Castle

Η παράδοξη συνεργασία του επιτυχημένου συγγραφέα, Richard Castle και της ντετέκτιβ Kate Beckett οδηγεί στην εξιχνίαση πολλών εγκλημάτων στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Παίζουν: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan
Δημιουργός: Andrew W. Marlowe

Περιλήψεις

Castle K8 E22

Ο Castle και η Beckett είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον LokSat. Μια αναπάντεχη τροπή, όμως, θα θέσει τα πάντα σε κίνδυνο.

Castle K8 E21

Όταν ένας ψυχοπαθής πέφτει νεκρός μέσα στο αστυνομικό τμήμα, ο Castle είναι βέβαιος ότι ο Αντίχριστος είναι υπεύθυνος για αυτόν τον θάνατο.

Castle K8 E20

Ο Castle και η Beckett πρέπει να εντοπίσουν τον δολοφόνο ενός διάσημου ηθοποιού, ενώ ο Kevin ασχολείται με το πάρτι της κόρης του.

Castle K8 E19

Ένας επιθεωρητής γλιτώνει από μία δηλητηρίαση, αλλά όταν ακολουθεί και μία δεύτερη, ο Castle και η Beckett έχουν ένα νέο μυστήριο να λύσουν.

Castle K8 E18

Η χάρη που θα κάνει η Hayley σε έναν παλιό φίλο, θα την μπλέξει σε μία υπόθεση δολοφονίας. Ο Castle και η Beckett πρέπει να βιαστούν ώστε να αποκαταστήσουν το όνομά της.

Castle K8 E17

Ο Castle και η Beckett ερευνούν την κλοπή μιας αντίκας που μπορεί να είναι το λυχνάρι του Αλαντίν…

Castle K8 E16

Η δολοφονία του οδηγού ενός θωρακισμένου αυτοκινήτου χρηματαποστολής, θυμίζει κάτι στον Esposito από μία παλιότερη υπόθεση κλοπής χρυσού.

Castle K8 E15

Ενώ ο Castle λέει στην Beckett για το βίντεο που τον δείχνει στο Hollywood, η αστυνομία της Ν. Υόρκης πρέπει να ερευνήσει τον φόνο ενός φοιτητή της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Castle K8 E14

Ο Castle δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα νέα στοιχεία για την εξαφάνισή του, επειδή η παρουσία του είναι απαραίτητη στην έρευνα μιας δολοφονίας.

Castle K8 E13

Η απροθυμία των συμφοιτητών ενός δολοφονημένου σπουδαστή να συνεργαστούν με την αστυνομία, θα αναγκάσει τον Castle να μεταμφιεστεί σε Γάλλο μετανάστη.

Castle K8 E12

Μπορεί η Alexis να ξεμπλέξει τον Castle και την Beckett από την υπόθεση απαγωγής με τους περίεργους γρίφους;

Castle K8 E11

Ο γιος ενός Ρώσου διπλωμάτη δολοφονείται και ο Caslte ανακαλύπτει ότι ο προσωπικός φρουρός ασφαλείας του είναι πολύ πιο μπλεγμένος με την υπόθεση από όσο φαίνεται.

Castle K8 E10

Όταν ο Castle είναι ο βασικός μάρτυρας ενός εγκλήματος, η Beckett πρέπει να διαφυλάξει την ορθή απόδοση δικαιοσύνης.

Castle K8 E9

Η έρευνα για ένα πτώμα στο θέατρο, θα αποκαλύψει εκπληκτικές λεπτομέρειες για τον ανταγωνιστικό κόσμο του θεάματος.

Castle K8 E8

Ο Castle και η Beckett ερευνούν μία δολοφονία σε ένα κρουαζιερόπλοιο και βρίσκονται παγιδευμένοι με τον δολοφόνο.

Castle K8 E7

Προκειμένου να κυνηγήσουν έναν βάναυσο δολοφόνο, ο Castle και η Beckett πρέπει να ερευνήσουν την ελίτ της Νέας Υόρκης. Εν τω μεταξύ, ο Castle σχεδιάζει μια έκπληξη για την επέτειο ενός έτους γάμου.

Castle K8 E6

Ενώ η Beckett είναι εκτός πόλης, ο Castle μπλέκεται με τον ντετέκτιβ Slaughter, σε μια περίπτωση όπου ένα τσιπ υψηλής τεχνολογίας έχει κλαπεί και ένας από τους πληροφοριοδότες του Slaughter σκοτώνεται.

Castle K8 E5

Όταν ένα ανεκτίμητο έργο τέχνης κλαπεί και ο μεταφορέας του δολοφονηθεί, ο Castle και η Beckett πρέπει να συνεργαστούν με τον βασικό μάρτυρα για να εντοπίσουν τον πίνακα και τον δολοφόνο.

Castle K8 E4

Όταν το είδωλο του Castle, ένας διάσημος συγγραφέας, εντοπίζεται νεκρός, ο Castle είναι αποφασισμένος να λύσει τη δολοφονία του ήρωά του. Αλλά καθώς αυτός και η Beckett σκάβουν βαθύτερα, ανακαλύπτουν ότι η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία.

Castle K8 E3

Ο Castle παρουσιάζεται ως καθηγητής πανεπιστημίου, ώστε να διερευνήσει τη φρικτή δολοφονία ενός φοιτητή, προσπαθώντας να κερδίσει ξανά την αγάπη της Beckett, που νομίζει ότι έχασε.

Castle K8 E2

Η Beckett λαμβάνει μία συμβουλή και καταλήγει σε έναν αγώνα για τη ζωή της, με μισθωμένους δολοφόνους στο κατόπι της. Ο Castle αναρωτιέται γιατί η γυναίκα του είναι στο τρέξιμο.

Castle K8 E1

Μια κλήση από έναν μυστηριώδη ξένο πυροδοτεί μια εκρηκτική αλυσίδα γεγονότων. Μια ιστορία από την πλευρά του Castle, καθώς ψάχνει για την Beckett.

Castle K7 E23

Ένας θάνατος στο δάσος θα γίνει αφορμή για να επιστρέψει ο Castle σε ένα τρομακτικό και καθοριστικό γεγονός στην παιδική του ηλικία. Η έρευνα οδηγεί σε εμμονή, καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει απαντήσεις που του διαφεύγουν εδώ και δεκαετίες.

Castle K7 E22

Όταν δολοφονείται ένας δημιουργός σκίτσων, ο Castle και η Beckett καλούνται να ερευνήσουν τη ζωή του θύματος και τον πολύχρωμο κόσμο του «Saturday Night Tonight». Ένα συγκλονιστικό μυστικό που θα ανακαλύψουν, μπορεί να εξηγήσει τη δολοφονία του.

Castle K7 E21

Καθώς ο Castle και η Alexis ταξιδεύουν στο Λονδίνο, η πτήση τους γίνεται θανατηφόρα όταν ο αξιωματικός ασφαλείας του αεροσκάφους βρίσκεται δολοφονημένος. Με τη βοήθεια της Beckett στο έδαφος, ο Castle και η Alexis αγωνίζονται ενάντια στο χρόνο για να βρουν τον δολοφόνο προτού εκτελέσει το μοιραίο σχέδιό του.

Castle K7 E20

Ένα μυστηριώδες επαναλαμβανόμενο όνειρο οδηγεί τον Castle και την Beckett να αναζητήσουν απαντήσεις σχετικά με την περίοδο των δύο μηνών που εξαφανίστηκε. Αλλά η αναζήτησή τους για την αλήθεια έχει θανατηφόρες συνέπειες.

Castle K7 E19

Όταν ένας δικηγόρος εντοπίζεται νεκρός, η Beckett και ο Castle ερευνούν τους πολλούς πελάτες και ανταγωνιστές που είχαν κίνητρο να τον σκοτώσουν. Αλλά το μυστήριο βαθαίνει όταν ανακαλύπτουν ένα συγκλονιστικό μυστικό που μπορεί να συνδέεται με τη δολοφονία.

Castle K7 E18

Ο ντετέκτιβ Kevin Ryan εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας ενός χαρισματικού βουλευτή που παρευρίσκεται σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, όταν ξαφνικά ακούγονται πυροβολισμοί. Προσπαθώντας να συλλάβει τον δολοφόνο, ο Ryan πρέπει να επανεξετάσει τα γεγονότα που οδήγησαν στο συμβάν, με τη βοήθεια του Castle και της Beckett.

Castle K7 E17

Όταν ένας άντρας δολοφονείται μυστηριωδώς σε ένα πάρκο, ο Castle και η Beckett συνεργάζονται με μια ανταγωνιστική γυναίκα ντετέκτιβ από το Χονγκ Κονγκ, η οποία έχει πληροφορίες για το θύμα. Η Beckett θα ανακαλύψει ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Castle K7 E16

Όταν ένας αστροναύτης που εκπαιδεύεται για ένα ταξίδι στον Άρη σκοτώνεται μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια μιας προσομοίωσης, οι Castle και Beckett φοράνε τις στολές τους και ερευνούν. Η υπόθεση, όμως, θα πάρει μία συγκλονιστική στροφή.

Castle K7 E15

Το 12ο Τμήμα σε έναν αγώνα χρόνου με δύο serial killers. Ο Castle και η ομάδα πρέπει να λύσουν την υπόθεση προτού οι δολοφόνοι εντοπίσουν το επόμενο θύμα τους.

Castle K7 E14

Όταν ενδείξεις για μια δολοφονία εμπλέκουν τον Castle και την «Νέμεση» της Beckett, Dr. Kelly Nieman, ο Castle καλείται να συνδράμει στην υπόθεση. Αλλά καθώς η ομάδα ερευνά βαθύτερα, αποκαλύπτει συνδέσεις με έναν διαβόητο δολοφόνο.

Castle K7 E13

Ο Castle προσλαμβάνεται για να αποκαλύψει εάν ένας σύζυγος έχει ερωμένη, αλλά η υπόθεση παίρνει μια σοκαριστική στροφή όταν ο Castle γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας της πελάτισσας – από τον σύζυγό της.

Castle K7 E12

Όταν δολοφονείται μια νεαρή ηθοποιός σε Λατινική τηλε-νουβέλα, η Beckett και η ομάδα ερευνούν μια υπόθεση που είναι τόσο φανταχτερή και γεμάτη ίντριγκα όσο και η ίδια η σειρά. Εν τω μεταξύ, ο Castle προσλαμβάνεται ως ιδιωτικός ερευνητής από την σταρ της σειράς, για να εξετάσει την υπόθεση από άλλη οπτική γωνία.

Castle K7 E11

Αφού του απαγορεύτηκε να συνεργαστεί με την Kate Beckett ή το 12ο Τμήμα, ο Castle αποκτά άδεια ιδιωτικού ερευνητή και εμφανίζεται αιφνιδιαστικά στη σκηνή του εγκλήματος, ελπίζοντας να το διερευνήσει μαζί με την Beckett. Αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως είχε προγραμματίσει.

Castle K7 E10

Όταν ένας εντατικολόγος πυροβολείται στο δρόμο, ο Castle και η Beckett ανακαλύπτουν ότι το θύμα ήταν γιατρός σε μια οικογένεια μαφίας που διευθύνεται από έναν παλιό φίλο του Castle.

Castle K7 E9

Όταν δολοφονείται μυστηριωδώς ένας αγαπημένος σταρ ταινιών δράσης της δεκαετίας του ’80, ο Castle και η Beckett ερευνούν το μυστικό παρελθόν του θύματος και αναζητούν τον δολοφόνο του με τη βοήθεια μιας ομάδας παλιών συναδέλφων του.

Castle K7 E8

Όταν οι επιβάτες του μετρό, συμπεριλαμβανομένου του ντετέκτιβ Esposito, κρατούνται όμηροι από έναν μυστηριώδη άντρα που οπλοφορεί, ο Castle, η Beckett και η ομάδα πρέπει να ανακαλύψουν την ατζέντα του ένοπλου πριν είναι πολύ αργά.

Castle K7 E7

Όταν ο Castle και ο Beckett μαθαίνουν ότι ένα θύμα δολοφονίας μπορεί να έχει δηλητηριαστεί σε ένα θέρετρο σε στυλ Άγριας Δύσης, επισκέπτονται το θέρετρο ως νεόνυμφοι για να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Castle K7 E6

Μια έρευνα για δολοφονίες μεταφέρει τον Castle σε ένα εναλλακτικό σύμπαν όπου δεν γνώρισε ποτέ την Kate Beckett. Ο Castle πρέπει να πείσει την Beckett, τον Esposito και τον Ryan να τον αφήσουν να συμμετάσχει στην έρευνά τους, ώστε να μπορέσει να βρει τον δρόμο του πίσω στον δικό του κόσμο.

Castle K7 E5

Ο Castle και η Beckett ερευνούν τον φόνο μιας διασημότητας του Διαδικτύου. Όταν ο δολοφόνος δημοσιεύει εικόνες από τη σκηνή του εγκλήματος σε έναν ιστότοπο κοινής χρήσης φωτογραφιών, συνειδητοποιούν ότι έχουν να κάνουν με έναν μανιακό των social media.

Castle K7 E4

Όταν ένας πωλητής παγωτού πυροβολείται, τα στοιχεία οδηγούν την Beckett και τον Castle σε έναν μαθητή της Β’ δημοτικού που μπορεί να έχει ζωτικές πληροφορίες για την υπόθεση. Ο Castle συμμετέχει σε μία μυστική επιχείρηση στο σχολείο, αλλά τίποτα δεν πηγαίνει όπως είχε προγραμματιστεί.

Castle K7 E3

Ο Castle και η Beckett ασχολούνται με μία υπόθεση στην οποία ο δολοφόνος μπορεί να έχει παραφυσικές δυνάμεις. Εν τω μεταξύ, οι δυο τους, προσπαθούν να επαναφέρουν τη ζωή τους σε φυσιολογικούς ρυθμούς μετά την εξαφάνισή του Castle.

Castle K7 E2

Ενώ η ομάδα ερευνά τη δολοφονία ενός διευθύνοντος συμβούλου μιας εταιρείας παιχνιδιών, ο Castle ανακαλύπτει στοιχεία για τη μυστηριώδη εξαφάνισή του και ξεκινά μια επικίνδυνη δική του έρευνα.

Castle K7 E1

Η Beckett, αφού περίμενε μάταια τον Castle να φτάσει στον γάμο, καλείται σε μία σκηνή ατυχήματος για να βρει το αυτοκίνητο του Castle σε μία χαράδρα, τυλιγμένο στις φλόγες. Ποιος ή τι προκάλεσε το αυτοκινητιστικό δυστύχημα; Πού είναι ο Castle;

Castle K6 E23

Η αναμονή τελειώνει για τον Castle καθώς πλησιάζει η ημέρα του γάμου. Η Kate ανακαλύπτει ότι είναι ακόμα παντρεμένη με τον αγαπημένο της από το κολέγιο και τον επισκέπτεται για διαζύγιο. Αλλά αυτός έχει τα δικά του προβλήματα, που είναι μεγαλύτερα από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Castle K6 E22

Ένας άνδρας που η Beckett ακολούθησε κρυφά εντοπίζεται νεκρός – και τότε ένας διαβόητος εγκληματίας που εμπλέκεται με αυτόν τον θάνατο, σκοτώνεται με το όπλο της Beckett. Αντιμέτωπη με μια περίτεχνη παγίδα, δεν έχει άλλη επιλογή από το να τρέξει.

Castle K6 E21

Ένας πολλά υποσχόμενος επαγγελματίας skateboarder σκοτώνεται από έναν μοτοσικλετιστή, έτσι ο Castle και η Beckett πρέπει να μπουν στον κόσμο των ακραίων αθλημάτων για να ερευνήσουν τη δολοφονία.

Castle K6 E20

Όταν οι εργάτες σε μια οικοδομή αποκαλύπτουν το σώμα ενός γκάνγκστερ που είναι θαμμένο σε σκυρόδεμα για 35 χρόνια, ο Castle και η Beckett πρέπει να προσπαθήσουν να μιλήσουν με έναν θλιμμένο μαφιόζο που μοιάζει να ζει ακόμη στη δεκαετία του ΄70.

Castle K6 E19

Ερευνώντας τον θάνατο ενός εμπόρου της Wall Street ο Castle και η Beckett θα ανακαλύψουν ότι το θύμα ήταν μυστικός πληροφοριοδότης του ομοσπονδιακού εισαγγελέα των ΗΠΑ.

Castle K6 E18

Ερευνώντας τη δολοφονία μιας μπαλαρίνας από την Ιαπωνία, ο Castle και η Beckett βρίσκουν ένα ιερό με το όπλο της δολοφονίας, σε ένα παλιό εργοστάσιο. Ένας νίντζα επιτίθεται στον Castle.

Castle K6 E17

Μια αποστολή ρουτίνας γίνεται θανατηφόρα όταν η μυστική επιχείρηση πάει στραβά. Για να επιβιώσει, η Beckett πρέπει να συμμετάσχει σε μια μάχη ενάντια σε μερικούς από τους πιο επικίνδυνους άντρες στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης.

Castle K6 E16

Ο Castle και η Beckett είναι σε σύγχυση, όταν μια γυναίκα με ένα αδιαμφισβήτητο άλλοθι, δίνει μια λεπτομερή και πειστική ομολογία για έναν φόνο. Στη συνέχεια, ένα δεύτερο άτομο κάνει την ίδια ομολογία. Και μετά ένα τρίτο…

Castle K6 E15

Οι Castle και Beckett ερευνούν το θάνατο ενός συνηθισμένου κοριτσιού γυμνασίου. Ο Castle είναι ενθουσιασμένος με την υπόθεση ότι ο θάνατος μπορεί να είναι έργο μιας έφηβης με τηλεκινητικές ικανότητες.

Castle K6 E14

Μια δολοφονία σε ένα κορυφαίο περιοδικό μόδας φέρνει τον Castle και την Beckett αντιμέτωπους με έναν μπερδεμένο κόσμο καχυποψίας και με τον τρομερό συντάκτη του περιοδικού, που θυμάται ακόμα τη σύντομη καριέρα της Beckett ως μοντέλο.

Castle K6 E13

Όταν ένας ανερχόμενος ποπ σταρ βρίσκεται νεκρός σε ένα δρομάκι, ο Castle και η Beckett ερευνούν τον ανεξέλεγκτο τρόπο ζωής του θύματος, αλλά καθώς σκάβουν βαθύτερα, μια συγκλονιστική αποκάλυψη απειλεί την έρευνά τους.

Castle K6 E12

Ο Castle και η Beckett πρέπει να αντιμετωπίσουν την ξαφνική εμφάνιση του πατέρα του Castle, ενώ επιλύουν τη δολοφονία ενός χάκερ που εργαζόταν για έναν κρυφό πράκτορα.

Castle K6 E11

Ο Castle και η Beckett πρέπει να βρουν έναν εμπρηστή, ενώ ο Ryan και ο Esposito αγωνίζονται για τη ζωή τους σε ένα κτίριο που καίγεται.

Castle K6 E10

Ένας άντρας πεθαίνει μέσα σε μια εκκλησία, προστατεύοντας ένα μωρό. Η ομάδα πρέπει να βρει τον δολοφόνο του άντρα και τους γονείς του μωρού. Ο άντρας συνδέεται με ένα έγκλημα, αλλά η επιλογή του να προστατέψει το μωρό δεν ταιριάζει σε έναν εγκληματία.

Castle K6 E9

Όταν δολοφονείται μια γυναίκα που μοιάζει πολύ με την Lanie, η ομάδα πιστεύει ότι ο δολοφόνος μπορεί να στοχεύει μέλη του 12ου τμήματος.

Castle K6 E8

Ένας διάσημος θεραπευτής σχέσεων δολοφονείται. Η ομάδα ερευνά ένα ζευγάρι του οποίου τα αρχεία λείπουν από το γραφείο και βρίσκουν πως ένα τέλειο, ανεκτίμητο, διαμάντι 100 καρατιών βρίσκεται στην καρδιά του μυστηρίου.

Castle K6 E7

Η Alexis συμμετέχει σε μια αναθεώρηση δίκης, για να αποδείξει ότι ένας άντρας κατηγορήθηκε εσφαλμένα για φόνο πριν από 15 χρόνια. Με την εκτέλεσή του να έχει προγραμματιστεί σε τρεις ημέρες, ζητά από τον πατέρα της να ρίξει νέο φως στα στοιχεία.

Castle K6 E6

Η ομάδα ερευνά τον τελετουργικό φόνο μιας γυναίκας. Τα σύμβολα στο σώμα της γυναίκας και τα αντικείμενα που έμειναν στο διαμέρισμά της, θυμίζουν τον κώδικα Da Vinci.

Castle K6 E5

Μια έρευνα για φρικτές δολοφονίες οδηγεί τον Castle και την Beckett σε έναν ύποπτο που ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε πίσω στο χρόνο για να σταματήσει τρομερά γεγονότα, γεγονότα που θα αλλάξουν την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας…

Castle K6 E4

Μια γυναίκα ξυπνά και βρίσκει τον φίλο της δολοφονημένο στο διαμέρισμά της. Αποφεύγει την αστυνομία και παίρνει ομήρους ενώ περιμένει βοήθεια από τον Castle. Αυτός πιστεύει ότι κάποιος την έχει παγιδέψει και συνεργάζεται με την ομάδα για να αποδείξει την αθωότητά της.

Castle K6 E3

Ο Esposito και ο Ryan διερευνούν τη δολοφονία ενός πρώην τηλεοπτικού σταρ, αλλά η Beckett και ο σύντροφός της αναλαμβάνουν την υπόθεση και δεν θέλουν να εμπλακεί κάποιος άλλος σε αυτήν.

Castle K6 E2

Το FBI συνεχίζει να παρακολουθεί το άτομο που έκλεψε τη θανατηφόρα χημική ουσία. Είναι ένας αγώνας ενάντια στο χρόνο, αφού χρειάζονται το αντίδοτο για τον Castle που έχει μολυνθεί με τη χημική ουσία.

Castle K6 E1

O Castle και η Beckett έχουν αρραβωνιαστεί. Η Beckett ξεκινά την εκπαίδευση στο FBI και της αναθέτουν μια υπόθεση κλοπής κωδικών ασφαλείας. Ο Castle εκτίθεται σε μια θανατηφόρα τοξίνη.

Castle K5 E24

Μετά από μία συζήτηση η Beckett αρχίζει να σκέφτεται τι πραγματικά θέλει από τη δουλειά της και από την σχέση της με τον Castle. Ο τόπος όπου εντοπίστηκε νεκρή μια νεαρή κοπέλα, είναι μόνο ένα από τα παράδοξα του θανάτου της.

Castle K5 E23

Δύο ανεξήγητα μυστήρια για τον Castle και την Beckett. Ποιος σκότωσε τον κυβερνητικό πληροφοριοδότη και γιατί ανέλαβαν ομοσπονδιακοί πράκτορες την υπόθεση; Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο όταν αποκαλύπτεται η πραγματική αιτία θανάτου του πράκτορα.

Castle K5 E22

Η ζωή της Beckett είναι σε κίνδυνο και η ομάδα προσπαθεί να την προστατεύσει, ενώ ο Castle προσπαθεί να την κρατήσει απασχολημένη με έναν καυγά για το ποιος από τους δυο τους ερωτεύτηκε πρώτος.

Castle K5 E21

Όταν η Beckett αναλαμβάνει την προστασία ενός γοητευτικού δισεκατομμυριούχου, του οποίου η ζωή απειλείται, αρχίζει να σκέφτεται τη σχέση της με τον Castle που έχει αρχίσει να βαλτώνει. Αυτός, τυφλωμένος από ζήλια, θα φτάσει στα άκρα προκειμένου να λύσει την υπόθεση και να τους χωρίσει.

Castle K5 E20

Όταν ο Castle και η Beckett ανακαλύπτουν τεράστιες πατημασιές στον τόπο ενός μοχθηρού εγκλήματος, θα μπλέξουν με τον κόσμο της έρευνας και του κυνηγιού μυθολογικών τεράτων, με κίνδυνο να γίνουν και οι ίδιοι είδος προς εξαφάνιση…

Castle K5 E19

Ένα κάταγμα στο πόδι θα εμποδίσει τον Castle να βοηθήσει την Beckett την έρευνά της για τον θάνατο ενός πράκτορα των Εσωτερικών Υποθέσεων, αλλά θα τον καταστήσει μάρτυρα δολοφονίας στο απέναντι διαμέρισμα…

Castle K5 E18

Μια δολοφονία, μια ιρλανδέζικη συμμορία στο Staten Island και ένα μπαρ, θα φέρουν στην επιφάνεια την σκοτεινή ιστορία του ντετέκτιβ Ryan, από την εποχή που δούλευε στη δίωξη ναρκωτικών.

Castle K5 E17

Μια νεαρή γυναίκα μοιάζει να έχει τρομάξει κυριολεκτικά μέχρι θανάτου, τρεις μέρες αφότου παρακολούθησε ένα «στοιχειωμένο» DVD. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Castle πείθεται ότι η κατάρα θα χτυπήσει και αυτόν, επειδή είδε το ίδιο βίντεο κατά λάθος.

Castle K5 E16

Μετά την αποτυχία του πράκτορα του FBI, ο Castle παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Ένας σκιώδης συνεργάτης θα βοηθήσει να αποκαλυφθεί το σκοτεινό σχέδιο πίσω από την απαγωγή της Alexis.

Castle K5 E15

Η έρευνα για μία δολοφονία, θα φέρει στο φως στοιχεία για την απαγωγή της κόρης ενός πλούσιου επιχειρηματία της Μ. Ανατολής. Ένας πράκτορας του FBI καλείται να συνδράμει τους Castle και Beckett.

Castle K5 E14

Ο Castle και η Beckett γνωρίζουν από κοντά την πραγματική ζωή των πρωταγωνιστριών ενός ριάλιτι, όταν μία από αυτές δολοφονείται. Ο Castle προσπαθεί να βρει δώρο για την Beckett για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Castle K5 E13

Ερευνώντας τη δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας, ο Castle και η Beckett ανακαλύπτουν στοιχεία που τη συνδέουν με τον γερουσιαστή Bracken, τον άνθρωπο που ευθύνεται για τη δολοφονία της μητέρας της Beckett. Σύντομα θα αντιληφθούν ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο πολύπλοκα από όσο φαίνονται…

Castle K5 E12

Ένα βίντεο μόνο για ενήλικες, δυσαρεστημένοι σύζυγοι, αλλά και πρώην φοιτήτριες, συνθέτουν το σκηνικό στο οποίο θα εμπλακούν ο Castle και η Beckett, μετά τη δολοφονία του εμπνευστή του βίντεο. Όσο πιο βαθιά «σκάβουν» στη ζωή του θύματος, τόσο περισσότερες εκπλήξεις τους περιμένουν…

Castle K5 E11

Ένας δολοφονημένος ανερχόμενος DJ θα φέρει τον Castle και την Beckett σε επαφή με τον τραχύ μουσικό κόσμο της Ν. Υόρκης. Όταν η έρευνα θα οδηγήσει σε έναν προβληματισμένο έφηβο, ο Esposito θα τον αναλάβει υπό την προστασία του.

Castle K5 E10

Ένας πανίσχυρος δικηγόρος με ειδίκευση στα διαζύγια εντοπίζεται δολοφονημένος. Ο Castle και η Beckett έχουν να κάνουν με ένα πλήθος εξοργισμένων πρώην συζύγων, αλλά και πιθανών δολοφόνων…

Castle K5 E9

Ένας άνδρας ντυμένος Άγιος Βασίλης προσγειώνεται νεκρός στο Central Park. Ο Castle και η Beckett θα ανακαλύψουν ότι ο άγιος δεν ήταν και τόσο «άγιος» τελικά, καθώς ετοιμάζονται για τα πρώτα κοινά τους Χριστούγεννα.

Castle K5 E8

Μετά από ένα αποτυχημένο οικογενειακό δείπνο «γνωριμίας με τους γονείς», ο Castle και η Beckett δέχονται επίθεση σε μία κακόφημη γειτονιά και αναγκάζονται να κυνηγήσουν έναν μάρτυρα δολοφονίας.

Castle K5 E7

Όταν ο κιθαρίστας ενός ροκ συγκροτήματος δολοφονείται, ο Castle και η Beckett συνεργάζονται με την ομάδα που βιντεοσκοπεί το γκρουπ για τις ανάγκες εντός ντοκιμαντέρ, για να εντοπίσουν τον ένοχο.

Castle K5 E6

Επιστημονική φαντασία, εγωπαθείς διασημότητες, τρελά κοστούμια και αρκετό δράμα για δύο γαλαξίες, περιμένουν τον Castle και την Beckett σε αυτή τη δολοφονία.

Castle K5 E5

Ερευνώντας έναν τελετουργικό φόνο, η Beckett και η ομάδα της ανακαλύπτουν στοιχεία που συνδέουν τον Castle με το έγκλημα. Οι αποκαλύψεις κάνουν την Beckett να αρχίσει να αναρωτιέται πόσο καλά ξέρει τον σύντροφο και συνεργάτη της.

Castle K5 E4

Τα σχέδια του ζευγαριού για μια ρομαντική απόδραση το Σαββατοκύριακο ανατρέπονται όταν ένας άνδρας καταρρέει στην αυλή του Castle. Το ζευγάρι συνεργάζεται με τον τοπικό σερίφη για να εντοπίσουν τον δολοφόνο.

Castle K5 E3

Συνδέεται η μυστηριώδης δολοφονία μιας νέας γυναίκας με μια δημοπράτηση; Υπήρχε κάτι πολύτιμο μέσα στην αποθήκη που άξιζε να σκοτώσει κανείς γι΄αυτό; Ο Castle και η Beckett μπλέκουν με κυνηγούς θησαυρού στο Manhattan.

Castle K5 E2

Όταν μία πρώην παρουσιάστρια τηλεόρασης δολοφονείται, ο Castle και η Beckett μπαίνουν σε έναν κόσμο αδίστακτης φιλοδοξίας και πισώπλατου μαχαιρώματος, προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρύψουν τη σχέση τους από τους άλλους.

Castle K5 E1

Πριν προλάβουν να αποφασίσουν αν είναι πλέον ζευγάρι ή όχι, ο Castle κι η Beckett πρέπει να αντιμετωπίσουν τους δολοφόνους της μητέρας της, που τώρα απειλούν και την ίδια.

Castle K4 E23

Όταν η δολοφονία ενός βετεράνου στρατιώτη βάζει την Beckett στα ίχνη αυτού που την πυροβόλησε, ο Castle πρέπει να αποφασίσει πόσα είναι διατεθειμένος να θυσιάσει προκειμένου να την κρατήσει ασφαλή.

Castle K4 E22

Όταν ο Castle και η Beckett καλούνται να ερευνήσουν τη δολοφονία ενός άνδρα με δαγκωματιές σε όλο του το σώμα, οι θεωρίες του Castle ωχριούν μπροστά σε όσα ισχυρίζεται ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας

Castle K4 E21

Με την ένταση ανάμεσα σ΄αυτόν και την Beckett να ανεβαίνει διαρκώς, ο Castle βρίσκει καινούργιο σύντροφο και θα βρεθεί στη γραμμή πυρός, βλέποντας την πιο σκληρή πλευρά του έργου της αστυνομίας.

Castle K4 E20

Ένας διαβολικά όμορφος ντετέκτιβ της Scotland Yard ενώνει τις δυνάμεις του με τον Castle και τη Beckett για να βρουν έναν δολοφόνο.

Castle K4 E19

Όταν μια βόμβα εκρήγνυται κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης, ο Castle κι η Beckett συνειδητοποιούν ότι το κλειδί για την επίλυση της υπόθεσης είναι η ανασύνθεση των τελευταίων 47 δευτερολέπτων πριν την έκρηξη.

Castle K4 E18

Μια διαγωνιζόμενη σε ένα χορευτικό σόου εντοπίζεται νεκρή στο καμαρίνι της. Ο Castle και η Beckett πρέπει να συνεργαστούν προσεκτικά σε μια «χορευτική» έρευνα.

Castle K4 E17

Όταν μια γυναίκα ντυμένη Κοκκινοσκουφίτσα εντοπίζεται νεκρή με νυχιές σε όλο το σώμα της και σύντομα ακολουθεί μια Χιονάτη με ένα δηλητηριασμένο μήλο στο χέρι της, ο Castle κι η Beckett πρέπει να εντοπίσουν έναν δολοφόνο από τον κόσμο των Grimm.

Castle K4 E16

Ο Castle και η Beckett πρέπει να αποτρέψουν μια σειρά από γεγονότα, που μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και σε πόλεμο.

Castle K4 E15

Ο Castle και η Beckett καταδιώκουν έναν αδίστακτο δολοφόνο και ανακαλύπτουν ότι είναι μέρος μιας διεθνούς συνωμοσίας.

Castle K4 E14

Ερευνώντας τη δολοφονία ενός κυνηγού θησαυρών, ο Castle και η Beckett ανακαλύπτουν ότι η υπόθεση συνδέεται με μια μυστηριώδη ανθρωποκτονία του 1947.

Castle K4 E13

Όταν δολοφονείται ένας διάσημος εκπαιδευτής σκύλων, η έρευνα οδηγεί στην χαρισματική τηλεπερσόνα Kay Cappucio, η οποία έχει γίνει διάσημη χωρίς να έχει κάποιο ξεχωριστό ταλέντο.

Castle K4 E12

Η πολιτική επιρροή του δημάρχου της Ν. Υόρκης, που είναι παλιός φίλος του Castle, επέτρεψε τη συνεργασία του με την Beckett. Τώρα, όμως, μια γυναίκα εντοπίζεται νεκρή και όλα τα ίχνη οδηγούν στον δήμαρχο.

Castle K4 E11

Όταν ένας “ξελογιαστής” δολοφονείται, ο Castle κι η Beckett υποψιάζονται ότι το κλειδί στην υπόθεση είναι η διπλή ζωή του θύματος.

Castle K4 E10

Ο Castle και η Beckett ξυπνούν πάνω στο ίδιο κρεβάτι, δεμένοι με χειροπέδες, σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο και δεν μπορούν να θυμηθούν πως βρέθηκαν εκεί.

Castle K4 E9

Ένας ελεύθερος σκοπευτής τρομοκρατεί τη Ν. Υόρκη. Χωρίς κανένα προφανές κίνητρο εκτός από τον πανικό που σπέρνει, η σύλληψη αυτού του δράστη είναι η πιο δύσκολη, ως τώρα, υπόθεση της ομάδας.

Castle K4 E8

Η έρευνα για τη δολοφονία ενός ιδιοκτήτη καζίνο, οδηγεί την ομάδα στη Ν. Υόρκη και στο Ατλάντικ Σίτι.

Castle K4 E7

Ο Castle κι η Martha κρατούνται όμηροι κατά τη διάρκεια μιας τραπεζικής ληστείας. Η Beckett προσπαθεί απεγνωσμένα να τους σώσει.

Castle K4 E6

Ο Castle και η Beckett μπλέκονται στον κόσμο των παραφυσικών φαινομένων, όταν καλούνται να ερευνήσουν τη δολοφονία ενός κυνηγού φαντασμάτων σε μια θρυλική κατοικία της Ν. Υόρκης.

Castle K4 E5

Ο Castle και η Beckett ερευνούν μια δολοφονία που σχετίζεται με την κλοπή ενός πολύτιμου αγάλματος. Η σέξι ερευνήτρια της ασφαλιστικής εταιρίας κρύβει ένα σημαντικό μυστικό.

Castle K4 E4

Ερευνώντας τη δολοφονία μιας νέας γυναίκας, ο Castle και η Beckett αντιμετωπίζουν τον εφιάλτη κάθε αστυνομικού: το όπλο του εγκλήματος είναι το παλιό υπηρεσιακό όπλο του ντετέκτιβ Ryan, αυτό που έκλεψε ο κατά συρροή δολοφόνος 3ΧΚ.

Castle K4 E3

Πυροβολισμοί, ένα φορτηγό διαφυγής, μια ματωμένη πισίνα. Όλα δείχνουν φόνο, αλλά όταν ο Castle και η Beckett φθάνουν στον τόπο του εγκλήματος, λείπει κάτι: το πτώμα.

Castle K4 E2

Όταν ένας πρώην κατάδικος δολοφονείται μυστηριωδώς, ο Castle και η Beckett πιστεύουν ότι ένας εθελοντής είναι ο δολοφόνος.

Castle K4 E1

Η ντετέκτιβ Beckett δίνει μάχη για τη ζωή της, ενώ ο Castle προσπαθεί, γεμάτος ενοχές, να ανακαλύψει τον ένοχο.

Castle K3 E24

Η έρευνα της Beckett για τη δολοφονία της μητέρας της επανενεργοποιείται όταν ένας επαγγελματίας εκτελεστής, καταφέρνει να αποδράσει κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης. Κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού, ο Castle και η ομάδα θα ανακαλύψουν μία συνωμοσία στην οποία εμπλέκεται μια μυστηριώδης φιγούρα με νομική επιρροή.

Castle K3 E23

Οι υποψήφιες των καλλιστείων «Barron’s All-America», ανακαλύπτουν στραγγαλισμένη την Miss Illinois. Όσο ο Castle και η Beckett εμβαθύνουν την έρευνά τους, ανακαλύπτουν μια πληθώρα υπόπτων στον σκληρό κόσμο των καλλιστείων.

Castle K3 E22

Ερευνώντας το θανάσιμο πυροβολισμό του πρώην συνεργάτη της στη Ν. Υόρκη, η Beckett υποψιάζεται ότι ο ύποπτος διέφυγε στο Λος Άντζελες. Αψηφώντας εντολές, ταξιδεύει μαζί με τον Castle για να τον εντοπίσουν.

Castle K3 E21

Όταν ανακαλύπτεται το πτώμα ενός πρωταθλητή κολύμβησης, μέσα σε μία πισίνα προπόνησης, ο Castle και η Beckett θα ανακαλύψουν χιλιάδες μυστικά που ίσως οδήγησαν στον θάνατό του.

Castle K3 E20

Ο Castle κι η Beckett ερευνούν το φόνο ενός δημοσιογράφου που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στον φούρνο μιας πιτσαρίας. Ήταν η ιστορία του για τον «πόλεμο της πίτσας» η αιτία για τη δολοφονία του ή κάτι βαθύτερο;

Castle K3 E19

Κατά τη διάρκεια μιας δίκης, για τη δολοφονία ενός μέλους της υψηλής κοινωνίας, ένας ένορκος πέφτει ξαφνικά κάτω νεκρός. Ο Castle και η Beckett θα ανακαλύψουν σύντομα, ότι ο ένορκος, που δηλητηριάστηκε, ίσως να μην ήταν και τόσο αθώος τελικά.

Castle K3 E18

Ο Castle και η Beckett ερευνούν τη δολοφονία της σεναριογράφου της σειράς «Temptation Lane», της πιο επιτυχημένης σαπουνόπερας της Ν. Υόρκης.

Castle K3 E17

Με τον χρόνο να πιέζει, ο Castle κι η Beckett πρέπει να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους με τον πράκτορα Fallon, προκειμένου να αποτρέψουν μια καταστροφή.

Castle K3 E16

Ο Castle και η Beckett ερευνούν τον φόνο ενός ταξιτζή, όταν ανακαλύπτουν ότι δεν επρόκειτο για μια απλή ληστεία, αλλά το θύμα ήταν μπλεγμένο σε μία μυστηριώδη συνωμοσία.

Castle K3 E15

Ο Castle κι η Beckett βρίσκονται αντιμέτωποι, όταν ένας παλιός συμμαθητής του Castle είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας του.

Castle K3 E14

Η βίαιη δολοφονία κάποιου που κέρδισε στη λοταρία, φέρνει αντιμέτωπους τον Castle και την Beckett με ένα πλήθος υπόπτων. Το ξαφνικό πέρασμα από τη φτώχεια στον πλούτο προκάλεσε ζήλια και δημιούργησε εχθρούς.

Castle K3 E13

Παλιές πληγές ανοίγουν ξανά, όταν ο ντετέκτιβ που έκανε την έρευνα για τη δολοφονία της μητέρας της Beckett, επικοινωνεί μαζί της και της λέει ότι έχει καινούργιες πληροφορίες.

Castle K3 E12

Το βιβλίο “Heat Wave” του Castle γυρίζεται ταινία και η «καυτή» πρωταγωνίστρια ανταποκρίνεται στην πρόσκληση της Beckett να γνωρίσει από κοντά τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί.

Castle K3 E11

Ο ιδιοκτήτης του ιστορικού Drake’s Magic Shop στη Ν. Υόρκη εντοπίζεται πνιγμένος στη διάσημη δεξαμενή του Χουντίνι και ο κόσμος των μάγων με τα μυστικά του, ξεδιπλώνεται κατά τη διάρκεια της έρευνας της δολοφονίας.

Castle K3 E10

Όταν το πτώμα ενός πρώην λιμενικού και νυν ιδιοκτήτη μπαρ, εντοπίζεται να επιπλέει στον ποταμό East, η έρευνα οδηγεί τον Castle και την Beckett στα παλιά υπόγεια περάσματα της πόλης, από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Ο Castle σκέφτεται να συμβάλει στη διατήρηση της ιστορίας της πόλης, αγοράζοντας ένα δικό του μπαρ.

Castle K3 E09

Μια εξέχουσα αστροφυσικός εντοπίζεται στο αυτοκίνητό της νεκρή και μοιάζει θύμα μιας εκρηκτικής αποσυμπίεσης. Ο Castle αστειευόμενος, ισχυρίζεται ότι ίσως δολοφονήθηκε σε κενό αέρος στο διάστημα. Όσο πιο βαθιά σκάβουν στη ζωή του θύματος, όμως, έρχονται αντιμέτωποι με στοιχεία που τους οδηγούν στο αδιανόητο: εξωγήινη απαγωγή.

Castle K3 E08

Ερευνώντας τη δολοφονία ενός υπαλλήλου του μετρό, ο Castle κι η Beckett θα ανακαλύψουν τελείως απροσδόκητα, τη βίαιη απαγωγή ενός αγοριού. Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, η ομάδα πρέπει να ξεδιπλώσει τα κίνητρα της απαγωγής, όχι μόνο για να φέρει έναν δολοφόνο ενώπιον της δικαιοσύνης, αλλά και να σώσει αθώες ζωές.

Castle K3 E07

Όταν μια όμορφη γυναίκα εντοπίζεται νεκρή σε ένα δρομάκι, όλα δείχνουν ότι ο serial killer 3XK επανήλθε στην ενεργό δράση, τέσσερα χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του. Σε μια μάχη με το χρόνο, η Beckett και ο Castle, πρέπει να τον σταματήσουν πριν εντοπίσει το επόμενο θύμα του.

Castle K3 E06

Η έρευνα του Castle και της Beckett παίρνει μια απροσδόκητη τροπή, όταν αποδεικνύεται ότι το θύμα δεν ήταν πραγματικός αστυνομικός, αλλά στρίπερ με στολή. Η έρευνα, τους οδηγεί στον κόσμο των κλαμπ ανδρικού στριπτιζ, της αγωνίας των ανερχόμενων ηθοποιών και του τιμήματος της δόξας. Τι οδήγησε το θύμα στον θάνατο; Τα όνειρα για δόξα ή κάτι παράνομο;

Castle K3 E05

Όταν σε μία κηδεία, ένα ασυνήθιστα βαρύ φέρετρο ξεφεύγει από τα χέρια αυτών που το σηκώνουν, ένα δεύτερο πτώμα, μιας άγνωστης γυναίκας, αποκαλύπτεται. Η έρευνα θα οδηγήσει στον κόσμο των νοσοκομειακών γιατρών. Ήταν η ζήλεια που όπλισε το χέρι του δολοφόνου ή η μυστηριώδης δουλειά της γιατρού εκτός νοσοκομείου;

Castle K3 E04

Ένας νεαρός μαθηματικός δολοφονείται με μία σφαίρα 200 ετών. Η φαντασία του Castle οργιάζει και μιλάει για δολοφόνους – ταξιδιώτες στο χρόνο. Όταν η έρευνα οδηγεί σε ένα ύποπτο, με ρούχα βικτωριανής εποχής, οι τρελές ιδέες του Castle μοιάζουν να έχουν βάση.

Castle K3 E03

Όταν ένα διάσημο μέντιουμ δολοφονείται, η Beckett και ο Castle ψάχνουν τον δολοφόνο, διαφωνώντας παράλληλα για την ύπαρξη μεταφυσικών χαρισμάτων. Ένα γράμμα της δολοφονημένης, στο οποίο προβλέπει το θάνατό της, φουντώνει περισσότερο αυτή τη διαφωνία. Ή μήπως είναι ένα έξυπνο τέχνασμα του δολοφόνου για να αποπροσανατολίσει την έρευνα;

Castle K3 E02

Ένα κωδικοποιημένο έγγραφο, κρυμμένο από έναν δολοφονημένο ομοφυλόφιλο, κάνει τη φαντασία του Castle να καλπάσει. Η Beckett θα στρέψει την έρευνα προς τους βίαιους εγκληματίες τους περιβάλλοντος του θύματος, για να ανακαλύψει ότι τελικά οι θεωρίες του Castle ίσως δεν είναι και τόσο τρελές.

Castle K3 E01

Το μόνο που έχουν δει εδώ και μήνες από τον Castle, οι Beckett, Ryan και Esposito, είναι ένα σταντ σε ένα βιβλιοπωλείο για την παρουσίαση του καινούργιου του βιβλίου. Θα εκπλαγούν πολύ όταν τον δουν ολοζώντανο στη σκηνή του εγκλήματος που καλούνται να ερευνήσουν αυτή τη φορά.

Castle K2 E24

Το ειδύλλιο της Beckett και του Demming απειλεί τη σχέση της με τον Castle και τους φέρνει αντιμέτωπους με τα αισθήματά τους.

Castle K2 E23

Η έρευνα για τον φόνο καταλήγει να γίνει ένας διαγωνισμός για την προσοχή της Beckett, όταν αυτή προσκαλεί τον Demming να βοηθήσει στην υπόθεση.

Castle K2 E22

Ένας διάσημος σεφ, βρίσκεται νεκρός σε ένα δημοφιλές εστιατόριο της Ν. Υόρκης. Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, μία παλιά συμμαθήτρια της Beckett, γοητεύει τον Castle.

Castle K2 E21

Ερευνώντας τη δολοφονία ενός κλέφτη, ο Castle και η Beckett μαθαίνουν έκπληκτοι ότι ο Esposito έχει προσωπική σχέση με τον ύποπτο.

Castle K2 E20

Κατά τη διάρκεια ενός βραδινού σόου, όπου ο Castle έχει πάει για να προωθήσει το βιβλίο του, ο παρουσιαστής τού ψιθυρίζει στο διαφημιστικό διάλειμμα: «με θέλουν νεκρό».

Castle K2 E19

Η έρευνα για τη δολοφονία ενός επιμελητή μουσείων, παίρνει μια απροσδόκητη τροπή, όταν η Beckett και ο Castle μαθαίνουν ότι αυτός δεν είναι το πρώτο μέλος μιας πρόσφατης αρχαιολογικής αποστολής που πεθαίνει.

Castle K2 E18

O serial killer εξακολουθεί να σαρκάζει τον Jordan Shaw, την Beckett και τον Castle, προκαλώντας τους να τον πιάσουν.

Castle K2 E17

Ένας διορατικός ομοσπονδιακός ερευνητής, ενώνει τις δυνάμεις του με την Beckett και τον Castle, στη καταδίωξη ενός απρόβλεπτου serial killer.

Castle K2 E16

Μια μισόγυμνη γυναίκα, καλυμμένη με λιωμένη καραμέλα, που κρέμεται από χειροπέδες, εντοπίζεται νεκρή σε ένα δημόσιο πάρκο. Η έρευνα οδηγεί στον κρυφό κόσμο των σκληρών σεξουαλικών παιχνιδιών.

Castle K2 E15

Ένας αγαπημένος πρώην παίκτης του μπέιζμπωλ εντοπίζεται νεκρός μετά από ένα ταξίδι στην Κούβα. Η έρευνα οδηγεί στην κουβανέζικη κοινότητα της Ν. Υόρκης.

Castle K2 E14

Μια οικογένεια, επιστρέφοντας από τις διακοπές της, ανακαλύπτει το πτώμα ενός άνδρα στο κρεβάτι της κόρης. Μια ληστεία εκατομμυρίων δολαρίων αποκαλύπτεται.

Castle K2 E13

Ερευνώντας τον φόνο ενός ιρλανδού μαχητή, η έρευνα γίνεται πιο προσωπική καθώς ο δράστης τον οποίο καταδιώκουν η Beckett και ο Castle ενδέχεται να εμπλέκεται και στο φόνο της μητέρας της.

Castle K2 E12

Ο φόνος μίας παρανύμφου σε έναν γάμο, φέρνει τον Castle αντιμέτωπο με την παλιά «φλόγα» της Kyra, που είναι η υποψήφια νύφη.

Castle K2 E11

Από το σκηνικό της δολοφονίας ενός εμπόρου τέχνης λείπει, ανεξήγητα, μία σφαίρα. Το μυστήριο πυκνώνει καθώς ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του φόνου, πάσχει από αμνησία…

Castle K2 E10

Το πτώμα ενός άντρα εντοπίζεται στα σκουπίδια μιας πολυκατοικίας. Δύο γυναίκες έρχονται για να το αναγνωρίσουν. Ο Castle και η Beckett πρέπει να τις συγκρατήσουν για να μην αλληλοσκοτωθούν.

Castle K2 E09

Ο φόνος ενός βοηθού εισαγγελέα βάζει τον Castle και την Beckett στον κόσμο των πρώην κατάδικων. Η επιθυμία του Castle να βοηθήσει μια ευάλωτη συνοδό πολυτελείας, φέρνει σε δύσκολη θέση τη Beckett.

Castle K2 E08

Ο Castle και η Beckett ερευνούν το φόνο ενός ποδηλάτη, ο οποίος μετέφερε σε ένα πακέτο τις αποδείξεις για την άδικη καταδίκη ενός φυλακισμένου.

Castle K2 E07

Όταν ανακαλύπτεται το πτώμα μιας ανερχόμενης ροκ σταρ, επάνω στη σκηνή, ο Castle κι η Beckett γνωρίζουν τον κόσμο των παθιασμένων θαυμαστών, των μάνατζερ και των ζηλιάρικων μελών των γκρουπ.

Castle K2 E06

Καθώς πλησιάζει το Halloween, ο Castle και η Beckett καλούνται σε ένα νεκροταφείο όπου έχει ανακαλυφθεί το πτώμα ενός νεαρού με ψεύτικους κυνόδοντες και ένα ξύλινο παλούκι καρφωμένο στην καρδιά.

Castle K2 E05

Η ατζέντης του Castle του προτείνει μία αλλαγή καριέρας, κάτι τέτοιο, όμως, θα σήμαινε το τέλος της σχέσης του με την Beckett.

Castle K2 E04

Όταν δύο διαφορετικοί φόνοι γίνονται την ίδια νύχτα, ο Castle στοιχηματίζει με τον Ryan και τον Esposito ότι αυτός και η Beckett θα λύσουν πρώτοι το μυστήριο.

Castle K2 E03

Όταν ένας πολικός εξερευνητής δολοφονείται κατά τη διάρκεια μιας αποστολής, οι μυστηριώδεις συνθήκες του θανάτου του φέρνουν τον Castle και τη Beckett στα γραφεία της CIA.

Castle K2 E02

Ο Castle και η Beckett γνωρίζουν «από μέσα» το χώρο της βιομηχανίας μόδας της Ν. Υόρκης όταν καλούνται να ερευνήσουν τον φόνο ενός νεαρού μοντέλου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας.

Castle K2 E01

O Castle αγωνίζεται να αποκαταστήσει τη σχέση του με την Beckett, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ολοκληρώσει το επόμενο βιβλίο του. Οι περιστάσεις τους φέρνουν και πάλι κοντά, όταν καλούνται να ερευνήσουν έναν μυστηριώδη φόνο ενός άνδρα κρεμασμένου στα κλαδιά ενός δέντρου.

Castle K1 E10

Ο Castle και η Beckett ερευνούν τη δολοφονία ενός πλαστικού χειρουργού, ο οποίος εντοπίζεται νεκρός στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου του, που είναι παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο μία εβδομάδα.

Castle K1 E09

Ένας πρώην φίλος της Beckett είναι ο πράκτορας του FBI με τον οποίο πρέπει να συνεργαστεί για να εντοπίσουν ένα αγνοούμενο δίχρονο κοριτσάκι.

Castle K1 E08

Ένα σκοτεινό μυστικό μιας δολοφονημένης γυναίκας θα βοηθήσει στο να ξεδιπλωθεί ένα μυστήριο 20 ετών, με τη βοήθεια ενός αστυνομικού ρεπόρτερ που ίσως καταδίωκε το θύμα.

Castle K1 E07

Όταν ένας μετανάστης εντοπίζεται τελετουργικά δολοφονημένος, η Beckett μπαίνει στα αχαρτογράφητα νερά της θρησκείας του Vodun, με οδηγό της τον Castle.

Castle K1 E05

Το παγωμένο πτώμα μιας γυναίκας που εντοπίζεται μπλεγμένο σε ατσάλινες δοκούς ενός εργοταξίου, οδηγεί τον Castle και την Beckett σε ένα παμπάλαιο μυστήριο και μια υπόθεση παρατημένη από καιρό.

Castle K1 E04

Το πτώμα ενός νεαρού γόνου μιας ξεπεσμένης οικογένειας εντοπίζεται μέσα σε μια βάρκα κωπηλασίας στη λίμνη του Central Park. Ενώ ο Castle και η Beckett προσπαθούν να ανακαλύψουν τι οδήγησε στο θάνατό του, οι φίλοι του κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να εμποδίσουν την έρευνα.

Castle K1 E06

Προκειμένου να πιάσουν ένα δολοφόνο, η Beckett πρέπει να «βγει απ΄τα νερά της» και να μπει στον λαμπερό, γεμάτο παπαράτσι κόσμο του Castle, ως το ραντεβού του σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση.

Castle K1 E03

Το πτώμα μιας νέας γυναίκας εντοπίζεται να περιστρέφεται μέσα σε έναν στεγνωτήριο μιας αριστοκρατικής πολυκατοικίας. Ο Castle και η Beckett ανακαλύπτουν ότι η κοπέλα δούλευε ως νταντά στο κτήριο και η έρευνά τους, τούς οδηγεί σε έναν κόσμο γεμάτο σεξ, ψέματα και «ραντεβού στα τυφλά».

Castle K1 E02

Όταν ανακαλύπτεται το πτώμα ενός δημοτικού συμβούλου της Ν. Υόρκης, κατά τη διάρκεια της νέας προεκλογικής εκστρατείας του, η Beckett και ο Castle μπλέκουν με τον βρώμικο κόσμο της πολιτικής.

Castle K1 E01

Ο Richard Castle, ένας διάσημος συγγραφέας βιβλίων μυστηρίου που τον έχει ήδη κουράσει η επιτυχία του, μαθαίνει ότι ένας πραγματικός δολοφόνος αντιγράφει τους φόνους που περιγράφονται στα μυθιστορήματά του. Η ντεντέκτιβ Kate Beckett από το αστυνομικό τμήμα της Ν. Υόρκης τον ανακρίνει…