ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ

Ο Αλέξανδρος Θεοτοκάτος είναι ένας επιτυχημένος ποινικολόγος που ζει με τη γυναίκα του, Μαργαρίτα, και τα τέσσερα παιδιά τους. Η απόφαση της Μαργαρίτας να ολοκληρώσει τις σπουδές που παράτησε όταν έμεινε έγκυος, θα διαταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες. Κωμικές καταστάσεις, η ελληνική καθημερινότητα μιας οικογένειας με τα προβλήματά της, μα πάνω απ΄όλα αγάπη και κατανόηση που είναι η απάντηση σε όλα.

Σκηνοθέτης: Ανδρέας Μορφονιός
Ηθοποιοί: Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη

Τρέιλερ

Αναπαραγωγή Βίντεο

Περιλήψεις

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε6

Η Μαργαρίτα το βάζει σκοπό να παντρέψει την Όλγα με τον καλό της γιατί, όπως λέει, πάνω απ’ όλα ο έρωτας. Ο καλός της Όλγας όμως, δεν είναι απλώς μη Πόντιος, είναι Αιγύπτιος και μάλιστα κόπτης.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε5

Η κατάσταση στο σπίτι έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η Μαργαρίτα σηκώνεται από τα ξημερώματα για να τα προλάβει όλα και ο Αλέξανδρος αποφασίζει να τη βοηθήσει. Η απόφασή του αυτή, όμως, βρίσκει αντίθετη τη Μπέμπα.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε4

Ο Αλέξανδρος και η Μαργαρίτα έχουν πέσει με τα μούτρα στις δουλειές και στο σπίτι, ενώ τα παιδιά έχουν πέσει με τα μούτρα στους έρωτες… Η Αφροδίτη πετάει στα σύννεφα από ερωτική έξαρση, ο Ερμής έχει πέσει στα πατώματα από ερωτική απογοήτευση.