40 ΚΥΜΑΤΑ

Ένας μοναχικός συγγραφέας που ζει με τη μητέρα του στον Πύργο τους, έχει πάθει κατάθλιψη απ‘ όταν η γυναίκα του τον εγκατέλειψε παίρνοντας μαζί της και το παιδί τους. Μια νέα γυναίκα μεγαλώνει μόνη τον γιο της. Όταν η μητέρα του συγγραφέα παθαίνει μια ιδιόρρυθμη αμνησία, η κοπέλα προσλαμβάνεται για να την προσέχει. Η συνάντησή του συγγραφέα και της νέας γυναίκας θα σταθεί μοιραία!

Σκηνοθέτης: Μαρία Λάφη
Ηθοποιοί: Λίνα Σακκά, Μιχάλης Μαρίνος, Κάρμεν Ρουγγέρη

Τρέιλερ

Αναπαραγωγή Βίντεο

Περιλήψεις

40 ΚΥΜΑΤΑ ΕΠ28

Ο Λαέρτης θυμώνει όταν ανακαλύπτει στο κελάρι ότι η μάνα του και ο Γιάννης έχουν κρυφό δεσμό 7 χρόνια και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να δεχτεί κάτι τέτοιο. Ο Γιάννης εκνευρίζεται και απειλεί ότι θα πάρει την Πέρσα και θα φύγουν από τον Πύργο. Ο Λαέρτης τα χάνει ακόμα περισσότερο, όταν μαθαίνει ότι η Χριστίνα είναι έγκυος.

40 ΚΥΜΑΤΑ ΕΠ27

Η Χριστίνα μαθαίνει ότι το παιδί είναι του Λαέρτη και θυμώνει επειδή εκείνος τόσο καιρό δεν της έλεγε την αλήθεια. Γεμάτη ανασφάλειες για το τι θα κάνει ο Λαέρτης με την Ελίνα από δω και μπρος, λέει τον πόνο της στον Νικόλα. Ο Λαέρτης βρίσκει την Ελίνα και ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

40 ΚΥΜΑΤΑ ΕΠ26

Η Χριστίνα, ο Λαέρτης κι ο Άρης ζουν αρμονικά, μέχρι τη στιγμή που ο Ιάκωβος ανακαλύπτει στο γραφείο της Φοίβης μια άλλη εξέταση DNA που βεβαιώνει ότι το παιδί της Ελίνας είναι του Λαέρτη! Ο Λαέρτης τα χάνει και δεν ξέρει τι να κάνει.