BREAKING BAD

Ο Walter White είναι ένας πρώην επιτυχημένος ερευνητής σε ένα περίβλεπτο κρατικό εργαστήριο, ο οποίος έχει καταλήξει να διδάσκει σε βαριεστημένους έφηβους. Για να τα βγάλει πέρα, δουλεύει παράλληλα σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Όταν διαγνωσθεί με ανίατη ασθένεια, η επιστήμη του θα παίξει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο στη ζωή του…

Σκηνοθέτης: Vince Gilligan
Ηθοποιοί: Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn

Περιλήψεις

BREAKING BAD Κ5 Ε16

Ο Walter White κάνει μια τελευταία προσπάθεια να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειάς του, ενώ επισκέπτεται επίσης μερικούς παλιούς εχθρούς, κατά την τελική του επιστροφή στο Albuquerque.

BREAKING BAD Κ5 Ε15

Ο Walt αγωνίζεται να προσαρμοστεί στη νέα του ταυτότητα. Ο Jesse σχεδιάζει μία απόδραση.

BREAKING BAD Κ5 Ε14

Ο Jesse κρατείται όμηρος. Η Marie πείθει την Skyler να πει στον Walter Jr. την αλήθεια.

BREAKING BAD Κ5 Ε13

Ο Jesse και ο Hunk ψάχνουν τρόπους να εξολοθρεύσουν τον Walt. Αυτός προσλαμβάνει τον θείο του, Todd, για να σκοτώσει τον Jesse.

BREAKING BAD Κ5 Ε12

Ο Walt ανακαλύπτει ότι ο Jesse μπήκε στο σπίτι του και προσπάθησε να το κάψει. Ο Walt θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του, οπότε τους μεταφέρει σε ένα ξενοδοχείο για μερικές νύχτες.

BREAKING BAD Κ5 Ε11

Ο Walt κάνει την επόμενη κίνηση του εναντίον του Hank, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Ο Hunk προσπαθεί να στρέψει τον Jesse ενάντια στον Walt. Εν τω μεταξύ, ο Todd έχει αναλάβει την επιχείρηση.

BREAKING BAD Κ5 Ε10

Ο Hunk είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει τον Walt. Αυτός προσπαθεί να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία, ενώ η Skyler προσπαθεί να εμποδίσει τον Hunk και τη Marie να πάρουν τα παιδιά.

BREAKING BAD Κ5 Ε9

Ο Walt είναι εκτός επιχείρησης και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του. Ο Jesse προσπαθεί να απαλλαγεί από τα χρήματά του. Ο Hunk γνωρίζει τώρα ότι ο Walt είναι o περίφημος Heisenberg.

BREAKING BAD Κ5 Ε8

Αφού ξεφορτωθεί το πτώμα του Mike, ο Walt πρέπει να εξαλείψει οποιονδήποτε μπορεί να τον συνδέσει με την έρευνα του Fring. Καθώς μια νέα παγκόσμια συνεργασία, τους κάνει πλουσιότερους από ποτέ, η Skyler αναρωτιέται πόσα χρήματα είναι αρκετά.

BREAKING BAD Κ5 Ε7

Ο Walt πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνος του πια. Ο Hunk βρίσκει κάποιον πρόθυμο να συνεργαστεί μαζί του και ο Mike παίρνει δραστικά μέτρα για να μην συλληφθεί.

BREAKING BAD Κ5 Ε6

Η οικογενειακή ζωή του Walter συνεχίζει να χειροτερεύει. Ο Mike κι ο Jesse προτείνουν να πουλήσουν την επιχείρηση σε έναν ανταγωνιστή και να αποτραβηχτούν από το εμπόριο ναρκωτικών.

BREAKING BAD Κ5 Ε5

Με την έρευνα της DEA να απειλεί να τους κλείσει, οι Walt, Jesse και Mike επινοούν ένα έξυπνο σχέδιο για την τροφοδοσία του εργαστηρίου τους.

BREAKING BAD Κ5 Ε4

Η DEA πλησιάζει στη γερμανική εταιρεία που προμήθευσε το εργαστήριο meth. Είναι τα 51α γενέθλια του Walt και η επιστροφή του στην επιχείρηση ναρκωτικών προκαλεί κατάθλιψη στην Skyler.

BREAKING BAD Κ5 Ε3

Ο Walt έχει ένα έξυπνο σχέδιο για το νέο τους εργαστήριο, αλλά ανησυχεί ότι ο Mike μπορεί να τους εκμεταλλευτεί. Εν τω μεταξύ, η ξαφνική έκρηξη της Skyler στη δουλειά ανησυχεί την αδερφή της Marie.

BREAKING BAD Κ5 Ε2

Αφού εξαφανίσουν τα ίχνη των στοιχείων που τους συνδέουν με το εργαστήριο ναρκωτικών, οι Walt και Jesse στρέφονται στον Mike για να ξαναστήσουν την επιχείρηση.

BREAKING BAD Κ5 Ε1

Τώρα που ο Gus είναι νεκρός, ο Walt, ο Jesse και ο Mike συνεργάζονται για να καλύψουν τα ίχνη τους. Η Skyler πανικοβάλλεται όταν ξυπνάει ο Ted Beneke.

BREAKING BAD Κ4 Ε13

Ο Jesse μεταφέρεται στο FBI για ανάκριση σχετικά με τις γνώσεις του για το δηλητήριο. Σε μια τελευταία προσπάθεια να σκοτώσει τον Gus, ο Walt πρέπει να ζητήσει βοήθεια από έναν παλιό εχθρό.

BREAKING BAD Κ4 Ε12

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών θέτει τον Hunk και την οικογένειά του υπό προστασία. Ωστόσο, ο Walt αρνείται και περιμένει τη μοίρα του στο σπίτι του. Εν τω μεταξύ, ο Brock αρρωσταίνει και ο Jesse υποψιάζεται ότι ο Walt μπορεί να ευθύνεται γι΄αυτό.

BREAKING BAD Κ4 Ε11

Ο Hunk ζητά από τον Walt να τον οδηγήσει στο πλυντήριο όπου είναι κρυμμένο το εργαστήριο μεθαμφεταμίνης. Ο Ted εξακολουθεί να μην πληρώνει το IRS, οπότε η Skyler ζητάει βοήθεια από τον Saul και την ομάδα του. Ο Gus και ο Jesse επιστρέφουν από το Μεξικό και ο Walt φοβάται ότι έχει πρόβλημα με τον Gus.

BREAKING BAD Κ4 Ε10

Ο Jesse, ο Gus και ο Mike πετούν προς το Μεξικό και ο Jesse «μαγειρεύει» τη μεθαμφεταμίνη για το καρτέλ. Ο Walt χάνει τα 16α γενέθλια του γιου του μετά τον καυγά του με τον Jesse.

BREAKING BAD Κ4 Ε9

Ενώ ο Walt προσπαθεί να ανατρέψει τα στοιχεία του Hunk, μια θανάσιμη προειδοποίηση αναγκάζει τον Gus να εξετάσει μια συμφωνία με το καρτέλ.

BREAKING BAD Κ4 Ε8

Όταν ο Hunk φέρνει αποδείξεις ότι ο Gus είναι ο βασιλιάς της κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης του Albuquerque, ο Walt ανησυχεί ότι αυτός και ο Jesse θα σκοτωθούν για να προστατεύσουν το αφεντικό τους.

BREAKING BAD Κ4 Ε7

Η Skyler προσπαθώντας να συνεχίσει η οικογένειά της να φαίνεται φτωχή, αναγκάζει τον Walt να επιστρέψει το αυτοκίνητο που αγόρασε. Όταν ο Hunk θέλει να πάει στο Los Pollos Hermanos, ο Walt ανήσυχος, τον συνοδεύει.

BREAKING BAD Κ4 Ε6

Η Skyler υποψιάζεται ότι ο Walt δεν της λέει την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, ο Jesse αποδεικνύει την αξία του στους Mike και Gus.

BREAKING BAD Κ4 Ε5

Ο Jesse με τον Mike κάνουν μια επικίνδυνη βόλτα «είσπραξης» που κάνει τον Walt να ανησυχήσει για τη ζωή του συνεταίρου του.

BREAKING BAD Κ4 Ε4

Καθώς η Skyler επινοεί μια περίπλοκη ιστορία για να εξηγήσει τα οικονομικά του White, ο Walt ανησυχεί όταν μαθαίνει ότι ο Hunk ξεκίνησε μια νέα έρευνα.

BREAKING BAD Κ4 Ε3

Ενώ ο Walt ανησυχεί για την παρέμβαση του Gus και την ολοένα και πιο ασταθή κατάσταση του Jesse, η Skyler αυξάνει την πίεση για να πάρει αυτό που θέλει.

BREAKING BAD Κ4 Ε2

Ο Walt προσπαθεί να κάνει μια νέα συμμαχία καθώς σχεδιάζει την επόμενη κίνησή του. Εν τω μεταξύ, η Skyler ωθεί τον Walt προς μια επιχειρηματική ευκαιρία, ελπίζοντας να προστατεύσει την οικογένεια.

BREAKING BAD Κ4 Ε1

Ο Walt και ο Jesse κρατούνται αιχμάλωτοι μετά το θάνατο του Gale. Εν τω μεταξύ, η Skyler προσπαθεί να μάθει τι συνέβη στον Walt.

BREAKING BAD Κ3 Ε13

Ο Gus θέλει να εκδικηθεί τον θάνατο των υπαλλήλων του και βάζει τον Mike να ψάξει για τον Jesse. Οι ασυνήθιστα πολλές ερωτήσεις που κάνει ο Gale, κάνουν τον Walt να υποψιαστεί ότι σκοπεύει να τον σκοτώσει και να πάρει τη θέση του.

BREAKING BAD Κ3 Ε12

Ο Jesse είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του φίλου του με κάθε κόστος. Η Marie προσπαθεί να πείσει τον Hank να επιστρέψει στο σπίτι και να συνεχίσει τη θεραπεία του, αλλά αυτός αρνείται.

BREAKING BAD Κ3 Ε11

Η Skyler δεν πείθεται από το σχέδιο του δικηγόρου για το ξέπλυμα των χρημάτων και προσπαθεί να πείσει τον Walt να αγοράσει μία άλλη επιχείρηση. Ο Jesse προσπαθεί να εντοπίσει τον δολοφόνο του Combo.

BREAKING BAD Κ3 Ε10

Ο Walt αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κάποια μικρή διαφορά στις ποσότητες που παραδίδουν στον Gus και υποψιάζεται τον Jesse. Μία μύγα που μπαίνει στο εργαστήριο φέρνει στα όριά του τον άυπνο Walt.

BREAKING BAD Κ3 Ε9

Ο Jesse προσπαθεί να αυξήσει το ποσοστό του από τα κέρδη, ενώ η Skyler καθησυχάζει τη Marie για τα έξοδα αποκατάστασης της υγείας του Hank. Όταν ο Walter διαφωνεί, η Skyler του λέει ότι τον θεωρεί υπεύθυνο για την επίθεση εναντίον του Hank.

BREAKING BAD Κ3 Ε8

Ο Jesse παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο τη στιγμή που ο Hank και οι τραυματισμένοι εκτελεστές μπαίνουν σε αυτό. Καθώς ο Walt προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να μη γίνει γνωστή η σχέση του με τον Hunk, συνειδητοποιεί ότι είναι και ο ίδιος στο στόχαστρο των εκτελεστών.

BREAKING BAD Κ3 Ε7

Ο Hunk επιτίθεται οργισμένος στον Jesse και θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του. Ο Walt προσπαθεί να ηρεμήσει τον Jesse και του προσφέρει 1,5 εκατομμύριο. Οι εκτελεστές του καρτέλ βρίσκουν έναν έμπορο όπλων και ετοιμάζονται να συναντήσουν τον πράκτορα που ευθύνεται για τον θάνατο του Tuco.

BREAKING BAD Κ3 Ε6

Η Skyler απορεί με την αλλαγή στάσης του Walt, όσον αφορά το διαζύγιο. Ο Hank συνεχίζει να ψάχνει και τελικά εντοπίζει το τροχόσπιτο, που ο Walter προσπαθεί να καταστρέψει. Ένα τέχνασμα θα σώσει τον Walt και τον Jesse την τελευταία στιγμή.

BREAKING BAD Κ3 Ε5

Η Skyler παλεύει με τα συναισθήματά της. Ο Hank εντοπίζει το κλεμμένο τροχόσπιτο. Ο Saul καλεί τον Walter και τον Jesse στο γραφείο του για να δώσει ένα τέλος στη διαμάχη τους, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θέλει.

BREAKING BAD Κ3 Ε4

Ο Walter τερματίζει την συνεργασία του με τον Saul όταν αντιλαμβάνεται ότι αυτός έχει βάλει στο κατόπι του (και της Skyler) έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ. Ο Jesse ξεκινάει και πάλι το εμπόριο, ενώ ο Hank πλησιάζει επικίνδυνα την αλήθεια.

BREAKING BAD Κ3 Ε3

Η επιστροφή του Walter στο σπίτι δεν βελτιώνει καθόλου την κατάσταση του γάμου του. Ο Saul ζητά από τον Jesse να πείσει τον Walter να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Gus. Το μεξικάνικο καρτέλ περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να πάρει εκδίκηση.

BREAKING BAD Κ3 Ε2

Ο Walt προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Skyler. Ο Saul βάζει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ να την παρακολουθεί. Ο Jesse επιστρέφει στο πατρικό του και διαπιστώνει ότι είναι προς πώληση. Ένα μεξικάνικο καρτέλ προσπαθεί να εκδικηθεί τον θάνατο του Tuco.

BREAKING BAD Κ3 Ε1

Το αεροπορικό δυστύχημα, για το οποίο κατηγορείται ο πατέρας της Jane, επηρεάζει τη ζωή όλης της πόλης. Η Skyler επιμένει για το διαζύγιο, παρά την αντίθετη γνώμη του γιου της. Ο Walt αρνείται μια πολύ δελεαστική πρόταση.

BREAKING BAD Κ2 Ε13

Ο Walt με τη βοήθεια του Saul Goodman, «καθαρίζει» όλα τα στοιχεία, πριν επιτρέψει στον Jesse να δηλώσει τον θάνατο της Jane. Η σελίδα δωρεών αποκτά ανεπιθύμητη δημοσιότητα και η Skyler, σίγουρη ότι ο Walt έχει κρυφή σχέση, τον διώχνει από το σπίτι.

BREAKING BAD Κ2 Ε12

Επιλέγοντας να χάσει τη γέννηση της κόρης του προκειμένου να πουλήσει το απόθεμα μεθαμφεταμίνης, ο Walt και ο Jesse έχουν γίνει πλουσιότεροι κατά ένα εκατομμύριο δολάρια. Ο πατέρας της Jane την πιέζει μόλις αντιληφθεί ότι αυτή έχει ξανακυλήσει.

BREAKING BAD Κ2 Ε11

Η δολοφονία του Combo αναγκάζει τον Jesse να προσπαθήσει να «σώσει» το δίκτυο των εμπόρων του από τη διάλυση. Μέσω του Saul, ο Walt θα βρει έναν νέο διαχειριστή, αλλά λίγο πριν κλείσει τη συμφωνία, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα δίλημμα.

BREAKING BAD Κ2 Ε10

Ο Walt, μετά τα καλά νέα για την υγεία του, ενημερώνει τον Jesse ότι θα αποσυρθεί από το εμπόριο μόλις πουληθεί η τελευταία παρτίδα τους, ενώ η συμπεριφορά του γιου του τον πληγώνει. Ο Jesse προβληματίζεται από τη στάση της φίλης του, όταν καταφθάνει ξαφνικά ο πατέρας της.

BREAKING BAD Κ2 Ε9

Η υγεία του Walter επιδεινώνεται δραματικά. Σε μία προσπάθεια να βγάλει όσο περισσότερα χρήματα γίνεται, προσποιείται ότι θα επισκεφτεί τη μητέρα του και απομονώνεται για μέρες με τον Jesse παρασκευάζοντας τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών.

BREAKING BAD Κ2 Ε8

Ο Budger συλλαμβάνεται και προσλαμβάνει τον Saul Goodman για να τον βγάλει από τη φυλακή. Αυτός του προτείνει να «δώσει» μερικά ονόματα. Ο Walter και ο Jesse αντιλαμβάνονται την απειλή και σχεδιάζουν την επόμενη κίνησή τους.

BREAKING BAD Κ2 Ε7

Ο Jesse αποκτά τη φήμη του αδίστακτου έμπορου και ο Walt τον πιέζει να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους. Η Skyler επιστρέφει στην παλιά της δουλειά. Ο Hank συμμετέχει σε μία επιχείρηση που μετατρέπεται σε ενέδρα θανάτου.

BREAKING BAD Κ2 Ε6

Ο Jesse χρησιμοποιεί στοιχεία που πήρε από τον Hank για να εντοπίσει το ζευγάρι των εθισμένων που έκλεψαν τον Skinny Pete. Στο ετοιμόρροπο σπίτι τους εντοπίζει ένα 5χρονο αγόρι. Ο Walt ζητά από τη Gretchen να μην αποκαλύψει την αλήθεια στην Skyler για τα λεφτά της θεραπείας του.

BREAKING BAD Κ2 Ε5

Οι ιατρικοί λογαριασμοί αναγκάζουν τον Walt να αναζητήσει λύση στα προβλήματά του. Ο Hank παίρνει προαγωγή λόγω της γενναιότητάς του στην περίπτωση του Tuco. Ο Jesse θέτει νέους κανόνες και ξεκινάει την επιχείρηση από την αρχή

BREAKING BAD Κ2 Ε4

Οι προσπάθειες του Walt να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Skyler και του γιου του, πέφτουν στο κενό. Οι γονείς του Jesse έχουν αποδεικτικά στοιχεία για τη δράση του και τον διώχνουν από το σπίτι, απειλώντας ότι θα τον καταγγείλουν.

BREAKING BAD Κ2 Ε3

Ο Hank αρχίζει να πλησιάζει επικίνδυνα στην αλήθεια και ο Walter επινοεί ένα σχέδιο που θα απαλλάξει τον ίδιο και τον Jesse από κάθε υποψία. Η Skyler είναι προβληματισμένη από τη συμπεριφορά του Walter και αυτός δεν μπορεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της

BREAKING BAD Κ2 Ε2

Ο Hank έχει όσα στοιχεία χρειάζεται για να συλλάβει τον Tuco. Η Skyler του ζητάει να βρει τον άντρα της που έχει εξαφανιστεί. Ο Tuco κρατάει τον Walt και τον Jesse με την απειλή όπλου και αυτοί σχεδιάζουν να τον δολοφονήσουν με νοθευμένη μεθαμφεταμίνη.

BREAKING BAD Κ2 Ε1

Όταν εντοπίζεται νεκρό το πρωτοπαλίκαρο του Tuco, ο Walt και ο Jesse συνειδητοποιούν ότι κινδυνεύει η ζωή τους. Ο Hank βλέπει ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, χωρίς να γνωρίζει ότι οι μασκοφόροι ληστές είναι ο Walt και ο Jesse. Ο Tuco πηγαίνει στο σπίτι του White.

BREAKING BAD Κ1 Ε7

Ο Walt σχεδόν το διασκεδάζει να είναι ένα βήμα μπροστά από την αστυνομία, ενώ η συμφωνία που έκλεισε με τον Tuco δίνει νέα ώθηση στο εργαστήριό του. Η Skyler υποψιάζεται ότι η αδερφή της κάνει μικροκλοπές, αλλά ο Walt την υποστηρίζει. Μια οικογενειακή επίσκεψη στο υπόγειο του Jesse, παραλίγο να αποκαλύψει την επιχείρηση.

BREAKING BAD Κ1 Ε6

Με τη θεραπεία του να έχει πάρει το δρόμο της, ο Walter πρέπει να διαχειριστεί τα ψέματα που λέει στη Skyler. Η έρευνα του Hank τον οδηγεί στον κλεμμένο αντιδραστήρα του σχολείου, ενώ η ανάγκη να βρουν έναν χονδρέμπορο για τα ναρκωτικά τους, θα οδηγήσει τον Jesse και τον Walter σε μπλεξίματα.

BREAKING BAD Κ1 Ε5

Μετά από μία απογοητευτική αναζήτηση για νόμιμη δουλειά, ο Jesse καταλήγει να συνεταιριστεί με τον φίλο του, Badger. Ο Walter δέχεται μια απροσδόκητη προσφορά εργασίας από έναν παλιό συμφοιτητή, που όμως είναι βαλτός από τη Skyler. Αρνούμενος να δεχτεί ελεημοσύνη, ξανασκέφτεται την πρόταση του Jesse και πηγαίνει να τον βρει.

BREAKING BAD Κ1 Ε4

Ο Walter αγνοεί πως ο Hank αναζητά τον Krazy-8 που ήταν πληροφοριοδότης του. Ο Jesse επιστρέφει στο πατρικό του και ζει στη σκιά του μικρότερου αδελφού του. Μετά την πρώτη του συνάντηση με τον γιατρό, ο Walt καταλαβαίνει ότι έχει μπροστά του έναν μακρύ και δύσκολο δρόμο.

BREAKING BAD Κ1 Ε3

Ο Walter βοηθάει τον Jesse να καθαρίσουν ό,τι απέμεινε από τον Emilio, ενώ οι ερωτήσεις της Skyler κάνουν τη Marie να πιστέψει ότι ο ανιψιός της έχει μπλέξει με ναρκωτικά. Ο Hank πλησιάζει επικίνδυνα στην αλήθεια και ο Walt είναι έτοιμος να αποκαλύψει στη γυναίκα του ότι πεθαίνει από καρκίνο.

BREAKING BAD Κ1 Ε2

Η είσοδός τους στον κόσμο των ναρκωτικών έχει αφήσει τον Walter και τον Jesse με δύο πτώματα που πρέπει να ξεφορτωθούν. Η Skyler υποψιάζεται ότι ο άντρας της έχει μπλέξει κάπου και τον παρακολουθεί. Ο Jesse διαπιστώνει με άσχημο τρόπο, ότι έχει ακόμη πολλά να μάθει στη Χημεία…

BREAKING BAD Κ1 Ε1

Ο Walter White, πρώην επιτυχημένος ερευνητής, έχει καταλήξει να διδάσκει σε βαριεστημένους έφηβους και να δουλεύει σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων για να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειάς του. Όταν ο Walter μάθει ότι του μένουν μόλις δύο χρόνια ζωής, μια ιδέα γεννιέται στο μυαλό του, μετά τη συνάντησή του με έναν παλιό του μαθητή.