Πρόγραμμα WEB TV Εκπομπές Ενημέρωση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣΟΛΑ ΚΑΛΑ  Καθημερινά στις 19:45  

 

Ψυχαγωγική εκπομπή

Δείτε στο WEBTV

ΟΛΑ ΚΑΛΑ

«ΟΛΑ ΚΑΛΑ»

ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19:45

ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV!

 

Με οικοδέσποινα την Ιωάννα Λίλη, το «ΟΛΑ ΚΑΛΑ», ανανεωμένο και απόλυτα διασκεδαστικό, επιστρέφει στις 22 Σεπτεμβρίου στις 19:45. Το τηλεοπτικό magazino που αγαπήσατε έρχεται για να σας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά.

 

Κάθε απόγευμα, μαζί θα συζητάμε τα νέα της show biz, μαζί  θα παίζουμε και θα κερδίζουμε τα πιο όμορφα δώρα, μαζί θα μαθαίνουμε τις αστρολογικές προβλέψεις, μαζί θα τα λέμε στα social media, μαζί θα γελάμε και μαζί θα συγκινούμαστε.

 

Και επειδή η διασκέδαση θέλει πάντα καλή παρέα, μαζί με την Ιωάννα Λίλη, η Σοφία Τουντούρη, ο Μιχάλης Καντζάς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι παραπάνω από βέβαιο ότι θα βάλουν έντονο χρώμα στα απογεύματά σας και θα ομορφύνουν τη ζωή σας.


ΟΛΑ ΚΑΛΑ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΖΟΓΛΟΥ

Ο Κώστας Αρζόγλου μιλάει για την περίοδο που διανύει και για την θεατρική παράσταση που συμμετέχει. Αποκαλύπτει ότι πιστεύει πάρα πολύ στη νέα γενιά ηθοποιών και μιλά για την γενναιοδωρία που εισέπραξε από τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Ομολογεί ότι μετά από τόσα χρόνια σε αυτό το επάγγελμα υπερτερούν οι λύπες κι ότι ποτέ δεν κυνήγησε την δημοσιότητα.
https://www.youtube.com/watch?v=Jgq_fJ-53us&index=2&list=PLMLe9nydLfwgiwLrrtv5UoynJVPrcZrBf

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ 

Η Ελένη Πέτα αποκαλύπτει πώς είναι η ζωή της από τότε που έγινε μανούλα κι ότι ο γιός της ήταν ο λόγος που για δυο χρόνια απείχε από το τραγούδι. Ομολογεί ότι θα ήθελε να είχε ανθρώπους να την στηρίζουν σε αυτόν τον χώρο αλλά δεν έτυχε μέχρι στιγμής κι αποκαλεί τον εαυτό της τραγική στις δημόσιες σχέσεις. Μιλά για τα talent shows κι εκμυστηρεύεται για ποιον λόγο δεν της αρέσει η αισθητική των μπουζουκιών.
https://www.youtube.com/watch?v=lMv9jixenic&list=PLMLe9nydLfwgiwLrrtv5UoynJVPrcZrBf&index=1Συντελεστές:

Παραγωγή: Κατερίνα Βαλάνη

Αρχισυνταξία: Πολυξένη Καραμίχα

Επιμέλεια: Στέφανος Δαμιανίδης

Σκηνοθεσία: Χρήστος Μπαλούτης

Ειδικά Θέματα: Βίκυ Ζαχίλα

Mουσική Eπιμέλεια: DJ Aνδρέας Nικάκης - music sp

 

 

«ΟΛΑ ΚΑΛΑ»

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:45 ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ON LINE!!!

Facebook: Όλα Καλά

Twitter: @olakalamak

Instagram: olakalamak

E-mail: iwanna_lili@yahoo.gr