DEVIOUS MAIDS

Οι πλούσιες οικογένειες του Beverly Hills κρύβουν μυστικά για όλους εκτός από τις υπηρέτριές τους. Πάθη και εγκλήματα πίσω από κλειστές πόρτες πολυτελών σπιτιών.

Δημιουργός: Marc Cherry
Ηθοποιοί: Ana Ortiz, Dania Ramirez, Roselyn Sanchez, Judy Reyes

Περιλήψεις

Devious Maids Κ4 Ε10

Η Zoila μαθαίνει κάτι που ίσως βοηθήσει τελικά τη Rosie να βρει την αλήθεια. Ο Adrian έχει καταπληκτικά νέα να μοιραστεί, φέρνοντας την Evelyn ένα βήμα πιο κοντά στο διαζύγιο που πάντοτε επιθυμούσε.

Devious Maids Κ4 Ε9

Η Marisol μαθαίνει ένα μυστικό από το παρελθόν της Genevieve που ίσως βοηθήσει να αποκαλυφθεί ο δολοφόνος της Peri. Η Zoila προσπαθεί να ισορροπήσει την ερωτική και την επαγγελματική της ζωή.

Devious Maids Κ4 Ε8

Η Carmen είναι εγκλωβισμένη στο νοικοκυριό των Powell. Η Genevieve εξακολουθεί να ανακατεύεται στα αισθηματικά της Marisol. Η Shannon εξομολογείται κάτι που φέρνει τη Rosie πιο κοντά στην αλήθεια.

Devious Maids Κ4 Ε7

Η Rosie ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Peri. Η Evelyn ξεγελάει την Carmen προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει. Η Marisol προσπαθεί να αντέξει την απουσία του Peter.

Devious Maids Κ4 Ε6

Η Rosie στρέφεται στη Genevieve για βοήθεια καθώς ερευνά τη δολοφονία της Peri, αλλά όσο περισσότερο πλησιάζει στην αλήθεια τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος.

Devious Maids Κ4 Ε5

Η προσπάθεια της Rosie να αποδείξει την αθωότητα του Spence, τη θέτει σε μεγάλο κίνδυνο. Η Marisol χρειάζεται τη βοήθεια της Evelyn, όταν ο Peter την προσκαλεί σε ένα γκαλά.

Devious Maids Κ4 Ε4

Η Marisol έχει καινούργιο συγκάτοικο. Η σχέση της Daniela και της Carmen επηρεάζεται από την απροσδόκητη άφιξη ενός επισκέπτη. Η Zoila μπλέκεται σε ένα ραντεβού στα τυφλά.

Devious Maids Κ4 Ε3

Ο πόλεμος ανάμεσα στη Genevieve και τη Marisol έχει πάρει νέες διαστάσεις. Η Carmen προσπαθεί να γίνει «φίλη» με τη Daniela. Η φιλία της Zoila με την Frances χτίζεται μέρα τη μέρα.

Devious Maids Κ4 Ε2

Ο πόλεμος ανάμεσα στη Genevieve και τη Marisol έχει πάρει νέες διαστάσεις. Η Carmen προσπαθεί να γίνει «φίλη» με τη Daniela. Η φιλία της Zoila με την Frances χτίζεται μέρα τη μέρα.

Devious Maids Κ4 Ε1

Οι ζωές όλων έχουν αλλάξει για πάντα, μετά την έκρηξη στην οικία των Powell.

Devious Maids Κ3 Ε13

Οι οικιακές βοηθοί βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο και ξεσκεπάζουν έναν δολοφόνο.

Devious Maids Κ3 Ε12

Η Marisol αρχίζει να πιστεύει ότι η Taylor κρύβει κάτι για τους φόνους. Ο Ernesto θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο, που ίσως έχει επικίνδυνες επιπτώσεις για τη Rosie.

Devious Maids Κ3 Ε11

Η Rosie παίρνει μία μεγάλη απόφαση όταν ο Spence αρχίζει να κάνει ερωτήσεις για τη συμπεριφορά του Ernesto. Η Zoila μαθαίνει κάτι ανησυχητικό για τον Dr. Neff και προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Genevieve.

Devious Maids Κ3 Ε10

Η Marisol ερευνά την επιστροφή ενός γνωστού προσώπου στη γειτονιά. Η Carmen αρχίζει να βρίσκει μπροστά της τα ψέματά της. Η Zoila προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι καλύτερη από την Joy.

Devious Maids Κ3 Ε9

Η Evelyn έχει μια μεγάλη έκπληξη για τον Adrian όταν αυτός επιστρέψει από το νοσοκομείο. Ο Sebastien ενθαρρύνει την Carmen να χτίσει μία σχέση με την Jacklyn.

Devious Maids Κ3 Ε8

Η Zoila βρίσκεται ανάμεσα στη Genevieve και τον καινούργιο φίλο της. Η Marisol ανακαλύπτει μία καινούργια πλευρά του Jesse. Η Rosie κι ο Ernesto διαφωνούν για τη δουλειά της στο σπίτι των Stappord.

Devious Maids Κ3 Ε7

Η Zoila καταστρώνει ένα σχέδιο για να μην παρατείνει η αδερφή της την επίσκεψή της. Η Evelyn προσπαθεί να υιοθετήσει ένα παιδί. Η μουσική καριέρα της Carmen επιτέλους ξεκινάει.

Devious Maids Κ3 Ε6

Η Carmen βοηθάει απρόθυμα τον Adrian με το νέο του χόμπι, το οποίο έχει επικίνδυνες συνέπειες. Η Marisol ανησυχεί για τη σχέση της με τον Jesse.

Devious Maids Κ3 Ε5

Η Zoila ανακαλύπτει ένα μυστικό από το παρελθόν της Genevieve. Η Rosie είναι διχασμένη ανάμεσα στον Ernesto και τον Spence.

Devious Maids Κ3 Ε4

Όταν ο Jesse κάνει μία απρόσμενη ανακάλυψη, στρέφεται στη Marisol για βοήθεια. Η Carmen βρίσκει έναν έξυπνο τρόπο να κάνει τον Sebastian να ζηλέψει.

Devious Maids Κ3 Ε3

Καθώς η Zoila και ο Havier ετοιμάζονται να παντρευτούν, η Genevieve επιμένει ότι η Zoila πρέπει να ακολουθήσει τη συμβουλή της. Ο Spence προσπαθεί να προστατέψει την Rosie.

Devious Maids Κ3 Ε2

Η Zoila και η Valentina πρέπει να πάρουν μία πολύ σοβαρή απόφαση για το μέλλον τους. Η Carmen επιμένει να είναι η πρώτη πελάτης της Marisol στο καινούργιο επιχειρηματικό της ξεκίνημα.

Devious Maids Κ3 Ε1

Η ζωή όλων αλλάζει δραματικά μετά τους πυροβολισμούς στον γάμο της Rosie και του Spence. Ένα γνωστό ζευγάρι επιστρέφει στο Beverly Hills με την μυστηριώδη κόρη του.

Devious Maids Κ2 Ε13

Η Carmen γνωρίζει έναν γοητευτικό άνδρα που προσφέρεται να τη βοηθήσει στη μουσική καριέρα της, η Zoila παίρνει σοκαριστικά νέα και στη Valentina προσφέρεται μία μοναδική ευκαιρία.

Devious Maids Κ2 Ε12

Όταν ο Nick αρνείται να μιλήσει για το παρελθόν του, η Marisol αποφασίζει να ψάξει για την αλήθεια. Η Zoila παλεύει με τα συναισθήματά της για τον Javier και τον Pablo.

Devious Maids Κ2 Ε11

Όταν η Marisol αντιμετωπίζει την Opal απειλώντας να την καταδώσει στην αστυνομία για το ατύχημα του Nicholas, τα πράγματα παίρνουν βίαιη τροπή. Η Valentina βρίσκει τον μπελά της όταν φέρνει την Zoila και τον Pablo να τη βοηθήσουν.

Devious Maids Κ2 Ε10

Η Marisol σοκάρεται από ένα μυστικό που αποκαλύπτει ο Nicholas υπό την επήρεια χαπιών. Η Valentina ζητάει από τον Remi να βοηθήσει τον Ethan.

Devious Maids Κ2 Ε9

Δίχως να το ξέρει η Rosie, ο Reggie προχωράει το σχέδιό του να διαλύσει το νοικοκυριό των Miller. Η Genevieve ξαφνιάζεται όταν η αποξενωμένη μητέρα της εμφανίζεται στην πόρτα της, χάρη στην Zoila.

Devious Maids Κ2 Ε8

O Nicholas ξαφνιάζει τη Marisol με μία ερώτηση. Η Opal στρέφεται στον Ethan για βοήθεια. H Genevieve προσκαλεί τη Zoila και τον Javier σε δείπνο.

Devious Maids Κ2 Ε7

H Marisol πείθει τον Nicholas να ξεφορτωθεί την Opal, καθώς περισσότερα μυστικά για το παρελθόν των Deering έρχονται στην επιφάνεια. Ο Reggie ζηλεύει όταν μαθαίνει την ιστορία της Rosie με τον Spence.

Devious Maids Κ2 Ε6

Η Marisol ανακαλύπτει κι άλλα μυστικά για την Opal. Η Rosie προσπαθεί να βοηθήσει τη Lucinda, πράγμα που οδηγεί σε νέες διαμάχες στην οικογένεια Miller.

Devious Maids Κ2 Ε5

O Nicholas ζηλεύει τη φιλία της Marisol με τον εκδότη της. Ένας επισκέπτης δημιουργεί προβλήματα στην Carmen. Τα πράγματα περιπλέκονται για την Valentina και τον Ethan.

Devious Maids Κ2 Ε4

Η Marisol υποψιάζεται ότι ο Nicholas ίσως κρύβει κι άλλο μυστικό. Η Genevieve ενθαρρύνει τη Zoila να βγει ραντεβού σε μια οικογενειακή συνάντηση, για να κάνει τον Pablo να ζηλέψει.

Devious Maids Κ2 Ε3

Η Marisol ανακαλύπτει σοκαριστικά νέα για τον αρραβωνιαστικό της, Nicholas και την Opal. Δυσαρεστημένη από τον γιατρό που πρότεινε η Didi για τον Kenneth η Rosi τον πηγαίνει σε έναν ειδικό που τους γεμίζει ελπίδες.

Devious Maids Κ2 Ε2

Όταν η Carmen νιώθει να απειλείται από το παρελθόν του Alejandro κάνει τα πάντα προκειμένου να προστατέψει την καριέρα της. Η Zoila επεμβαίνει στη δουλειά της Valentina, αγνοώντας τα οικογενειακά της προβλήματα.

Devious Maids Κ2 Ε1

Έχουν περάσει τρεις μήνες και η Marisol έχει βρει έναν καινούργιο έρωτα. Όταν η Peri ανακαλύπτει ότι η Rosi επέστρεψε στις ΗΠΑ, κάνει τα πάντα για να κρατήσει μακριά της τον Spence.

Devious Maids Κ1 Ε13

Το μυστήριο που περιβάλλει τον θάνατο της Flora κορυφώνεται.

Devious Maids Κ1 Ε12

Η Marisol θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο όσο ερευνά περισσότερο τον φόνο της Flora. Η Carmen αναθερμαίνει τη σχέση της με τον Sam. Η Zoila εξακολουθεί να μην εγκρίνει τη σχέση της Genevieve και του Phillipe.

Devious Maids Κ1 Ε11

Ο Alejandro και η Carmen διαφωνούν για την καινούργια σχέση του. Η Marisol πλησιάζει όλο και περισσότερο στην αλήθεια, ενώ η Taylor κι ο Michael είναι καχύποπτοι για τις προθέσεις της.

Devious Maids Κ1 Ε10

Η Valentina φοβάται ότι ο Remi θα τη μισεί όταν επιστρέψει από την κλινική. Η Marisol μαθαίνει ότι ο γιος της έμπλεξε σε παράνομες δραστηριότητες.

Devious Maids Κ1 Ε9

Η Evelyn εκβιάζει την Rosie για να περάσει περισσότερο χρόνο με το μωρό των Tucker. Η Marisol ανακαλύπτει νέες πληροφορίες για τη Flora και υποψιάζεται τον Michael.

Devious Maids Κ1 Ε8

Η Genevieve λέει ψέματα για την ηλικία της στο καινούργιο της αγόρι και η Zoila ανησυχεί. Η Rosie πιάνει δουλειά στους Powell. Η Carmen μαθαίνει ότι η Odessa κρύβει κάτι.

Devious Maids Κ1 Ε7

Η Marisol κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, όταν ένας πρώην μαθητής την αναγνωρίζει μπροστά στη Rosie. Η Valentina στρέφεται στην Zoila για βοήθεια.

Devious Maids Κ1 Ε6

Η Genevieve βάζει σε κίνδυνο τη δουλειά της Zoila. Η Marisol κάνει μια σημαντική ανακάλυψη στο σπίτι των Powell. Η Carmen ζηλεύει όταν ο Sam αρχίζει να βγαίνει ραντεβού.

Devious Maids Κ1 Ε5

Ένας επισκέπτης από το παρελθόν της Carmen εμφανίζεται στο σπίτι του Alejandro. Η Valentina προσπαθεί να κρατήσει υπό έλεγχο τα αισθήματά της όταν συναντά την καινούργια «φιλία» του Remi.

Devious Maids Κ1 Ε4

Η Zoila αναστατώνεται από την άφιξη του αδερφού της Genevieve, Henri, ο οποίος της είχε ραγίσει την καρδιά πριν χρόνια. Η Rosie προσφέρεται να βοηθήσει τον Spence με τον γάμο του.

Devious Maids Κ1 Ε3

Όταν η πρώην σύζυγος του Michael πετάει μία βόμβα για το παρελθόν της Taylor, η Marisol βοηθάει την Taylor να το διαχειριστεί. Ο Adrian προσπαθεί να διασκεδάσει τον φρεσκοχωρισμένο φίλο του, με τον μόνο τρόπο που ξέρει.

Devious Maids Κ1 Ε2

Τα σχέδια της Valentina να έρθει «πιο κοντά» με τον Remi, εξακολουθούν να εκνευρίζουν την Zoila. Η Rosie είναι παρούσα όταν ο Spence κατηγορεί την Peri ότι τον απατά. Η Carmen εκμεταλλεύεται την απουσία του Alejandro και της Odessa από το σπίτι.

Devious Maids Κ1 Ε1

Οι υπηρέτριες αναζητούν υποστήριξη η μία στην άλλη, όταν μία συνάδελφός τους δολοφονείται βίαια.