ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – Designated Survivor

Μια τρομοκρατική επίθεση στο Κογκρέσο, θα φέρει τον Thomas Kirkman στη θέση του Προέδρου των Η.Π.Α. Η υπόθεση μόλις άρχισε να ξετυλίγεται.

Δημιουργός: David Guggenheim
Ηθοποιοί: Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Adan Canto, Italia Ricci, Kal Penn, Maggie Q

Περιλήψεις

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε21

Η Hannah Wells πρέπει να εμποδίσει το τελικό χτύπημα των συνωμοτών, ενώ ξεκινάει ένα ανθρωποκυνηγητό σε όλη τη χώρα προκειμένου να συλληφθεί ο εγκέφαλος της επιχείρησης.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε20

Η πρώτη διεθνής σύνοδος κορυφής του Kirkman δεν στέφεται με επιτυχία, επειδή ο δημοσιογράφος Abe Leonard δημοσιεύει ένα εκρηκτικό άρθρο. Στο μεταξύ η Hannah Wells ανακαλύπτει τον επόμενο στόχο των συνωμοτών.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε19

Καθώς ο Λευκός Οίκος ετοιμάζεται για την πρώτη διεθνή σύνοδο κορυφής του Kirkman, η Kimble Hooksraten δίνει την πιο σκληρή πολιτική της μάχη, όταν η ομιλία της αμφισβητείται. Στο μεταξύ, η Alex δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να φέρει τα παιδιά πίσω στην Ουάσιγκτον.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε18

Ενώ ο Πρόεδρος Kirkman εξετάζει υποψήφιους για τη θέση του Αντιπροέδρου, η Kimble Hooksraten βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα σκάνδαλο. Η πράκτορας Wells και ο Jason Atwood επιστρέφουν από τη Βόρεια Ντακότα με ένα κρίσιμο νέο στοιχείο, ενώ η έρευνα του δημοσιογράφου Abe Leonard, έχει μία απροσδόκητη εξέλιξη.

ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ – DESIGNATED SURVIVOR Κ1 Ε17

Η προτεραιότητα του Προέδρου Kirkman είναι το νέο Ανώτατο Δικαστήριο, ενώ η πράκτορας Hannah Wells συμμετέχει σε μια μυστική επιχείρηση και μαθαίνει πιο πολλά από όσα ήλπιζε ποτέ να ανακαλύψει. Ο Seth Wright αντιμετωπίζει έναν δημοσιογράφο που μόλις επέστρεψε από τη Μέση Ανατολή με μία εμπρηστική ιστορία.