LA DOÑA 2

Ο Saul εξαφανίζεται και η Altagracia επιστρέφει για να τον αναζητήσει. Δεν την νοιάζει που θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη και τις μισοτελειωμένες υποθέσεις με τους εχθρούς της. Όταν η Monica γίνεται το επόμενο θύμα, η Altagracia πρέπει να αγωνιστεί για να βρει την κόρη της.

Σκηνοθεσία: Carlos Santos, Carlos Villegas Rosales, Felipe Aguilar D.
Ηθοποιοί: Aracely Arámbula, Carlos Ponce, David Zepeda, Danna Paola, David Chocarro, Andrea Marti, Diego Soldano, Rebecca Jones, Jose Maria Galeano, Paola Fernandez

Περιλήψεις

La Doña K2 E80

Ο Braulio και η Altagracia διαπραγματεύονται. Η Regina πρέπει να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Ο Lucho είναι όμηρος της Doña και ο Leon είναι καθ΄ οδόν. Ο Vidal επιστρέφει και βγάζει τον Navarrete από τη φυλακή.

La Doña K2 E79

Ο Lucho τρέχει για να σώσει τη ζωή του, αλλά πέφτει σε μία παγίδα. Η Altagracia θέλει να παραδώσει τον Lucho στις αρχές. Ο Navarrete ολοκληρώνει την πώληση της κατασκευαστικής εταιρείας.

La Doña K2 E78

Η Altagracia, ο Daniel και η Noelia έχουν τον Lucho στα χέρια τους και θέλουν να τον κάνουν να πληρώσει για τον πόνο που προκάλεσε. Ο Braulio πιστεύει πως τον πρόδωσε η Romelia.

La Doña K2 E77

Η Doña ψάχνει τη Felina για να εντοπίσει τον Braulio και να σώσει την αδελφή της. Η Regina προσπαθεί να πείσει τον Diego να τη βοηθήσει να διαφύγει. Η Romelia μπαίνει στη φυλακή.

La Doña K2 E76

Η Regina ετοιμάζεται για το ταξίδι της. Η Altagracia επιμένει ότι την έχει ανάγκη, ειδικά μετά τις δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση εναντίον του Braulio και του Lucho.

La Doña K2 E75

Ο θάνατος του Saul και της Monica σχεδιάστηκαν από το ίδιο πρόσωπο. Η Altagracia ετοιμάζει μία παγίδα. Η Regina ζητάει από τον Diego να παραδοθεί.

La Doña K2 E74

Ενωμένοι από τη δίψα για εκδίκηση, η Altagracia και ο Navarrete, αναζητούν τη Romelia Vega. Η Karen κατηγορεί τον Leon ότι της είπε ψέματα για τον θάνατο του Cabral.

La Doña K2 E73

Η Romelia πρέπει να πληρώσει το μερίδιο που της αναλογεί, ως αδερφή του Francisco Vega, έναν από τους Πιθήκους. Ο Lucho προσφέρεται να δολοφονήσει την Altagracia.

La Doña K2 E72

Ο Leon αποσύρεται από την υπόθεση των Arcoiris, πριν χάσει την αξιοπιστία της η Karen. Ο Contreras ανακρίνει τη Doña και αυτή ζητάει την στήριξή του.

La Doña K2 E71

Τα εγκαίνια του spa σαμποτάρονται από τη Felina και τον Braulio. Η Altagracia εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να κατηγορήσει δημόσια τον Navarrete. Ο Leon ανακρίνει τη Felina για τον θάνατο του Ruiz.

La Doña K2 E70

Το μίσος μεταμορφώνει την Altagracia όταν έχει στα χέρια της τον δολοφόνο της Monica. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι ο Leon την παρακολουθεί. Ο Contreras λέει ψέματα για να προστατέψει τη Doña.

La Doña K2 E69

Η Felina σχεδιάζει να εκδικηθεί τη Doña και να τη χτυπήσει εκεί που πονάει. Η Altagracia βάζει τους άντρες της να εντοπίσουν τον Cabral. Ο Leon ενημερώνει την Altagracia για όσα έκανε ο Lucho.

La Doña K2 E68

Η Altagracia μοιάζει σαν να βρήκε την αληθινή αγάπη και αποφασίζει να κρύψει τα σχέδιά της από τον Leon. Η Felina και ο Braulio εντοπίζουν τον Ruiz χτυπημένο.

La Doña K2 E67

Ο θάνατος της Renata εξαπολύει τον θυμό της Felina. Η Altagracia δεν μπορεί να πιστέψει πως οι άντρες της έκαναν ένα τέτοιο λάθος. Ο Braulio και η Felina προσπαθούν να αιφνιδιάσουν τη Doña.

La Doña K2 E66

Ο Lucho ζητάει χρήματα από τη Romelia για να αγοράσει όπλα. Η Altagracia σχεδιάζει να οδηγήσει τους εργαζόμενους της κατασκευαστικής εταιρείας σε απεργία, ώστε να τη διαλύσει και να την αγοράσει σε χαμηλή τιμή.

La Doña K2 E65

Όλοι καταλαβαίνουν ότι η Doña έχει φύγει από το νοσοκομείο, αλλά δεν ξέρουν που βρισκόταν. Ο Leon την ρωτάει για την ημέρα της και αυτή του κρύβει πληροφορίες. Ο Braulio καταφθάνει με τον Alfonso.

La Doña K2 E64

Η Doña απειλεί τη Fernanda ότι θα πάθει ό,τι και η Monica, για να τη «βοηθήσει» να φρεσκάρει τη μνήμη της. Αυτή ομολογεί ότι ο Braulio, ο Alfonso και η Romelia σχεδίασαν τον θάνατο του Saul και της Monica.

La Doña K2 E63

Η Noelia αποκαλύπτει ποια είναι πραγματικά η Olga και ο Navarrete διαφωνεί μαζί της. Ο Braulio φεύγει από το σπίτι του Alfonso και ο Daniel τον ακολουθεί.

La Doña K2 E62

Η Felina προσπαθεί να πείσει τη Doña ότι δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση εναντίον της. Η Romelia βλέπει το ματωμένο μαχαίρι και πιστεύει ότι ο Lucho σκότωσε ακόμη ένα κορίτσι.

La Doña K2 E61

Ο Navarrete, μπροστά στο φόβο να χάσει την εταιρεία του, δείχνει τη σκοτεινή πλευρά του στην Altagracia. Ο Daniel ανακαλύπτει ότι η Fernanda και ο Adolfo είναι ζευγάρι.

La Doña K2 E60

Η Felina φοβάται ότι η Altagracia θα την εκθέσει, αν ποτέ ξυπνήσει. Ο Leon ανακρίνει τους ύποπτους για την επίθεση. Ο Navarrete απελευθερώνεται. Ο Lucho θέλει να καταστρέψει τον Contreras.

La Doña K2 E59

Η Romelia πείθει τη Fernanda να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Padilla. Η Noelia ψάχνει στοιχεία από τον Manuel. Μέσα στη φυλακή ο Contreras και ο Navarrete μαλώνουν για την Altagracia.

La Doña K2 E58

Η Altagracia είναι σε κρίσιμη κατάσταση και οι ώρες που ακολουθούν θα δείξουν αν θα επιζήσει. Ο Leon δεν είναι πια σίγουρος αν θέλει να ζήσει και να εκδικηθεί τόσους θανάτους.

La Doña K2 E57

Η Doña παραξενεύεται από την περίεργη συμπεριφορά της Felina και θέλει να φύγει. Από το στρατηγικό σημείο που την παρακολουθούν, ένας ελεύθερος σκοπευτής παίρνει θέση…

La Doña K2 E56

Η Altagracia είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Ο Duncan και οι άντρες του είναι έτοιμοι να πιάσουν τον Manuel. Η Felina δείχνει στον Braulio στοιχεία που ενοχοποιούν τον πατέρα της.

La Doña K2 E55

Η Noelia υποφέρει που ο Leon είναι τόσο ευτυχισμένος με την Altagracia. Ο Navarette είναι έτοιμος να δει τα βίντεο του γιου του, όπου βασανίζει γυναίκες. Ο Leon εντοπίζει το καταφύγιο του Lucho.

La Doña K2 E54

Η Altagracia αποφασίζει να αφήσει πίσω τον Navarette, αλλά όχι την κατασκευαστική εταιρεία. Ο Leon και η Fatima αποχαιρετιούνται. Η Regina ενώνει τις δυνάμεις της με τη Noelia και τη Florencia για να πιάσουν τον Lucho.

La Doña K2 E53

Ο Leon απειλεί να σκοτώσει τον Navarette για να τον κάνει να πληρώσει για τον θάνατο του γιου του και την κάλυψη του Lucho.

La Doña K2 E52

Ο Leon αποφασίζει να χωρίσει και το λέει στην Altagracia, αλλά μια απροσδόκητη επίθεση του Lucho αλλάζει την κατάσταση.

La Doña K2 E51

Ο Leon έχει όσα χρειάζεται για να πιάσει τον Lucho. Η Altagracia πρέπει να διαλέξει με ποιον θα μείνει, τον Navarette ή τον Contreras. Ο Leon και η Noelia βρίσκουν το μήνυμα της Eleonora, λίγο πριν αυτοκτονήσει.

La Doña K2 E50

Η Eleonora είναι στα όρια της απόγνωσης. Ο Alfonso κρύβει την Fernanda και την προστατεύει από τα «επαγγελματικά» της ραντεβού. Η Regina επισκέπτεται τον Daniel στη φυλακή και κάποιος ακούει τη συζήτησή τους.

La Doña K2 E49

Η Eleonora έχει λόγους να είναι οργισμένη. Ο Vidal λέει στον Leon ότι δεν είχε ξαναδεί ερωτικές φωτογραφίες της Isabela στον υπολογιστή του Daniel, άρα κάποιος τις «φύτεψε» εκεί.

La Doña K2 E48

Η καρδιά του Leon είναι μπερδεμένη από τα αισθήματά του για την Altagracia και τη σύζυγό του. Η Romelia, με ψεύτικη ταυτότητα, αποπλανεί τον Navarette.

La Doña K2 E47

Η Fatima αναζητάει τον Leon. Η Karen τη βεβαιώνει ότι ο σύζυγός της και η Altagracia έχουν έρθει πολύ κοντά. Η Altagracia αναγνωρίζει πως δεν είναι μία γυναίκα που μπορεί να είναι με έναν αστυνομικό.

La Doña K2 E46

Η Altragracia και ο Leon συναντιούνται στο κοιμητήριο και θρηνούν τους νεκρούς τους. Η Fatima τους βλέπει αγκαλιασμένους. Ο Matamoros και η οικογένειά του δεν μπορούν να βρουν τον Cabral.

La Doña K2 E45

Ο Sebastian πρέπει αναγκαστικά να συνεργαστεί με τη Doña για να πιάσουν τον Braulio. Η Eleonora δεν αντέχει άλλο την πίεση και είναι αποφασισμένη να παραδοθεί και να τα ομολογήσει όλα.

La Doña K2 E44

Ο Daniel, σαν πρώην μέλος των Πιθήκων, φυλακίζεται με χαλκευμένα στοιχεία. Ο Manuel δείχνει στον Braulio την επιχείρηση που είναι το άλλοθί του για το εμπόριο όπλων.

La Doña K2 E43

Η είδηση για τον πολυεκατομμυριούχο που είναι ο αρχηγός των Arcoiris, παίζει σε όλα τα κανάλια. Η Eleonora απεγνωσμένη για τον γιο της πηγαίνει στο σπίτι της Isabela.

La Doña K2 E42

Η Eleonora οργισμένη, αποκαλύπτει περισσότερα από όσα πρέπει. Ο Lucho καταλαβαίνει ότι η κοπέλα του ανακάλυψε ποιος πραγματικά είναι. Ο Sebastian αποκαλύπτει στην Altragracia που είναι ο Braulio.

La Doña K2 E41

Ο Vidal δίνει την άδεια στον Leon να προχωρήσει με την υπόθεση των Arcoiris, αλλά με μία προειδοποίηση. Ο Lucho συναντάει αυτόν που αγοράζει τα βίντεο από τη Romelia.

La Doña K2 E40

Όλα τα στοιχεία οδηγούν στον Lucho. Τα πτώματα που ανακαλύφθηκαν στη λίμνη ενισχύουν τη θεωρία του Leon. Η Felina σώζει τη ζωή του Manuel.

La Doña K2 E39

Η Doña ζητάει την προστασία του Leon, καθώς φοβούνται για άλλη μία επίθεση. Αυτός της λέει ότι ο Lucho είναι ψυχοπαθής και χειραγωγεί την Isabela.

La Doña K2 E38

Η Noelia, ως η μόνη μάρτυρας που επέζησε, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της υπόθεσης εναντίον των Arcoíris. Ο Leon ξέρει ότι θα προσπαθήσουν να της κλείσουν το στόμα.

La Doña K2 E37

Η Regina βυθίζεται σε απόγνωση γιατί ο χρόνος περνάει και η Isabela δεν εμφανίζεται. Η Doña απειλεί τον Lucho ότι θα τον εκδικηθεί, αν εμπλέκεται σε ό,τι έχει συμβεί στην ανιψιά της.

La Doña K2 E36

Η Noelia, με τις λιγοστές δυνάμεις που της έχουν απομείνει, τρέχει για να σώσει τη ζωή της. Η Romelia ανακαλύπτει τι συμβαίνει στο δάσος και θέλει να ξεφορτωθεί τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Η Doña ανησυχεί για την Isabela.

La Doña K2 E35

Ο Leon ξέρει ότι κάθε δευτερόλεπτο μετράει για τη σωτηρία της Noelia. O Lucho σκέφτεται ένα άλλοθι, αλλά η Isabela διστάζει να τον βοηθήσει. Η Noelia προσπαθεί να πείσει τον Pablo να τη βοηθήσει.

La Doña K2 E34

Ο Lucho αρχίζει να αντιπαθεί την Altagracia για τον τρόπο που του φέρεται. Αυτή ενημερώνει τον πατέρα της Noelia ότι η κόρη του έχει απαχθεί. Ο Pablo μετανιώνει που μπλέχτηκε, αλλά η Romelia τον πιέζει να τελειώνει με το θύμα γρήγορα.

La Doña K2 E33

Η Eleonora δεν θέλει να ακούσει όσα ομολογεί ο γιος της. Ο Leon ζητάει καταφύγιο στο σπίτι της Altagracia. Μοιράζονται τον ίδιο πόνο της απώλειας των παιδιών τους.

La Doña K2 E32

Η Altagracia υποτιμά την Eleonora και αυτό είναι λάθος. Η Felina αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον του Braulio για τον γιο της. Η Romelia συμβουλεύει τον Lucho να ξεφορτωθεί τον Eduardo.

La Doña K2 E31

Ο Leon αναζητά μανιωδώς τους δολοφόνους του γιου του. Ακολουθεί τον δικηγόρο του Nando, τον ανακρίνει και τον βασανίζει για να ομολογήσει αν πλήρωσε τον Vidal για να ελευθερώσει τον Nando, με τη βοήθεια του Eduardo.

La Doña K2 E30

Η Altagracia ενώνει τις δυνάμεις της με τον Leon για να εκδικηθούν τους δολοφόνους και υπογράφει ένα χαρτί που θα το μετανιώνει για όλη της τη ζωή.

La Doña K2 E29

Ο Lucho πείθει την Isabela να του δώσει άλλοθι κι έτσι να αποφύγει την ευθύνη της επίθεσης, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως τα περιμένει. Τα τραύματα του Angel είναι πολύ βαριά.

La Doña K2 E28

Ένα αυτοκίνητο εμβολίζει τον Leon Contreras, καθώς πηγαίνει τον γιο του Angel στο σχολείο. Ο Braulio και ο Alfonso κάνουν μία βρώμικη κίνηση εναντίον της Altagracia.

La Doña K2 E27

Ο Eduardo είναι μετανιωμένος, ενώ οι γονείς του εμφανίζονται στην τηλεόραση και τον παρακαλούν να παραδοθεί. Η στρατηγική του Leon να αποκτήσει πληροφορίες, είναι πολύ πιθανόν να βαφτεί στο αίμα.

La Doña K2 E26

Η Doña είναι αναστατωμένη, επειδή δεν μπορεί να ανακαλύψει τους δολοφόνους της Monica. Δεν πιστεύει πια την Αστυνομία και σκέφτεται να βάλει τη Noelia να ερευνήσει.

La Doña K2 E25

Η Eleonora έχει την ιδανική δικαιολογία για να καλέσει την Doña σε οικογενειακό δείπνο, για να μιλήσουν για τη σχέση της ανιψιάς της Isabela και του γιου της Lucho, έτσι ώστε να παρατηρήσει από κοντά την αντίπαλό της.

La Doña K2 E24

Η Altagracia νιώθει ενοχές για τον θάνατο της Monica, γιατί ξέρει ότι δολοφονήθηκε για να εκδικηθούν την ίδια. Η Regina προσπαθεί να την παρηγορήσει, αλλά φοβάται και η ίδια για τη ζωή της Isabela.

La Doña K2 E23

Η Doña κάνει έναν συσχετισμό των γεγονότων της ημέρας της απαγωγής της Monica και καταλήγει στο ότι ο Sebastian και η Fernanda Cespedes έφτασαν πολύ πριν από τη δίκη στο Μεξικό, με σκοπό να την εκδικηθούν.

La Doña K2 E22

Η Doña πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει τη γιατρό που εμπιστεύτηκε ο Preciado, για να πάρει πληροφορίες για τους απαγωγείς της κόρης της. Η Carmen Otiz συναντάει τον Braulio.

La Doña K2 E21

Η Dona ξέρει να βασανίζει τους εχθρούς της μέχρι να μιλήσουν. Ο Leon την υποπτεύεται. Ο Preciado παθαίνει καρδιακή προσβολή και ζητάει γιατρό. Η Noelia και ο Sebastian συζητούν για τη δολοφονημένη αδελφή τους.

La Doña K2 E20

Όλα είναι έτοιμα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Η επιχείρηση απομάκρυνσης του Mauricio από το νοσοκομείο ολοκληρώνεται με επιτυχία. Ο Daniel φιλάει την Regina, αλλά αυτή τον διώχνει λέγοντας ότι δεν μπορεί να έχει σχέση με έναν Πίθηκο.

La Doña K2 E19

Η Altagracia κρατάει πάντα έναν άσσο στο μανίκι. Βάζει κάποιον να παρακολουθεί τον Preciado. Ο Leon έχει μία αντιπαράθεση με την Altagracia γιατί δεν θέλει να την αφήσει να εκδικηθεί η ίδια τον θάνατο της κόρης της.

La Doña K2 E18

Ο Preciado είναι σημαντικός μάρτυρας στην υπόθεση της απαγωγής της Monica. Η Altagracia συζητάει με τον Daniel για το πως θα παγιδεύσουν τον Braulio. Η Romelia βλέπει βίντεο των Arcoiris και συνειδητοποιεί ότι ο Eduardo και ο Lucho είναι μέλη της συμμορίας.

La Doña K2 E17

Ο Navarrete συμφωνεί να βοηθήσει την Altagracia να εκδικηθεί τον θάνατο της κόρης της, υπό τον όρο να κάνουν σοβαρή σχέση. Ο Eduardo ζητάει από τον Lucho να τον βγάλει από την κρυψώνα του. Η Felina προσφέρεται να βοηθήσει τον Diego να βρει τον πατέρα του.

La Doña K2 E16

Ο Leon δείχνει μερικές φωτογραφίες σε μια νέα γυναίκα που αναγνωρίζει τον δράστη. Με ένταλμα σύλληψης, η αστυνομία πηγαίνει να συλλάβει τον Eduardo. Η Noelia γίνεται στόχος των Arcoiris. Ο Lucho φέρνει στον Eduardo ακόμη ένα νέο κορίτσι.

La Doña K2 E15

Ο Navarrete φροντίζει για τη μεταφορά της Monica στο Mexico, κατά απαίτηση της Doña. Η παρουσία του στην κηδεία της γεννάει υποψίες. Ο Lucho φτάνοντας στο νεκροταφείο βρίσκει έκπληκτος εκεί τον πατέρα του.

La Doña K2 E13

Ο Gaetano, που υποτίθεται ότι είναι φίλος του Thiago, αποκαλύπτει που είναι η Altagracia και η κόρη της. Η Isabela ανακαλύπτει ότι η οικογένεια του Lucho είχε υπό την ιδιοκτησία της την κατασκευαστική επιχείρηση Sandoval.

La Doña K2 E12

Η Altagracia αλλάζει γνώμη και εμπιστεύεται τον Leon για να σώσει την κόρη της. Η εκταφή του Braulio Padilla αποδεικνύει ότι ο πραγματικός Braulio ζει και χρησιμοποιεί άλλη ταυτότητα. Ο Leon ζητάει βοήθεια από έναν συνάδελφό του για να προστατέψει την Doña.

La Doña K2 E11

Ο Mauricio ανακαλύπτει ότι η Doña είναι καλωδιωμένη και ότι κάποιος τους καταδιώκει. Προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους συνεργούς του για να ελευθερώσουν τη Monica, αλλά κανείς δεν ανταποκρίνεται.

La Doña K2 E10

Το ποσό για την απελευθέρωση της Monica διπλασιάζεται. Η Doña μεταφέρει μόνη της τα χρήματα και πηγαίνει στη συνάντηση. Ο Vidal απομακρύνει τον Leon από τον αστυνομικό σταθμό και την υπόθεση Arcoiris.

La Doña K2 E9

Η νοσοκόμα μεταφέρει το μήνυμα του Braulio στην Αστυνομία, αλλά μόλις μπαίνει στο κτήριο γίνεται μια μεγάλη έκρηξη. Ο Lucho αποφασίζει να μπει στη ζωή της Altagracia χρησιμοποιώντας την ανιψιά της, την Isabela.

La Doña K2 E8

Η Altagracia απευθύνει τηλεοπτική έκκληση για βοήθεια για να βρει την κόρη της προσφέροντας και χρηματική αμοιβή. Η Noelia λέει στην Altagracia ότι η αδελφή της πέθανε στα χέρια των Arcoiris. Ο Braulio στέλνει ένα ψεύτικο μήνυμα στην Αστυνομία.

La Doña K2 E7

Το δικαστήριο αθωώνει την Altagracia Santoval και έξω από το δικαστήριο, οι γυναίκες-θύματα κακοποίησης πανηγυρίζουν. Αυτή δίνει διαταγή να απαχθεί η Noelia. Ο Lucho κι ο Eduardo προσπαθούν να εξαφανίσουν στοιχεία.

La Doña K2 E6

Τα στοιχεία εναντίον της Altagracia αποδυναμώνονται κατά τη διάρκεια της δίκης. Οι συγγενείς των Πιθήκων είναι αγανακτισμένοι. Η Karen ακολουθεί τον Nando, βλέπει την ουλή του και τον αναγνωρίζει ως έναν από τους Arcoiris.

La Doña K2 E5

H Doña ζητάει χρήματα για τα έξοδα της δίκης από τον Navarrete. Οι δυο τους κάνουν μία συμφωνία. Η Monica αρνείται την τροφή που της δίνει ο Braulio. Ο Matamoros και ο Daniel απελευθερώνονται για να βοηθήσουν την Altagracia.

La Doña K2 E4

Η Noelia έχει μία πρόταση συνεργασίας από τους Arcoiris. Η Doña ξεκινάει να διαπραγματεύεται με τον Navarrete, πιστεύοντας ότι κρατάει την κόρη της. Ο Leon ανακρίνει τον Eduardo για την εξαφάνιση της Monica.

La Doña K2 E3

H υπόθεση της δολοφονίας του Saul Aguirre κλείνει, όταν ανακοινώνεται ότι δράστης ήταν ο οδηγός ενός φορτηγού, ο οποίος αυτοκτόνησε. Η Monica, αγανακτισμένη, αποκαλύπτει εμπιστευτικές πληροφορίες στον Τύπο.

La Doña K2 E2

Η Monica είναι απελπισμένη να βρει τον Saul και η μητέρα της δεν διστάζει να τη βοηθήσει αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ένας παλιός εχθρός αναδύεται από το παρελθόν και ζητάει εκδίκηση. Είναι ο Braulio Padilla που όλοι θεωρούσαν νεκρό.

La Doña K2 E1

Η Altagracia Santoval βρίσκεται στη Βραζιλία και είναι αποφασισμένη να ξανακερδίσει την εξουσία της χρησιμοποιώντας την τέχνη της αποπλάνησης. Όταν ο Saul αξαφανίζεται, οι υποψίες της Monica στρέφονται στη συμμορία των Arcoiris.