ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – Designated Survivor

Μια τρομοκρατική επίθεση στο Κογκρέσο, θα φέρει τον Thomas Kirkman στη θέση του Προέδρου των Η.Π.Α. Η υπόθεση μόλις άρχισε να ξετυλίγεται.

Δημιουργός: David Guggenheim
Ηθοποιοί: Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Adan Canto, Italia Ricci, Kal Penn, Maggie Q

Τρέιλερ

Περιλήψεις

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε3

Ο Πρόεδρος Kirkman και το προσωπικό του εργάζονται για να κρατήσουν μυστική μια υψηλού επιπέδου παραβίαση ασφαλείας του Λευκού Οίκου, καθώς πρόκειται να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Το FBI συνεχίζει να ερευνά την επίθεση στο Καπιτώλιο και η πράκτορας Hannah Wells αναπτύσσει τις δικές της θεωρίες για το ποιος την οργάνωσε.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε2

Λίγες ώρες μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο, ο Πρόεδρος Kirkman μπαίνει στο ρόλο του ως αρχηγός, εν μέσω χάους και σύγχυσης. Αντιμέτωπος με επικίνδυνες προκλήσεις και αντιπάλους, ο Kirkman αγωνίζεται να συγκρατήσει μια χώρα, που βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε1

Ο Tom Kirkman, ένα χαμηλόβαθμο μέλος του συμβουλίου, διορίζεται ξαφνικά Πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά από μία καταστροφική επίθεση στο Καπιτώλιο. Ο Kirkman θα αγωνιστεί να αποτρέψει την κατάρρευση της χώρας, να προστατεύσει την οικογένειά του και βρει τον υπεύθυνο της επίθεσης.