ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ

Ο Αλέξανδρος Θεοτοκάτος είναι ένας επιτυχημένος ποινικολόγος που ζει με τη γυναίκα του, Μαργαρίτα, και τα τέσσερα παιδιά τους. Η απόφαση της Μαργαρίτας να ολοκληρώσει τις σπουδές που παράτησε όταν έμεινε έγκυος, θα διαταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες. Κωμικές καταστάσεις, η ελληνική καθημερινότητα μιας οικογένειας με τα προβλήματά της, μα πάνω απ΄όλα αγάπη και κατανόηση που είναι η απάντηση σε όλα.

Σκηνοθέτης: Ανδρέας Μορφονιός
Ηθοποιοί: Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη

Τρέιλερ

Αναπαραγωγή Βίντεο

Περιλήψεις

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε6

Η Μαργαρίτα και ο Αλέξανδρος έχουν επέτειο γάμου. Το μόνο που θέλουν για να γιορτάσουν αυτή τη μέρα είναι να μείνουν μόνοι στο σπίτι, να είναι ένα βράδυ οι δυο τους. Μαγειρεύουν ολόκληρο σχέδιο δράσης και ξαποστέλνουν τα παιδιά στις γιαγιάδες χωρίς να τους θυμίσουν τι μέρα είναι. Ετοιμάζονται για μια αξέχαστη βραδιά, χρόνια έχουν να το γιορτάσουν έτσι.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε5

Η Μαργαρίτα φέρει βαρέως ότι έκλεισε μέσα τη θεία του άντρα της, έστω και δι’ αντιπροσώπου. Περνάει όλη την ημέρα αναθεωρώντας τους στόχους της, δηλαδή την απόκτηση πτυχίου και άσκηση του επαγγέλματος του δικηγόρου. Ο Αλέξανδρος αναλαμβάνει να σώσει την κατάσταση και βγάζει τη θεία Τζούλια από τον Κορυδαλλό. Το μάθημα που πήρε η Μαργαρίτα έρχεται να τον βοηθήσει στην άποψη που έχει «η γυναίκα στο σπίτι και ο άντρας στο γραφείο».

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε4

Η Μαργαρίτα θέλει να αποδείξει διακαώς στον άντρα της και σ’ όλη την οικογένεια ότι θα γίνει μια καταπληκτική δικηγόρος. Η ευκαιρία της έρχεται μέσα στο σπίτι της την ώρα που μαγειρεύει. Η θεία Τζούλια κατηγορείται ότι διέπραξε απάτη εν αγνοία της φυσικά και εξαιτίας ενός φλερτ που έχει μεγάλου απατεώνα. Αντί να φωνάξουν τον Αλέξανδρο αναλαμβάνει η Μαργαρίτα να την απαλλάξει. Δεν έχει όμως ακόμη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.