FALSA IDENTIDAD

Ο Diego και η Isabel είναι δυο ξένοι που πρέπει να ξεφύγουν από το παρελθόν τους. Η μόνη τους διέξοδος είναι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προσποιηθούν ότι είναι ζευγάρι. Η αμείλικτη καταδίωξη θα ξυπνήσει το πάθος…

Σκηνοθεσία: Conrado Martínez, Diego Muñoz, Jorge Rios
Ηθοποιοί: Camila Sodi, Luis Ernesto Franco, Sergio Goyri, Samadhi Zendejas, Eduardo Yáñez, Sonya Smith, Alejandro Camacho, Dulce María, Azela Robinson, Alexa Martín

Περιλήψεις

Falsa Identidad K1 E91

Η Isabel ζητάει από την Circe να καλέσει ασθενοφόρο για να σώσουν τον Corona. Ο Mateo φθάνει στο σημείο, βρίσκει τον Corona νεκρό και βλέπει τον Diego και την Isabel να φεύγουν.

Falsa Identidad K1 E90

Ο Corona αναζητάει την Isabel, την Amanda και τον Ricardo. O Salas παραδίδεται στην Αστυνομία και ομολογεί ότι αυτός έφτιαξε τις πλαστές ταυτότητες του Ricardo, του Diego και της Isabel.

Falsa Identidad K1 E89

Ο Gavino θυμάται ευτυχισμένες στιγμές με την κόρη του πριν πέσει νεκρός στην αγκαλιά της. Η Circe παίρνει την Isabel σε ένα απομονωμένο μέρος για τη σκοτώσει.

Falsa Identidad K1 E88

Ο αρχηγός των Gaona μένει χωρίς συμμάχους και πέφτει στην παγίδα του Matthew. Αυτός τον παραδίδει στην κόρη του. Η Circe δεν σκοπεύει να δείξει κανένα έλεος.

Falsa Identidad K1 E87

Η Isabel ζει τον χειρότερο εφιάλτη της. Πέφτει στα χέρια του χειρότερου εχθρού της και εκλιπαρεί για τη ζωή των παιδιών της. Η Fernanda προσπαθεί να μεταπείσει τον Diego ώστε να μην παραδοθεί.

Falsa Identidad K1 E86

Ο Diego αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Αναζητάει τον Williams και του ζητάει χρόνο για να μπορέσει να κλείσει τους λογαριασμούς του πριν παραδοθεί στις Αρχές.

Falsa Identidad K1 E85

Ο Salas ενημερώνει τον Diego και τη μητέρα του ότι οι ομοσπονδιακοί δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τον Gavino. Η Fernanda σκέφτεται να αλλάξει τη μέρα των εγκαινίων του εστιατορίου της.

Falsa Identidad K1 E84

Ο Diego και ο Deivid παραδίδουν τους εγκληματίες στους πράκτορες. Ο Frank δεν είναι ικανοποιημένος και ζητάει και την Circe. Ο αξιωματικός Williams λαμβάνει ένταλμα σύλληψης για τον Diego και την Isabel.

Falsa Identidad K1 E83

Ο Diego είναι σίγουρος ότι η Circe έχει κλέψει τον φάκελο με τα διαβατήρια. Αυτή τα στέλνει στην Αστυνομία. Ο Porfirio προλαβαίνει να ειδοποιήσει την Isabel ότι η Αστυνομία είναι στα ίχνη της.

Falsa Identidad K1 E82

Ο Diego οργανώνει το σχέδιό του για την Circe και αυτή αντιμετωπίζει τον χειρότερο εφιάλτη της: την προδοσία της από αυτόν που αγαπάει. Οι άνδρες του Gavino βρίσκουν τη Felipa και προσπαθούν να την απαγάγουν.

Falsa Identidad K1 E81

Ο Gavino εντοπίζει την Circe και φροντίζει να μάθει ότι όποιος τολμήσει να τον προκαλέσει θα το πληρώσει με τη ζωή του. Αυτή αποχαιρετάει κλαίγοντας τον Joselito και του ζητάει συγγνώμη.

Falsa Identidad K1 E80

Ο Gavino θέλει να κάνει τον Joselito να πληρώσει για την προδοσία του. Η Ramona κατηγορεί την Circe ότι πρόδωσε την οικογένεια για έναν άνδρα που δεν την αγαπάει.

Falsa Identidad K1 E79

Ο Mateo θέλει να αποδείξει την αφοσίωσή του στον Gavino και δολοφονεί τους πράκτορες για να απαγάγει τον Jose Diego. Η Marlene εξομολογείται στον Jim ότι είναι ερωτευμένη μαζί του.

Falsa Identidad K1 E78

Η Circe προσπαθεί να αποπλανήσει τον Diego, αλλά αυτός δεν μπορεί να ξεχάσει ότι δολοφόνησε τον αδελφό του και την αποφεύγει. Ο Joselito πέφτει στα χέρια των ομοσπονδιακών.

Falsa Identidad K1 E77

Ο Joselito αναζητά στη Babel τον Gabino και ξεσπάνε πυροβολισμοί. Ο Diego επιστρέφει από τη Sonora και προσπαθεί να διατηρήσει την εμπιστοσύνη της Circe.

Falsa Identidad K1 E76

O Diego θέλει να κρατήσει την Isabel μακριά από τα σχέδιά του. Ο Gavino ανυπομονεί να δολοφονήσει την Circe. Ο Joselito ετοιμάζεται να επιτεθεί στη Babel. Η Paloma επισκέπτεται τον Porfirio.

Falsa Identidad K1 E75

Η Isabel και ο Diego ακινητοποιούν τον πράκτορα που τους σημαδεύει με όπλο και καταφέρνουν να διαφύγουν. Ο Diego λέει την αλήθεια στην Isabel για την Circe.

Falsa Identidad K1 E74

O Diego αποφασίζει να μη μιλήσει με την Circe και να ακούσει τις εξηγήσεις της και πηγαίνει με την Isabel στο νεκροτομείο. Ο Mateo Corona ομολογεί ότι η Babel ανήκει τώρα στο καρτέλ Gaona.

Falsa Identidad K1 E73

Ο Diego υπόσχεται στον Salas να καταστρώσει ένα σχέδιο για να παραδώσει την Circe και τους Κολομβιανούς στις Αμερικανικές Αρχές. Ο Joselito και η Felipa σκέφτονται να δολοφονήσουν τον Gavino για να κερδίσουν την υποστήριξη της Circe.

Falsa Identidad K1 E72

Η Circe λέει στον Diego ότι κάποιος τους πρόδωσε. Ο Deivid ακούει την πρόταση του δικηγόρου, να παντρευτεί την Gaby, ώστε αυτή να μπορέσει να ζήσει νόμιμα στο Mexico.

Falsa Identidad K1 E71

Η Isabel τηλεφωνεί στον Diego και του ζητάει να συναντηθούνε. Η Circe ανακρίνει τον Deivid. Η Marelene επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει τον Augusto να απειλεί με όπλο τη Diana.

Falsa Identidad K1 E70

Ο Gavino προσφέρει στον Diego ένα όπλο για να τον σκοτώσει, αλλά αυτός επιλέγει να φύγει. Η Marlene ανοίγει την καρδιά της στην Isabel και της εξομολογείται την αγάπη της για τον Jim.

Falsa Identidad K1 E69

Ο Gavino λέει στον Diego ότι η Circe ήταν αυτή που δολοφόνησε τον Eliseo. Την καλεί να μιλήσουν και αυτή ομολογεί τη δολοφονία, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Diego την ακούει.

Falsa Identidad K1 E68

Ο Diego και ο Deivid καταφέρνουν να ξεφύγουν από το σημείο της παράδοσης. Η Felipa τηλεφωνεί στην Circe για να την προειδοποιήσει ότι κινδυνεύει και πρέπει να κρυφτεί.

Falsa Identidad K1 E67

Η Circe αρχίζει να νιώθει την εκδίκηση του πατέρα της. Ο Joselito τής τηλεφωνεί από την Costa Rica και της προσφέρει τη συμμαχία του για να σκοτώσει τον Gavino.

Falsa Identidad K1 E66

Ο Capo σχεδιάζει την εκδίκησή του και δεν σκοπεύει να αφήσει κανέναν να γλιτώσει. Ο Diego σχεδιάζει να επιστρέψει στη Sorona γιατί θέλει να βρει τον Gavino.

Falsa Identidad K1 E65

Ο Diego λέει στη μητέρα του ότι θα φύγει με την Circe. Στο δικαστήριο, ο Augustus καταθέτει υπέρ του Gavino. Η Fernanda αναζητά την Isabel για να της πει ότι ο Diego και η Circe φεύγουν από τη χώρα.

Falsa Identidad K1 E64

Ο Corona λέει στην Isabel ότι είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στη ζωή της και στην οικογένειά του. Ο Don Mateo απειλεί τη Lourdes. Η Circe λέει στον Diego ότι δωροδόκησε τον δικαστή.

Falsa Identidad K1 E63

Η Circe είναι έξαλλη με τη Felipa, αλλά αυτή της λέει ότι η μητέρα της υπέφερε και της ζήτησε η ίδια να τη σκοτώσει. Οι γιατροί λένε στην Isabel ότι η εγχείρηση του Porfirio είχε επιπλοκές.

Falsa Identidad K1 E62

Ο Don Mateo λαμβάνει ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τη Lourdes. Η Circe συναντιέται με τον αρχηγό της αστυνομίας και του δίνει χρήματα για να κατηγορήσει τον ιδιωτικό ντετέκτιβ για τον θάνατο της Margot.

Falsa Identidad K1 E61

Οι Κολομβιανοί δίνουν τελεσίγραφο στον Diego για συνάντηση στα σύνορα. Η Lourdes μιλάει με τους γονείς της για όσα έγιναν και είναι φοβισμένη επειδή το έσκασε από τους απαγωγείς της.

Falsa Identidad K1 E60

Ο Augusto υπερασπίζεται την αθωότητα του Gavino στην τηλεόραση και κατονομάζει τον Joselito ως πραγματικό ηγέτη του καρτέλ Sonora και δολοφόνο. Η Circe λέει στον Diego ότι έχουν βρει τους δολοφόνους της Margot.

Falsa Identidad K1 E59

Ο Diego είναι σίγουρος ότι η Circe εμπλέκεται στον θάνατο της θείας του Guevara. Η Isabel νομίζει ότι ξέρει τι συνέβη στη Margot. Ο Don Mateo υποψιάζεται ότι η Isabel κρύβει κάτι.

Falsa Identidad K1 E58

Η Circe και η Flor μεταμφιέζονται σε υπηρέτριες και μπαίνουν στο δωμάτιο της Margot για να απομακρύνουν τον Diego από την Isabel. Η Marlene αντιμετωπίζει τον Augusto και τα ψέματά του.

Falsa Identidad K1 E57

Η Margot είναι έτοιμη να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Isabel και του Diego. Ο Ignacio θέλει να πείσει ο Diego την Isabel να εγκαταλείψει την πόλη.

Falsa Identidad K1 E56

Ο Mateo προτείνει στη Ramona να τον βοηθήσει να βρουν τον Augusto, αλλά αυτή αρνείται. Ο Matthew πηγαίνει στο νοσοκομείο και προτείνει στον Augusto να δηλώσει ότι ο Gavino είναι αθώος για τη δολοφονία του Eliseo.

Falsa Identidad K1 E55

Ο Diego και η Circe μένουν στο ράντσο του πατέρα της στη Sonora. Ο Diego θέλει να δει τον Gavino Ganoa να βγαίνει από τη φυλακή, ώστε να τον σκοτώσει ο ίδιος.

Falsa Identidad K1 E54

Ο Diego αποσυνδέει τον Augusto από τα μηχανήματα, αλλά οι νοσοκόμες μπαίνουν στο δωμάτιο. Η Circe και η Isabel κάνουν μια συμφωνία. O Don Mateo πάει να επισκεφθεί τον γιο του.

Falsa Identidad K1 E53

Η Marlene δίνει την άδεια στους γιατρούς να χειρουργήσουν τον Augusto. Η Isabel τηλεφωνεί στη Fernanda για να της πει ότι έχουν βρει τον πρώην άντρα της. Ο Diego και η Circe μαθαίνουν ότι ο Augusto είναι στο νοσοκομείο.

Falsa Identidad K1 E52

Ο Augusto μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο Diego επισκέπτεται τη Marlene. Ο Joselito λέει στον Topo ότι θα διαφύγει στην Costa Rica. H Circe μιλάει με τις γυναίκες στη Babel.

Falsa Identidad K1 E51

Η Fernanda λέει στον γιο της ότι εγκατέλειψε τα πάντα για αυτόν και ότι αν είχε καταγγείλει τον Augusto, αυτός θα ενημέρωνε τις αρχές ότι ο Diego είναι ζωντανός. Η Marlene συνειδητοποιεί ότι ο Augusto είναι εγκληματίας.

Falsa Identidad K1 E50

Ο Salas και η Zoraida ακούνε την ηχογράφηση του Augusto που επιβεβαιώνει ότι σκότωσε τον Ramiro. Ο Diego μαθαίνει ότι η Marlene και ο Augusto έχουν σχέση. Η Isabel θέλει να επιστρέψει στη δουλειά.

Falsa Identidad K1 E49

Οι Κολομβιανοί θέλουν να μάθουν που βρίσκεται το εμπόρευμα και βασανίζουν τον Joselito και τον Augusto. Η Circe καταφθάνει και συμμετέχει στα βασανιστήρια. Ο Don Mateo λέει στον Piochas ότι δεν παίρνει λεφτά από τον Gavino.

Falsa Identidad K1 E48

Ο Joselito και ο Augusto φτάνουν στο άδειο κτήριο για να διαπιστώσουν ότι πρόκειται για παγίδα. Ο Diego είναι πληγωμένος από την απόφαση της Isabel επιστρέψει στον άνδρα της.

Falsa Identidad K1 E47

Η Margot φτάνει στο σπίτι της Isabel αναζητώντας τον Max Guevara. Όταν η Isabel αναζητήσει τον Diego θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Joselito αναζητάει πληροφορίες για την Circe.

Falsa Identidad K1 E46

Ο Diego καταφέρνει να σώσει την Circe από τον Joselito και περιποιείται τα τραύματά της. Η Isabel αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον πατέρα των παιδιών της. Η Fernanda και ο Salas βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού.

Falsa Identidad K1 E45

Ο Joselito αποφασίζει να σταματήσει να κρύβεται και να αντιμετωπίσει την Circe. Η Isabel παίρνει τον Corona μαζί της στη δουλειά για να μαζέψει χρήματα για την επέμβαση. Η Paloma κάνει τεστ εγκυμοσύνης και βγαίνει θετικό.

Falsa Identidad K1 E44

Η υγεία του Corona επιδεινώνεται και οι ελπίδες λιγοστεύουν. Η Isabel είναι πρόθυμη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να τον βοηθήσει. Ο Piochas γλιτώνει από τους πυροβολισμούς και ο Don Mateo τον παίρνει στο σπίτι του.

Falsa Identidad K1 E43

Ο Piochas και ο Don Mateo ετοιμάζουν την παγίδα για τον Joselito. Ο Diego υπόσχεται στην Isabel ότι κανείς δεν θα ξαναπειράξει αυτήν και τα παιδιά. Ο Gavino απειλεί τη Felipa ότι θα την προδώσει.

Falsa Identidad K1 E42

Η Amanda παίρνει τηλέφωνο τη μητέρα της και της λέει ότι έχουν έρθει δύο άντρες στο σπίτι, που θέλουν να συναντήσουν τον Diego. Οι Κολομβιανοί εμφανίζονται στο σπίτι και απομακρύνουν τους άντρες για λογαριασμό του Diego.

Falsa Identidad K1 E41

Η Isabel και η Circe είναι στο νοσοκομείο. Ο Diego παίρνει τη Fernanda στο σπίτι του για να ζήσει μαζί του. Μετά από μια παθιασμένη νύχτα με την Paloma, ο Jim δεν θέλει να μπλέξει η κατάσταση.

Falsa Identidad K1 E40

Ο Diego και η Isabel αποφασίζουν να χωρίσουν για να προστατέψουν τη ζωή των παιδιών. Η Fernanda φεύγει από το σπίτι μαζί με τον γιο της. Ο Augusto θυμώνει με τη Marlene.

Falsa Identidad K1 E39

Η Fernanda καθαρίζει τους τοίχους και το πάτωμα πριν έρθουν τα παιδιά. Η Circe και η Ramona επιστρέφουν στο σπίτι, αλλά δεν βρίσκουν τη Felipa. Ο Diego αποδέχεται την πρόταση των Κολομβιανών.

Falsa Identidad K1 E38

Ο Joselito, ζητώντας εκδίκηση, πηγαίνει στο σπίτι της Isabel και σκοτώνει τον μικρό σκύλο του Ricardito. Ο Diego ξέρει ότι οι Gaonas είναι στα ίχνη του. Ο Corona μπαίνει στο νοσοκομείο.

Falsa Identidad K1 E37

Ο Joselitο στήνει μία παγίδα για την Circe και τον Diego. Η Isabel θέλει να βοηθήσει τον Corona να γίνει καλά. Η Fernanda ανακαλύπτει ότι η Marlene είναι η ερωμένη του άντρα της.

Falsa Identidad K1 E36

Οι Κολομβιανοί απαγάγουν την Circe και τον Diego, θέλοντας να εξασφαλίσουν ότι το εμπόρευμά τους θα φτάσει στις ΗΠΑ. Ο Joselito παίρνει πληροφορίες από τον Brandon.

Falsa Identidad K1 E35

Ο Diego εξομολογείται στην Isabel το παρελθόν του και υπόσχονται να κάνουν μια νέα αρχή οι δυο τους. Η Marlene αρχίζει να υποπτεύεται τον Augustus. Η Circe παραμονεύει τον Diego έξω από το σπίτι του.

Falsa Identidad K1 E34

Με τις πληροφορίες που πήρε από τον Joselito, η Circe μπορεί να διαπιστώσει με τα ίδια της τα μάτια, ποια είναι η γυναίκα που της έκλειψε τον άνδρα. Η Fernanda παίρνει την Isabel μαζί της για να βρει δουλειά.

Falsa Identidad K1 E33

Ο Diego έρχεται σε επαφή με τη θεία του Emiliano Guevara και προσποιείται πως είναι ο ανιψιός της. Ο Gavino παίρνει ένα μήνυμα για το πως του χαρίστηκε η ζωή του και ποιον πρέπει να ευγνωμονεί γι΄αυτό.

Falsa Identidad K1 E32

Ο Piochas τηλεφωνεί στον Joselito και του υπενθυμίζει ότι η Babel είναι σημαντική επιχείρηση για το καρτέλ. Τον απειλεί ότι θα ενημερώσει τον Gavino που έχει βγει από το νοσοκομείο και αυτός συμφωνεί να ελευθερώσει όλους τους ομήρους.

Falsa Identidad K1 E31

Ο Salas προειδοποιεί τον Diego ότι η αληθινή οικογένεια του Emiliano Guevara τον αναζητάει. Ο Joselito κρατάει ομήρους και απειλεί να σκοτώσει όλες τις χορεύτριες. Η Isabel καταφέρνει να ξεφύγει και να αναζητήσει βοήθεια.

Falsa Identidad K1 E30

Ο Joselito συναντάει τη Mami Chula και ανακαλύπτει ότι είναι η Circe. Οι δυο τους συγκρούονται για το ποιος θα κυριαρχήσει στο εμπόριο ναρκωτικών. Ο Jim ανοίγεται στην Isabel και της λέει ότι σκότωσε κατά λάθος τη γυναίκα του.

Falsa Identidad K1 E29

Ο Augusto μαθαίνει από τον Joselito ότι η Circe ήταν αυτή που δολοφόνησε τον Eliseo. Η Isabel δέχεται να την πάει ο Jim στο σπίτι και του διηγείται το παρελθόν της. Τα κορίτσια στη Babel ανησυχούν για τη Nuria και τα χάπια που παίρνει.

Falsa Identidad K1 E28

Ο Joselito επιβεβαιώνει ότι η Camila είναι η γυναίκα του Diego και ζητάει από τον Jim να τη φέρει στο τραπέζι του. Η Circe συμφωνεί να συναντηθεί με το καρτέλ Gaona. Ο Capo δίνει εντολή να δολοφονηθεί ο Joselito.

Falsa Identidad K1 E27

Ο Diego αποφασίζει να φύγει από το σπίτι για να προστατέψει αυτούς που αγαπάει από το καρτέλ που θα επιστρέψει για αυτόν. Ο Joselito προειδοποιεί τον Diego ότι αν η Circe επιστρέψει σε αυτόν, θα τον σκοτώσει.

Falsa Identidad K1 E26

Η Circe ζητάει να συναντήσει την Camila. Ο Corona δίνει πληροφορίες στο καρτέλ για το που βρίσκονται ο Diego και η Fernanda. Ο Joselito μαθαίνει ότι ο Augusto δουλεύει για το καρτέλ που κλέβει όλους τους πελάτες.

Falsa Identidad K1 E25

Η Circe δεν συγχωρεί τον Diego για την σχέση του με μια άλλη γυναίκα και ζητάει από τη Ramona να της δώσει δεκαπέντε από τα κορίτσια της, ώστε να χτίσει τη νέα αυτοκρατορία της αποκλειστικά με γυναίκες.

Falsa Identidad K1 E24

Η Circe αναλαμβάνει το εμπόριο με τις ΗΠΑ. Ο Diego φοβάται ότι θα τη δολοφονήσουν και αποφασίζει να την ψάξει. Ο Corona βρίσκει τον γιο του, Ricardo. Ο Joselito δολοφονεί μία σερβιτόρα μπροστά στη Ramona.

Falsa Identidad K1 E23

Με τα χρήματα του Augusto και την υποστήριξη του Brandon, η Circe σχεδιάζει να εκτοπίσει τον Gaona και να ηγηθεί του πιο ισχυρού καρτέλ στον κόσμο. Ο Diego θυμώνει γιατί η Isabel του έκρυψε την άφιξη της μητέρας του.

Falsa Identidad K1 E22

Ο Gavino τραυματίζεται σοβαρά, μετά από μiα επίθεση στη φυλακή. Ο Joselito τον θέλει νεκρό για να γίνει αυτός αρχηγός του καρτέλ. Η Zoraida λέει στη Fernanda ότι ο Salas είναι ζωντανός.

Falsa Identidad K1 E21

Το καρτέλ, έχοντας χάσει τα ίχνη της Circe και του Diego, νομίζει πως αυτοί οι δύο διέφυγαν μαζί. Ο Joselito στέλνει κάποιον να απαγάγει τη Fernanda, ξέροντας ότι ο γιος της θα επιστρέψει για αυτήν.

Falsa Identidad K1 E20

Η Circe και η Felipa διαφεύγουν στο Mexico με τα διαβατήρια του Deivid. Ο Diego ζηλεύει και θέλει να συνοδεύσει την Isabel στο Babel, αλλά αυτή αρνείται. Ο Don Mateo ρωτάει τον Corona για τη μήνυση ενάντια στην Isabel.

Falsa Identidad K1 E19

Η Fernanda, μετά την απώλεια του γιου και την απιστία του άντρα της, είναι έτοιμη να αυτοκτονήσει. Ο Joselito βασανίζει την Circe και η Felipa τον πυροβολεί. Ο Gavino θέλει απεγνωσμένα να βγει από τη φυλακή.

Falsa Identidad K1 E18

Μετά την απώλεια του αδελφού του, ο Diego εξομολογείται τον έρωτά του στην Isabel και της ζητάει να κάνουν μαζί μια καινούργια οικογένεια. Ξεφεύγουν από τον Don Mateo και κλέβουν τις πινακίδες ενός άλλου αυτοκινήτου για να παραπλανήσουν τις Αρχές.

Falsa Identidad K1 E17

Η Isabel εξομολογείται στον Diego την αγάπη της. Οι άνδρες του Gavino εκτελούν τη διαταγή και ξεκινούν να πυροβολούν στην κηδεία του δήμαρχου του Alamo. Ο Don Mateo απειλεί τον Diego και την Isabel.

Falsa Identidad K1 E16

Ο Diego ορκίζεται να εκδικηθεί τον Gavino Gaona, νομίζοντας ότι αυτός σκότωσε τον Eliseo. Η Circe συναντάει τον Diego που πάει να αποχαιρετήσει μυστικά τον αδελφό του και του λέει ότι αυτή προσπάθησε να τον βοηθήσει.

Falsa Identidad K1 E15

Ο Eliseo δεν καταφέρνει να αφοπλίσει την Circe και αυτή στήνει παγίδα στον Gavino. Η Fernanda λέει στον Diego ότι το καρτέλ απήγαγε τον αδελφό του. Η Circe είναι ευχαριστημένη με τη σύλληψη του πατέρα της.

Falsa Identidad K1 E14

Η Circe απειλεί τον Eliseo με όπλο ζητώντας του να την πάει στον Diego. Η Fernanda νιώθει ένοχη που έκρυψε το όπλο του Augusto. Ο Joselito βασανίζει τη Felipa για να του πει που κρύβεται η Circe.

Falsa Identidad K1 E13

Ο Diego λέει στην Isabel τι σχέση έχει με το καρτέλ Gaona. Ο Corona εμφανίζεται και εμποδίζει την Isabel να σώσει την Amanda. Η Circe βγάζει το νυφικό της και εξαφανίζεται.

Falsa Identidad K1 E12

Ο Gavino ανακαλύπτει ότι ο Diego επέστρεψε και δίνει εντολή να τον κυνηγήσουν. Ο Salas τοποθετεί ένα μικρόφωνο στο αυτοκίνητο του Augusto και ηχογραφεί μία εξομολόγηση.

Falsa Identidad K1 E11

Ο Diego και η Isabel φιλιούνται με πάθος, αλλά αυτή δεν νιώθει έτοιμη να προχωρήσει. Ο Joselito αποφασίζει να δολοφονήσει τον οδηγό του Eliseo για να μην μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς.

Falsa Identidad K1 E10

Ο Diego βλέπει την Isabel να χορεύει στο μπαρ για άλλους άντρες και έξαλλος από ζήλια της ζητάει να παραιτηθεί. Ο εκτελεστής του Joselito είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Eliseo.

Falsa Identidad K1 E9

Η Isabel εξακολουθεί να λέει ψέματα στον Diego για τη δουλειά της. Η Circe τηλεφωνεί στον Eliseo για να πείσει τον Diego να επιστρέψει. Ο Don Mateo ανακαλύπτει ότι ο Diego ζει.

Falsa Identidad K1 E8

Ο Eliseo είναι θυμωμένος με τον αδερφό του γιατί κάνει εμφανίσεις ενώ υποτίθεται πως είναι νεκρός. Η Marlene λέει στην Isabel ότι ο Corona ξέρει πως βρίσκεται στο Mexico.

Falsa Identidad K1 E7

Η κόρη του Don Gavino θέλει να εκδικηθεί τον Diego. Αποπλανεί τον Joselito προκειμένου να δολοφονήσει τον δήμαρχο. Ο Don Mateo πουλάει τη Lourdes στο καρτέλ Gaona.

Falsa Identidad K1 E6

Η Isabel απεγνωσμένη για χρήματα, δέχεται να δουλέψει στο μπαρ που χορεύει η Marlene. Ο Diego θέλει να τη βοηθήσει και συμφωνεί να κάνει μια παράνομη δουλειά.

Falsa Identidad K1 E5

Ο Gavino είναι έτοιμος να σκοτώσει την κόρη του όταν επεμβαίνει ο Joselito. Η Isabel δεν μπορεί να βρει δουλειά. Η Amanda λέει στον δικηγόρο ότι η μητέρα της πέρασε τα σύνορα.

Falsa Identidad K1 E4

Ο Augusto κατηγορεί τον Eliseo ότι δουλεύει για το καρτέλ Ganoa. Ο Joselito ζητά το χέρι της Circe από τον Gavino και αυτή δέχεται το δαχτυλίδι του.

Falsa Identidad K1 E3

Ο Joselito καταφέρνει να εντοπίσει τον Diego και του επιτίθεται αιφνιδιαστικά. Αυτός καταφέρνει να ξεφύγει με την Isabel και τον Ricardo, αλλά οι αμερικανικές αρχές ξέρουν πλέον τα ονόματά τους.

Falsa Identidad K1 E2

Η Isabel, ο Diego και ο μικρός Ricardo καταφέρνουν να περάσουν στις ΗΠΑ με αμερικανικά διαβατήρια. Από εδώ και πέρα θα είναι οι Camila, ο Emiliano και ο Max Guevara.

Falsa Identidad K1 E1

Ο Diego δουλεύει για έναν πανίσχυρο έμπορο ναρκωτικών. Όταν αυτός μάθει ότι διατηρεί σχέση τόσο με την κόρη όσο και με τη γυναίκα του, θα αναζητήσει εκδίκηση. Η Isabel θέλει να ξεφύγει, μαζί με τα παιδιά της, από τον κακοποιητικό σύζυγό της.