Διαφήμιση

Δευτέρα, 06 Σεπ 2010 14:20
Συναντήσεις Σαμαρά με παραγωγικούς φορείς

Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και συνδικαλιστές που πρόσκεινται στην παράταξη, ενόψει της ΔΕΘ, έχει από το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Συγκεκριμένα θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ΓΣΕΒΕΕ, της ΕΣΕΕ, της ΔΑΚΕ-Ιδιωτικού Τομέα και της ΔΑΚΕ-Δημοσίου Τομέα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζητά από τους πολίτες να καταδικάσουν με την ψήφο τους το μνημόνιο.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμά ότι εάν το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι τέτοιο που το ΠΑΣΟΚ μπορεί να το παρουσιάσει ως νίκη του, τότε θα λυθούν τα χέρια του να κάνει πολύ χειρότερα.

«Καλούμε τον κόσμο να αντιδράσει πολιτικά», λέει ο κ. Σαμαράς τονίζοντας ότι «το μόνο που φοβάται το ΠΑΣΟΚ είναι η λαϊκή αντίδραση και αυτή πρέπει να νιώσει έντονα στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

 Σχετικό άρθρο
 Αν Σαμαράς: "Έρχονται χειρότερες μέρες, εάν..."

τελευταίες ειδήσεις
..Συνεχίζονται τα αιματηρά επεισόδια στη Συρία
..Α1: Άνετη νίκη στο Περιστέρι για τον Ολυμπιακό
..Συγκέντρωση Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα
..Νέα διαβούλευση των πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα
..Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας στην Ευρώπη