CHICAGO MED

Το τμήμα επειγόντων περιστατικών του ιατρικού κέντρου Gaffney στο Chicago και οι ανθρώπινες ιστορίες του.

Δημιουργοί: Dick Wolf, Matt Olmstead
Ηθοποιοί: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Rachel DiPillo, Colin Donnell, Brian Tee, S. Epatha Merkerson, Oliver Platt, Marlyne Barrett, Norma Kuhling

Περιλήψεις

CHICAGO MED – Κ4 Ε1

Η Goodwin συγκρούεται με τη Gwen Garrett, ενώ η April αναρωτιέται αν η αδερφή του Ethan κάνει ξανά χρήση ναρκωτικών.

CHICAGO MED – Κ3 Ε19

Η Dr. Manning πρέπει να αντιμετωπίσει μία σοβαρή περίπτωση γρίπης που απειλεί τη ζωή ενός μικρού αγοριού. Η April υποψιάζεται ότι η αδελφή του Dr. Choi έχει κλέψει οπιοειδή αναλγητικά.

CHICAGO MED – Κ3 Ε18

Το νοσοκομείο φθάνει στα όριά του όταν πρέπει να αναλάβει πολλά θύματα πυροβολισμών σε ένα πάρτι.

CHICAGO MED – Κ3 Ε17

Η Dr. Manning και ο Dr. Halstead διαφωνούν για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουν τους γονείς ενός 10χρονου αγοριού. Ο Dr. Rhodes πρέπει να βιαστεί για να προλάβει μία μεταμόσχευση καρδιάς.

CHICAGO MED – Κ3 Ε16

Η Dr. Bekker καλείται να λάβει τις αποφάσεις σε μία σοβαρή επέμβαση και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της όταν κάτι πάει στραβά.

CHICAGO MED – Κ3 Ε15

Μια μητέρα φέρνει την κόρη της ισχυριζόμενη ότι είναι δαιμονισμένη. Ο Dr. Rhodes και η Dr. Bekker πρέπει να σώσουν ένα ζευγάρι ενωμένα δίδυμα. Η Maggie ζυγίζει τις επιλογές της.

CHICAGO MED – Κ3 Ε14

Ένα μωρό απαγάγεται. Ο Dr. Rhodes πρέπει να βρει τρόπο να μπει στο χειρουργείο για να βοηθήσει σε μια εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Η Manning και ο Halstead έχουν μία έντονη διαφωνία.

CHICAGO MED – Κ3 Ε13

Ο Halstead και η Manning έρχονται σε αντιπαράθεση, όταν μια γυναίκα παίρνει μια απόφαση για τον ενήλικο γιο της. Ο Dr. Rhodes προσπαθεί να φέρει έναν ασθενή του στην κορυφή της λίστας μεταμοσχεύσεων.

CHICAGO MED – Κ3 Ε12

Η Dr. Manning και ο Dr. Choi πρέπει να πάρουν μία δύσκολη απόφαση για μία έφηβη μητέρα. Ο Dr. Rhodes και η Dr. Bekker διαφωνούν για θεραπεία ενός νέου αγοριού με χρόνιο νόσημα.

CHICAGO MED – Κ3 Ε11

Ο Dr. Rhodes και η Dr. Bekker προσπαθούν να σώσουν έναν ασθενή με λανθασμένη διάγνωση, ενώ ο Dr. Choi έχει την αποστολή να ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβη στο συγκρότημα που μένει.

CHICAGO MED – Κ3 Ε10

Ο Dr. Halstead τραυματίζεται βοηθώντας ένα θύμα τροχαίου και ο Dr. Rhodes έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η Dr. Reese αγνοεί τις εντολές του Dr. Charles και βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο.

CHICAGO MED – Κ3 Ε9

Ο Dr. Choi και η April αναγκάζονται να πάρουν μία δύσκολη απόφαση για ένα νέο κορίτσι, ενώ o Dr. Rhodes και η Dr. Bekker αναλαμβάνουν μία περίπλοκη επέμβαση.

CHICAGO MED – Κ3 Ε8

Ο Dr. Choi νιώθει ανήμπορος όταν μία ασθενής του αρνείται να κάνει τη θεραπεία που χρειάζεται. Ο Dr. Halstead προσπαθεί να κάνει τον γιο της Dr. Manning να τον συμπαθήσει.

CHICAGO MED – Κ3 Ε7

Ο Dr. Charles πρέπει να πάρει μία δύσκολη απόφαση, όταν μία ασθενής γεννάει ένα μωρό εθισμένο στην ηρωίνη.

CHICAGO MED – Κ3 Ε6

Ο Ethan προσπαθεί να βγάλει διάγνωση σε έναν ασθενή χωρίς συμπτώματα, ενώ η Sarah χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού σε έναν επιθετικό ασθενή.

CHICAGO MED – Κ3 Ε5

Ο Dr. Choi και η Goddwin διαφωνούν για ζητήματα ιατρικής ηθικής, όταν μία ασθενής αρνείται να κάνει τεστ HIV, αλλά επιμένει να την νοσηλεύσουν.

CHICAGO MED – Κ3 Ε4

Ο Dr. Charles μαθαίνει κάτι που τον προβληματίζει, για τον άνδρα που τον πυροβόλησε. Ο Will και η Natalie αντιμετωπίζουν μια περίπτωση με ένοχα συζυγικά μυστικά.

CHICAGO MED – Κ3 Ε3

Τα παράπονα της διοίκησης για την οικονομική διαχείριση, θα φέρουν αλλαγές που προκαλούν πονοκέφαλο στους γιατρούς.

CHICAGO MED – Κ3 Ε2

Η Natalie παίρνει την κατάσταση στα χέρια της σε μία εγκυμοσύνη με επιπλοκές, ενώ ο Dr. Choi και η April προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες τους στη δουλειά.

CHICAGO MED – Κ3 Ε1

Μετά τον πυροβολισμό του Dr. Charles, οι γιατροί του Chicago MED προσπαθούν να φέρουν τον δράστη ενώπιον της δικαιοσύνης.

CHICAGO MED – Κ2 Ε23

Οι Dr. Halstead και Dr. Manning συνεργάζονται για να βρουν από τι πάσχει ένας Σύριος πρόσφυγας χωρίς ιατρικό ιστορικό. Η Robin εισάγεται και πάλι στο νοσοκομείο και η Dr. Reese ακολουθεί άλλη προσέγγιση στη θεραπεία της αυτή τη φορά.

CHICAGO MED – Κ2 Ε22

Οι γιατροί διαφωνούν για τη θεραπεία ενός συναδέλφου τους. Η Goodwin βοηθάει έναν αγχωμένο φίλο, ενώ η Dr. Manning ζητάει τη βοήθεια του ντετέκτιβ Halstead, όταν μία ευαίσθητη υπόθεση που αφορά ένα νέο κορίτσι, καταλήγει σε έγκλημα.

CHICAGO MED – Κ2 Ε21

Ο Dr. Rhodes προσπαθεί να σώσει μία μητέρα, που απεγνωσμένα ζητάει βοήθεια για την κόρη της. Όταν ο Will και η Manning περνούν περισσότερο χρόνο μαζί, η Nina προσπαθεί με ακραίο τρόπο να τραβήξει την προσοχή του Will.

CHICAGO MED – Κ2 Ε20

Όταν ο πατέρας του Dr. Halstead προσκομίζεται, παρά τη θέλησή του, στο νοσοκομείο, προκύπτει μια δυσάρεστη προσωπική κατάσταση. Η περίεργη συμπεριφορά της Robin χειροτερεύει. Ο Dr. Choi προσπαθεί να βοηθήσει έναν απεγνωσμένο έφηβο.

CHICAGO MED – Κ2 Ε19

Όταν άγνωστοι χακάρουν το λειτουργικό σύστημα του νοσοκομείου επικρατεί χάος. Η Goodwin έχει απροσδόκητες επισκέψεις. Ο Dr. Choi πρέπει να αξιοποιήσει την εμπειρία του από το Ναυτικό, για να αφαιρέσει μία σφαίρα από έναν ασθενή.

CHICAGO MED – Κ2 Ε18

Ο Will προβληματίζεται για την απόφαση που πρέπει να πάρει όταν η πρώην μέντοράς του, Dr. Bella Rowan, αντιμετωπίζει μία απειλητική ασθένεια. Ο Dr. Rhodes διαφωνεί με τον πατέρα ενός νέου ασθενή για μία ριψοκίνδυνη εγχείρηση.

CHICAGO MED – Κ2 Ε17

Οι Dr. Choi και Dr. Halstead αναλαμβάνουν έναν ασθενή με συμπτώματα εγκεφαλικού, ενώ η Dr. Manning περιθάλπει ένα μικρό αγόρι που έπεσε σε ένα ποτάμι. Ο Dr. Rhodes τονίζει στην Dr. Reese τη σημασία του να μαθαίνει κάποιος από τα λάθη του.

CHICAGO MED – Κ2 Ε16

Η Dr. Reese καλείται να συνδράμει στην αντιμετώπιση ενός εφήβου στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου. Η Dr. Manning πρέπει να βοηθήσει δυο γονείς να πάρουν μία απόφαση για την απροσδόκητη εγκυμοσύνη της κόρης τους, η οποία βρίσκεται σε κώμα.

CHICAGO MED – Κ2 Ε15

Ο Dr. Rhodes πιέζεται να κρατήσει στη ζωή έναν τραυματία που επέζησε από θαύμα. Ο Dr. Choi και η Dr. Manning δυσκολεύονται να εντοπίσουν το σημείο της μόλυνσης ενός παράλυτου ασθενή, ενώ η April πιέζει τον Dr. Halstead να χρησιμοποιήσει πειραματικό φάρμακο σε έναν ασθενή χωρίς άλλη ελπίδα.

CHICAGO MED – Κ2 Ε14

Μια καραμπόλα θα γεμίσει το νοσοκομείο με τραυματίες. Τα αναλώσιμα τελειώνουν και οι Goodwin, Dr. Manning και Dr. Halstead πρέπει να πάρουν μία δύσκολη απόφαση. Ο Dr. Choi περιθάλπει έναν εγκαυματία, ο οποίος έχει μία τελευταία παράκληση.

CHICAGO MED – Κ2 Ε13

Η Dr. Manning αναλαμβάνει έναν 8χρονο καρκινοπαθή που θέλει να παρατήσει τη μάχη του, όταν αυτή ξαφνικά κάνει μία απροσδόκητη ανακάλυψη. Μια καρδιοπαθής με πολλά προβλήματα αρνείται να ακούσει τους γιατρούς.

CHICAGO MED – Κ2 Ε12

Μία έφηβη με συμπτώματα που αλλάζουν διαρκώς, έχει μπερδέψει την Dr. Manning και τον Dr. Charles. Ένας στρεσαρισμένος 19χρονος δημιουργεί μία επικίνδυνη κατάσταση και η Dr. Reese σπεύδει να βοηθήσει τον Dr. Choi.

CHICAGO MED – Κ2 Ε11

Μια δύσκολη βραδινή βάρδια ξεκινάει. Η Dr. Reese και ο Dr. Rhodes αναλαμβάνουν να χειρουργήσουν έναν μυστηριώδη ασθενή. Ο Tate λέει στην April να χαλαρώσει τους ρυθμούς της. Ο Dr. Charles μεταφέρει κάποιες σημαντικές πληροφορίες στον Dr. Latham.

CHICAGO MED – Κ2 Ε10

Η υποψήφια λήπτης του μοσχεύματος εμπλέκεται σε τροχαίο, δημιουργώντας επιπλοκές στο χειρουργείο της. Μια παλιά υπόθεση δημιουργεί νέους μπελάδες στη Maggie. Η Dr. Manning και ο Dr. Halstead πρέπει να υπερασπιστούν τις επιλογές τους όταν ένας ασθενής καταλήγει.

CHICAGO MED – Κ2 Ε9

Η Goodwin αναθέτει στον Dr. Charles την αξιολόγηση ενός πιθανού λήπτη μοσχεύματος καρδιάς. Ο Dr. Choi αναλαμβάνει δύο μαχητές ΜΜΑ σε άσχημη κατάσταση. Η April ανακαλύπτει ότι η αγωγή της ίσως οδηγεί σε επιπλοκές.

CHICAGO MED – Κ2 Ε8

Ο Dr. Halstead και η Dr. Manning αντιμετωπίζουν δύο αδέλφια που βρίσκονται σε διαμάχη, ενώ ο ένας από αυτούς χρειάζεται απεγνωσμένα ένα νεφρό. Ένα 16χρονο κορίτσι έχει άμεση ανάγκη χειρουργικής επέμβασης, αλλά η υπερ-προστατευτική μητέρα του διαφωνεί.

CHICAGO MED – Κ2 Ε7

Ο Dr. Rhodes περιθάλπει μία νέα γυναίκα με καρδιακή λοίμωξη, αγνοώντας την αντίθετη συμβουλή του Dr. Charles. Μία ιερόδουλη, πρώην ασθενής της Reese, την προσεγγίζει και της ζητάει βοήθεια.

CHICAGO MED – Κ2 Ε6

Η Dr. Manning πρέπει να ενημερώσει τους συγγενείς μιας καρκινοπαθούς για την άσχημη κατάστασή της. Η Dr. Reeese έχει μία ξαφνική επίσκεψη από έναν προβληματισμένο έφηβο και στρέφεται στον Dr. Charles για βοήθεια.

CHICAGO MED – Κ2 Ε5

Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου του Chicago θα προκαλέσει την παρέμβαση του προσωπικού του νοσοκομείου που βρίσκεται επί τόπου. Μία μητέρα φέρνει ένα οκτάχρονο κοριτσάκι με αιφνίδια απώλεια ακοής.

CHICAGO MED – Κ2 Ε4

Η κόρη του Dr. Charles, Robyn, γίνεται το νεότερο μέλος του νοσοκομείου και δοκιμάζει τις δυνάμεις της αμέσως, στην περίπτωση μίας σπάνιας μόλυνσης. Η Dr. Reese βοηθάει έναν νεαρό εθισμένο στα ναρκωτικά, ενώ η Maggie περιθάλπει κάποιο πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

CHICAGO MED – Κ2 Ε3

Οικογενειακά μυστικά έρχονται στο φως, όταν η αδελφή της Maggie έρχεται στην πόλη. Ένας Ινδονήσιος που δεν μιλάει αγγλικά καταφθάνει στο νοσοκομείο και η Dr. Manning πρέπει να λύσει το μυστήριο της ασθένειάς του με βοηθό τον τεταρτοετή φοιτητή Jeff Clarke.

CHICAGO MED – Κ2 Ε2

Η Dr. Manning και ο Dr. Rhodes ασχολούνται με δύο περιπτώσεις άρρωστων μωρών, οι οποίες αποδεικνύεται ότι σχετίζονται. Ο Dr. Halstead και ο Dr. Charles θα πάρουν ένα μάθημα ζωής από τον άστεγο που περιθάλπουν.

CHICAGO MED – Κ2 Ε1

Ο Dr. Rhodes δεν κάνει καλή αρχή στο καρδιοχειρουργικό τμήμα με το νέο του αφεντικό, Dr. Latham. Ο Dr. Choi βαδίζει σε δύσκολα μονοπάτια, ως νέος επικεφαλής. Η πρόταση του Dr. Charles θα αιφνιδιάσει την Sarah.

CHICAGO MED – Κ1 Ε18

Ο Dr. Rhodes πρέπει να φροντίσει τον Dr. Downey, ενώ η Goodwin αναγκάζεται να αντιμετωπίσει προσωπικά ζητήματα. Η April έχει ένα σημάδι από γροθιά από έναν ασθενή, αλλά το περιστατικό ίσως έχει, τελικά, θετικό αποτέλεσμα.

CHICAGO MED – Κ1 Ε17

Η April και ο Dr. Halstead φροντίζουν έναν άστεγο αλκοολικό με σπασμένο πόδι, δε μοιάζουν όμως να συμφωνούν για τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματός του. H Dr. Manning αντιλαμβάνεται ότι έχει χάσει το δαχτυλίδι του γάμου της, αλλά πρέπει να φροντίσει έναν ασθενή.

CHICAGO MED – Κ1 Ε16

Ο Dr. Rhodes και ο Dr. Downey διαφωνούν για ένα επείγον χειρουργείο ενός καρδιοπαθούς. Η Dr. Manning και η Sarah φροντίζουν μία ασθενή που τη δάγκωσε ο σκύλος της.

CHICAGO MED – Κ1 Ε15

Η Dr. Manning και ο Dr. Charles φροντίζουν μία 16χρονη με κοιλιακό άλγος, που αρνείται να πάρει παυσίπονα, φοβούμενη ότι θα εθιστεί, όπως ο ναρκομανής πατέρας της. Ο Dr. Rhodes αποφεύγει την αδερφή του Claire, για να μην ασχοληθεί με οικογενειακά ζητήματα.

CHICAGO MED – Κ1 Ε14

Η Dr. Manning φροντίζει ένα αγόρι με σπασμένο καρπό, αλλά υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει και αναφέρει το περιστατικό στην Goodwin και στον Dr. Charles, οι οποίοι πρέπει να πάρουν μία δύσκολη απόφαση.

CHICAGO MED – Κ1 Ε13

Ο Dr. Halstead και η Sharon Goodwin αντιμετωπίζουν έναν σύζυγο που θέλει να διατηρήσει τα ωάρια της άρρωστης γυναίκας του, αφότου αυτή πεθάνει. Η νοσοκόμα Sexton γνωρίζει τον πατέρα ενός παιδιού που καταφθάνει στα επείγοντα έχοντας καταπιεί μαγνήτες.

CHICAGO MED – Κ1 Ε12

Η νοσοκόμα Lockwood συλλαμβάνεται για παραβίαση της πολιτικής του νοσοκομείου, όταν παίρνει αίμα χωρίς τη συγκατάθεσή του, από έναν οδηγό που οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών.

CHICAGO MED – Κ1 Ε11

Η Sarah Reese κι η Dr. Zanetti αγωνίζονται να σώσουν έναν ασθενή που κινδυνεύει από ένα σαρκοβόρο βακτήριο. Ο Dr. Rhodes και ο Dr. Choi διαφωνούν για τη θεραπεία ενός καρδιοπαθούς.

CHICAGO MED – Κ1 Ε10

Ο Dr. Rhodes και ο Dr. Downey πρέπει να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους προκειμένου να βοηθήσουν έναν ήρωα της 11ης Σεπτεμβρίου, ο οποίος πάσχει από πνευμονική ίνωση.

CHICAGO MED – Κ1 Ε9

Ο Dr. Halstead επαναφέρει στη ζωή μία καρκινοπαθή τελικού σταδίου και αυτό έχει ως επίπτωση να γίνει μήνυση στο νοσοκομείο και να ζητηθεί η απομάκρυνσή του.

CHICAGO MED – Κ1 Ε8

Ο Dr. Choi κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσει ότι ένας πρώην συνάδελφός του από το Ναυτικό, θα λάβει την απαραίτητη φροντίδα για την σοβαρή ασθένειά του.

CHICAGO MED – Κ1 Ε7

Η Sharon Goodwin θέτει σε κίνδυνο την καριέρα της προκειμένου να βοηθήσει έναν ασθενή. Οι γονείς της Dr. Natalie Manning έρχονται στην πόλη για να δουν το εγγόνι τους, κάτι που φοβίζει την πεθερά της, Helen.

CHICAGO MED – Κ1 Ε6

Τα μυστικά της οικογένειας Rhodes βγαίνουν στη φόρα. Δύο λαθρεπιβάτες αεροπλάνου καταφθάνουν στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα.

CHICAGO MED – Κ1 Ε5

Ένας τραυματισμένος πυροσβέστης του σταθμού 51 καταφθάνει στο νοσοκομείο και το προσωπικό του Med ανακαλύπτει έναν ασυνήθιστο συσχετισμό μεταξύ δύο υποθέσεων.

CHICAGO MED – Κ1 Ε4

Ενώ οι γιατροί του Chicago Med ασχολούνται με τα θύματα μιας ένοπλης επίθεσης σε ένα θέατρο, η διοικητής του νοσοκομείου Sharon Goodwin αναλαμβάνει να κρατήσει τον Τύπο μακριά.

CHICAGO MED – Κ1 Ε3

Όταν ο Dr Connor Rhodes αναλαμβάνει έναν οικογενειακό φίλο που έχει τραυματιστεί από σπασμένα γυαλιά, ξανασυναντά την αδερφή του και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν του.

CHICAGO MED – Κ1 Ε2

Καθώς ο Dr Ethan φροντίζει μια έφηβη που αιμορραγεί, συνειδητοποιεί ότι αυτή γέννησε πρόσφατα. Μια αγωνιώδης αναζήτηση για το εγκαταλελειμμένο μωρό της αρχίζει.

CHICAGO MED – Κ1 Ε1

Το προσωπικό του νοσοκομείου φτάνει στα όριά του, όταν καλείται να περιθάλψει μεγάλο αριθμό θυμάτων ενός σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Η καθημερινότητα στα επείγοντα έχει πολλά να διδάξει στους μαθητευόμενους ιατρούς.