ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ

Ο Αλέξανδρος Θεοτοκάτος είναι ένας επιτυχημένος ποινικολόγος που ζει με τη γυναίκα του, Μαργαρίτα, και τα τέσσερα παιδιά τους. Η απόφαση της Μαργαρίτας να ολοκληρώσει τις σπουδές που παράτησε όταν έμεινε έγκυος, θα διαταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες. Κωμικές καταστάσεις, η ελληνική καθημερινότητα μιας οικογένειας με τα προβλήματά της, μα πάνω απ΄όλα αγάπη και κατανόηση που είναι η απάντηση σε όλα.

Σκηνοθέτης: Ανδρέας Μορφονιός
Ηθοποιοί: Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη

Περιλήψεις

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε14

Η Μαργαρίτα είναι πολύ θυμωμένη που βρήκε στο κρεβάτι τον Αλέξανδρο με την Τζούλι και αποφασίζει να φύγει από το γραφείο και ν’ ανοίξει δικό της. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να την πείσει ότι έκανε λάθος αλλά η Μαργαρίτα είναι αποφασισμένη.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε13

Η Μαργαρίτα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα της ότι είναι στο νοσοκομείο και φεύγει αμέσως για Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά, έχουν δηλώσει στο σχολείο τους ότι θα συμμετέχουν στις ανταλλαγές μαθητών από άλλες χώρες της ΕΕ και ότι μπορούν να φιλοξενήσουν δύο μαθητές και μια καθηγήτρια.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε10

Ο Αλέξανδρος προσπαθώντας να βοηθήσει τον Ηλία να ανακαλύψει αν είναι γόνιμος ή όχι ανακαλύπτει ότι ο ίδιος δεν είναι καθόλου γόνιμος. Πανικοβάλλεται και αρχίζει να πιστεύει ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε9

Ο Αλέξανδρος ως αντιδήμαρχος και υπεύθυνος των σχολείων της περιοχής αποφασίζει να κάνει ένα τραπέζι στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και στους Λυκειάρχες της περιοχής, για να συζητήσουν τα προβλήματα τους.

ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ Κ2 Ε8

Η Λίλα θέλει να μπει οπωσδήποτε στη χορωδία του σχολείου, αλλά είναι φάλτσα και δεν την παίρνουν. Η Μαργαρίτα και ο Αλέξανδρος αντιμετωπίζουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς του σπιτιού και θέλουν να μάθουν στα παιδιά την οικονομία.