Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Ο Phil Coulson είναι ο επικεφαλής μιας επίλεκτης ομάδας πρακτόρων που επιβάλλουν το νόμο σε περίεργα περιστατικά σε όλο τον κόσμο. Τα μέλη της –  που το καθένα έχει και μια ξεχωριστή ικανότητα – δουλεύουν με τον Coulson για να προστατεύσουν εκείνους που δεν μπορούν να προστατευθούν από έκτακτες και αδιανόητες απειλές, συμπεριλαμβανομένης μιας τρομερής ομάδας γνωστής ως Hydra.

Παίζουν: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton
Δημιουργοί: Maurissa Tancharoen, Jed Whedon, Joss Whedon

Περιλήψεις

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε22

Η ομάδα SHIELD αναλαμβάνει δράση όταν το σχέδιο του Hive αποκαλύπτεται. Ποιος θα ζήσει; Ποιος θα πεθάνει;

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε21

Η ομάδα SHIELD αναλαμβάνει δράση όταν το σχέδιο του Hive αποκαλύπτεται. Ποιος θα ζήσει; Ποιος θα πεθάνει;

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε20

Η προφητεία της Daisy κλίνει προς μία μαζική απώλεια. Η SHIELD αναγκάζεται να καταγράψει τους Υπερ-ανθρώπους.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε19

Ο Coulson και η ομάδα του αγωνίζονται να πάρουν τον έλεγχο των Υπερ-ανθρώπων από τον Hive, ενώ αποκαλύπτεται το θανάσιμο σχέδιό του για την ανθρωπότητα.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε18

Η ομάδα SHIELD παραμένει αποδεκατισμένη όσο ο Hive εξακολουθεί να στρατολογεί στο πλευρό του Υπερ-ανθρώπους.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε17

Η πράκτορας Daisy Johnson πρέπει να απευθυνθεί στην ομάδα των Μυστικών Πολεμιστών για μια πρώτη κοινή αποστολή που δεν θα αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε16

Η ομάδα αναζητά πληροφορίες για έναν καινούργιο εχθρό. Το μυστικό από το παρελθόν του Malick απειλεί να καταστρέψει την ηγεσία του.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε15

Όταν η Daisy έχει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον, η SHIELD αγωνίζεται να αποδείξει ότι η Μοίρα δεν είναι προδιαγεγραμμένη.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε14

Ο πράκτορας Mack και ο αδερφός του αναλαμβάνουν δράση όταν μία επαναστατική ομάδα που αποκαλείται “The Watchdogs” σχεδιάζει να εξολοθρεύσει του Υπερ-ανθρώπους.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε13

Αφότου έχουν εντοπίσει τον Malick στη Ρωσία, η Bobbi και ο Hunter εμπλέκονται σε ένα σχέδιο δολοφονίας.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε12

Ο Coulson και η ομάδα ερευνούν ένα διεθνές συνέδριο με θέμα το μέλλον των Υπερ-ανθρώπων.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε11

O Coulson είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να φτάσει στον Gideon Malick και να τελειώνει με την HYDRA μια και καλή.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε10

Η SHIELD μάχεται με την HYDRA σε μια μάχη σώμα με σώμα στην οποία ο Coulson κι ο Fitz ρισκάρουν τα πάντα, ενώ η Daisy και οι Υπερ-άνθρωποι προσπαθούν να κρατήσουν την HYDRA υπό έλεγχο.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε09

Η βεντέτα του Ward με τη SHIELD και τα σχέδιά του για εκδίκηση γονατίζουν την ομάδα και ο Coulson αποδεικνύει ότι είναι έτοιμος για όλα προκειμένου να διευθετήσει τη σύγκρουση.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε08

H ομάδα ανακαλύπτει επικίνδυνες αλήθειες για την ATCU, τα σχέδια του Ward να καταστρέψει τη SHIELD δεν εξελίσσονται όπως περίμενε.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε07

Καθώς η Daisy και η ομάδα προσπαθούν να προστατεύσουν τους Inhumans, μια σοκαριστική αλήθεια για τον μεγαλύτερο εχθρό της SHIELD αποκαλύπτεται.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε06

Τα στοιχήματα ανεβαίνουν καθώς η May κι ο Hunter καταδιώκουν τον Ward και την Hydra. Ο Coulson νομίζει ότι η ATCU ίσως κρύβει κάποιο μυστικό.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε05

Μετά τη δραματική διάσωσή της από έναν άλλο πλανήτη, η Simmons ξεπερνά τη δοκιμασία της και αποκαλύπτει πως έπρεπε να αγωνιστεί για τη ζωή της σε έναν άγριο καινούργιο κόσμο.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε04

Έχοντας συμφωνήσει απρόθυμα να ανταλλάξουν πληροφορίες με την Rosalind και την ATCU, ο Coulson και η ομάδα ψάχνουν για τον Inhuman που σκοτώνει ομοίους του. Η May νιώθει ότι η αποστολή του Hunter να εξοντώσει τον Ward άρχισε να γίνεται πολύ προσωπική.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε03

Οι Mack, Daisy και Coulson δίνουν μάχη με το χρόνο για να κρατήσουν ασφαλή τον Lincoln. O Hunter θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να πάρει εκδίκηση.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε02

Ο Fitz και η ομάδα στρατολογούν έναν Ασγκαρδιανό για να ξεκλειδώσουν τα μυστικά του αρχαίου μονόλιθου που κατάπιε η Simmons και η πράκτορας May είναι σε ένα σταυροδρόμι μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ3 Ε01

Ο διευθυντής Coulson και η πράκτορας Daisy Johnson ηγούνται της έρευνας της SHIELD σε όλο τον κόσμο, για περισσότερους υπερ-ανθρώπους, στον απόηχο της επικής μάχης με την Jiaying και του στρατού της.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε22

Η μάχη μεταξύ της SHIELD και των Inhumans φτάνει στο αποκορύφωμά της. Η SHIELD πρέπει να υπερασπιστεί τα δίκαιά της και να κρατήσει την Skye ασφαλή.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε21

Η SHIELD τα δίνει όλα σε έναν αγώνα που θολώνει τα όρια μεταξύ φίλων και εχθρών. Ο Coulson και η ομάδα του θα αναγκαστούν να κάνουν τρομερές θυσίες, που θα αλλάξουν τις σχέσεις αλλά και τον κόσμο τους.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε20

Καθώς η ένταση μεταξύ της SHIELD και των Inhumans κορυφώνεται, η Skye βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Coulson αποκαλύπτει ένα μυστικό.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε19

Ο Gonzales και ο Coulson πρέπει να βρουν έναν τρόπο να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να συνεργαστούν εναντίον της HYDRA.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε18

Μια επικίνδυνη καινούργια συμμαχία σχηματίζεται όταν ο Coulson και ο Hunter στρέφονται στο τελευταίο πρόσωπο που θα περίμενε κανείς… τον Grand Ward!

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε17

Η ιστορία της μεταμόρφωσης της Melinda May στην “The Cavalry”, αποκαλύπτεται όταν αυτή βρίσκεται ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά μεταξύ του Coulson και του Gonzales.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε16

Καθώς ο Robert Gonzalez κάνει την κίνησή του, ο Coulson πρέπει να κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει το μέλλον της S.H.I.E.L.D.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε15

Ο πόλεμος φθάνει στο κατώφλι του Coulson με έναν απροσδόκητο τρόπο καθώς σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως και η Skye προσπαθεί να ελέγξει τις καινούργιες δυνάμεις της.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε14

Η ομάδα είναι μπερδεμένη από μία πρόσφατη σοκαριστική ανακάλυψη, καθώς αντιμετωπίζουν μία δύσκολη απόφαση. Στο μεταξύ, η Bobbi και ο Mack δηλώνουν αφοσίωση στον Hunter και ο Ward και η πράκτορας 33 φροντίζουν ένα προσωπικό ζήτημα.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε13

Ο Cal θέλει εκδίκηση, έτσι συγκροτεί μία ομάδα παλιανθρώπων για να συγκρουστεί με τη S.H.I.E.L.D. Στο μεταξύ η May στρέφεται στον πρώην άντρα της, Δρ. Andrew Garner, για να βοηθήσει σε μία κρίση που απειλεί την αρμονία στην ομάδα.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε12

Ο Coulson και η ομάδα βοηθούν μία μπερδεμένη Lady Sif, η οποία έχει χάσει τη μνήμη της μετά από μία μάχη με έναν μυστηριώδη πολεμιστή.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε11

Ο Coulson και η ομάδα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του πολέμου με την Hydra. Καθώς οι αποκαλύψεις απειλούν να την καταστρέψουν, η Hydra κάνει μία κίνηση.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε10

Ο Whitehall και οι δυνάμεις του Coulson συμμετέχουν σε μια εκρηκτική αντιπαράθεση που αλλάζει τους πάντες. Η Skye ανακαλύπτει μερικές αλήθειες για το παρελθόν της.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε09

Ενώ η ομάδα του Coulson προσπαθεί να βρει την είσοδο για την μυστηριώδη εξωγήινη πόλη, οι υπόλοιποι πράκτορες προσπαθούν να σώσουν τη Raina, όταν μαθαίνουν ότι την καταδιώκει η HYDRA.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε08

Ο Coulson και η ομάδα εμπλέκεται σε ένα επικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με την HYDRA, για να αποκαλύψουν ένα αρχαίο μυστικό, ενώ ο Ward απαγάγει τον αδερφό του, τον Γερουσιαστή Christian Ward.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε06

Ο κόσμος στρέφεται ενάντια στη S.H.I.E.L.D., όταν η HYDRA υποκρίνεται πως η S.H.I.E.L.D. επιτίθεται στα Ηνωμένα Έθνη και ένας απρόσμενος εχθρός ηγείται της προσπάθειας της καταστροφής της.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε05

Η Raina απειλεί να εκθέσει την Simmons στην HYDRA αν ο Coulson δεν δώσει την Skye στον πατέρα της.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε04

Όταν η May απαγάγεται, η HYDRA στέλνει μία ηθοποιό για να δελεάσει και να παγιδεύσει τον Coulson. O Fitz προσπαθεί να βρει την αυτοπεποίθηση ώστε να συμμετέχει στις κοινωνικές δραστηριότητες της ομάδας.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε03

Ο Simmons αναγκάζεται να βοηθήσει την HYDRA να πιάσει τον Donnie Gill. Η S.H.I.E.L.D. προσπαθεί να τον πιάσει πρώτη.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ2 Ε01

Ο Carl Creel καλείται μετά από ένα στοιχείο που κλέφθηκε από την Ύδρα κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Fitz προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα ψυχικά του προβλήματα.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε22

Σκοτεινά μυστικά αποκαλύπτονται καθώς ο Coulson και η ομάδα του τα ρισκάρουν όλα προκειμένου να σταματήσουν τον Garett και τις δυνάμεις της HYDRA.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε21

Η προδοσία του Ward και τα σοκαριστικά μυστικά της HYDRA, αποκαλύπτονται καθώς η ομάδα του Coulson συμμετέχει σε μια μυστική αποστολή, η οποία δεν αφήνει κανέναν άθικτο.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε20

Όταν δεν υπάρχει πια κανείς να εμπιστευτούν, η πράκτορας Maria Hill επιστρέφει για να ενωθεί με τον Coulson καθώς η S.H.I.E.L.D. καταστρέφεται γύρω τους.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε19

Ο πράκτορας Koenig περνάει την ομάδα από ανιχνευτή ψεύδους και ο Coulson αγωνίζεται να κρύψει μια παλιά έχθρα.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε18

Με τον συνταγματάρχη Glenn Talbot στο κατόπι του, ο Coulson και η ομάδα του, αναζητούν καταφύγιο στο τελευταίο μέρος που θα έψαχνε κανείς, όπου αρχίζουν να αποκαλύπτουν τα πιο επικίνδυνα μυστικά της S.H.I.E.L.D., μυστικά που μπορούν να τους καταστρέψουν όλους.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε16

Οι πράκτορες Garett και Triplett επιστρέφουν για να βοηθήσουν την ομάδα του Coulson να καταδιώξει τη Νέμεση της ομάδας S.H.I.E.L.D., τον Clairvoyant. Αλλά θα τους σκοτώσει όλους ο Deathlok προκειμένου να διαφυλάξει την ταυτότητα του κυρίου του;

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε15

Ενώ η Skye αναρρώνει, η Lady Sif καταφθάνει ζητώντας βοήθεια για να συλλάβει έναν δραπέτη από το Asgard, που λέγεται Lorelei.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε13

Η ομάδα προσπαθεί να κατασχέσει μία σημαντική συσκευή σε ένα τρένο, αλλά όταν ένας πράκτορας κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση, όλη η ομάδα επηρεάζεται.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε12

Καθώς ερευνούν ένα πρόβλημα στην Ακαδημία της S.H.I.E.L.D., ο Coulson και η May στρέφονται σε απρόσμενες πληροφορίες για τους γονείς της Skye.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε11

Η S.H.I.E.L.D οργανώνει μία μεγάλη καταδίωξη για τον Coulson. Η Centipede προσπαθεί να βάλει σε τάξη τις μνήμες της όσον αφορά τι έγινε μετά το θάνατο του Coulson.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε09

Οι πράκτορες ερευνούν τις περίεργες πράξεις μιας γυναίκας, για την οποία πιστεύουν ότι κατέχει τηλεκινητικές δυνάμεις.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε06

H Simmons μολύνεται από έναν εξωγήινο ιό, όταν εκτίθεται σε μία ομάδα ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή με ένα κράνος Chitauri.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε05

Η Centipede απαγάγει έναν ακόμη χαρισματικό άνδρα. Η S.H.I.E.L.D. προσπαθεί να τους εντοπίσει. Επίσης αποκαλύπτονται μυστικά για την Skye.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε04

Η ομάδα προσπαθεί να εντοπίσει έναν πρώην πράκτορα, ο οποίος τώρα κλέβει πολύτιμες πληροφορίες.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε02

Κατά τη διάρκεια της εξόρυξης ενός περίεργου αντικειμένου από το Περού, οι πράκτορες της S.H.I.E.L.D. απαγάγονται εν πτήσει.

Agents of S.H.I.E.L.D. – Κ1 Ε01

Η S.H.I.E.L.D. στρατολογεί μια ξεχωριστή ομάδα, της οποίας ηγείται ο Phil Coulson, για να εντοπίσει έναν μυστηριώδη άνδρα με ιδιαίτερες ικανότητες καθώς και τον νεαρό χάκερ που τον ενθαρρύνει να αποκαλυφθεί στον κόσμο.