LA DOÑA 2

Ο Saul εξαφανίζεται και η Altagracia επιστρέφει για να τον αναζητήσει. Δεν την νοιάζει που θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη και τις μισοτελειωμένες υποθέσεις με τους εχθρούς της. Όταν η Monica γίνεται το επόμενο θύμα, η Altagracia πρέπει να αγωνιστεί για να βρει την κόρη της.

Σκηνοθεσία: Carlos Santos, Carlos Villegas Rosales, Felipe Aguilar D.
Ηθοποιοί: Aracely Arámbula, Carlos Ponce, David Zepeda, Danna Paola, David Chocarro, Andrea Marti, Diego Soldano, Rebecca Jones, Jose Maria Galeano, Paola Fernandez

Περιλήψεις

La Doña K2 E19

Η Altagracia κρατάει πάντα έναν άσσο στο μανίκι. Βάζει κάποιον να παρακολουθεί τον Preciado. Ο Leon έχει μία αντιπαράθεση με την Altagracia γιατί δεν θέλει να την αφήσει να εκδικηθεί η ίδια τον θάνατο της κόρης της.

La Doña K2 E18

Ο Preciado είναι σημαντικός μάρτυρας στην υπόθεση της απαγωγής της Monica. Η Altagracia συζητάει με τον Daniel για το πως θα παγιδεύσουν τον Braulio. Η Romelia βλέπει βίντεο των Arcoiris και συνειδητοποιεί ότι ο Eduardo και ο Lucho είναι μέλη της συμμορίας.

La Doña K2 E17

Ο Navarrete συμφωνεί να βοηθήσει την Altagracia να εκδικηθεί τον θάνατο της κόρης της, υπό τον όρο να κάνουν σοβαρή σχέση. Ο Eduardo ζητάει από τον Lucho να τον βγάλει από την κρυψώνα του. Η Felina προσφέρεται να βοηθήσει τον Diego να βρει τον πατέρα του.

La Doña K2 E16

Ο Leon δείχνει μερικές φωτογραφίες σε μια νέα γυναίκα που αναγνωρίζει τον δράστη. Με ένταλμα σύλληψης, η αστυνομία πηγαίνει να συλλάβει τον Eduardo. Η Noelia γίνεται στόχος των Arcoiris. Ο Lucho φέρνει στον Eduardo ακόμη ένα νέο κορίτσι.

La Doña K2 E15

Ο Navarrete φροντίζει για τη μεταφορά της Monica στο Mexico, κατά απαίτηση της Doña. Η παρουσία του στην κηδεία της γεννάει υποψίες. Ο Lucho φτάνοντας στο νεκροταφείο βρίσκει έκπληκτος εκεί τον πατέρα του.

La Doña K2 E13

Ο Gaetano, που υποτίθεται ότι είναι φίλος του Thiago, αποκαλύπτει που είναι η Altagracia και η κόρη της. Η Isabela ανακαλύπτει ότι η οικογένεια του Lucho είχε υπό την ιδιοκτησία της την κατασκευαστική επιχείρηση Sandoval.

La Doña K2 E12

Η Altagracia αλλάζει γνώμη και εμπιστεύεται τον Leon για να σώσει την κόρη της. Η εκταφή του Braulio Padilla αποδεικνύει ότι ο πραγματικός Braulio ζει και χρησιμοποιεί άλλη ταυτότητα. Ο Leon ζητάει βοήθεια από έναν συνάδελφό του για να προστατέψει την Doña.

La Doña K2 E11

Ο Mauricio ανακαλύπτει ότι η Doña είναι καλωδιωμένη και ότι κάποιος τους καταδιώκει. Προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους συνεργούς του για να ελευθερώσουν τη Monica, αλλά κανείς δεν ανταποκρίνεται.

La Doña K2 E10

Το ποσό για την απελευθέρωση της Monica διπλασιάζεται. Η Doña μεταφέρει μόνη της τα χρήματα και πηγαίνει στη συνάντηση. Ο Vidal απομακρύνει τον Leon από τον αστυνομικό σταθμό και την υπόθεση Arcoiris.

La Doña K2 E9

Η νοσοκόμα μεταφέρει το μήνυμα του Braulio στην Αστυνομία, αλλά μόλις μπαίνει στο κτήριο γίνεται μια μεγάλη έκρηξη. Ο Lucho αποφασίζει να μπει στη ζωή της Altagracia χρησιμοποιώντας την ανιψιά της, την Isabela.

La Doña K2 E8

Η Altagracia απευθύνει τηλεοπτική έκκληση για βοήθεια για να βρει την κόρη της προσφέροντας και χρηματική αμοιβή. Η Noelia λέει στην Altagracia ότι η αδελφή της πέθανε στα χέρια των Arcoiris. Ο Braulio στέλνει ένα ψεύτικο μήνυμα στην Αστυνομία.

La Doña K2 E7

Το δικαστήριο αθωώνει την Altagracia Santoval και έξω από το δικαστήριο, οι γυναίκες-θύματα κακοποίησης πανηγυρίζουν. Αυτή δίνει διαταγή να απαχθεί η Noelia. Ο Lucho κι ο Eduardo προσπαθούν να εξαφανίσουν στοιχεία.

La Doña K2 E6

Τα στοιχεία εναντίον της Altagracia αποδυναμώνονται κατά τη διάρκεια της δίκης. Οι συγγενείς των Πιθήκων είναι αγανακτισμένοι. Η Karen ακολουθεί τον Nando, βλέπει την ουλή του και τον αναγνωρίζει ως έναν από τους Arcoiris.

La Doña K2 E5

H Doña ζητάει χρήματα για τα έξοδα της δίκης από τον Navarrete. Οι δυο τους κάνουν μία συμφωνία. Η Monica αρνείται την τροφή που της δίνει ο Braulio. Ο Matamoros και ο Daniel απελευθερώνονται για να βοηθήσουν την Altagracia.

La Doña K2 E4

Η Noelia έχει μία πρόταση συνεργασίας από τους Arcoiris. Η Doña ξεκινάει να διαπραγματεύεται με τον Navarrete, πιστεύοντας ότι κρατάει την κόρη της. Ο Leon ανακρίνει τον Eduardo για την εξαφάνιση της Monica.

La Doña K2 E3

H υπόθεση της δολοφονίας του Saul Aguirre κλείνει, όταν ανακοινώνεται ότι δράστης ήταν ο οδηγός ενός φορτηγού, ο οποίος αυτοκτόνησε. Η Monica, αγανακτισμένη, αποκαλύπτει εμπιστευτικές πληροφορίες στον Τύπο.

La Doña K2 E2

Η Monica είναι απελπισμένη να βρει τον Saul και η μητέρα της δεν διστάζει να τη βοηθήσει αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ένας παλιός εχθρός αναδύεται από το παρελθόν και ζητάει εκδίκηση. Είναι ο Braulio Padilla που όλοι θεωρούσαν νεκρό.

La Doña K2 E1

Η Altagracia Santoval βρίσκεται στη Βραζιλία και είναι αποφασισμένη να ξανακερδίσει την εξουσία της χρησιμοποιώντας την τέχνη της αποπλάνησης. Όταν ο Saul αξαφανίζεται, οι υποψίες της Monica στρέφονται στη συμμορία των Arcoiris.