Πρόγραμμα WEB TV Εκπομπές Ενημέρωση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣΟΛΑ ΚΑΛΑ  Καθημερινά στις 19:45  

 

Ψυχαγωγική εκπομπή

Δείτε στο WEBTV

ΟΛΑ ΚΑΛΑ

«ΟΛΑ ΚΑΛΑ»

ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19:45

ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV!

 

Με οικοδέσποινα την Ιωάννα Λίλη, το «ΟΛΑ ΚΑΛΑ», ανανεωμένο και απόλυτα διασκεδαστικό, επιστρέφει στις 22 Σεπτεμβρίου στις 19:45. Το τηλεοπτικό magazino που αγαπήσατε έρχεται για να σας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά.

 

Κάθε απόγευμα, μαζί θα συζητάμε τα νέα της show biz, μαζί  θα παίζουμε και θα κερδίζουμε τα πιο όμορφα δώρα, μαζί θα μαθαίνουμε τις αστρολογικές προβλέψεις, μαζί θα τα λέμε στα social media, μαζί θα γελάμε και μαζί θα συγκινούμαστε.

 

Και επειδή η διασκέδαση θέλει πάντα καλή παρέα, μαζί με την Ιωάννα Λίλη, η Σοφία Τουντούρη, ο Μιχάλης Καντζάς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι παραπάνω από βέβαιο ότι θα βάλουν έντονο χρώμα στα απογεύματά σας και θα ομορφύνουν τη ζωή σας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΤΑΖΗ
Ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρεται στους νέους που βιάζονται να γίνουν σταρ και στο αν έχει αλλάξει σήμερα η διασκέδαση. Παραδέχεται ότι έχει φάει πολλές "πόρτες" από γυναίκες κι αποκαλύπτει την πρώτη πατρική συμβουλή που έδωσε στην κόρη του. Ομολογεί τους λόγους που δεν έτυχε να παντρευτεί κι αν θα ήθελε να κάνει άλλα παιδιά!

https://www.youtube.com/watch?v=cjE79o0-zTM&index=1&list=PLMLe9nydLfwgiwLrrtv5UoynJVPrcZrBf

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΡΚΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ
Ο Μάρκος Σεφερλής ομολογεί ότι κάνουν το πρωινό με πολύ κέφι και η υπερέκθεση του αυτήν την περίοδο δεν τον φοβίζει. Παραδέχεται ότι υπάρχει ανταγωνισμός κι ότι δεν κάνει την εκπομπή για τα νούμερα! Από τότε που άρχισε η εκπομπή δεν έχει συναντήσει την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά δηλώνει ότι θα ήθελε να βρεθούνε και να μιλήσουν από κοντά.

https://www.youtube.com/watch?v=7_PMU0OsMQ0&index=2&list=PLMLe9nydLfwgiwLrrtv5UoynJVPrcZrBf

Συντελεστές:

Παραγωγή: Κατερίνα Βαλάνη

Αρχισυνταξία: Πολυξένη Καραμίχα

Επιμέλεια: Στέφανος Δαμιανίδης

Σκηνοθεσία: Χρήστος Μπαλούτης

Ειδικά Θέματα: Βίκυ Ζαχίλα

Mουσική Eπιμέλεια: DJ Aνδρέας Nικάκης - music sp

 

 

«ΟΛΑ ΚΑΛΑ»

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:45 ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ON LINE!!!

Facebook: Όλα Καλά

Twitter: @olakalamak

Instagram: olakalamak

E-mail: iwanna_lili@yahoo.gr