Πρόγραμμα WEB TV Εκπομπές
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ Δευτέρα ως Παρασεκυή στις 18:00 και Σάββατο και Κυριακή στις 18:30 

 

Καθημερινή Δραματική Σειρά 2012

ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ
Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τις ζωές τριών εντελώς διαφορετικών γυναικών: της Μαρίνας, της Ναταλίας και της Ζωής. Η Μαρίνα είναι η μεγαλύτερη αδελφή της Ναταλίας. Προέρχονται από εύπορη οικογένεια, με τον πατέρα τους, Περικλή Νομικό, γιατρό και ιδιοκτήτη ιδιωτικής κλινικής. Μεγάλωσαν με άνεση, χωρίς να στερηθούν το παραμικρό. Όμως σε μικρή ηλικία έχασαν σε ατύχημα τη μητέρα τους και από τότε η Μαρίνα έχει σταθεί στη Ναταλία σαν μάνα. Πάντα την προστατεύει, την προσέχει και δεν της χαλάει ποτέ χατίρι.

Σήμερα η Μαρίνα είναι μια γυναίκα καταξιωμένη και πετυχημένη γιατρός. Έχει αποκτήσει τη δική της οικογένεια και τίποτα δεν δείχνει ικανό να χαλάσει την ευτυχία της. Η Ναταλία από την άλλη είναι ηθοποιός, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία, αφού αν και όμορφη και ταλαντούχα, στην πρώτη δυσκολία τα παρατάει. Ζει επιπόλαια και αρνείται να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη. Ό,τι κι αν της συμβεί «τρέχει» στη Μαρίνα.

Στο σημείο αυτό έρχεται και η τρίτη γυναίκα της ιστορίας, η Ζωή. Είναι η μικρότερη σε ηλικία, αλλά και αυτή που θα ανατρέψει τις ζωές όλων των ηρώων. Ο πατέρας των δύο κοριτσιών, της Μαρίνας και της Ναταλίας, μετά τον θάνατο της συζύγου του ξαναπαντρεύτηκε, τη Ρίτα. Μια γυναίκα χαμηλότερης καταγωγής, πρώην τραγουδίστρια τριτοκλασάτων νυχτερινών κέντρων της Βόρειας Ελλάδας. Η παλιά ζωή της Ρίτας, αυτή που απαρνήθηκε για να έρθει στην πρωτεύουσα και να κάνει τον πλούσιο γάμο όμως, κρύβει ένα μυστικό. Τη Ζωή, την κρυφή της κόρη, που μέχρι σήμερα δεν αποκάλυψε ποτέ και σε κανέναν την ύπαρξή της.

Η Ζωή μεγάλωσε με έναν παλιό γνωστό της μητέρας της που ανέλαβε την κηδεμονία της, πιστεύοντας πως η μητέρα της πέθανε στη γέννα. Όταν όμως μαθαίνει, τυχαία, πως η μητέρα της είναι ζωντανή και ζει πλουσιοπάροχα με την οικογένεια που επέλεξε, αφήνοντας τη μικρή Ζωή μόνη και παρατημένη, η οργή και ο θυμός για τη γυναίκα αυτή την πλημμυρίζουν. Έτσι, αποφασίζει να «μπει» στην οικογένεια Νομικού με κάθε τρόπο και να πάρει από την ευτυχία της μητέρας της όσα εκείνη της στέρησε τόσα χρόνια.

Πρωταγωνιστούν: Σταύρος Ζαλμάς, Πηνελόπη Πλάκα, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Πέτρος Λαγούτης, Μπέσυ Μάλφα, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Κώστας Αρζόγλου, Γιώργος Νινιός, Βασίλης Μπισμπίκης, Αντιγόνη Δρακουλάκη

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Στράτος Μαρκίδης
Σενάριο: Άντα Κουρούμπαλη

  1. Π
  2. Σ
  3. Κ
  4. Δ
  5. Τ
  6. Τ
  7. Π