηκος. Η Valeria ενημερώνει τον Lopecito ότι θα κάνει τεστ πατρότητας.

La Doña K1 E101

Ο Braulio ετοιμάζεται να αποδράσει. Η Valeria κάνει τεστ πατρότητας. Η Altagracia παρακολουθεί την κηδεία από μακριά.

La Doña K1 E100

Η Altagracia ζητά συγγνώμη από τον Lazaro. Η Monica λέει στον Rafael να παραδοθεί, αν θέλει να αλλάξει τη γνώμη της. Ο Braulio ζητά από τον Felipe να τον επισκεφθεί για να του δώσει πληροφορίες.

La Doña K1 E99

Ο Rafael εκδηλώνει την πρόθεση να αφήσει τη μισή περιουσία του στη Monica. Ο Gustavo λέει στον Felipe ότι ο Rafael ήταν Πίθηκος και κακοποιούσε γυναίκες.

La Doña K1 E98

H Monica λέει στον Rafael ότι τηλεφώνησε στην Altagracia και αυτός φοβάται ότι θα τον σκοτώσει. Ο Braulio απειλεί την Altagracia, ότι αν δεν τον βοηθήσει θα την στείλει στη φυλακή.

La Doña K1 E97

Ο Saul εξακολουθεί να προετοιμάζει τον Lopecito και τη Valeria για τη δίκη. Ο μεθυσμένος Diego αποκαλύπτει στην Isabela τι έκανε ο Braulio στη Lydia.

La Doña K1 E96

Η Altagracia ρωτάει τον Rafael αν ξέρει τον Daniel και του λέει ότι ήταν Πίθηκος. Ο Daniel και ο Rafael δίνουν αίμα για τεστ DNA.

La Doña K1 E95

Ο Rafael ανακαλύπτει ότι υπάρχει DNA στο εργαστήριο του νοσοκομείου και θέλει να το συγκρίνει με το δικό του για να δει αν είναι αυτός ο πατέρας της Monica.

La Doña K1 E94

Η Monica αντιδρά άσχημα όταν ανακαλύπτει ότι ο Daniel μπορεί να είναι ο πατέρας της, τον χαστουκίζει, ενώ η Margarita και η Lydia δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

La Doña K1 E93

Η Altagracia ζητάει από τον Saul να σταματήσει να βλέπει αυτήν και τη Monica. Ο Felipe απελευθερώνει τον Saul από τη φυλακή.

La Doña K1 E92

O Diego λέει στη μητέρα του ότι έχει αποδεχτεί τη σχέση της με τον Lopecito και ότι θα στηρίξει τις κατηγορίες εναντίον του πατέρα του.

La Doña K1 E91

Η Monica καθησυχάζει τον Lazaro ότι θα συνεχίσουν φυσιολογικά τη ζωή τους, παρόλο που είναι κόρη της Altagracia.

La Doña K1 E90

Η Altagracia ανησυχεί για την κόρη της. Ο Saul εξακολουθεί να είναι στη φυλακή. Η Monica λέει στην Altagracia ότι ξέρει πως είναι κόρη της.

La Doña K1 E89

Ο Gabino πεθαίνει και η Monica θυμάται ότι τής είχε πει πει ότι είναι κόρη βιαστών. Η Altagracia πετάει έξω από το σπίτι τον Braulio.

La Doña K1 E88

Καθώς ο Gabino σημαδεύει με το όπλο τη Monica, αυτή του λέει ότι είναι κόρη της Altagracia. Ο Gabino δεν ξέρει τι να κάνει, επειδή ξέρει ότι η Altagracia δεν τον συγχωρήσει.

La Doña K1 E87

Η Monica αναζητά την αλήθεια με τη Regina, αλλά τη διακόπτει η Isabela. H Altagracia κι ο Saul κάνουν έρωτα.

La Doña K1 E86

H Valeria ανακαλύπτει ότι η Monica είναι κόρη της Altagracia και το λέει στη Leticia. Ο Rafael επιμένει να σκοτώσει ο Gabino τη Monica.

La Doña K1 E85

Η Altagracia δεν καταφέρνει να κάνει τον Daniel να της πει ποιος είναι ο άλλος Πίθηκος. Η Karen ανακαλύπτει ότι ο Daniel ήταν επίσης παρών την ημέρα που ο Fransisco συνάντησε τον Rafael.

La Doña K1 E84

H Altagracia μένει μόνη με τον Lazaro, του προσφέρει λεφτά (τα ίδια λεφτά που του πήρε στο παρελθόν) και του ζητά να κρατήσει τη Monica μακριά της.

La Doña K1 E83

Ο Adolfo λέει στη Monica ότι τα αποτελέσματα του τεστ δεν είναι καλά, σαν να μην είναι κόρη του Lazaro. Νομίζοντας ότι έγινε λάθος, επαναλαμβάνουν την εξέταση.

La Doña K1 E82

H Monica χωρίζει με τον Saul. Η Altagracia ενημερώνει τον Braulio και τον Matamoros ότι σχεδιάζει να εκδικηθεί τον Daniel, αλλά δεν τους λέει λεπτομέρειες.

La Doña K1 E81

O Rafael εξηγεί στη Leticia ότι ο Fransisco θα τους σκότωνε, αλλά δεν της λέει για τη σχέση τους με την Altagracia.

La Doña K1 E80

O Rafael πυροβολεί έναν φρουρό και τραυματίζει τον Fransisco, τον οποίο αποτελειώνει η Altagracia, ενώ του υπόσχεται ότι θα κυνηγήσει την οικογένειά του.

La Doña K1 E79

Ο Saul εκπλήσσεται όταν μαθαίνει ότι ο Daniel δεν πήγε στη δουλειά. Ο Braulio ακολουθεί τον Fransisco ελπίζοντας να βρει την Altagracia.

La Doña K1 E78

Η Altagracia λέει στον Rafael ότι έχει μία κόρη από τον βιασμό της από τους Πιθήκους.

La Doña K1 E77

Η Altagracia σοκάρεται από την παρουσία του Rafael, αυτός προσποιείται ότι χάθηκε και ανακουφίζεται που δεν τον έχει συσχετίσει με τους Πιθήκους.

La Doña K1 E76

Ο Francisco απειλεί την Altagracia ζητώντας της τα ονόματα όσων γνωρίζουν για την ύπαρξη των Πιθήκων, αλλιώς η ανιψιά της θα πληρώσει για τη σιωπή της.

La Doña K1 E75

Ο Rafael λέει στον Emiliano να χωρίσει με την Isabela. Η Regina παίρνει την Isabela να ζήσει μαζί της.

La Doña K1 E74

Η Monica ζητάει από τον Saul να μην ξανασυναντήσει την Altagracia. Αυτή ζητάει από έναν πολιτικό να μεσολαβήσει για να ελευθερωθεί ο Braulio με αντάλλαγμα μια προσωπική χάρη.

La Doña K1 E73

Η Altagracia ζητάει συγγνώμη από τη Monica για τον πόνο που της προκάλεσε. Αυτή δεν την πιστεύει και καθώς φεύγει υπόσχεται να εκδικηθεί.

La Doña K1 E72

Η Altagracia υποστηρίζει τον Adolfo όταν αντιλαμβάνεται ότι αυτός αγαπάει τη Monica και του λέει ότι η σχέση της Monica με τον Saul είναι μόνο μία φάση της ζωής της.

La Doña K1 E70

Η Altagracia διατάζει τη Yesenia να μπει ανάμεσα στη Monica και τον Saul, ενθαρρύνοντας τη σχέση της Monica με τον Adolfo.

La Doña K1 E71

H Yesenia κατά λάθος λέει στον Saul ότι η Altagracia ήταν θύμα των Πιθήκων. Η Altagracia θέλει να βρει τον Fransisko, τον τέταρτο Πίθηκο.

La Doña K1 E69

H Monica και ο Saul κάνουν έρωτα. Η Altagracia εμποδίζει τον Gabino να επιτεθεί στη Monica. Η Regina προσπαθεί να πείσει την Altagracia να κάνει πίσω, αλλά εκείνη αρνείται να παραιτηθεί από τον Saul και να δεχτεί τη Monica ως κόρη της.

La Doña K1 E68

Η Valeria αθωώνει τη Monica και τη Margarita. Ο Braulio ξεφορτώνεται το πτώμα της Ximena. Η Altagracia ακολουθεί τη Monica στο νοσοκομείο και βρίσκει τον Lazaro.

La Doña K1 E67

Ο Braulio ανακαλύπτει τις κάμερες που τοποθέτησε η Ximena στο δωμάτιό του και την ξεφορτώνεται. Η υπεράσπιση του Saul είναι πειστική, αλλά η Altagracia πιέζει τη Valeria να κρίνει τη Monica ένοχη.

La Doña K1 E66

O Saul κάνει στη Monica μία «συζυγική» επίσκεψη. Της υπόσχεται να τη βγάλει από εκεί και τη συμβουλεύει για τη δίκη.

La Doña K1 E65

Ο Saul εκτός εαυτού και γεμάτος μίσος καταδιώκει τον Braulio για να τον σκοτώσει παρά τις εκκλήσεις της Azucena και της Valeria.

La Doña K1 E64

Ο Braulio ομολογεί και η Altagracia πηγαίνει να δει τον Saul με τις αποδείξεις, αλλά αυτός αρνείται να πιστέψει στην αθωότητά της.

La Doña K1 E63

Ο Gabino πληροφορεί τον Rafael ότι η μεγαλύτερη κόρη των Sandoval επέζησε και πήγε στην αστυνομία για να αναφέρει, ανεπιτυχώς, τους δράστες.

La Doña K1 E62

Η Altagracia ανακαλύπτει ότι ο Braulio σκότωσε τον Jaime, αλλά δεν μπορεί να τον προδώσει επειδή ξέρει όλα της τα μυστικά.

La Doña K1 E61

Η Monica αντιμετωπίζει το σκληρό καρύδι της φυλακής για να σώσει τη ζωή μιας συγκατοίκου, αλλά καταλήγει στην απομόνωση με την Margarita.

La Doña K1 E60

Η Monica καταφέρνει να έρθει σε επαφή με τον Saul που αναλαμβάνει να τη βοηθήσει. Έχει 144 ώρες να ετοιμάσει την υπεράσπισή της. Ο εγκληματολόγος προδίδει τον Braulio και παραδέχεται ότι ξεφορτώθηκε τα στοιχεία.

La Doña K1 E59

Ο Saul εισβάλει στο δωμάτιο της Altagracia με ένα όπλο και την κατηγορεί για την εξαφάνιση της Monica. Αυτή προσπαθεί να τον φιλήσει, αλλά αυτός την απορρίπτει. Ο Gabino προσφέρει στη Monica την ευκαιρία να το σκάσει μαζί του.

La Doña K1 E58

Η Monica και η Margarita συλλαμβάνονται άδικα για λαθρεμπόριο και φυλακίζονται. Η Altagracia κακομαθαίνει την Isabela σαν να ήταν δική της κόρη. Εξοργισμένη η Yesenia κυνηγάει την Altagracia και την απειλεί με ένα μαχαίρι.

La Doña K1 E57

Ο Saul φιλάει τη Monica σε μια προσπάθεια να την πείσει να μη μετακομίσει. Η Altagracia διατάζει τον Gabino να μην βλάψει τον Saul και κάνει ένα τελετουργικό για να επιστρέψουν η Regina και η Isabela. Στο μεταξύ η κατάσταση του Lazaro χειροτερεύει.

La Doña K1 E56

Η Altgracia βρίσκει τον Lazaro και του λέει την αλήθεια για την κόρη τους, για να πατσίσει τη Yesenia. Αργότερα αποφασίζει να δείξει στη Monica πόσο ισχυρή είναι και στέλνει τον Gabino στο κατόπι της, αλλά ο Saul τον δέρνει.

La Doña K1 E55

Η Yesenia κι ο Lazaro κάνουν ερωτα. Κατά τη διάρκεια ενός καυγά με τη Monica για τον Saul, η Altagracia απειλεί τον πατέρα της Monica.

La Doña K1 E54

Ο Saul εγκαταλείπει την Altagracia και της κηρύσσει πόλεμο. Ο Rafael ανακαλύπτει ότι η Altagracia ήταν ένα από τα θύματά του και η Altagracia λέει στην Azucena το μυστικό της Ximena.

La Doña K1 E53

Αφού έχει μάθει την αλήθεια για τη Monica, ο Braulio απειλεί να σκοτώσει τη Yesenia και τον Lazaro. Η Altagracia επινοεί έναν τρόπο για να δει το τατουάζ του Daniel κι ο Saul αποφασίζει πως είναι πρόθυμος να σκοτώσει στο όνομα της δικαιοσύνης.

La Doña K1 E52

Η Altagracia πετάει τη Regina έξω από το σπίτι της, η οποία πηγαίνει με την Isabela σε ένα ξενοδοχείο. Ο Braulio ανακαλύπτει ότι ο Lazaro είναι ο πατέρας της Monica.

La Doña K1 E51

Η Altagracia μαθαίνει για την Regina και τον Felipe και αντιδρά αδίστακτα. Ο Rafael αναθέτει στον Gabino να απομακρύνει την Karen από την πόλη.

La Doña K1 E50

Η Altagracia, η οποία ήδη περιμένει την επίσκεψή του Cespedes, τον σκοτώνει, αλλά όταν ολοκληρώνει την εκδίκησή της νιώθει άδεια. Ο Gabino επιτίθεται στη Monica, η οποία τον αναγνωρίζει παρ΄ όλο που αυτός φοράει μάσκα.

La Doña K1 E49

Η εμμονή του Gabino με τη Monica γίνεται ανυπόφορη, η Altagracia και η Regina μαλώνουν για τη Monica, ο Cespedes αναγκάζει τον Matamoros να τον οδηγήσει στο σπίτι της Altagracia και η Valeria ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Lopecito.

La Doña K1 E48

Ο Saul αντιμετωπίζει τον Braulio και ο ένας απειλεί ότι θα σκοτώσει τον άλλο. Η Altagracia επιπλήττει την Monica για την έλλειψη εμπιστοσύνης που της δείχνει και αποφασίζει να ερευνήσει γι΄αυτήν.

La Doña K1 E47

Ο Braulio βλέπει ένα όνειρο στο οποίο, κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής συνεύρεσης, η Altagracia τον ντροπιάζει επειδή σκότωσε τον Jaime.

La Doña K1 E46

Ο Saul αμφισβητεί όλα όσα του έχει πει η Altagracia, αλλά αυτή επιμένει στην αθωότητά της. Η Yesenia αρνείται να τη βοηθήσει, κάτι που οδηγεί την Altagracia στο να την απειλήσει με όπλο.

La Doña K1 E45

H Yesenia λέει ψέμματα στον Saul, με τη βοήθεια του Lazaro, η Altagracia κάνει ένα τελετουργικό για να αναγκάσει τη Yesenia να της πει την αλήθεια και η Margarita λέει στον Saul ότι η Altagracia την απείλησε.

La Doña K1 E44

Ο σοκαρισμένος Saul αρνείται να πιστέψει στην αθωότητα της Altagracia. Ο Braulio την προστατεύει από τη σύλληψη, η Yesenia αρνείται να καταθέσει για λογαριασμό της και η Monica παρηγορεί τον Saul.

La Doña K1 E43

Η Ximena λέει ψέμματα στον Jaime για τις προθέσεις της Altagracia, αυτός γίνεται έξαλλος και πηγαίνει στο εργοτάξιο για να την αντιμετωπίσει. Αντί γι΄αυτό συναντά τον Braulio με τον οποίο παλεύει και πεθαίνει μπροστά στα μάτια του Saul.

La Doña K1 E42

Η Altagracia αποκαλύπτει την ταυτότητά της στον Cespedes και τον βασανίζει μέχρι να ομολογήσει τα εγκλήματά του, ενώ διώχνει την Monica από την κατασκευαστική εταιρία. Η Regina δεν μπορεί να κάνει έρωτα με τον Felipe.

La Doña K1 E41

Η Altagracia και η Ximena διαπληκτίζονται στην πολυκατοικία, οι κάτοικοι ενώνονται εναντίον της Altagracia, αλλά ο Saul απαιτεί να τη σεβαστούν. Στο μεταξύ ο συνταγματάρχης Cespedes βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Altagracia, η οποία τον αναγνωρίζει σαν έναν από τους «Πιθήκους».

La Doña K1 E40

Ο Saul βάζει τα δυνατά του για να αποδείξει την ενοχή του Emiliano, αλλά χάνει την υπόθεση και ο Matamoros σχεδιάζει την αποφυλάκιση του Cespedes ώστε να τον ξεφορτωθεί.

La Doña K1 E39

Η Altagracia βλέπει τον Saul να κοιτάζει φωτογραφίες της Ximena και ζηλεύει, αλλά καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Μετά του λέει για την έκτρωση που έκανε η Ximena και ο Saul μαλώνει με την πρώην του.

La Doña K1 E38

Ο Gabino δέρνει άσχημα τον Adolfo όταν τον βλέπει να παρηγορεί τη Monica. Η Ximena μαλώνει με την Altagracia και προειδοποιεί τη Monica για τις προθέσεις της. Ο δημοσιογράφος βρίσκει ένα στοιχείο.

La Doña K1 E37

Ο Saul λέει στη Ximena ότι αγαπάει την Altagracia. Αυτή του λέει ότι η Altagracia είναι χειριστική και παραδέχεται ότι την πλήρωσε να για φύγει από τη χώρα. Ο Rafael αρχίζει να αναζητά τον Daniel Llamas.

La Doña K1 E36

O Jaime επισκέπτεται την Altagracia και απαιτεί αυτή να αφήσει ήσυχο τον Saul. Η υποκρισία της Leticia οδηγεί τον Emiliano να γυρίσει ένα βίντεο με τον ίδιο να κάνει χρήση ναρκωτικών – το οποίο βλέπει ο Saul- και η Yesenia αποκαλύπτει την ταυτότητά της στη Monica και την Isabela.

La Doña K1 E35

Ο Saul υπερασπίζεται στα τυφλά την Altagracia, απέναντι στις κατηγορίες του πατέρα του. Ο Braulio γίνεται συνήγορος υπεράσπισης του συνταγματάρχη Cespedes και του ζητάει να μην πει τίποτα για την Altagracia. Η Yesenia και ο Lazaro δεν μπορούν να εξαργυρώσουν την επιταγή.

La Doña K1 E34

Ο συνταγματάρχης Cespedes συλλαμβάνεται αφότου η Lady Altagracia «φυτεύει» ναρκωτικά στο φορτηγό που κουβαλάει τα ξύλα του. Η Yesenia και ο Lazaro συμφιλιώνονται και ο Felipe προσλαμβάνει έναν δημοσιογράφο για να αποκαλύψει ένα από τα μυστικά της Lady Altagracia.

La Doña K1 E33

Ο Saul αναγκάζει την Altagracia να διαλέξει πλευρά, ο Rafael ξεπληρώνει τον Gabino και η Yesenia φιλάει τον Lazaro, ο οποίος είναι αρχικά καχύποπτος για τις προθέσεις της, αλλά η επιδέξια Yesenia τον καθησυχάζει.

La Doña K1 E32

Ο Rafael και η Leticia προσπαθούν να ξυπνήσουν τον Emiliano. Ο Adolfo λέει στη Monica ότι χρειάζονται αίμα για την Lidya, αυτή και ο Saul και οι γείτονες πηγαίνουν στην τράπεζα αίματος για να δώσουν αίμα.

La Doña K1 E31

Η Altagracia ζητάει από τον Matamoros να ακολουθήσει τη Yesenia και να την ενημερώσει όταν την δει με έναν άνδρα που έχει αναπηρία. Ο Emiliano ψάχνει για την Isabela για να της ζητήσει να βγουν έξω.

La Doña K1 E30

Μια επίσκεψη από τον παλιό του φίλο Alejandro Cespedes, αγχώνει τον Rafael, η Altagracia θυμώνει με τη Monica όταν αυτή δεν εμφανίζεται στη δουλειά στην εταιρεία. Η Monica φιλάει τον Gabino, αλλά αργότερα τον απορρίπτει.

La Doña K1 E29

Ο Cespedes είναι ένας υψηλόβαθμος στρατιωτικός, που τον τρέμουν οι κατώτεροί του. Πριν από χρόνια, πυροβόλησε το αγόρι της Lady Altagracia, τον Cesar, αλλά τώρα, αυτός και η Altagracia ξανασυναντιούνται για να κλείσουν έναν παλιό λογαριασμό.

La Doña K1 E28

Η Altagracia είναι αμείλικτη με τον Saul, ο Felipe επιβεβαιώνει ότι η Monica είναι κόρη της Altagracia και η Yesenia προβλέπει κάτι τρομερό στο μέλλον της Monica στα Ταρό.

La Doña K1 E27

Η Altagracia σχεδόν απαγάγεται επάνω στο δρόμο, αλλά επεμβαίνει η Monica. Αργότερα μαθαίνει ότι η Monica έχει εγκαταλειφθεί από τη μητέρα της μόλις γεννήθηκε και ο Braulio της υπενθυμίζει την εκδίκησή της.

La Doña K1 E26

Η Altagracia λέει στον Saul το πιο κρυφό της μυστικό, ως απόδειξη της αγάπης της για αυτόν, ο Lazaro λέει στον Felipe τι του έκανε η Altagracia και ο βουλευτής αποφασίζει να τον βοηθήσει να εκδικηθεί.

La Doña K1 E25

Η Yesenia παροτρύνει τον Lazaro να κάνει την Altagracia να πληρώσει για τα χρόνια και τα χρήματα που του έκλεψε και η Monica θέλει να μάθει την αλήθεια για την υγεία του πατέρα της.

La Doña K1 E24

Η Yesenia επισκέπτεται τη Lady Altagracia για να της πει ότι η κόρη της πέθανε, αλλά η Altagracia αρνείται να το πιστέψει. Η Regina προσπαθεί να κάνει την Altagracia να ανοιχτεί, αλλά αποτυγχάνει. Η Altagracia κατηγορεί τον Lazaro για τον θάνατο της κόρης της και ο Felipe κάνει μια αποκήρυξη στην τηλεόραση.

La Doña K1 E23

Ο Saul προσπαθεί να βρει την αλήθεια για το τι συνέβη στον Miguel Preciado, πηγαίνει με τον Lopecito στη Veracruz, όπου εντοπίζουν τα τελευταία ίχνη του Preciado. Στο μεταξύ η Lady Altagracia επισκέπτεται τον Felipe στη φυλακή και δίνει λεφτά στη Monica.

La Doña K1 E21

Ο Saul είναι ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση του Miguel Preciado και αφήνει την Lady Altagracia να μάθει ότι είναι αναστατωμένος γι΄αυτό. Η Monica εξακολουθεί να έχει άγνοια για το αν ο Lazaro είναι ο αληθινός της πατέρας.

La Doña K1 E20

Η Lady Altagracia λέει στον Saul και την ομάδα της ότι δεν θα πολεμήσει για την πολυκατοικία του Aguirres, η Yesenia προσπαθεί να δώσει στον Saul μια αίσθηση της πραγματικότητας και αποφασίζεται ότι ο Braulio θα αναλάβει το συνέδριο.

La Doña K1 E19

Σε μία συνέντευξη Τύπου, ο Felipe επιβεβαιώνει ότι αυτός και η Altagracia δεν είναι πλέον μαζί και την κατηγορεί για εξαπάτηση. Η Monica υποψιάζεται ότι ο Saul κι η Altagracia πέρασαν τη νύχτα μαζί και γίνεται απόμακρη.

La Doña K1 E18

O Saul παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και αυτός κι η Altagracia κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. Στο μεταξύ το διαζύγιο της Lady Altagracia και του Felipe επισημοποιείται και η Valeria υποτιμά τον Lopecito.

La Doña K1 E17

Η Monica επισκέπτεται τον Saul στο νοσοκομείο και τον «ανακρίνει». Αυτός προσπαθεί να καταλάβει, αν αυτή ξέρει κάτι και της λέει ότι την αγαπάει σαν μικρή του αδερφή. Η Lady Altagracia εκδικείται τον Miguel Preciado.

La Doña K1 E16

Ο Saul ξυπνάει από το κώμα και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση από τον Felipe, αλλά η Altagracia τον μεταπείθει. Στο μεταξύ ο Miguel Preciado κατονομάζει ως έναν από τους συνενόχους του, έναν συνταγματάρχη, ενώ η Valeria αποπλανεί τον Lopecito.

La Doña K1 E15

Τα νέα από την απαλλοτρίωση εξαγριώνουν τον Saul, που βρίσκει την Altagracia και της λέει ότι η στρατηγική της να τον αποπλανήσει έτσι ώστε να τον αφοπλίσει, έπιασε. Φιλιούνται και ο Felipe τους πιάνει επ’ αυτοφώρω.

La Doña K1 E14

Ο Felipe ανακαλύπτει ότι η Altagracia τον χρησιμοποιήσε για να αποκτήσει περισσότερα οικόπεδα και αποφασίζει να την εκδικηθεί για την ταπείνωση. Ο Gabino κλέβει ένα φιλί από τη Monica, που του λέει ότι είναι ερωτευμένη με κάποιον άλλον.

La Doña K1 E13

Ο Braulio κατηγορείται ότι βασάνισε τον Miguel Preciado για να αποσπάσει πληροφορίες, η Monica έχει ελπίδες για την ίδια και τον Saul και ο Felipe ανακαλύπτει ότι η Lady Altagracia, του χορήγησε ουσίες ώστε να τον καταστήσει ανίκανο.

La Doña K1 E12

Η μοίρα του Miguel Preciado είναι στα χέρια της Altagracia. Απειλώντας τον οπλισμένη, απαιτεί να της κατονομάσει τους τέσσερις συνενόχους του. Στο μεταξύ ο Saul τρέχει πίσω από τη Ximena στο αεροδρόμιο.

La Doña K1 E11

Η Ximena ξαφνιάζει την Altagracia με μία επίσκεψη, αλλά δεν μπορεί να τα βάλει με την εξυπνάδα της. Μια προσφορά εργασίας στη Μαδρίτη και μια βαλίτσα γεμάτη με λεφτά είναι αρκετά να την πείσουν να εγκαταλείψει τη χώρα. Ο Saul σώζει τη Monica.

La Doña K1 E10

Η Altagracia κι ο Saul φιλιούνται για πρώτη φορά. Οι υποψίες της Ximena ότι ο Saul έχει μυστικά από αυτήν, επιβεβαιώνονται όταν αυτός παραδέχεται ότι ήταν μαζί με την Altagracia, αλλά δεν έκαναν έρωτα. Η Ximena μαλώνει μαζί του και πηγαίνει στη Veracruz.

LaLa Doña K1 E9

Η Altagracia χρησιμοποιεί την επιχείρηση για να συναντήσει τον χειρότερο εχθρό της και προκαλεί ένα ατύχημα ώστε να τον αναγκάσει να αποκαλύψει το τατουάζ του, το οποίο τον ταυτοποιεί ως τον δολοφόνο.

La Doña K1 E8

Η Altagracia Sandoval έχει τις πληροφορίες που χρειάζεται, αλλά πρέπει να σιγουρευτεί ότι ο Miguel Preciado είναι o Πίθηκος που κυνηγάει. Ο Saul ταξιδεύει κι αυτός στη Veracruz.

La Doña K1 E7

Η Altagracia βοηθάει την τραυματισμένη Margarita να πάει στο νοσοκομείο και αργότερα συνδέει τα τατουάζ των ανδρών που επιτέθηκαν στην Margarita με αυτά των ανδρών που τη βίασαν και σκότωσαν τους γονείς της.

La Doña K1 E6

Η Altagracia αποφασίζει να αλλάξει τη στρατηγική της και στρέφει τις κατηγορίες εναντίον του Jaime Aguirre, ο αστυνομικός Gabino Dominguez κερδίζει την εμπιστοσύνη της Monica και η Lady Altagracia εμφανίζεται στο συγκρότημα κατοικιών για να διαπραγματευτεί ειρήνη.

La Doña K1 E5

Η Altagracia συμφωνεί να συναντηθεί με τον Saul ώστε να έρθουν σε συμφωνία και διώχνει τους εργαζόμενους από τη φάρμα της. Ένας αισιόδοξος Saul πηγαίνει στη συνάντηση. Στο μεταξύ, η Monica κάνει μια εντυπωσιακή αλλαγή, με τη βοήθεια της Lydia, ελπίζοντας να την προσέξει ο Saul.

La Doña K1 E4

Η Altagracia δίνει εντολή να δολοφονηθεί ο Guillermo και στέλνει την ψευδή του ομολογία στον Τύπο. Ο Saul χαρακτηρίζει την Lady Altagracia άκαρδη, κάποιος κλέβει την κιθάρα της Monica και η Yesenia προσφέρει τη συμμαχία της στον Lazaro.

La Doña K1 E3

Η Altagracia επιβλέπει η ίδια την έξωση των κατοίκων του συγκροτήματος. Ένας από τους κακοποιούς επιτίθεται στη Monica, αλλά ο Saul την σώζει. Το σχέδιο αποτυγχάνει χάρις στον ηρωισμό των ενοίκων. Ο Guillermo αναγκάζεται να ενοχοποιηθεί μόνος του.

La Doña K1 E2

Ο Saul αντιμετωπίζει την Altagracia για τη σύλληψη του Jaime και αυτή τον διαβεβαιώνει ότι θα φυλακίσει τον πατέρα του για την υπόλοιπη ζωή του. Παρόλο που προσποιείται αδιαφορία, αυτός καταφέρνει να την πείσει. Η Monica φθάνει στην πόλη του Mexico.

La Doña K1 E1

Η Altagracia Sandoval βάζει να συλλάβουν τον Jaime Aguirre, όταν αρνείται να εγκαταλείψει την ιδιοκτησία που εκείνη διεκδικεί για την κατασκευαστική της εταιρεία. Ο Saul Aguirre, γιος του Jaime Aguirre και δικηγόρος, εμφανίζεται απρόσκλητος σε ένα πάρτι της Altagracia.