Πρόγραμμα WEB TV Εκπομπές
ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣPrimera Dama Δευτέρα – Παρασκευή στις 12.00 

 

Δραματική Σειρά 2011-2012 

Primera Dama

Η Primera Dama, αφηγείται την ιστορία της όμορφης Παλόμα, μιας νεαρής επαρχιώτισσας με υπέρμετρες φιλοδοξίες και απώτερο στόχο να γίνει η πρώτη κυρία της Κολομβίας. Στην προσπάθειά της όμως αυτή συναντά τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού σκηνοθέτη του θεάτρου, του Μαριάνo. Θα την εμποδίσει ο έρωτάς της για τον Μαριάνο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα; Θα καταφέρει η Παλόμα να επιτύχει τελικά το στόχο της; Τι θα θυσίαζε για το όνειρο της; Πως θα κρύψει το παρελθόν της που έχει έρθει πίσω για να την στοιχειώσει;

CAST
Carina Cruz: Παλόμα Σαμούντιο: Η όμορφη Παλόμα ασφυκτιά μέσα στα στενα πλαισια της μικρής επαρχιακης πολης . Θέλει να κυνηγήσει το όνειρο της ,δηλαδή να γίνει γρήγορα διάσημη και πλούσια. Πηγαίνει στην πρωτεύουσα και δεν αργεί να βρει το «μέσο» για να πραγματοποιήσει το όνειρο της …χρησιμοποιώντας τα πάντα και τους πάντες ….

Javier Jattin: Μαριάνο Ζαμόρα: Είναι ένας όμορφος και ταλαντούχος νεαρός σκηνοθέτης θεάτρου. Είναι ιδεαλιστής και ονειροπόλος, θέλει μέσα από την τέχνη του να αλλάξει την χώρα του. Η γνωριμία του με την Παλόμα όχι μόνο τον παθιάζει αλλά και τον μεταμορφώνει.

Christian Meier: Λεονάρντο Σανταντέρ: Είναι ένας έξυπνος και χαρισματικός πολιτικός που φιλοδόξει να γίνει ο επόμενος πρόεδρος της χωράς του. Είναι παντρεμένος και έχει δυο ενήλικα παιδιά. Ο γάμος του θα κλονιστεί όταν θα μπει στη ζωή του η νεαρή και αδίστακτη Παλόμα.

Παίζουν: Carina Cruz, Javier Jattin, Christian Meier, Kathy Sáenz
Jacqueline Arenal, Juan David Agudelo, Natalia Jerez, Alvaro Rodriguez, κ.ά.