Πρόγραμμα WEB TV Εκπομπές
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣΕΡΩΤΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ Δευτέρα-Πέμπτη στις 18:00 

 

Δραματική Σειρά 2000.

Έρωτας Κλέφτης


Μια ιστορία που ξεκινάει σαν παιχνίδι για να οδηγηθεί σε μια δίνη που παρασύρει τους ήρωες μας, σε έναν έρωτα με εντελώς απρόσμενη εξέλιξη…

Ο Σταύρος είναι ένας πολύ εμφανίσιμος τριανταπεντάρης που θεωρεί ότι γεννήθηκε σε λάθος τάξη. Οι μικροαστικές αξίες και δυνατότητες της οικογένειάς του δεν του επιτρέπουν να απολαύσει αυτό που θεωρεί ότι είναι γεννημένος να κάνει: Τη μεγάλη ζωή… Αποφασίζει λοιπόν, να πάρει τα ηνία στα χέρια του και να περάσει στην άλλη όχθη. Στον υπόκοσμο δηλαδή… Να παίρνει μόνος του αυτό που δεν του έδωσε η ζωή. Ο Σταύρος είναι αυτό που λέμε κλέφτης.

Η Ελένη είναι μια νέα διακοσμήτρια, μοντέρνα και με έντονη προσωπικότητα. Στο βάθος όμως αξεπέραστα ρομαντική. Στα φοιτητικά της χρόνια είχε μια έντονη ερωτική σχέση με το Βύρωνα, γόνο πλούσιας και επώνυμης οικογένειας της Αθήνας. Κάποια στιγμή εκείνος σα σανίδα σωτηρίας έκανε ένα γάμο σκοπιμότητας.

Η Ελένη για την οποία ο Βύρωνας ήταν σχέση ζωής, υπέφερε πολύ και τελικά ενέδωσε στην πολιορκία του Ηλία, παιδικού της φίλου. Χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε να συζεί μαζί του, εγκλωβισμένη σε μια μικροαστική ζωή, αντίθετη με την ιδιοσυγκρασία της.

Ο Σταύρος και η Ελένη ανήκουν σε δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Δε θα συναντιόντουσαν ποτέ αν στη διάρρηξη που κάνει ο Σταύρος στο σπίτι του Βύρωνα δεν έπαιρνε κατά λάθος μια κασετίνα με τα γράμματα που είχε στείλει η Ελένη στο Βύρωνα τον καιρό του έρωτά τους. Τα διαβάζει, και του κινείται τόσο το ενδιαφέρον ώστε θέλει να γνωρίσει την ερωτευμένη αυτή γυναίκα που γράφει τόσο ποιητικά. Με την στενότερη επαφή η διερευνητική του διάθεση μετατρέπεται σε κεραυνοβόλο έρωτα και ξεκινάει μια προσπάθεια να την κατακτήσει…

ΣΕΝΑΡΙΟ: Σταύρος Αβδούλος - Ειρήνη Ριτσώνη

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μανούσος Μανουσάκης

ΠΑΙΖΟΥΝ: Σταύρος Ζαλμάς,Βίκυ Βολιώτη, Κώστας Κρομμύδας, Αντώνης Αλεξίου,

Μαρία Καβουκίδη, Γιάννης Βόγλης