CHICAGO MED

Το τμήμα επειγόντων περιστατικών του ιατρικού κέντρου Gaffney στο Chicago και οι ανθρώπινες ιστορίες του.

Δημιουργοί: Dick Wolf, Matt Olmstead
Ηθοποιοί: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Rachel DiPillo, Colin Donnell, Brian Tee, S. Epatha Merkerson, Oliver Platt, Marlyne Barrett, Norma Kuhling

Περιλήψεις

CHICAGO MED – Κ1 Ε18

Ο Dr. Rhodes πρέπει να φροντίσει τον Dr. Downey, ενώ η Goodwin αναγκάζεται να αντιμετωπίσει προσωπικά ζητήματα. Η April έχει ένα σημάδι από γροθιά από έναν ασθενή, αλλά το περιστατικό ίσως έχει, τελικά, θετικό αποτέλεσμα.

CHICAGO MED – Κ1 Ε17

Η April και ο Dr. Halstead φροντίζουν έναν άστεγο αλκοολικό με σπασμένο πόδι, δε μοιάζουν όμως να συμφωνούν για τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματός του. H Dr. Manning αντιλαμβάνεται ότι έχει χάσει το δαχτυλίδι του γάμου της, αλλά πρέπει να φροντίσει έναν ασθενή.

CHICAGO MED – Κ1 Ε16

Ο Dr. Rhodes και ο Dr. Downey διαφωνούν για ένα επείγον χειρουργείο ενός καρδιοπαθούς. Η Dr. Manning και η Sarah φροντίζουν μία ασθενή που τη δάγκωσε ο σκύλος της.

CHICAGO MED – Κ1 Ε15

Η Dr. Manning και ο Dr. Charles φροντίζουν μία 16χρονη με κοιλιακό άλγος, που αρνείται να πάρει παυσίπονα, φοβούμενη ότι θα εθιστεί, όπως ο ναρκομανής πατέρας της. Ο Dr. Rhodes αποφεύγει την αδερφή του Claire, για να μην ασχοληθεί με οικογενειακά ζητήματα.

CHICAGO MED – Κ1 Ε14

Η Dr. Manning φροντίζει ένα αγόρι με σπασμένο καρπό, αλλά υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει και αναφέρει το περιστατικό στην Goodwin και στον Dr. Charles, οι οποίοι πρέπει να πάρουν μία δύσκολη απόφαση.

CHICAGO MED – Κ1 Ε13

Ο Dr. Halstead και η Sharon Goodwin αντιμετωπίζουν έναν σύζυγο που θέλει να διατηρήσει τα ωάρια της άρρωστης γυναίκας του, αφότου αυτή πεθάνει. Η νοσοκόμα Sexton γνωρίζει τον πατέρα ενός παιδιού που καταφθάνει στα επείγοντα έχοντας καταπιεί μαγνήτες.

CHICAGO MED – Κ1 Ε12

Η νοσοκόμα Lockwood συλλαμβάνεται για παραβίαση της πολιτικής του νοσοκομείου, όταν παίρνει αίμα χωρίς τη συγκατάθεσή του, από έναν οδηγό που οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών.

CHICAGO MED – Κ1 Ε11

Η Sarah Reese κι η Dr. Zanetti αγωνίζονται να σώσουν έναν ασθενή που κινδυνεύει από ένα σαρκοβόρο βακτήριο. Ο Dr. Rhodes και ο Dr. Choi διαφωνούν για τη θεραπεία ενός καρδιοπαθούς.

CHICAGO MED – Κ1 Ε10

Ο Dr. Rhodes και ο Dr. Downey πρέπει να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους προκειμένου να βοηθήσουν έναν ήρωα της 11ης Σεπτεμβρίου, ο οποίος πάσχει από πνευμονική ίνωση.

CHICAGO MED – Κ1 Ε9

Ο Dr. Halstead επαναφέρει στη ζωή μία καρκινοπαθή τελικού σταδίου και αυτό έχει ως επίπτωση να γίνει μήνυση στο νοσοκομείο και να ζητηθεί η απομάκρυνσή του.

CHICAGO MED – Κ1 Ε8

Ο Dr. Choi κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσει ότι ένας πρώην συνάδελφός του από το Ναυτικό, θα λάβει την απαραίτητη φροντίδα για την σοβαρή ασθένειά του.

CHICAGO MED – Κ1 Ε7

Η Sharon Goodwin θέτει σε κίνδυνο την καριέρα της προκειμένου να βοηθήσει έναν ασθενή. Οι γονείς της Dr. Natalie Manning έρχονται στην πόλη για να δουν το εγγόνι τους, κάτι που φοβίζει την πεθερά της, Helen.

CHICAGO MED – Κ1 Ε6

Τα μυστικά της οικογένειας Rhodes βγαίνουν στη φόρα. Δύο λαθρεπιβάτες αεροπλάνου καταφθάνουν στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα.

CHICAGO MED – Κ1 Ε5

Ένας τραυματισμένος πυροσβέστης του σταθμού 51 καταφθάνει στο νοσοκομείο και το προσωπικό του Med ανακαλύπτει έναν ασυνήθιστο συσχετισμό μεταξύ δύο υποθέσεων.

CHICAGO MED – Κ1 Ε4

Ενώ οι γιατροί του Chicago Med ασχολούνται με τα θύματα μιας ένοπλης επίθεσης σε ένα θέατρο, η διοικητής του νοσοκομείου Sharon Goodwin αναλαμβάνει να κρατήσει τον Τύπο μακριά.

CHICAGO MED – Κ1 Ε3

Όταν ο Dr Connor Rhodes αναλαμβάνει έναν οικογενειακό φίλο που έχει τραυματιστεί από σπασμένα γυαλιά, ξανασυναντά την αδερφή του και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν του.

CHICAGO MED – Κ1 Ε2

Καθώς ο Dr Ethan φροντίζει μια έφηβη που αιμορραγεί, συνειδητοποιεί ότι αυτή γέννησε πρόσφατα. Μια αγωνιώδης αναζήτηση για το εγκαταλελειμμένο μωρό της αρχίζει.

CHICAGO MED – Κ1 Ε1

Το προσωπικό του νοσοκομείου φτάνει στα όριά του, όταν καλείται να περιθάλψει μεγάλο αριθμό θυμάτων ενός σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Η καθημερινότητα στα επείγοντα έχει πολλά να διδάξει στους μαθητευόμενους ιατρούς.