ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – Designated Survivor

Μια τρομοκρατική επίθεση στο Κογκρέσο, θα φέρει τον Thomas Kirkman στη θέση του Προέδρου των Η.Π.Α. Η υπόθεση μόλις άρχισε να ξετυλίγεται.

Δημιουργός: David Guggenheim
Ηθοποιοί: Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Adan Canto, Italia Ricci, Kal Penn, Maggie Q

Περιλήψεις

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε20

Η πρώτη διεθνής σύνοδος κορυφής του Kirkman δεν στέφεται με επιτυχία, επειδή ο δημοσιογράφος Abe Leonard δημοσιεύει ένα εκρηκτικό άρθρο. Στο μεταξύ η Hannah Wells ανακαλύπτει τον επόμενο στόχο των συνωμοτών.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε19

Καθώς ο Λευκός Οίκος ετοιμάζεται για την πρώτη διεθνή σύνοδο κορυφής του Kirkman, η Kimble Hooksraten δίνει την πιο σκληρή πολιτική της μάχη, όταν η ομιλία της αμφισβητείται. Στο μεταξύ, η Alex δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να φέρει τα παιδιά πίσω στην Ουάσιγκτον.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε18

Ενώ ο Πρόεδρος Kirkman εξετάζει υποψήφιους για τη θέση του Αντιπροέδρου, η Kimble Hooksraten βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα σκάνδαλο. Η πράκτορας Wells και ο Jason Atwood επιστρέφουν από τη Βόρεια Ντακότα με ένα κρίσιμο νέο στοιχείο, ενώ η έρευνα του δημοσιογράφου Abe Leonard, έχει μία απροσδόκητη εξέλιξη.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε17

Η προτεραιότητα του Προέδρου Kirkman είναι το νέο Ανώτατο Δικαστήριο, ενώ η πράκτορας Hannah Wells συμμετέχει σε μια μυστική επιχείρηση και μαθαίνει πιο πολλά από όσα ήλπιζε ποτέ να ανακαλύψει. Ο Seth Wright αντιμετωπίζει έναν δημοσιογράφο που μόλις επέστρεψε από τη Μέση Ανατολή με μία εμπρηστική ιστορία.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε16

Ο Πρόεδρος Kirkman κάνει μία περίεργη συμμαχία προκειμένου να περάσει τον νέο του νόμο, ενώ ο πράκτορας Ritter ενημερώνεται από την πράκτορα Wells για μία νέα, τρομακτική απειλή για το έθνος.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε15

Ο Alex κάνει μία αμφιλεγόμενη δημόσια δήλωση, η οποία θέτει σε αμφισβήτηση το κυβερνητικό σχέδιο του Kirkman. Η πράκτορας Hannah πέφτει σε μία επικίνδυνη παγίδα, ενώ πλησιάζει όλο και περισσότερο στην αλήθεια.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε14

Αναταραχές που ξεσπούν σε μία χώρα της Αφρικής, θα αναγκάσουν τον Πρόεδρο Kirkman να βασιστεί σε έναν ανεπιθύμητο σύμμαχο. Η έρευνα της Hannah παίρνει μια απροσδόκητη τροπή. Η Emily προσαρμόζεται στα νέα της καθήκοντα ως επικεφαλής προσωπικού, ενώ ο Aaron πρέπει να πάρει μία δύσκολη απόφαση.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε13

Ένας δημοσιογράφος σοκάρει τον Λευκό Οίκο, όταν κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης, αποκαλύπτει απόρρητες πληροφορίες και ο Seth προσπαθεί να περιορίσει τις συνέπειες της διαρροής. Η Hannah ξεθάβει μία πληροφορία που συνδέει άμεσα τον MacLeish με τη συνωμοσία.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε12

Ο κλοιός στενεύει καθώς προκύπτουν νέες αποκαλύψεις για τη συνωμοσία. Οι υποψίες μέσα στον Λευκό Οίκο, εντείνουν το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ του Aaron και της Emily. Ένα καινούργιο στοιχείο θα φέρει την πράκτορα Wells πιο κοντά από ποτέ στην αλήθεια.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε11

Το έθνος δεν έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ των πυροβολισμών στα σκαλιά του Καπιτωλίου, ενώ η Emily αγωνιά με την πιθανότητα να υπάρχει προδότης μέσα στον Λευκό Οίκο. Εντωμεταξύ, η πράκτορας Hannah Wells παλεύει με την απόφαση να αποκαλύψει όσα ξέρει για τη συνωμοσία.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε10

Ο πρόεδρος Kirkman ανακαλύπτει σοκαριστικά στοιχεία για την επίθεση στο Καπιτώλιο και φοβάται ότι υπάρχει προδοσία μέσα από τον Λευκό Οίκο. Εμπιστεύεται την Emily και της αναθέτει μία μυστική έρευνα για το θέμα. Νέες, ανησυχητικές πληροφορίες έρχονται στο φως για τον MacLeish.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε9

Όταν απόρρητα κυβερνητικά έγγραφα θα διαρρεύσουν στο διαδίκτυο, ο πρόεδρος Kirkman θα αναζητήσει τους υπεύθυνους και θα διαπιστώσει ότι έχουν βρει καταφύγιο σε μία ξένη πρεσβεία. Η πράκτορας Hannah Wells αναζητά στοιχεία για την εμπλοκή του MacLeish στη συνωμοσία, προτού αυτός χρισθεί Αντιπρόεδρος.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε8

Μία αναπάντεχη εξέλιξη αναγκάζει τον Kirkman να σκεφτεί το ενδεχόμενο ακύρωσης των εκλογών για την ανάδειξη νέας Βουλής των Αντιπροσώπων. Τα νέα για τον θάνατο του Majid Nassar διαρρέουν και ο Kirkman πρέπει να μετριάσει τις επιπτώσεις.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε7

Ο πρόεδρος Kirkman διαπραγματεύεται με τη ρωσική κυβέρνηση έναν Αμερικανό όμηρο. Η έρευνα της Hannah και του Atwood για την επίθεση στο Καπιτώλιο φέρνει στο φως πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της οικογένειας του Atwood.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε6

Οι πυροβολισμοί που πέφτουν στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια μίας διάσκεψης Κυβερνητών, θα αναβάλουν τα σχέδια του Kirkman για εκλογή νέου Κονγκρέσου. Η πράκτορας Hannah Wells κάνει μία σοκαριστική ανακάλυψη.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε5

Έχοντας αντιληφθεί ότι η διπλωματική του προσπάθεια στην Αλγερία έχει αποτύχει, ο πρόεδρος Kirkman παίρνει τη δύσκολη απόφαση να στείλει πεζοναύτες σε μια αποστολή που θα καθορίσει την προεδρία του. Καθώς η έρευνα για την επίθεση προχωράει, η πράκτορας Hannah Wells, ανακαλύπτει περισσότερα μυστικά, παρά αλήθειες.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε4

Ο Kirkman μαθαίνει ποιος ευθύνεται για την επίθεση και πρέπει να αντιμετωπίσει όχι μόνο την προοπτική του πολέμου, αλλά και πολλά εσωτερικά προβλήματα. Ο Kirkman παρακινεί την Emily να παρακολουθεί την εγχώρια κατάσταση, ενώ η Alex μοιάζει να είναι, τελικά, πιο βαθιά μπλεγμένη, όταν ζητάει τη βοήθεια της Hookstraten.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε3

Ο Πρόεδρος Kirkman και το προσωπικό του εργάζονται για να κρατήσουν μυστική μια υψηλού επιπέδου παραβίαση ασφαλείας του Λευκού Οίκου, καθώς πρόκειται να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Το FBI συνεχίζει να ερευνά την επίθεση στο Καπιτώλιο και η πράκτορας Hannah Wells αναπτύσσει τις δικές της θεωρίες για το ποιος την οργάνωσε.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε2

Λίγες ώρες μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο, ο Πρόεδρος Kirkman μπαίνει στο ρόλο του ως αρχηγός, εν μέσω χάους και σύγχυσης. Αντιμέτωπος με επικίνδυνες προκλήσεις και αντιπάλους, ο Kirkman αγωνίζεται να συγκρατήσει μια χώρα, που βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε1

Ο Tom Kirkman, ένα χαμηλόβαθμο μέλος του συμβουλίου, διορίζεται ξαφνικά Πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά από μία καταστροφική επίθεση στο Καπιτώλιο. Ο Kirkman θα αγωνιστεί να αποτρέψει την κατάρρευση της χώρας, να προστατεύσει την οικογένειά του και βρει τον υπεύθυνο της επίθεσης.