Πρόγραμμα WEB TV Εκπομπές
ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣFugitivos Τρίτη-Παρασκευή στις 22:00 

 

Δραματική σειρά 2014

FUGITIVOS

Κατηγορούμενος για ένα φόνο που ποτέ του δεν διέπραξε, ο Julian Duarte καταδικάζεται σε 20 χρόνια φυλάκισης, όταν η σύζυγος του καλύτερου του φίλου, Ricardo Pradilla, βρίσκεται δολοφονημένη. Η σύζυγός του, Mariana, τον εγκαταλείπει, αυτό όμως που τον πληγώνει περισσότερο, είναι ότι δεν μπορεί να βλέπει τον γιό του, Samuel, για τον οποίο θα θυσίαζε και τη ζωή του.

Η υπόθεσή του πέφτει σε δικαστικό κενό λόγω όλων των αποδεικτικών στοιχείων που είναι εναντίον του και ο μοναδικός μάρτυρας που μπορεί να αποδείξει την αλήθεια για το έγκλημα εξαφανίζεται!

Ο Julian κρατείται στη "La Bendita", μια φυλακή για γυναίκες και άνδρες, που χωρίζονται μόνο από ένα φράχτη. Στη φυλακή συναντά την Esperanza, μια γυναίκα που καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης για τη δολοφονία του συζύγου της, στην προσπάθεια της να προστατεύσει το παιδί της από την κακοποίηση που δεχόταν, από τον ίδιο της, τον πατέρα. Συνυφασμένοι με τον πόνο και την τραγωδία, μια παθιασμένη αγάπη γεννιέται μεταξύ τους, ικανή να επουλώσει τις πληγές τους.

Αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο μιας άδικης δίκης και τον άμεσο κίνδυνο να πεθάνουν μέσα στη φυλακή, ο Julian και η Esperanza αποφασίζουν να δραπετεύσουν, αποφασισμένοι να αποδείξουν την αθωότητά τους. Ωστόσο, η απόδραση τους δεν είχε την έκβαση που επιθυμούσαν: ο Julian καταφέρνει να αποδράσει , ενώ η Esperanza συλλαμβάνεται ξανά.

Ο Julian ψάχνει για την κόρη της, Micaela, όπως ακριβώς υποσχέθηκε στην Esperanza για να της δώσει ένα περιοδικό, μέσα στο οποίο της γράφει όλη την αλήθεια και το πώς κατέληξε στη φυλακή. Οι δυο τους αποφασίζουν να ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα αναζητώντας τα στοιχεία που θα αποδείξουν την αθωότητά τους και θα οδηγήσει στην αποφυλάκιση τους.


Παίζουν: Emmanuel Esparza, Taliana Vargas, Laura Osma
Δημιουργός: Clara María Ochoa