Chicago Fire

Η σειρά ακολουθεί τους πυροσβέστες, τους νοσοκόμους των πρώτων βοηθειών που εργάζονται στο Firehouse 51 του Πυροσβεστικού Σώματος του Σικάγο, της ομάδας 3 και του ασθενοφόρου 61. Καθημερινά διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να σώσουν και να προστατεύσουν τους πολίτες του Σικάγο. Παράλληλα, παρακολουθούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και εκτός εργασιακού χώρου.

Παίζουν: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund
Δημιουργοί: Michael Brandt, Derek Haas

Περιλήψεις

Chicago Fire – Κ7 Ε22

Με την προτροπή του αρχιφύλακα Voight, ένας αποφασισμένος υποπυραγός Casey δέχεται να διεξάγει μυστική έρευνα, προκειμένου να βρεθούν στοιχεία για τις σκοτεινές υποθέσεις του Jack Nesbitt. Στο μεταξύ ο Otis κι ο Severide εξακολουθούν να διαφωνούν για την ακεραιότητα του Scott Rice, προκαλώντας εντάσεις ανάμεσα στα μέλη του φορτηγού και του τμήματος.

Chicago Fire – Κ7 Ε21

Μία φωτιά σε ένα διαμέρισμα, που συνδέεται με μία περίπτωση βιασμού και μία απόπειρα φόνου, μοιάζει να έχει κοινά με μία ανεξιχνίαστη υπόθεση στη Ν. Υόρκη κι έτσι η αρχιφύλακας Benson από την Ειδική Μονάδα Θυμάτων έρχεται στο Chicago για να βοηθήσει την Υπηρεσία Πληροφοριών στην έρευνα.

Chicago Fire – Κ7 Ε20

Ο Mills προσπαθεί να σώσει έναν βαριά τραυματισμένο οδηγό τροχαίου ατυχήματος, στο μεταξύ ο Casey διατηρεί αμφιβολίες για τον ιδιοκτήτη ενός ανακαινισμένου strip club και οι Hermann, Otis and Cruz προετοιμάζονται για το παιδικό πρωτάθλημα hockey.

Chicago Fire – Κ7 Ε19

Τα μέλη του σταθμού 51 μεταφέρουν θύματα διαρροής αερίου στον ιατρικό σταθμό του Chicago. Ένας οπλισμένος ασθενής που ισχυρίζεται ότι έχει μία θανατηφόρα αερομεταδιδόμενη ασθένεια, αναγκάζει τον ιατρικό σταθμό να αναστείλει τη λειτουργία του.

Chicago Fire – Κ7 Ε18

Ο Severide θυμώνει με τον Cruz όταν αισθάνεται ότι οι εντολές του παραβιάζονται. Ο Boden επανασυνδέεται με έναν παλιό φίλο του  από το γυμνάσιου, κατά τη διάρκεια μιας κλήσης σε πυρκαγιά σπιτιού.

Chicago Fire – Κ7 Ε17

Τα πνεύματα μεταξύ του Casey και του Hermann οξύνονται κατά τη διάρκεια της επέμβασης σε μια πολύπλοκη πυρκαγιά σε ένα διαμέρισμα.

Chicago Fire – Κ7 Ε16

Μια παραλίγο αποτυχημένη επιχείρηση επηρεάζει τον Casey. Ο Otis κερδίζει μια μοναδική αθλητική ευκαιρία σε μια λοταρία.

Chicago Fire – Κ7 Ε15

Μία σειρά διαρρήξεων έρχεται στο φως, όταν χάνεται το κλειδί μιας κλειδαριάς του σταθμού. Ο αρχιφύλακας Hank Voight υποψιάζεται ότι ίσως εμπλέκεται ένας πυροσβέστης και, μαζί με τον Boden, επιστρατεύουν τον Cruz σε μία μυστική αποστολή έρευνας.

Chicago Fire – Κ7 Ε14

Η Brett, ο Foster και η Kidd κάνουν ένα οδικό ταξίδι στην Ιντιάνα και εμπλέκονται σε ένα ατύχημα μιας ομάδας χόκεϊ αγοριών, όπου αγωνίζονται να ανταπεξέλθουν με μόνο βοηθό το ένστικτό τους.

Chicago Fire – Κ7 Ε13

Ο Cruz αναλαμβάνει να επιστρατεύσει τον πυροσβεστικό σταθμό ώστε να συμμετάσχει στην «Πολική Βουτιά». Ο Hermann δυσκολεύεται να ανακάμψει μετά από μία απαιτητική κλήση.

Chicago Fire – Κ7 Ε12

Όταν ο σταθμός καλείται σε μία σύγκρουση μοτοσυκλετών, ο Casey κι ο Severide νιώθουν ότι κάτι «δεν κολλάει» στις λεπτομέρειες του ατυχήματος.

Chicago Fire – Κ7 Ε11

Η Brett βοηθά τον Casey να βρει νέο διαμέρισμα. Η Kidd προετοιμάζει τον Tuesday, το σκυλί Δαλματίας, για τον διαγωνισμό σκύλων της Πυροσβεστικής.

Chicago Fire – Κ7 Ε10

Ο Casey κι η Naomi γλιτώνουν από μία φονική πυρκαγιά στο διαμέρισμά του. Η Brett οργανώνει μία ομάδα για να κάνουν μία παρουσίαση πυρασφάλειας, αλλά είναι δύσκολο να την κάνουν δελεαστική.

Chicago Fire – Κ7 Ε09

Κάποιος αγαπητός στον σταθμό εμπλέκεται σε μία καραμπόλα. Η Brett κι η Foster λαμβάνουν μία τραγική κλήση ενώ η σχέση της Kidd και του Severide δοκιμάζεται.

Chicago Fire – Κ7 Ε08

Ο σταθμός καλείται να αντιμετωπίσει μια πυρκαγιά που θέτει τους πάντες σε κίνδυνο.

Chicago Fire – Κ7 Ε07

Ο Severide προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον θάνατο του πατέρα του, η Brett νομίζει ότι ένας έφηβος οδηγός σε ένα ατύχημα κρύβει κάτι.

Chicago Fire – Κ7 Ε06

Ο Gorsch αναλαμβάνει την πρωινή συνάντηση του Boden στον σταθμό και ανταποκρίνεται στις κλήσεις αντί γι΄αυτόν. Η Brett κι ο Foster ανταποκρίνονται σε μία κλήση για μια φάρσα του Halloween που πήγε πολύ στραβά.

Chicago Fire – Κ7 Ε05

O Casey ερευνά την πυρκαγιά σε ένα πάρκινγκ για trailer. Ο Boden φτάνει στα όριά του. Οι Mouch, Hermann και Cruz αναρωτιούνται γιατί το Molly’s δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους.

Chicago Fire – Κ7 Ε04

Μια σειρά από εκρήξεις ταράζει το Chicago. Ο Hermann προσαρμόζεται στα νέα του καθήκοντα. Ένας παλιός φίλος επισκέπτεται την Kidd.

Chicago Fire – Κ7 Ε03

Ο Boden αμφισβητεί τα κίνητρα του Gorsch. Ο Severide μπλέκεται σε μια δύσκολη κατάσταση όταν σώζει ένα παιδί από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η Foster αναλαμβάνει να συμβουλέψει τον Cruz.

Chicago Fire – Κ7 Ε01

Ο Casey παλεύει με την προσωπική του ζωή, ο σταθμός καλωσορίζει ένα καινούργιο μέλος, ο Boden συγκρούεται με τον νέο βοηθό αναπληρωτή επίτροπο.

Chicago Fire – Κ7 Ε02

Μια τεράστια φωτιά καταστρέφει ένα συγκρότημα διαμερισμάτων 25 ορόφων, παγιδεύοντας κόσμο στους τελευταίους ορόφους.

Chicago Fire – Κ6 Ε23

Η ευκαιρία του Boden για προαγωγή αντιμετωπίζει πιθανές επιπλοκές, πράγμα που τον οδηγεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. H Dawson κι ο Casey δεν συμφωνούν όσον αφορά μια σημαντική απόφαση.

Chicago Fire – Κ6 Ε22

Ο Boden κάνει ένα μεγάλο βήμα όσον αφορά μια σημαντική απόφαση για την καριέρα του. Η Kidd γίνεται πολύ καχύποπτη όσον αφορά τα κίνητρα της Renee για τον Severide.

Chicago Fire – Κ6 Ε21

Ο Severide ξαφνιάζεται όταν η Rene Royce επιστρέφει στον σταθμό. Ο Casey βοηθά τον αρχηγό Boden στην καινούργια του ασχολία. Η Kidd μετανιώνει για μια απόφαση που αφορά τον Severide.

Chicago Fire – Κ6 Ε20

Ο Boden κι ο Severide παίρνουν ένα πακέτο-έκπληξη μετά τη διάσωση ενός κοριτσιού από αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Chicago Fire – Κ6 Ε19

Ο Casey γίνεται επιφυλακτικός με τον Cordova όταν εξαφανίζεται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό του μεξικανικού καρτέλ ναρκωτικών.

Chicago Fire – Κ6 Ε18

Ο Casey κι ο Severide βοηθούν το FBI σε μια μυστική αποστολή. Η Kidd προσπαθεί να βοηθήσει τον Severide να συμβιβαστεί με τις πρόσφατες εξελίξεις.

Chicago Fire – Κ6 Ε17

Ο Boden έχει μία κρίση συνείδησης μετά τη διάσωση ενός μικρού αγοριού. Η Kidd προσπαθεί να κερδίσει την έγκριση της μητέρας του Severide μετά από μία αιφνιδιαστική επίσκεψη και ο Otis αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στον σταθμό.

Chicago Fire – Κ6 Ε16

Τα μέλη του Σταθμού 51 συμβιβάζονται με τον τραυματισμό ενός δικού τους και την προσωρινή αντικατάστασή του.

Chicago Fire – Κ6 Ε15

Ο Ottis και η Kidd ανταποκρίνονται σε μία κλήση για πυρκαγιά σε ένα σπίτι, αλλά κινδυνεύουν όταν ξεσπάνε πυροβολισμοί.

Chicago Fire – Κ6 Ε14

Ένας τυραννικός σύζυγος απαντάει στις ερωτήσεις των Casey και Dawson για την τραυματισμένη σύζυγό του, όταν αυτοί ανταποκρίνονται σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Chicago Fire – Κ6 Ε13

Οι πυροσβέστες βοηθούν την αστυνομία να εντοπίσει έναν βομβιστή.

Chicago Fire – Κ6 Ε12

Ο φωτογράφος, του οποίου οι φωτογραφίες του Casey και του Severide κατά τη διάρκεια μίας διάσωσης γίνονται πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα, κάνει ένα χρονικό για μία εργάσιμη ημέρα στον Σταθμό.

Chicago Fire – Κ6 Ε11

Ο Casey κι ο Severide διαφωνούν για την καλύτερο τρόπο δράσης σε μια διάσωση όπου ο χρόνος πιέζει. Ο Hermann προσπαθεί να διασκεδάσει την κόρη του την «Ημέρα που φέρνουμε το παιδί μας στη δουλειά». Η Dawson και η Brett πηγαίνουν μαζί σε μια spa-μέρα απόδρασης. Η κοινωνική ζωή της Kidd παίρνει μία ώθηση.

Chicago Fire – Κ6 Ε10

Η Dawson και ο Casey κάνουν ό,τι μπορούν για να εντοπίσουν που βρίσκεται η Bria, όταν ανακαλύπτουν σημαντικές νέες πληροφορίες. Ο υποπυραγός Severide ξανασυναντιέται με τον αρχηγό Grissom, έναν παλιό οικογενειακό φίλο. Στο μεταξύ ο Cruz ζητά τη βοήθεια της Brett και του Mouch για να φτιάξει ένα καινούργιο εργαλείο και η Kidd κι ο Zach βγαίνουν ραντεβού.

Chicago Fire – Κ6 Ε09

Η Dawson και ο Casey προσπαθούν να επικοινωνήσουν. Η Brett και η Kidd ανταγωνίζονται  για την προσοχή ενός αξιωματικού Υπεύθυνου Ασφαλείας Υλικών. Ο Otis, ο Herman κι ο Mouch ψάχνουν την αιτία της κακοσμίας που κάνει δύσκολη τη ζωή στον Σταθμό 51.

Chicago Fire – Κ6 Ε08

Αφότου σώσει ένα νεαρό κορίτσι, η Dawson πρέπει να πάρει μία δύσκολη απόφαση όταν μαθαίνει ότι ο πατέρας του κοριτσιού είναι εθισμένος στα παυσίπονα. Ο Hermann χάνει την ψυχραιμία του και καυγαδίζει με ένα αξιωματικό της αστυνομίας, αφότου ανταποκριθεί σε μία κλήση. Ο Otis και ο Cruz αναλαμβάνουν την αποστολή να βρουν με ποιον βγαίνει ραντεβού η Brett. Στο μεταξύ ο Boden είναι επιφυλακτικός, όταν ο αδερφός της Donna, ο Julian έρχεται στην πόλη.

Chicago Fire – Κ6 Ε07

Η Brett προσπαθεί να πάρει μία απόφαση ζωής για κάποιον γνωστό και αγαπητό στον Σταθμό. Σε μια προσπάθεια να εντυπωσιάσει τη Lily, ο Otis αγωνίζεται να τα έχει όλα έτοιμα για το άνοιγμα του Molly’s North. Στο μεταξύ ο Boden γίνεται συναισθηματικός κατά τη διάσωση ενός διάσημου ερμηνευτή blues από μια φλεγόμενη πολυκατοικία και η Dawson προσπαθεί να συμβιβαστεί με τον τρόπο που φέρθηκε στον πατέρα της.

Chicago Fire – Κ6 Ε06

Η Kidd εκπλήσσεται όταν ανακαλύπτει ότι μεταφέρθηκε από τον πυροσβεστικό σταθμό. Ο Severide κι ο Casey είναι καχύποπτοι και κάνουν έρευνα. Ο Otis κι ο  Herrmann συζητούν για το αν πρέπει να αναλάβουν ένα μπαρ που καταρρέει. Ο εκνευρισμός της Dawson με τον πατέρα της, φτάνει στο αποκορύφωμα.

Chicago Fire – Κ6 Ε05

Η σχέση του Casey και του  Severide «ψυχραίνεται», μετά τη διαφωνία τους για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να σώσουν έναν έφηβο εγκλωβισμένο σε αγκαθωτό σύρμα. Όταν ο Casey στρέφεται στον Boden για να εξομαλυνθεί η κατάσταση, αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να τη διορθώσει ο ίδιος.

Chicago Fire – Κ6 Ε04

Κατά τη διάρκεια μιας μυστικής αποστολής, η Dawson παγιδεύεται σε μια κατασκευή πάρκινγκ που καταρρέει. Η πίεση που νιώθει ο Casey αυξάνεται καθώς  αναλαμβάνει επιπλέον καθήκοντα. Η Kidd γίνεται ολοένα και πιο επιφυλακτική με την Hope.

Chicago Fire – Κ6 Ε03

Ο υποπυραγός Casey έρχεται σε αντιπαράθεση με τον νέο αρχηγό που υποκαθιστά τον Boden στον Σταθμό 51. Ο Mullins έχει μια απροσδόκητη έκπληξη για τον Casey, όταν αυτός κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση για να σταματήσει έναν άντρα από το να πηδήξει από ένα κτίριο.

Chicago Fire – Κ6 Ε02

Όταν ο Boden μαθαίνει ότι η φωτιά στο σχολείο, στην οποία εγκλωβίστηκε η γυναίκα του, δεν ήταν ατύχημα, πιέζει τον Severide και τον Casey να βρουν την αιτία.

Chicago Fire – Κ6 Ε01

Με τους περισσότερους της ομάδας του παγιδευμένους στην πυρκαγιά του εμπορικού, ο αρχηγός Boden παίρνει μια πολύ ριψοκίνδυνη απόφαση της τελευταίας στιγμής, για να τους σώσει.

Chicago Fire – Κ5 Ε22

Μια επικίνδυνη φωτιά σε μια αποθήκη, βάζει σε κίνδυνο το φορτηγό και την ομάδα. Η ένταση ανεβαίνει για τη Dawson και τον Casey, όταν ο πατέρας της παρατείνει την επίσκεψή του στο σπίτι τους. Ο Mouch σκέφτεται να συνταξιοδοτηθεί.

Chicago Fire – Κ5 Ε21

Ο Cruz αντιμετωπίζει μια πιθανή παύση από τον σταθμό για ένα περιστατικό εκτός βάρδιας.

Chicago Fire – Κ5 Ε19

Ο Casey ξανασυναντά έναν παλιό συνάδελφο, όταν ο εξοπλισμός του τμήματος χαλάει στα χωράφια.

Chicago Fire – Κ5 Ε18

Η Dawson κι ο Brett περνάνε καινούργια εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στη βάρδιά τους, ο πατέρας του Severide τού κάνει μία αναπάντεχη επίσκεψη.

Chicago Fire – Κ5 Ε17

Όταν δύο παρόμοια αυτοκινητιστικά ατυχήματα αποκαλύπτουν πως κάποιος ίσως στοχεύει αθώους ανθρώπους, μια αποφασισμένη Dawson παίρνει την κατάσταση στα χέρια της για να βοηθήσει τις εξελίξεις, ενώ ο Casey στρέφεται στα καθήκοντά του ως σύμβουλος.

Chicago Fire – Κ5 Ε15

Ο σταθμός 51 ανταποκρίνεται σε μια κλήση για φωτιά, η οποία θέτει πολλές ζωές σε κίνδυνο, περιλαμβάνοντας και κάποιον που σχετίζεται με έναν αξιωματούχο της αστυνομίας του Chicago.

Chicago Fire – Κ5 Ε14

Τα μέλη του σταθμού 51 μοιράζονται από τον αρχηγό Anderson και τοποθετούνται σε διαφορετικούς σταθμούς της πόλης.

Chicago Fire – Κ5 Ε13

Ένας ανώτερος διαδέχεται τον Boden για μια απόφαση της στιγμής σε ένα ατύχημα, που του κοστίζει τη θέση του.

Chicago Fire – Κ5 Ε12

Ένας επικίνδυνος άνδρας βρίσκεται στο κατόπι του Casey, για ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια μιας κλήσης για φωτιά.

Chicago Fire – Κ5 Ε11

Η Dawson προσπαθεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά της μεταφέροντας με το ασθενοφόρο μία έφηβη έγκυο, ενώ ο Casey αναγκάζεται να πάρει μια δύσκολη απόφαση που αφορά δύο θύματα που χρειάζονται βοήθεια και να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις.

Chicago Fire – Κ5 Ε10

Ο πατέρας του Louie εμποδίζει τα οικογενειακά σχέδια του Casey και της Dawson. Ο Severide συναινεί σε μια δωρεά μυελού των οστών αλλά ένα εργατικό ατύχημα αποδιοργανώνει τα πάντα.

Chicago Fire – Κ5 Ε09

Η Dawson κι ο Casey συναντούν τον βιολογικό πατέρα του Louie. Ο Severide επιστρέφει στα παλιά, προσπαθώντας να βοηθήσει την Anna σε μια διαδικασία μεταμόσχευσης μυελού και η Brett ανοίγεται στη Dawson.

Chicago Fire – Κ5 Ε08

Ο Casey κι η Dawson κάνουν αίτηση για προσωρινή υιοθεσία του Louie. Ο Jeff Clarke κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση στον Severide. Ο Otis πείθει τον Hermann να κάνει ένα πάρτι για τα 100 χρόνια του Molly’s, αλλά υπάρχουν μπερδέματα.

Chicago Fire – Κ5 Ε07

Οι γονείς της Gabriela και του Antonio, έρχονται στο Chicago για την επέτειό τους, ενώ ο αρχηγός Boden ανακαλύπτει ένα μυστικό για τον θετό γιο του.

Chicago Fire – Κ5 Ε06

Η Dawson χτυπάει έναν πεζό ενώ ανταποκρίνεται σε μία κλήση, ο Casey κι ο Severide συνεχίζουν να ερευνούν μια υπόθεση εμπρησμού ενώ ο αρχηγός Boden είναι στη Ν.Υόρκη για να παρακολουθήσει μια σημαντική διοργάνωση.

Chicago Fire – Κ5 Ε05

Ο Casey κι ο Severide διαφωνούν για μία υπόθεση πιθανού εμπρησμού όταν η ομάδα αποτυγχάνει να γλιτώσει μια γυναίκα από το φλεγόμενο σπίτι της.

Chicago Fire – Κ5 Ε04

Ο Casey αναγκάζεται να πάρει ακραία μέτρα όταν ένα περονοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα εμβολίζει ένα βυτίο με οξύ, προκαλώντας διαρροή και θέτοντας σε κίνδυνο έναν πατέρα και την κόρη του.

Chicago Fire – Κ5 Ε03

Ο Casey λαμβάνει βοήθεια από τη Susan Weller για ένα επείγον προσωπικό ζήτημα, ο Severide έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει με τον Travis Brenner, η Stella σώζει ένα παιδί του δρόμου από μια φωτιά σε ένα τούνελ.

Chicago Fire – Κ5 Ε02

Τα μέλη του σταθμού 51 βρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση όταν σπεύδουν σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και η Stella πρέπει να πάρει μία σοβαρή απόφαση για τον πρώην της.

Chicago Fire – Κ5 Ε01

Ο Severide κι η Stella είναι σε επιφυλακή για τον ασταθή πρώην της.

Chicago Fire – Κ4 Ε23

Η Dawson ελπίζει να υιοθετήσει τον Louie ενώ μια επικίνδυνη φωτιά θέτει ένα μέλος του σταθμού 51 σε μεγάλο κίνδυνο.

Chicago Fire – Κ4 Ε22

Η τραγωδία χτυπάει έναν από τους δικούς τους, η Dawson συνεχίζει τον αγώνα της για να υιοθετήσει τον Louie και οι Severide και Kidd έρχονται πιο κοντά.

Chicago Fire – Κ4 Ε21

Η Dawson αποφασίζει να γίνει θετή μητέρα ενός παιδιού που έσωσε από μια φωτιά, ο Otis παίρνει ανησυχητικά νέα για την υγεία του και οι Brett και Borelli αντιμετωπίζουν μια σχολική φάρσα που πήγε πολύ στραβά.

Chicago Fire – Κ4 Ε20

Ο Severide παρακολουθεί τον γιο της επιθεωρήτριας Holloway, ενώ αυτή καταθέτει στο δικαστήριο σαν μέλος μιας μυστικής επιχείρησης, αλλά πρέπει να διαχειριστεί μόνος του την κατάσταση όταν προκύπτει κάτι αναπάντεχο.

Chicago Fire – Κ4 Ε19

Ο Casey δοκιμάζει να χρησιμοποιήσει την πολιτική του επιρροή όταν ένας μαθητής γυμνασίου κοντεύει να δολοφονηθεί από μία συμμορία.

Chicago Fire – Κ4 Ε18

Ο Brett γίνεται στόχος αφότου έγινε μάρτυρας φόνου, ο Casey αντιμετωπίζει την πρώτη του δύσκολη δοκιμασία ως δημοτικός σύμβουλος και οι Mouch και Platt παντρεύονται.

Chicago Fire – Κ4 Ε17

Ο Severide κι ο Cruz ανακαλύπτουν τα απομεινάρια μιας βαλίτσας, η οποία ίσως συνδέεται με μια υπόθεση στην οποία δούλεψε ο Severide πριν από πολλά χρόνια.

Chicago Fire – Κ4 Ε16

Μια προπαγάνδα εναντίον του προεκλογικού αγώνα του Casey ως δημοτικού συμβούλου, απλώνεται σε όλη την πόλη και τον κάνει να ξανασκεφτεί την υποψηφιότητά του.

Chicago Fire – Κ4 Ε15

O Severide και ο Cruz παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους όταν ο σταθμός 51 δέχεται ένα ύποπτο τηλεφώνημα από έναν γειτονικό πυροσβεστικό σταθμό.

Chicago Fire – Κ4 Ε14

Ο Severide έρχεται σε αντιπαράθεση με την Chili για τη συμπεριφορά της, ενώ ο Jimmy αντιμετωπίζει τον Antonio στην ετήσια «Μάχη των Παρασήμων».

Chicago Fire – Κ4 Ε13

Μυστηριώδεις απειλές αρχίζουν να αναστατώνουν το Chicago και η κατάσταση χειροτερεύει όταν στον σταθμό 51 καταφθάνουν νέα για μαζικούς πυροβολισμούς.

Chicago Fire – Κ4 Ε12

Ο Hermann πηγαίνει στο δικαστήριο για να καταθέσει εναντίον του Freddie, αλλά όταν ο πατέρας του δράστη ζητάει συγχώρεση για τη μοχθηρή επίθεση του γιού του, ο Hermann είναι μπερδεμένος για το τι πρέπει να κάνει.

Chicago Fire – Κ4 Ε09

Ο Hermann πηγαίνει στο δικαστήριο για να καταθέσει εναντίον του Freddie, αλλά όταν ο πατέρας του δράστη ζητάει συγχώρεση για τη μοχθηρή επίθεση του γιού του, ο Hermann είναι μπερδεμένος για το τι πρέπει να κάνει.

Chicago Fire – Κ4 Ε11

Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Chili θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ενός ασθενούς, ένας ανεμοστρόβιλος προκαλεί χάος στο Chicago και στον πυροσβεστικο σταθμό 51.

Chicago Fire – Κ4 Ε10

Ενώ ένα μέλος του σταθμού πέφτει θύμα ενός σχεδόν θανάσιμου μαχαιρώματος, οι υπόλοιποι πυροσβέστες σώζουν μία γυναίκα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Chicago Fire – Κ4 Ε08

Ο Patterson κοντράρεται με τον Boden για την ικανότητά του να ηγηθεί του σταθμού.

Chicago Fire – Κ4 Ε07

Ο Boden βρίσκεται στη μέση ενός φιάσκου που αφορά μια γειτόνισσα, για την οποία πιστεύει ότι τον παγιδεύει.

Chicago Fire – Κ4 Ε05

Ο Boden προσφέρεται να φιλοξενήσει έναν γάμο όταν μια φωτιά καταστρέφει την τελετή, αλλά ο αρχηγός Riddle διαφωνεί και οι πολιτικές του φιλοδοξίες προκαλούν τριγμούς μεταξύ των πυροσβεστών.

Chicago Fire – Κ4 Ε06

Οι διαφορές του Severide και του Patterson φθάνουν σε οριακό σημείο, ενώ ένας επισκέπτης από το παρελθόν του Cruz ζητά μία χάρη.

Chicago Fire – Κ4 Ε04

Ένα μέλος του σταθμού 51 ζητάει την υποστήριξη όλης της ομάδας προκειμένου να ξανασταθεί στα πόδια του.

Chicago Fire – Κ4 Ε03

Η δουλειά του Boden απειλείται καθώς τα μέλη του σταθμού 51 συνεχίζουν να ψάχνουν για αποδείξεις που θα τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες.

Chicago Fire – Κ4 Ε02

Οι Εσωτερικές Υποθέσεις ερευνούν τον σταθμό 51 μετά από μία περίπλοκη κλήση για φωτιά.

Chicago Fire – Κ4 Ε01

Ο Casey συμμετέχει σε μια επικίνδυνη μυστική αποστολή προκειμένου να εξαρθρωθεί ένα κύκλωμα σωματεμπορίας στο στριπ κλαμπ του Nesbitt.

Chicago Fire – Κ3 Ε23

Ο Casey ρισκάρει τη ζωή του σκάβοντας όλο και πιο βαθιά στις υποθέσεις του Jack Nesbitt. Με τα μέλη του φορτηγού και του τμήματος διχασμένα για τη δράση του Rice, ο αρχηγός Boden προσπαθεί να βρει τρόπο να επανενώσει την ομάδα, ενώ ο Severide αμφισβητεί την ίδια του την κρίση. Μια επικίνδυνη πυρκαγιά σε μία αποθήκη ξεφεύγει από τον

Chicago Fire – Κ3 Ε22

Με την προτροπή του αρχιφύλακα Voight, ένας αποφασισμένος υποπυραγός Casey δέχεται να διεξάγει μυστική έρευνα, προκειμένου να βρεθούν στοιχεία για τις σκοτεινές υποθέσεις του Jack Nesbitt. Στο μεταξύ ο Otis κι ο Severide εξακολουθούν να διαφωνούν για την ακεραιότητα του Scott Rice, προκαλώντας εντάσεις ανάμεσα στα μέλη του φορτηγού και του τμήματος.

Chicago Fire – Κ3 Ε21

Μία φωτιά σε ένα διαμέρισμα, που συνδέεται με μία περίπτωση βιασμού και μία απόπειρα φόνου, μοιάζει να έχει κοινά με μία ανεξιχνίαστη υπόθεση στη Ν. Υόρκη κι έτσι ο αρχιφύλακας Benson από την Ειδική Μονάδα Θυμάτων έρχεται στο Chicago για να βοηθήσει την Υπηρεσία Πληροφοριών στην έρευνα.

Chicago Fire – Κ3 Ε20

Ο Mills προσπαθεί να σώσει έναν βαριά τραυματισμένο οδηγό τροχαίου ατυχήματος, στο μεταξύ ο Casey διατηρεί αμφιβολίες για τον ιδιοκτήτη ενός ανακαινισμένου strip club και οι Hermann, Otis and Cruz προετοιμάζονται για το παιδικό πρωτάθλημα hockey.

Chicago Fire – Κ3 Ε19

Τα μέλη του σταθμού 51 μεταφέρουν θύματα διαρροής αερίου στον ιατρικό σταθμό του Chicago. Ένας οπλισμένος ασθενής που ισχυρίζεται ότι έχει μία θανατηφόρα αερομεταδιδόμενη ασθένεια, αναγκάζει τον ιατρικό σταθμό να αναστείλει τη λειτουργία του.

Chicago Fire – Κ3 Ε18

Ο Toddler προσπαθεί να σώσει ένα μικρό παιδί από ένα φλεγόμενο κτήριο, ο Mills ανακαλύπτει απρόσμενα νέα, η σχέση του Brett και του Cruz είναι σε κρίσιμο σημείο και ο Otis εκπλήσσεται από τα συναισθήματα που αναπτύσσει.

Chicago Fire – Κ3 Ε17

Ένας παλιός φίλος του Severide έρχεται, ελπίζοντας σε μια δεύτερη ευκαιρία στον πυροσβεστικό σταθμό. Στο μεταξύ ο Mills προσπαθεί να ξανακερδίσει την ενεργή παρουσία του στην ομάδα, ο Mouch αντιμετωπίζει τον φόβο του να συναντήσει το παιδί του και η Brett κι η Dawson κανονίζουν ένα μεγάλο βραδινό ξεφάντωμα.

Chicago Fire – Κ3 Ε16

Ο προσωρινός αρχηγός κάνει ένα λάθος τακτικής κατά τη διάρκεια μιας πυρκαγιάς σε διαμέρισμα, προκαλώντας εντάσεις και θέτοντας καριέρες σε κίνδυνο.

Chicago Fire – Κ3 Ε15

Ο προσωρινός αρχηγός Pat Pridgen έρχεται να αντικαταστήσει για λίγο τον Boden, που έχει να φροντίσει προσωπικές υποθέσεις. Το ειρωνικό ύφος του, οξύνει τα πνεύματα και η απουσία του Boden γίνεται ολοένα και πιο αισθητή.

Chicago Fire – Κ3 Ε14

Μια χιονοθύελλα παραλύει όλη την πόλη. Ο Mills κι ο Brett παρασύρονται από τα στοιχεία κατά τη διάρκεια μιας έρευνας για έναν έφηβο και τα μέλη του σταθμού νταντεύουν ένα νεογέννητο.

Chicago Fire – Κ3 Ε13

Νέα στοιχεία για τη φωτιά που σκότωσε τη Shay αναδύονται οδηγώντας τον Severide σε μια παλιά Νέμεση, η αδερφή της Shay έρχεται για επίσκεψη, ο Cruz έρχεται αντιμέτωπος με μια έκπληξη, ο Boden προσπαθεί να βοηθήσει τον πατέρα του.

Chicago Fire – Κ3 Ε12

Ο Severide και η Dawson ανακαλύπτουν εντυπωσιακά στοιχεία σε μια πυρκαγιά σε μια αποθήκη, η οποία μοιάζει να συνδέεται με τη φωτιά που κόστισε τη ζωή της Shay. Στο μεταξύ ο σταθμός συσπειρώνεται όταν ο εφημέριος Orlovsky πέφτει θύμα σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος.

Chicago Fire – Κ3 Ε11

Ο σταθμός λαμβάνει ανησυχητικά νέα όταν δύο δικοί του αγνοούνται μετά από μία κλήση ρουτίνας και προτρέπει τα μέλη του να ηγηθούν της έρευνας. Στο μεταξύ ο Casey κι η Dawson δυσκολεύονται να ισορροπήσουν την προσωπική με την επαγγελματική ζωή τους.

Chicago Fire – Κ3 Ε10

Ένα ζευγάρι κινδυνεύει σε μια πυρκαγιά σε ένα σπίτι, η Dawson κι ο Casey απομακρύνονται περισσότερο εξαιτίας μιας ανησυχητικής έκπληξης, η γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης. δίνει στο Molly’s μια ευκαιρία να λάμψει και ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Chicago ελπίζει να βοηθήσει ένα τοπικό εστιατόριο με σούπες, με τη δράση δωρεάς «γέμισε την μπότα».

Chicago Fire – Κ3 Ε08

Τα μέλη του σταθμού αναλαμβάνουν δράση όταν ένα ελικόπτερο εκρήγνυται σε μια κατοικημένη περιοχή.

Chicago Fire – Κ3 Ε09

Η σχέση της Dawson και του Casey δοκιμάζεται όταν η ομάδα σπεύδει σε μία διαρροή υδροχλωρικού οξέος από ένα φορτηγό, σε μια διασταύρωση μεγάλης κυκλοφορίας. Ο Severide μαθαίνει για το παρελθόν της Britanny.

Chicago Fire – Κ3 Ε07

Σε μια φωτιά, οι πυροσβέστες του σταθμού 51 σώζουν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού από το κελάρι, ο οποίος όμως κρατάει ένα ύποπτο δέμα. Ο Severide φέρνει τον αρχιφύλακα Voight και τον επιθεωρητή Lindsey για να ερευνήσουν το ζήτημα.

Chicago Fire – Κ3 Ε06

Ο Casey αντιμετωπίζει τον διεφθαρμένο γαμπρό του και ο Brett κάνει τα πάντα για να βοηθήσει μία μητέρα σε κίνδυνο. Στο μεταξύ ο Mills εκπαιδεύεται σε ιδιωτικές έρευνες και η Dawson αρχίζει την προπόνηση με τον Hermann.

Chicago Fire – Κ3 Ε05

Ο υποπυραγός Casey αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις του επικείμενου διαζυγίου της αδελφής του Christie. Στο μεταξύ η Dawson και ο Mills προσαρμόζονται στους καινούργιους ρόλους τους στον σταθμό 51. H Brett δεν μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να φύγει από το Chicago.

Chicago Fire – Κ3 Ε04

Η Dawson προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία με τον Casey, την πρώτη μέρα της ως υποψήφια. Στο μεταξύ ο Mills σκέφτεται ένα αβέβαιο μέλλον. Ο Severide αντιμετωπίζει τους δαίμονές του και ένας δημοτικός επιθεωρητής επισκέπτεται το Molly’s.

Chicago Fire – Κ3 Ε03

Τα πνεύματα οξύνονται όταν δύο φορτηγά από δύο πυροσβεστικούς σταθμούς συγκρούονται και όλοι κατηγορούν τον Cruz για την οδήγησή του.

Chicago Fire – Κ3 Ε02

Ο υποπυραγός Severide επιστρέφει στον πυροσβεστικό σταθμό 51, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι πια ο εαυτός του. Η Dawson μετράει αντίστροφα τις μέρες μέχρι να αρχίσει ως υποψήφια στον σταθμό Austin. Στο μεταξύ ο Mills μαθαίνει περισσότερα για την οικογένεια του πατέρα του και ο Hermann ζητά νέες ιδέες από τους πιθανούς επενδυτές του Molly’s, για την επιχείρηση.

Chicago Fire – Κ3 Ε01

Ο Boden αναγκάζει μέλη του σταθμού 51 να αποσυρθούν για λίγο, μετά από μία οδυνηρή πυρκαγιά. Ενώ ο Severide εξαφανίζεται μία εβδομάδα παραπάνω, ο Casey προσπαθεί να τον εντοπίσει. Στο μεταξύ ο Newhouse φέρνει αναπάντεχα νέα για έναν από τους συγγενείς του Mill, ενώ ο Hermann και ο Otis πιάνουν κάποιους στόχους στο Molly’s.

Chicago Fire – Κ2 Ε22

Μια φωτιά σε ένα οικοτροφείο ταρακουνάει τον υποπυραγό Severide. Ο Casey προσπαθεί να βοηθήσει τη Dawson. Ο Mill ψάχνει το παρελθόν του πατέρα του.

Chicago Fire – Κ2 Ε21

Με την υποστήριξη όλων, η Dawson κάνει την τελική προετοιμασία για να επαναλάβει τις εξετάσεις της, αλλά ένα τηλεφώνημα θα χαλάσει τα σχέδιά της. Κάπου αλλού ο υποπυραγός Casey έχει να συζητήσει ένα σημαντικό ζήτημα με τον Antonio

Chicago Fire – Κ2 Ε20

Μια έκρηξη στο νοσοκομείο, όπου είναι εθελοντές ο Casey και η Dawson, θα βυθίσει το Chicago στο χάος.

Chicago Fire – Κ2 Ε19

Η Dawson λαμβάνει έκπληκτη ένα σημείωμα αυτοκτονίας και ο υποπυραγός Severide σκαλίζει το σκοτεινό παρελθόν του Bloom. Κάπου αλλού ο αρχηγός Boden μαθαίνει σοκαριστικά νέα και ο υποπυραγός Casey ψάχνει, με τη βοήθεια της Shay, για ένα αντικείμενο που θα του αλλάξει τη ζωή.

Chicago Fire – Κ2 Ε18

Ο υποπυραγός Severide εκτίθεται για τον Dave Bloom, έναν συνάδελφο πυροσβέστη από το Denver, που έχει προβλήματα εθισμού. Κάπου αλλού η Dawson και η Shay φεύγουν για ένα «κοριτσίστικο» Σαββατοκύριακο σε μια καλύβα στο δάσος.

Chicago Fire – Κ2 Ε17

Ο υποπυραγός Severide θυμάται το παρελθόν του όταν σώζει έναν άνδρα σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και νιώθει υποχρεωμένος να τον βοηθήσει. Κάπου αλλού ο υποπυραγός Casey και ο αρχηγός Boden προσπαθούν να «στριμώξουν» την Jones, σύμφωνα με τις εντολές του πατέρα της.

Chicago Fire – Κ2 Ε16

Ο υποπυραγός Severide πιάνει την κορυφή της λίστας, όταν ο επιθεωρητής Lindsay αρχίζει να καλεί υπόπτους με τα πιο ξεκάθαρα κίνητρα να εξαφανίσουν αυτόν που απήγαγε την Katie. Η Jones στο μεταξύ, έχει ακόμη προβλήματα στο να εγκλιματισθεί καθώς στο αρχηγείο φθάνουν κουβέντες για τις διαρρήξεις της.

Chicago Fire – Κ2 Ε15

Ο Severide γίνεται ανυπόμονος με την αστυνομία καθώς ο Vince Keeler απελευθερώνεται. Εντωμεταξύ, ο Mouch μαθαίνει πως είναι καλύτερο να μην μπλέκει κανείς με την γραμματέα του Boden, την Connie και η ομάδα καλείται σε μία 20όροφη οικοδομή με γραφεία στο κέντρο.

Chicago Fire – Κ2 Ε14

Ο Severide νιώθει παραγκωνισμένος, καθώς αφήνει τον επιθεωρητή Lindsay και την Υπηρεσία Πληροφοριών να κάνουν τη δουλειά τους και να εντοπίσουν την αδερφή του Katie. Η Shay παίρνει μια ασυνήθιστη συμβουλή από τους παίκτες της Chicago Blackhawk, Brent Seabrook και Duncan Keith, οι οποίοι πιάνουν φιλίες με τον Clarke.

Chicago Fire – Κ2 Ε13

Όταν ένας μεθυσμένος οδηγός χτυπάει έναν μετασχηματιστή, όλη η γειτονιά μένει χωρίς ρεύμα, σε μια παγωμένη βραδιά του Chicago και τα μέλη του πυροσβεστικού σταθμού σπεύδουν να παράσχουν την πολύτιμη βοήθειά τους. Ενώ πολλοί από την κοινότητα βγάζουν τη νύχτα στον σταθμό, στα στενά καταλύματα ξεφυτρώνουν ειδύλλια και χαρακτήρες αποκαλύπτονται.

Chicago Fire – Κ2 Ε12

Ο υποπυραγός Casey προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του και τους άλλους γύρω του ότι είναι 100% φυσιολογικό να δουλεύει τόσο γρήγορα μετά το παρ’ ολίγο θανάσιμο περιστατικό του. Η Shaey μη θέλοντας να ψάξει το τραυματικό περιστατικό, εξακολουθεί να αποφεύγει έναν δικηγόρο που θέλει να της μιλήσει για την αυτοκτονία του Darryl.

Chicago Fire – Κ2 Ε11

Ο υποπυραγός Casey, που κόντεψε να σκοτωθεί σε μία κατάρρευση κτιρίου, επιστρέφει για να δουλέψει στον σταθμό 51 και η Shay γνωρίζει την Allison Rafferty, τη νέα της συγκάτοικο, η οποία είναι φιλική με όλους εκτός από την Shay. H Dawson αρχίζει την αυστηρή της εκπαίδευση στην Ακαδημία Πυροσβεστικής του Σικάγο, ενώ ο υποπυραγός Severide ετοιμάζεται για τη θητεία του ως εκπαιδευτής.

Chicago Fire – Κ2 Ε10

Όλα μοιάζουν χαμένα με τον σταθμό 51 στα πρόθυρα του κλεισίματος, χάρη κυρίως στην Gail McLeod, αλλά ο αρχηγός Boden και οι υπόλοιποι στον σταθμό, αρνούνται να καθίσουν απλά και να το βλέπουν να συμβαίνει. Μια επείγουσα κλήση για φωτιά σε ένα διαμέρισμα, δοκιμάζει τις αντοχές όλων και βάζει σε κακό δρόμο όλη την ομάδα.

Chicago Fire – Κ2 Ε09

Ο αρχηγός Boden ετοιμάζεται να αντεπιτεθεί στην McLeod σε μία τελευταία απόπειρα να σώσει τον σταθμό από το κλείσιμο και το ρομάντσο ανάμεσα στην Dawson και τον Casey φουντώνει. Ο Leon κάνει προόδους στην έρευνα της δολοφονίας από τη συμμορία.

Chicago Fire – Κ2 Ε08

Όταν πυροβολείται ένα κοριτσάκι στη γειτονιά τους, ο Cruz κι ο αδερφός του ο Leon, αναγκάζονται να σκεφτούν την συμμορία από την οποία προσπάθησαν να γλιτώσουν. Η μάχη μεταξύ του αρχηγού Boden και του McLeod κλιμακώνεται και η Isabella πείθει τον Mills να ντυθεί καλά για ένα φανταχτερό γκαλά.

Chicago Fire – Κ2 Ε07

Ο McLeod συνεχίζει να πιέζει τον αρχηγό Chief Boden, απειλώντας να κλείσει τον σταθμό 51, μιας και απέτυχε να βγει στη σύνταξη, όπως σκόπευε. Ο «Mouch» προσανατολίζεται στο να πιέσουν την ένωση, ώστε να μην κλείσει ο σταθμός.

Chicago Fire – Κ2 Ε04

Εσωτερικά ζητήματα απειλούν να εκτροχιάσουν το πυροσβεστικό τμήμα 51.

Chicago Fire – Κ2 Ε02

Η απειλή ενός εμπρηστή για βεντέτα με τους πυροσβέστες ενώ ο Casey παλεύει με τις επιπτώσεις από τον θάνατο της Heather Darden.

Chicago Fire – Κ2 Ε01

Ένας εμπρηστής παίρνει μια ειδοποίηση από τον Severide, ενώ η γραφειοκρατία φέρνει μεγάλες αλλαγές στο τμήμα στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν.

Chicago Fire – Κ1 Ε24

Ερευνώντας τον θάνατο της Hallie, ο Casey πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τον λοχία Voight και την ομάδα του για να εντοπίσει τον δολοφόνο της, ακόμη κι αν θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Peter είναι ακόμη σοκαρισμένος μετά την ομολογία της Gabby και αυτό ίσως βλάψει τη σχέση τους.

Chicago Fire – Κ1 Ε23

Ερευνώντας τον θάνατο της Hallie, ο Casey πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τον λοχία Voight και την ομάδα του για να εντοπίσει τον δολοφόνο της, ακόμη κι αν θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Peter είναι ακόμη σοκαρισμένος μετά την ομολογία της Gabby και αυτό ίσως βλάψει τη σχέση τους.

Chicago Fire – Κ2 Ε05

Το μέλλον είναι αβέβαιο τόσο για τον Boden όσο και για το πυροσβεστικό τμήμα.

Chicago Fire – Κ2 Ε06

Καθώς κάνει τζόγκινγκ, ο Severide βρίσκεται σε ένα απομονωμένο εργοτάξιο και συναντάει ένα μικρό αγόρι παγιδευμένο σε έναν εκσκαφέα που χρειάζεται επειγόντως βοήθεια.

Chicago Fire – Κ1 Ε21

Ο Severide πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των κατηγοριών της Tara και ο σταθμός οφείλει να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο σεξουαλικής παρενόχλησης.

Chicago Fire – Κ1 Ε22

Ο Severide αποφασίζει να ερευνήσει το παρελθόν της Tara, με στόχο να βρει στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της εναντίον του.

Chicago Fire – Κ1 Ε20

Ο Casey θυμώνει με τον Mills επειδή ξοδεύει πολύ χρόνο με τα μέλη της ομάδας και παραμελεί τα καθήκοντα του. Ο Peter πιστεύει ότι ο Matt ζηλεύει αυτόν και τη Gabby.

Chicago Fire – Κ1 Ε19

Ο Matt εκνευρίζεται που ο Kelly θέλει τον Peter στην ομάδα διάσωσης. Περαιτέρω ένταση δημιουργείται, όταν ο Kelly βλέπει τον Matt με τη Heather και θεωρεί ότι κοιμούνται μαζί.

Chicago Fire – Κ1 Ε18

Όσο η ομάδα ακολουθεί τα ίχνη ενός εμπρηστή, ο πατέρας του Severide προκαλεί εντάσεις στο σταθμό 51. Η Shay αποφασίζει να αλλάξει προσέγγιση στον τρόπο που θα αποκτήσει παιδί.

Chicago Fire – Κ1 Ε17

Η επιστροφή του πατέρα του Severide αναζοπυρώνει την ένταση στη σχέση του με τον Boden. Η Shay αποφασίζει ότι θέλει παιδί, ενώ ο Mills και η Dawson ανακοινώνουν τη σχέση τους.  

Chicago Fire – Κ1 Ε16

Η ένταση κορυφώνεται στο σταθμό Firehouse 51, όταν ο οξύθυμος χαρακτήρας του Cruz εκρήγνυται. Ο Severide προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την πρώην του και η Shay αναγκάζεται να πάρει μια σκληρή απόφαση.

Chicago Fire – Κ1 Ε15

Ο Casey πασχίζει να φτιάξει τη σχέση του με τη μητέρα του, ενώ ο Severide προσπαθεί να τα βρει με την πρώην αρραβωνιαστικιά του. Η Dawson ψάχνει αυτόν που πυροβόλησε τον αδερφό της.

Chicago Fire – Κ1 Ε14

Έναν μήνα αργότερα, ο Kelly επιστρέφει στο σταθμό μετά από πλήρη ανάρρωση και μαθαίνει ότι το άτομο που τον αντικατέστησε είναι ο αδερφός της πρώην αρραβωνιαστικιάς του.

Chicago Fire – Κ1 Ε13

Αφού μαθαίνει ότι μια εγχείρηση που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά το χρόνο ανάρρωσής του, ο Kelly αρχίζει να ξανασκέφτεται το ενδεχόμενο μετακόμισης στη Μαδρίτη με τη Renée.

Chicago Fire – Κ1 Ε12

Η Gabriela δυσκολεύεται να διαλέξει μεταξύ του Matt και του Peter. Ο Kelly μιλά ανοιχτά στον Αρχηγό για το χέρι του, ενώ φοβάται ότι οι συνέπειες της εγχείρησης μπορεί να είναι χειρότερες από ό, τι περίμενε.

Chicago Fire – Κ1 Ε11

Ένα τρομερό ατύχημα στέλνει στο νοσοκομείο κάποιον από το σταθμό 51. Ο Casey  επισκέπτεται τη μητέρα του στη φυλακή.  

Chicago Fire – Κ1 Ε10

Μια έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων ξεκινά, όταν μια γυναίκα κατηγορεί τους πυροσβέστες ότι της έκλεψαν ένα περιδέραιο με διαμάντια, όταν τους κάλεσε να σβήσουν την φωτιά στην κουζίνα της.

Chicago Fire – Κ1 Ε09

Μετά την εισπνοή ρινισμάτων μαγνησίου σε μια φωτιά, ο Vargas έχει σοβαρή πνευμονική βλάβη που τον αναγκάζει να παραιτηθεί. Ο Αρχηγός Boden φοβάται ότι πίσω από φωτιές σε κάδους απορριμάτων βρίσκεται ο 14χρονος Ernie.

Chicago Fire – Κ1 Ε08

Μετά από την τραυματική εμπειρία που είχε ο Peter αντικρίζοντας τα θύματα που χτυπήθηκαν από τρένο, σκέφτεται σοβαρά να αφήσει τον σταθμό. Η Gabriela προκαλεί την οργή των ανωτέρων της ξανά, όταν κατηγορεί μια μητέρα ότι δηλητηρίασε την κόρη της.

Chicago Fire – Κ1 Ε07

Μεταξύ της ανατίναξης ενός εργαστηρίου μεθαμφεταμίνης, των πυροβολισμών μιας συμμορίας και άλλων περιστατικών, οι εργαζόμενοι στο Firehouse 51 είναι πολύ απασχολημένοι για να γιορτάσουν το Thanksgiving. Παράλληλα ο Αρχηγός Boden θέλει να βοηθήσει ένα παιδί που έχει καταστραφεί.

Chicago Fire – Κ1 Ε06

Η Gabriela ετοιμάζεται για την ακρόαση σχετικά με τη διαθεσιμότητά της και ο Casey ετοιμάζεται να καταθέσει. Όταν γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Voight θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει τον γιό του, η Hallie και ο Matt αρχίζουν να φοβούνται για τις ζωές τους.

Chicago Fire – Κ1 Ε05

Το πρόβλημα στο χέρι του Kelly χειροτερεύει και αναζητά βοήθεια σε μια πρώην του, που τυχαίνει να είναι φαρμακευτική αντιπρόσωπος. Η Gabriela ρισκάρει να μπει σε διαθεσιμότητα, όταν χτυπάει τον φίλο ενός ασθενή.

Chicago Fire – Κ1 Ε04

Ένας άστεγος βρίσκει τραγικό θάνατο σε μια φωτιά που ξεσπά σε αποθήκη. Ο Peter Mills θα μπορούσε να τον σώσει, αν είχε άλλο ένα λεπτό, αλλά ο Αρχηγός Boden διέταξε να βγουν όλοι από το κτίριο, καθώς ήταν έτοιμο να εκραγεί. Ο Boden ξέρει ότι έπραξε σωστά, αλλά ο αδερφός του θύματος απειλεί με μηνύσεις.

Chicago Fire – Κ1 Ε03

Οι πυροσβέστες βρίσκονται σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα που αφήνει ένα παιδί παράλυτο. Ο μεθυσμένος οδηγός του φορτηγού που το προκάλεσε, είναι γιος ενός διεφθαρμένου αστυνομικού που θέλει να τον καλύψει.

Chicago Fire – Κ1 Ε02

Όταν ένα εργοτάξιο καταρρέει, ένας ετοιμοθάνατος εργάτης ζητάει από τον Severide να δώσει στη γυναίκα του ένα μήνυμα. Οι πυροσβέστες υποδέχονται τη Nicki, μια νεαρή γοητευτική κοπέλα που θα δουλέψει στη μισθοδοσία και φαίνεται να συμπαθεί λίγο παραπάνω τον Kelly.

Chicago Fire – Κ1 Ε01

Οι εργαζόμενοι της μονάδας Chicago Firehouse 51 παγώνουν μετά το χαμό του συναδέλφου τους Andy Darden. Οι επικεφαλής Matthew και Kelly αλληλοκατηγορούνται για τις ευθύνες. Παρόλα αυτά, πρέπει να προχωρήσουν, καθώς ένας άλλος συνάδελφος τραυματίζεται βαριά.