ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ

Ο Αλέξανδρος Θεοτοκάτος είναι ένας επιτυχημένος ποινικολόγος που ζει με τη γυναίκα του, Μαργαρίτα, και τα τέσσερα παιδιά τους. Η απόφαση της Μαργαρίτας να ολοκληρώσει τις σπουδές που παράτησε όταν έμεινε έγκυος, θα διαταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες. Κωμικές καταστάσεις, η ελληνική καθημερινότητα μιας οικογένειας με τα προβλήματά της, μα πάνω απ΄όλα αγάπη και κατανόηση που είναι η απάντηση σε όλα.

Σκηνοθέτης: Ανδρέας Μορφονιός
Ηθοποιοί: Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη

Περιλήψεις

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε14

Η Μαργαρίτα είναι πολύ θυμωμένη που βρήκε στο κρεβάτι τον Αλέξανδρο με την Τζούλι και αποφασίζει να φύγει από το γραφείο και ν’ ανοίξει δικό της. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να την πείσει ότι έκανε λάθος αλλά η Μαργαρίτα είναι αποφασισμένη.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε13

Η Μαργαρίτα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα της ότι είναι στο νοσοκομείο και φεύγει αμέσως για Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά, έχουν δηλώσει στο σχολείο τους ότι θα συμμετέχουν στις ανταλλαγές μαθητών από άλλες χώρες της ΕΕ και ότι μπορούν να φιλοξενήσουν δύο μαθητές και μια καθηγήτρια.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε10

Ο Αλέξανδρος προσπαθώντας να βοηθήσει τον Ηλία να ανακαλύψει αν είναι γόνιμος ή όχι ανακαλύπτει ότι ο ίδιος δεν είναι καθόλου γόνιμος. Πανικοβάλλεται και αρχίζει να πιστεύει ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε9

Ο Αλέξανδρος ως αντιδήμαρχος και υπεύθυνος των σχολείων της περιοχής αποφασίζει να κάνει ένα τραπέζι στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και στους Λυκειάρχες της περιοχής, για να συζητήσουν τα προβλήματα τους.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε8

Η Λίλα θέλει να μπει οπωσδήποτε στη χορωδία του σχολείου, αλλά είναι φάλτσα και δεν την παίρνουν. Η Μαργαρίτα και ο Αλέξανδρος αντιμετωπίζουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς του σπιτιού και θέλουν να μάθουν στα παιδιά την οικονομία.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε7

Ένα lifestyle περιοδικό στέλνει μια δημοσιογράφο του, να πάρει συνέντευξη από την οικογένεια των Θεοτοκάτων. Στην αρχή όλοι αντιδρούν, αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφασίζουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δώσουν τη συνέντευξη

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε6

Η Μαργαρίτα το βάζει σκοπό να παντρέψει την Όλγα με τον καλό της γιατί, όπως λέει, πάνω απ’ όλα ο έρωτας. Ο καλός της Όλγας όμως, δεν είναι απλώς μη Πόντιος, είναι Αιγύπτιος και μάλιστα κόπτης.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε5

Η κατάσταση στο σπίτι έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η Μαργαρίτα σηκώνεται από τα ξημερώματα για να τα προλάβει όλα και ο Αλέξανδρος αποφασίζει να τη βοηθήσει. Η απόφασή του αυτή, όμως, βρίσκει αντίθετη τη Μπέμπα.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε4

Ο Αλέξανδρος και η Μαργαρίτα έχουν πέσει με τα μούτρα στις δουλειές και στο σπίτι, ενώ τα παιδιά έχουν πέσει με τα μούτρα στους έρωτες… Η Αφροδίτη πετάει στα σύννεφα από ερωτική έξαρση, ο Ερμής έχει πέσει στα πατώματα από ερωτική απογοήτευση.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε3

Χαρές και πανηγύρια στην οικογένεια Θεοτοκάτου… ο Αλέξανδρος εκλέγεται και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως αντιδήμαρχος! Η ζωή τώρα θα αλλάξει και ο ίδιος θα μοιράζεται ανάμεσα στην υπηρεσία του νόμου και την εξυπηρέτηση του πολίτη… Η Μαργαρίτα στο γραφείο τα καταφέρνει μια χαρά, τα παιδιά όμως στο σπίτι είναι ανεξέλεγκτα.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε2

Η προεκλογική περίοδος έχει φτάσει για τα καλά και όλοι στην οικογένεια Θεοτοκάτου ασχολούνται με την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Όλοι εκτός από τον ίδιο τον υποψήφιο, που τους έχει τρελάνει με την αναποφασιστικότητά του…

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε1

Ο Αλέξανδρος έχει βάλει υποψηφιότητα για το δημοτικό συμβούλιο και η Μπέμπα του ετοιμάζει ένα πάρτι γνωριμίας με τους ψηφοφόρους του. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα, ασχολείται με μια υπόθεση που έχουν από κοινού αναλάβει. Ο Αλέξανδρος περιμένει να έρθει η Μαργαρίτα για ν’ αρχίσει την ομιλία του.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε34

Η Χαρά ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Ηλία. Η Ελευθερία αποφασίζει να αποπλανήσει τον Ηλία πριν το γάμο. Τον κλειδώνει στο γραφείο αλλά χωρίς να το ξέρει κλειδώνει μέσα και τον Αλέξανδρο ο οποίος πρέπει να φύγει για το δικαστήριο. Όταν προσπαθούν να ανοίξουν την πόρτα, η πόρτα έχει μαγκώσει και ο Αλέξανδρος χάνει τη δίκη.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε33

Στο γραφείο έρχονται διάφορες υποθέσεις τις οποίες η Μαργαρίτα, αντί να τις πάει στο δικαστήριο τις συμβιβάζει. Σκέφτεται περισσότερο σαν άνθρωπος και σαν γυναίκα παρά σαν δικηγόρος. Ο Αλέξανδρος που βλέπει τις εισπράξεις του γραφείου να ελαττώνονται βάζει όριο στο τέλος της εβδομάδας να ξαναγίνουν κανονικό γραφείο αλλιώς η Μαργαρίτα επιστρέφει σπίτι.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε32

Η Μαργαρίτα πηγαίνει πρώτη μέρα στο γραφείο του Αλέξανδρου σαν ασκούμενη. Στο σπίτι μένει η Λετίτσια. Τα παιδιά βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν τα δικά τους. Ο Ερμής παίρνει τα κλειδιά της μηχανής του Άρη, την παίρνει και πηγαίνουν με την Αφροδίτη στο Κεφαλάρι για καφέ. Στο γυρισμό πατάει το σκυλάκι της φιλόζωης γειτόνισσας που το έχει σαν παιδί της.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε31

Η Μαργαρίτα θυμωμένη από την αντιμετώπιση του Αλέξανδρου παίρνει τη μικρή και φεύγει για Θεσσαλονίκη σίγουρη ότι ο Αλέξανδρος μόνος του με τρία παιδιά δεν θα αντέξει για πολύ και θα πέσει στα πόδια της να τη φέρει στο γραφείο.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε30

Ο Αλέξανδρος έχει τα γενέθλιά του και πέφτει σε κατάθλιψη. Όλη η οικογένεια προσπαθεί να τον συνεφέρει. Η Μαργαρίτα σκέφτεται να του κάνει δώρο την εγκατάσταση της στο γραφείο και κάποιες αλλαγές που θα γίνουν εκεί. Τόσα χρόνια έχει να αλλάξει κάτι σ΄ αυτό το γραφείο.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε29

Η Μαργαρίτα παίρνει επιτέλους το πτυχίο της και ο Αλέξανδρος της υπόσχεται ένα ταξίδι για τα επινίκια. Η Παπαρούπα αναλαμβάνει μια κληρονομική διαιτησία στο Πήλιο αλλά βαριέται να πάει εκείνη και στέλνει τον Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος παρουσιάζει το ταξίδι αυτό σαν το ταξίδι που έταξε στην Μαργαρίτα.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε28

Ο Ερμής γνωρίζει μέσα από το internet μια κοπέλα από την Πάτρα η οποία θέλει να έρθει να τον συναντήσει. Ο Ερμής πανικοβάλλεται, δεν ξέρει τι να κάνει και που να την πάει. Ο Άρης του προτείνει να πάνε στη Βάρκιζα να τη φιλοξενήσουν οι γιαγιάδες. Δε λένε όμως τίποτα στη Μαργαρίτα γιατί υπάρχει ένα μελανό σημείο.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε27

Η σχέση της Χαράς με τον λυκειάρχη των παιδιών έχει ενθουσιάσει τα παιδιά που περνάνε τις καλύτερες σχολικές τους μέρες. Τώρα μπορούν να κάνουν κοπάνες ανεξέλεγκτα, να μη διαβάζουν, να αργούν στα μαθήματα. Με τέτοια γνωριμία, ό,τι θέλουν κάνουν.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε26

Ο Αλέξανδρος είναι πολύ απασχολημένος με τη δουλειά του, τα παιδιά με τον κόσμο τους και η Μαργαρίτα αισθάνεται ξαφνικά μόνη. Έχει τελειώσει την πτυχιακή της εργασία, την έστειλε στον πρύτανη και περιμένει απάντηση. Στο διπλανό σπίτι μετακομίζει ένας πιλότος της πολιτικής αεροπορίας.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε25

Είναι Πρωταπριλιά και οι φάρσες στο σπίτι των Θεοτοκάτων αρχίζουν από το πρωί. Το τηλεφώνημα όμως της Πολυξένης, της μητέρας της Μαργαρίτας, δεν είναι καθόλου φάρσα. ‘Έρχεται στην Αθήνα να γνωρίσει τον φίλο της άλλης κόρης της, της Ίρμας και να μάθει γιατί χώρισαν.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε21

Μια θεία της Μαργαρίτας και της Χαράς πεθαίνει αφήνοντας το μεγάλο σπίτι της στη Σαρωνίδα εξ΄ αδιαιρέτου στις επτά ξαδέρφες. Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να εξαγοράσει τα μερίδιά τους και να αποκτήσει η οικογένεια δικό της εξοχικό.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε20

Η Ελλάδα έχει γεμίσει αλλοδαπούς και ο Αλέξανδρος υποστηρίζει σθεναρά τα δικαιώματά τους. Ο Άρης μάλιστα φέρνει στο σπίτι του τον καλύτερο φοιτητή της Νομικής, που είναι ένας μαύρος από το Σουδάν. Ο Αλέξανδρος ενθουσιάζεται με το καταπληκτικό παιδί που υπερπήδησε όλα αυτά τα εμπόδια για να φτάσει να γίνει ο πρώτος φοιτητής σε ελληνικό πανεπιστήμιο.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε19

Η Μαργαρίτα και ο Αλέξανδρος θέλουν να δώσουν το καλό παράδειγμα στα παιδιά, για να τα μάθουν να κυνηγάνε τους στόχους τους. Έτσι η Μαργαρίτα πηγαίνει στην Κομοτηνή για να εξεταστεί επιτέλους στο μάθημα που χρωστάει και να πάρει το πτυχίο της.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε18

Ο Αλέξανδρος και η Μπέμπα αρνούνται να συναντήσουν την ετεροθαλή αδερφή του Αλέξανδρου από τη Σουηδία. Η Τζούλια ήξερε την ύπαρξη της κοπέλας και τόσα χρόνια το έκρυβε σαν εφτασφράγιστο μυστικό. Η Μαργαρίτα αποφασίζει να φέρει την τάξη στην οικογένειά της και την ηρεμία στον άντρα της.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε17

Ο Ερμής και η Αφροδίτη τσακώνονται πολύ άσχημα και αποφασίζουν να μην ξαναμιλήσουν ο ένας στον άλλον. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να τους πείσει ότι το αίμα νερό δεν γίνεται, αλλά ένα τηλεφώνημα από την Ουψάλα της Σουηδίας τού αλλάζει την άποψη αυτή. Μια παλιά ιστορία, που συνέβη πριν από εικοσιοκτώ χρόνια, έρχεται να ταράξει την ηρεμία της οικογένειας Θεοτοκάτου.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε16

Είναι μια μέρα τρέλας για το σπίτι των Θεοτοκάτων, ο Βησσαρίων γεννάει και όλοι αντιλαμβάνονται το λάθος που είχαν κάνει. Τελικά ήταν κορίτσι. Η Μπέμπα που έχει χάσει πέραν του δέοντος στο καζίνο αποφασίζει να πουλήσει τον οικογενειακό τάφο για να γλιτώσει από τους τοκογλύφους.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε15

Στο σπίτι των Θεοτοκάτων φτάνει η παλιά φίλη και συμμαθήτρια της Μαργαρίτας, η Άντζελα. Ο Αλέξανδρος φοβάται τις κακές επιρροές γιατί η Άντζελα είναι πετυχημένη επαγγελματίας και επαναστατημένη γυναίκα. Η διάθεση του αλλάζει την στιγμή που πιάνει την Άντζελα να κάνει «ιδιαίτερα μαθήματα» σεξουαλικής αγωγής στον Ερμή.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε11

Μια μέρα στην κουζίνα και ενώ μαγειρεύει σουπιές ξιδάτες, η Μαργαρίτα συνειδητοποιεί ότι δεν αντέχει τη μυρωδιά του ξιδιού. Η Τζούλια της λέει ότι κάτι άσχημο της θυμίζει. Η Μαργαρίτα θυμάται ότι στην αρχή του δεσμού της με τον Αλέξανδρο, εκείνος την είχε απατήσει ένα Σάββατο βράδυ.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε10

Ο Ιγνατιάδης, βουλευτής Ροδόπης, έρχεται στον Αλέξανδρο για βοήθεια γιατί έχει πέσει επικίνδυνα η δημοτικότητά του εξαιτίας μιας υπόθεσης που τον κατηγορούν. Πρέπει να βγει αθώος οπωσδήποτε. Η Μαργαρίτα χρειάζεται τον Ιγνατιάδη να μεσολαβήσει στον πρύτανη Κομοτηνής να πάρει το πτυχίο της.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε9

Τα παιδιά αποφασίζουν να κάνουν πάρτι. Η Μαργαρίτα μελετάει, αλλά τι να κάνει συμφωνεί. Ο Αλέξανδρος δέχεται κι αυτός με την πονηρή σκέψη πως ίσως πιάσει επιτέλους ο Ερμής γκόμενα στο πάρτι. Ένας από τους φίλους του Άρη, ο Φώτης, ερωτεύεται την Μαργαρίτα και δεν ξεκολλάει από κοντά της όλη τη νύχτα.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε8

Ο Αλέξανδρος είναι πανευτυχής που έχει αναλάβει μια τόσο μεγάλη υπόθεση, μια υπόθεση αρχαιοκαπηλίας. Είναι τόσο ευτυχής που έχει σπάσει τα νεύρα όλων μέσα στο σπίτι. Τραγουδάει από το μαύρο ξημέρωμα και δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Το καλό σημείο είναι πως κάνει ό,τι χατήρι του ζητήσουν.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε7

Η ξαδέλφη της Μαργαρίτας η Χαρά, τσακώνεται με τον Ηλία γιατί αρνείται να τον παντρευτεί. Θέλει να είναι ελεύθερη να φλερτάρει ό,τι ώρα θέλει. Η Μαργαρίτα συνειδητοποιεί ότι έχει ξεχάσει πως είναι να φλερτάρεις.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε6

Η Μαργαρίτα και ο Αλέξανδρος έχουν επέτειο γάμου. Το μόνο που θέλουν για να γιορτάσουν αυτή τη μέρα είναι να μείνουν μόνοι στο σπίτι, να είναι ένα βράδυ οι δυο τους. Μαγειρεύουν ολόκληρο σχέδιο δράσης και ξαποστέλνουν τα παιδιά στις γιαγιάδες χωρίς να τους θυμίσουν τι μέρα είναι. Ετοιμάζονται για μια αξέχαστη βραδιά, χρόνια έχουν να το γιορτάσουν έτσι.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε5

Η Μαργαρίτα φέρει βαρέως ότι έκλεισε μέσα τη θεία του άντρα της, έστω και δι’ αντιπροσώπου. Περνάει όλη την ημέρα αναθεωρώντας τους στόχους της, δηλαδή την απόκτηση πτυχίου και άσκηση του επαγγέλματος του δικηγόρου. Ο Αλέξανδρος αναλαμβάνει να σώσει την κατάσταση και βγάζει τη θεία Τζούλια από τον Κορυδαλλό. Το μάθημα που πήρε η Μαργαρίτα έρχεται να τον βοηθήσει στην άποψη που έχει «η γυναίκα στο σπίτι και ο άντρας στο γραφείο».

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε4

Η Μαργαρίτα θέλει να αποδείξει διακαώς στον άντρα της και σ’ όλη την οικογένεια ότι θα γίνει μια καταπληκτική δικηγόρος. Η ευκαιρία της έρχεται μέσα στο σπίτι της την ώρα που μαγειρεύει. Η θεία Τζούλια κατηγορείται ότι διέπραξε απάτη εν αγνοία της φυσικά και εξαιτίας ενός φλερτ που έχει μεγάλου απατεώνα. Αντί να φωνάξουν τον Αλέξανδρο αναλαμβάνει η Μαργαρίτα να την απαλλάξει. Δεν έχει όμως ακόμη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε3

Ο Αλέξανδρος απασχολημένος με μια υπόθεση του γραφείου που είναι αντίθετη με την ανθρώπινη ηθική του, ξεχνάει την υπόσχεση που έδωσε στη Μαργαρίτα να επικοινωνήσει με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου της Κομοτηνής. Η Μαργαρίτα απασχολημένη με τα παιδιά, την πεθερά της και τη θεία του Αλέξανδρου παρεξηγεί την συναισθηματική του φόρτιση και ετοιμάζει αντίποινα. Βγαίνει με το φίλο της τον βουλευτή Ροδόπης Μάκη Ιγνατιάδη για να της λύσει το πρόβλημα του πτυχίου και να κάνει τον Αλέξανδρο να ζηλέψει, πράγμα που πετυχαίνει…

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε2

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να ψήσει τον Αλέξανδρο να πάνε μαζί στην Κομοτηνή για να την υπερασπιστεί στο πειθαρχικό που έχει να αντιμετωπίσει για το σκονάκι που χρησιμοποίησε στις εξετάσεις. Ο Αλέξανδρος που δεν το καλοβλέπει το πτυχίο αυτό, δεν δίνει συγκεκριμένη απάντηση με αποτέλεσμα να εξαγριώσει την Μαργαρίτα η οποία αποφασίζει να μοιράσει τα σπιτικά της καθήκοντα στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Το χάος που επέρχεται κάνει τον Αλέξανδρο να το ξανασκεφτεί…

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ1 Ε1

Ο Αλέξανδρος και η Μαργαρίτα με τα τέσσερα παιδιά τους και το κουνέλι ο Βησσαρίων ζουν μια ήσυχη οικογενειακή ζωή κάπου στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Γνωρίστηκαν όταν ήταν δύο φοιτητές της Νομικής. Εκείνος πήρε το πτυχίο στην ώρα του, εκείνη έμεινε έγκυος άκαιρα στο δεύτερο έτος. Παντρεύτηκαν. Όλο το ανέβαλε η Μαργαρίτα το πτυχίο γιατί το ένα παιδί έφερνε το άλλο και πού χρόνος για διάβασμα. Για όλα τα πράγματα όμως υπάρχει η κατάλληλη ώρα και η ώρα του πτυχίου έχει φτάσει.