Πρόγραμμα WEB TV Εκπομπές
ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣΟ Θρίαμβος της Αγάπης   Δευτέρα - Κυριακή στις 05.30 

 

Ξένη καθημερινή σειρά

Θρίαμβος της αγάπης

Η Victoria, ένα κορίτσι ταπεινής καταγωγής, ερωτεύεται τον Juan Pablo, μελλοντικό ιερέα και γιο πλούσιας οικογένειας, της Iturbe, στο σπίτι της οποίας εργάζεται. Η έλξη είναι αμοιβαία και ένας δυνατός έρωτας γεννιέται με σοβαρές όμως συνέπειες! Η Victoria μένει έγκυος, η Bernarda, μητέρα του Juan Pablo, ανακαλύπτει την αλήθεια και τη διώχνει από το σπίτι. Ο Juan Pablo δεν γνωρίζει ότι η Victoria μόνη, ανυπεράσπιστη και χωρίς δουλειά βρίσκεται πια στο δρόμο.

Τη Victoria βοηθάει η Atonieta. Εργάζονται μαζί σε ένα οίκο μόδας που ανήκει στον Humberto. Η κόρη της Victoria, Maria, εξαφανίζεται μετά από ένα ατύχημα που προκλήθηκε από την κακιά Bernarda, η οποία τυφλωμένη από το μίσος της, δεν επιτρέπει να είναι στη ζωή το παιδί μιας τέτοιας παράνομης σχέσης. Η Victoria προσπαθεί να βρει το μωρό της, αλλά δεν τα καταφέρνει. Γεμάτη οργή, ορκίζεται ενώπιον του Θεού ότι δεν θα επιτρέψει να ταπεινωθεί ξανά!

Τα χρόνια περνούν και η Victoria έχει κρατήσει την υπόσχεση της. Τώρα μαζί με την Antonieta έχουν στην κατοχή τους ένα μεγάλο οίκο μόδας. Είναι παντρεμένη με τον δημοφιλή ηθοποιό, Osvaldo Sandoval, ο οποίος έχει δύο παιδιά, το Maximiliano και τη Fernanda. Η Maria είναι πλέον μια νεαρή γυναίκα έτοιμη να αφήσει το ορφανοτροφείο όπου μεγάλωσε, να βγει στον κόσμο και να θριαμβεύσει. Στην πορεία της, εμφανίζονται δυο καλοί φίλοι, η Linda και η Nathy, γίνονται συγκάτοικοι και αποφασίζουν να βοηθήσουν η μια την άλλη.

Η ζωή προκαλεί τη Maria διασταυρώνοντας την με τον Osvaldo, ο οποίος μαθαίνει ότι το όνειρό της είναι να γίνει ένα διάσημο μοντέλο και ότι θαυμάζει πολύ τη Victoria. Την προσκαλεί να γνωρίσει τη γυναίκα του αλλά η συνάντηση τους δεν είναι καθόλου φιλική. Η Victoria την αντιμετωπίζει με αλαζονεία και περιφρόνηση ακόμα περισσότερο όταν συνειδητοποιεί ότι η Maria μοιάζει πολύ σε εκείνη.

H Maria γνωρίζει τον Maximiliano και μια μεγάλη αγάπη αναπτύσσεται μεταξύ τους. Μια αγάπη η οποία απορρίπτεται από τη Victoria και απειλείται από την ιδιότροπη φίλη του Max, τη Jimena. Ο Maximiliano είναι ο υιοθετημένος γιος της Victoria, αλλά εκείνος πιστεύει ότι είναι η αληθινή του μητέρα. Έχει συνηθίσει να έχει όποια γυναίκα θέλει αλλά έχει καταφέρει να διατηρήσει μια σχέση - αν και ασταθής – μόνο με τη Jimena. Προσπαθεί να σαγηνεύσει την Μαρία με τα συνήθη κόλπα του ωστόσο, βρίσκει την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο της. Απογοητεύεται όμως όταν η Jimena του λέει ότι είναι έγκυος και ότι θα πρέπει να αφήσει τη Maria.

Γεμάτη οργή και θλίψη που προκαλείται από την συνεχή περιφρόνηση της Victoria και από την ανακάλυψη ότι είναι και η ίδια έγκυος, ζητάει βοήθεια από τον πατέρα Juan Pablo, ένα σεβαστό ιερέα τώρα. Εκείνος πρόθυμος να τη βοηθήσει στέκεται στο πλευρό της μη γνωρίζοντας ότι είναι η χαμένη του κόρη, όταν η Bernarda του αποκαλύπτει ότι η Maria είναι το παιδί που είχε με τη Victoria…

 

Παίζουν: Maite Perroni, William Levy, Victoria Ruffo, Osvaldo Rios, Pablo Montero, Diego Olivera, Cesar Evora

Σενάριο: Delia Fiallo