ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ

Ο Αλέξανδρος Θεοτοκάτος είναι ένας επιτυχημένος ποινικολόγος που ζει με τη γυναίκα του, Μαργαρίτα, και τα τέσσερα παιδιά τους. Η απόφαση της Μαργαρίτας να ολοκληρώσει τις σπουδές που παράτησε όταν έμεινε έγκυος, θα διαταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες. Κωμικές καταστάσεις, η ελληνική καθημερινότητα μιας οικογένειας με τα προβλήματά της, μα πάνω απ΄όλα αγάπη και κατανόηση που είναι η απάντηση σε όλα.

Σκηνοθέτης: Ανδρέας Μορφονιός
Ηθοποιοί: Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη

Τρέιλερ

Αναπαραγωγή Βίντεο

Περιλήψεις

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε9

Ο Αλέξανδρος ως αντιδήμαρχος και υπεύθυνος των σχολείων της περιοχής αποφασίζει να κάνει ένα τραπέζι στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και στους Λυκειάρχες της περιοχής, για να συζητήσουν τα προβλήματα τους.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε8

Η Λίλα θέλει να μπει οπωσδήποτε στη χορωδία του σχολείου, αλλά είναι φάλτσα και δεν την παίρνουν. Η Μαργαρίτα και ο Αλέξανδρος αντιμετωπίζουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς του σπιτιού και θέλουν να μάθουν στα παιδιά την οικονομία.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε7

Ένα lifestyle περιοδικό στέλνει μια δημοσιογράφο του, να πάρει συνέντευξη από την οικογένεια των Θεοτοκάτων. Στην αρχή όλοι αντιδρούν, αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφασίζουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δώσουν τη συνέντευξη