CHICAGO P.D.

Η καθημερινή ζωή των ανθρώπων που τα δίνουν όλα για την προστασία των πολιτών του Chicago

Δημιουργοί: Dick Wolf, Matt Olmstead
Ηθοποιοί: Jason Beghe, Jon Seda, Sophia Bush, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, Marina Squerciati, LaRoyce Hawkins, Elias Koteas

Περιλήψεις

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε23

Ο συνταξιούχος διοικητής Perry, στρατολογεί τον Voight και την ομάδα, για να ξεμπλέξουν τον ανιψιό του, που είναι αστυνομικός, από μια διεφθαρμένη ομάδα αξιωματούχων.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε22

Όταν αποκαλύπτεται ότι τα θύματα μαζικών πυροβολισμών σε ένα αθλητικό κέντρο ήταν όλοι δικηγόροι μιας συγκεκριμένης εταιρείας, η ομάδα πρέπει να βρει ποιο ήταν το κίνητρο για μια τέτοια εκδίκηση.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε21

Η ομάδα πρέπει να αφήσει στην άκρη τα προσωπικά της συναισθήματα για την απώλεια του μέλους της, όταν ένας ανήλικος είναι ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας σε μια έκρηξη σε μια δημοφιλή καφετέρια.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε20

Η ομάδα έρευνας ειδικών θυμάτων ενώνει τις δυνάμεις της με την ομάδα του Chicago, όταν μία υπόθεση βιασμού και φόνου έχει τρομακτικές ομοιότητες με μία υπόθεση δεκαετίας στη Ν. Υόρκη.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε18

Ο Voight υποψιάζεται ότι μία αγνοούμενη έφηβη ήταν μπλεγμένη σε μία ληστεία ναρκωτικών που πήγε στραβά. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ο αδερφός του Halstead ήρθε στο Chicago;

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε17

Η ομάδα ανακατεύεται με διαδηλωτές, σε ένα Παγκόσμιο Συνέδριο Εμπορίου στο Chicago, ώστε να εντοπίσουν πιθανές απειλές. Ο αδερφός του Halstead εμφανίζεται στην πόλη και φέρνει προβλήματα.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε16

Η παλιά γνωριμία του Antonio με ένα μέλος μίας σπείρας ληστών, θα γίνει ο τρόπος να προσεγγίσουν τη σπείρα, ώστε να ανακαλύψουν τι συνέβη σε έναν μυστικό πράκτορα.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε15

Η Burgess αρχίζει να μετανιώνει για την πρόσφατη απόφασή της να παραμείνει στη δράση. Ενώ βρίσκεται σε ένα παντοπωλείο, αναλαμβάνει δράση χωρίς να καλέσει ενισχύσεις.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε14

Η μητέρα της Lindsay βρίσκεται μπλεγμένη σε μία άσχημη υπόθεση ληστείας μετά φόνου. Η ομάδα ανακαλύπτει ότι παρόμοιες ληστείες συμβαίνουν εδώ και μήνες.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε13

Ο πυροσβεστικός σταθμός 51 απευθύνεται στην υπηρεσία πληροφοριών, για να παγιδέψουν τον εμπρηστή που πιστεύουν ότι σκότωσε την Shay.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε12

Η ομάδα ξετυλίγει ένα πολύπλοκο κουβάρι πληροφοριών για μία διπλή δολοφονία, μητέρας και κόρης.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε11

Η ομάδα συνεργάζεται με τους Ομοσπονδιακούς για να χτυπήσουν ένα καρτέλ ναρκωτικών στην πηγή του.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε10

Ένας έλεγχος ρουτίνας σε έναν ύποπτο τρομοκράτη στέλνει την Burgess στο νοσοκομείο και η ομάδα ξεκινά να ερευνά μια σειρά εγκλημάτων.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε9

Η οικογένεια Olinsky κινδυνεύει. Η Lindsay παίρνει μια απόφαση ζωής για την καριέρα της.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε8

Ένας πλούσιος έμπορος διαμαντιών δολοφονείται, παρότι τον προστατεύει ο Antonio.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε7

Μια ειδική ερευνητική ομάδα από τη Ν. Υόρκη, έρχεται να συνδράμει στην επίλυση της υπόθεσης παιδοφιλίας.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε6

Ο Ruzek κι ο Atwater μπαίνουν στη φυλακή ως κρατούμενοι, προκειμένου να ερευνήσουν τον φόνο ενός 10χρονου κοριτσιού.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε5

Ο Voight δέχεται επίθεση και απαγάγεται, ενώ προσπαθεί να βοηθήσει την Olive. Όταν δεν εμφανίζεται στη δουλειά, η ομάδα ξεκινάει έρευνα.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε4

Δυο έφηβες αγνοούνται και η ομάδα δίνει μάχη με τον χρόνο για να τις εντοπίσει. Ο Antonio και η Lindsay θα βρουν μια πολύ χρήσιμη πληροφορία.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε3

Μια σφαίρα που προοριζόταν για τον Halstead, καταλήγει σε έναν αθώο μπάρμαν. Ο Voight και η ομάδα, ψάχνουν τον πληρωμένο δολοφόνο.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε2

Η ομάδα ερευνά μία σειρά από φόνους όπου τα θύματα έχουν καρφιτσωμένο ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου στο στήθος τους. Από την έρευνα του Ruzek, ο Voight μαθαίνει ότι ο φίλος του είναι μπλεγμένος σε σκοτεινές υποθέσεις.

CHICAGO P.D. – Κ2 Ε1

Ο Voight είναι υπό την επιτήρηση του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς προχωράει η έρευνα για τον φόνο του Sheldon Jin, αλλά διατηρεί ακόμη τον έλεγχο της ομάδας.

CHICAGO P.D. – Κ1 Ε15

Ο Atwater προσαρμόζεται στην καινούργια θέση του, ενώ ο Antonio υποβιβάζεται σε καθήκοντα γραφείου, μέχρι να αναρρώσει. Η Lindsay καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει και ζητάει τη βοήθεια του Voight.

CHICAGO P.D. – Κ1 Ε14

Ο Voight και η Platt μιλάνε για το παρελθόν τους, καθώς κινδυνεύει η ζωή του Antonio. Ο Jin πιάνεται να «μαστορεύει» στον υπολογιστή του Voight.

CHICAGO P.D. – Κ1 Ε13

Η Μονάδα Πληροφοριών προσπαθεί να εντοπίσει τους βομβιστές. Ακόμη κι όταν κυβερνητικές υπηρεσίες ανακατεύονται στην υπόθεση, ο Voight και η ομάδα του εργάζονται στην υπόθεση με τον δικό τους τρόπο.

CHICAGO P.D. – Κ1 Ε12

Ο διοικητής Perry, ενημερώνει την ομάδα ότι ο Pulpo ελευθερώθηκε από τη φυλακή για να βοηθήσει να παγιδευτεί ένας επικίνδυνος ηγέτης καρτέλ. Κανείς δεν έχει ξεχάσει ότι ο Pulpo είχε απαγάγει έναν δικό τους.

CHICAGO P.D. – Κ1 Ε11

Ο Voight και η ομάδα αναλαμβάνουν μία υπόθεση με πολλούς νεκρούς, εκατομμύρια κλεμμένα δολάρια και δύο ύποπτες συμμορίες.

CHICAGO P.D. – Κ1 Ε10

Η καριέρα του Halstead κινδυνεύει, όταν η υπηρεσία πληροφοριών ερευνά τον φόνο ενός γιατρού, του οποίου η βοήθεια ήταν καθοριστική για τη σύλληψη επικίνδυνων εγκληματιών.

CHICAGO P.D. – Κ1 Ε9

Ο Atwater και η Burgess εντοπίζουν ένα πυροβολημένο θύμα και έναν αυτόπτη μάρτυρα. Υποψιάζονται μία λατινική συμμορία. Για να προστατέψουν την κόρη του μάρτυρα, ο Voight παίρνει την υπόθεση από τη Μονάδα Συμμοριών.

CHICAGO P.D. – Κ1 Ε8

Ο Voight αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν ερευνητή των Εσωτερικών Υποθέσεων, ο οποίος τον αντιμετωπίζει με καχυποψία. Ο Halsted ζητάει τη βοήθεια του Jin για να μαζέψει περισσότερες πληροφορίες.

CHICAGO P.D. – Κ1 Ε7

Μεταξύ του Voight και του Antonio δημιουργείται ένταση όταν η έρευνα εσωτερικών υποθέσεων, πέφτει πάνω σε στοιχεία που εμπλέκουν τον γιο του Voight σε μία δολοφονία.

CHICAGO P.D. – Κ1 Ε6

Δύο ειδικοί πράκτορες από την Νέα Υόρκη, έρχονται στο Σικάγο για να βοηθήσουν στην σύλληψη ενός κατά συρροή δολοφόνου. Η Burgess θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να αποδείξει τις δυνατότητές της.

CHICAGO P.D. – Κ1 Ε5

Ο Atwater και η Burgess αποκτούν ένα ολοκαίνουργιο περιπολικό, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το διατηρήσουν έτσι. Η Μονάδα Πληροφοριών ανακαλύπτει μια επιχείρηση λαθρεμπορίας που έχει βάλει σε κίνδυνο τη ζωή πολλών κοριτσιών.

CHICAGO P.D. – Κ1 Ε4

Η αντιπάθεια του Halstead για την οικογένεια Rodiger γίνεται ευρέως γνωστή. Ο Voight προσπαθεί να βοηθήσει τον γιο του που αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

CHICAGO P.D. – Κ1 Ε3

Ο Voight και η ομάδα κατευθύνονται προς ένα σπίτι που συνδέεται με αρκετές συμμορίες. Ο Halstead αντιμετωπίζει ανεπιθύμητους επισκέπτες από το παρελθόν του.

CHICAGO P.D. – Κ1 Ε2

Ο γιος του Antonio απαγάγεται και αυτός υποψιάζεται ότι η κολομβιανή συμμορία έχει βάλει το χέρι της. Ο φυλακισμένος αρχηγός της, προτείνει την απελευθέρωσή του ως ανταλλαγή.

CHICAGO P.D. – Κ1 Ε1

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής 21, του οποίου ηγείται ο Hank Voight, καταδιώκει ένα κολομβιανό καρτέλ ναρκωτικών. Περίπλοκες ιστορίες και εσωτερικές αντιπαλότητες ίσως κοστίσουν τη ζωή κάποιου.